GnF Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Νίκο, τι μπορώ να κάνω με το VIBER μου τελικά; Είναι ανάγκη να αλλάξω την ICS για να δουλέψει; Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, παρακαλώ απαντήστε μου, Ευχαριστώ! κατευάζεις απο το μαρκετ ένα πρόγραμμα που λέγεται build.prop editor. αλλάζεις τα: ro.product.model ro.build.product ro.product.name ro.product.device σε SGH-I9000 Κάθε ένα που αλλάζεις πρέπει να το κάνεις save πριν αλλάξεις άλλο (κάτω αριστερά) Αφού τα αλλάξεις όλα κάνε ρεσταρτ την συσκευή. επίσης αν μπεις να δεις ένα που μόλις άλλαξε υπάρχει η πιθανότητα να στο δείχνει όπως ήταν πριν το αλλάξεις. Θα στο δείξει με την αλλαγή αφού κάνεις ρεσταρτ το τηλέφωνο. Και μετά από κάθε update να ρίχνεις και μια ματιά αν οι αλλαγές ισχύουν. Edited June 10, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voas123 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Νίκο μου, τα έκανα αυτά που λες αλλά με το που έκανα ρεσταρτ το τηλέφωνο μου δεν ξεκίνησε ποτέ! Σύνεχεια έκανε ρεσταρτ κ αναγκάστηκα να μπώ στo recovery mode για να σβήσω όλα τα apps μου για να μπορέσει να ξεκινήσει πάλι το τηλέφωνο μού...:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Δεν απάντησα εγώ στο πιο πάνω μήνυμα.:p Πάντως νομίζω πως αυτός είναι ο τρόπος για να διορθώσεις το Viber. Δες και στο θέμα του xda. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Ξέρει κανείς πως γίνεται disable scrolling cache από το build.prop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Καλησπερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα, εβαλα πριν λιγο το devil kernel 3 σε aokp 37, και δεν μπορω να ενεργοποιησω big memory!!! Κατι για να κανω ενα αρχειο και να γραψω 1 μεσα..... Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Πηγαινε στo sys /kernel/bigmem και αλλαξε το αρχειο σε 1 η 2. Πρεπει βεβαια να εχεις περασει και το αντιστοιχο fix στην cm9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Χαιρετώ. Πήρα το Galaxy S από ένα φίλο μου πριν κανένα μήνα και του έβαλα απευθείας ICS. Παρά το γεγονός ότι είμαι γενικά ευχαριστημένος και το κινητό είναι σχετικά γρήγορο, εντούτοις έχω την αίσθηση πως είναι σχετικά ασταθές.. Κάτι bootloops τη μία μέρα, κάτι κολλήματα την άλλη κτλ. Έτσι έχω αρχίσει να σκέφτομαι να μεταβώ είτε σε stock είτε σε CM 7.2 RC3.. Η αίσθηση που έχετε από τις τελευταίες Stock ROMs ή την CM7.2 RC3 ποιά είναι σε σύγκριση με τις ICS (έχω δοκιμάσει μόνο Slim και CM9); Αξίζει τον κόπο η μετάβαση, ή τελικά οι επιδόσεις είναι ίδιες/χειρότερες σε ICS, με περισσότερο eye candy; Edit: Μόλις συνειδητοποίησα ότι ενδεχομένως έχω ποστάρει σε λάθος thread, αν οι mods θεωρούν πως είμαι offtopic, παρακαλώ να μετακινηθεί το μήνυμα :) Edited June 12, 2012 by happydonnut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 παίδες επειδή έχω καιρό να βάλω ics, έχετε να προτείνετε κάποια που να είναι σταθερή? δεν με ενδιαφέρει ούτε τα 400mb ram ούτε τίποτα, θέλω απλά να λειτουργεί απροβλημάτιστα και να μην έχω randoom bootloops, fc και τα σχετικά Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Είναι σχετικό αυτό που λες με τα bootloops και τα υπόλοιπα. Με την CM9 δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ίδιο φαντάζομαι ότι θα σου πουν και αυτοί που έχουν την Slim. Έχω την εντύπωση πάντως ότι έχουν αναφερθεί περισσότερα bootloops με την Slim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Είναι σχετικό αυτό που λες με τα bootloops και τα υπόλοιπα. Με την CM9 δεν έχω κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Το ίδιο φαντάζομαι ότι θα σου πουν και αυτοί που έχουν την Slim. Έχω την εντύπωση πάντως ότι έχουν αναφερθεί περισσότερα bootloops με την Slim. εντάξει σταθερή όσο μπορεί να είναι μια custom rom γιατί και εγώ με στοκ 2.2.1 αλλά με darκ core kernel έχω που και που κανένα σκαλωματάκι αλλά είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια αυτό ζητάω και απο την ics επειδή θα φύγω για 2 μήνες καλοκαίρι θα ήθελα κάτι καλό και απροβλημάτιστο επειδή δεν θα έχω τη δυνατότητα να φλασάρω τόσο εύκολα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όποια και να βάλεις τότε αν δεν κάθεσαι να την μοντάρεις δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Συνήθως το bootloop συμβαίνει από το πέρασμα κάποιου kernel, mod και update της ROM. Αν το στήσεις και δεν το πειράξεις γι' αυτούς τους δύο μήνες δεν πιστεύω να πάθει τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όποια και να βάλεις τότε αν δεν κάθεσαι να την μοντάρεις δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Συνήθως το bootloop συμβαίνει από το πέρασμα κάποιου kernel, mod και update της ROM. Αν το στήσεις και δεν το πειράξεις γι' αυτούς τους δύο μήνες δεν πιστεύω να πάθει τίποτα. αυτό ακριβώς ήθελα ευχαριστώ :) μάλλον θα πάω για cm9 μιας και θέλω και ελληνικά... :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistag Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα σε όλους Δοκίμασα για λίγο καιρό την SLIM ICS και συγκεκριμένα από την 3.6 έως και την 4 και μένοντας σχετικά ευχαριστημένος είπα να δοκιμάσω και την CM9. Νομίζω ότι η διαφορά υπέρ της CM9 είναι πολύ μεγάλη. Πολύ πιο γρήγορη αν και έρχεται με πιο πολλά πράγματα και αρκετά πιο όμορφη. Η μεγάλη διαφορά που είδα όμως , αν και δεν την έχω ούτε εβδομάδα είναι στην μπαταρία. Σχεδόν η μέρα με την νύχτα. Η SLIM μου πήγαινε με το ζόρι από το πρωί έως το βράδυ και τώρα βγάζω σχεδόν μιάμιση μέρα. Α και για να μην ξεχάσω…. Προσπαθώντας να πάω από SLIM σε CM9 έκανα κάποιο λάθος , δεν είμαι και πολύ έμπειρος στις αλλαγές rom και αναγκάστηκα να γυρίσω σε gb 2.3.6. Δεν μπόρεσα να καθίσω σε αυτήν ούτε λεπτό. Έφαγα όλο το βράδυ στους οδηγούς και γύρισα αμέσως σε CM9 :):p Παράθεση Samsung Galaxy S III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Ναι κι εγώ τελικά νιώθω να έχω βρει την υγειά μου με την τελευταία CM9! Αισθητά βελτιωμένη και σε συνδυασμό με Devil kernel πάει σφαίρα με καλή μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistag Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Είδα τώρα ότι στο side της cyanogenmod υπάρχει μια stable έκδοση η οποία όμως είναι αρκετά μικρότερη σε μέγεθος από τις nightly. Ποια είναι η διαφορά τους; Παράθεση Samsung Galaxy S III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Είδα τώρα ότι στο side της cyanogenmod υπάρχει μια stable έκδοση η οποία όμως είναι αρκετά μικρότερη σε μέγεθος από τις nightly. Ποια είναι η διαφορά τους; δες καλυτερα τι γραφει στο site η τελευταια που γραφει μετα την nightly ειναι για CM7 και οχι για CM9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 δες καλυτερα τι γραφει στο site η τελευταια που γραφει μετα την nightly ειναι για CM7 και οχι για CM9. Η οποια ειναι 2.3.7 gb και μονο stable που δεν ειναι :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannistag Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Η οποια ειναι 2.3.7 gb και μονο stable που δεν ειναι :rolleyes: Έχετε δίκιο. Ευτυχώς δεν έκανα καμιά βλακεία. Επειδή μπαίνω στη σελίδα τους από τον σύνδεσμο που έχει στους οδηγούς και λέει cm9 νόμισα ότι όλες αναφέρονται σε αυτή την έκδοση. Παράθεση Samsung Galaxy S III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μάλλον δεν θα δούμε μεγάλη διαφορά στην απόδοση του κινητού χάρις στον κώδικα της ομάδας linaro http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27453988&postcount=5910 Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Μια ερωτηση που μπορει να εχετε ακουσει αλλα χρειαζομαι συμβουλη πραγματικα:-) Cynongemod 9 VS ICS 333 Αμα θεωρειτε τη slim καλυτερη πειτε το αλλα κραταω επιφυλλαξεις απο τα ατελειωτα bootloops που εφαγα μεχρι να την στρωσω:-P Καλη σας μερα οση απεμεινε:-P:-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Μάλλον δεν θα δούμε μεγάλη διαφορά στην απόδοση του κινητού χάρις στον κώδικα της ομάδας linaro http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27453988&postcount=5910 και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω... ήταν πολύ υπερβολικά τα νούμερα Μια ερωτηση που μπορει να εχετε ακουσει αλλα χρειαζομαι συμβουλη πραγματικα:-) Cynongemod 9 VS ICS 333 Αμα θεωρειτε τη slim καλυτερη πειτε το αλλα κραταω επιφυλλαξεις απο τα ατελειωτα bootloops που εφαγα μεχρι να την στρωσω:-P Καλη σας μερα οση απεμεινε:-P:-P γιατί δεν τη δοκιμάζεις τη 333? έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια είναι μέσα στις 3-4 πιο αξιόλογες ics κατά την γνώμη μου Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 γιατί δεν τη δοκιμάζεις τη 333? έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια είναι μέσα στις 3-4 πιο αξιόλογες ics κατά την γνώμη μου πραγματικα οι λογοι ειναι οτι με μπερδευει λιγο ο οδηγος της και το οτι τα βιντεο 720p χρειαζονται αλλο player ενω καποιο το ελυσαν αλλαζοντας kernel ή κατι τετοιο:-P Και γενικα θα ειναι ευκολο να περασω σε 2.3.6 gingerbread ξανα αμα θελω γιατι ισως περασω καποιο fix αμα γεμισει το datadata... Πωπω τι πριχτης που κατανταω:-P:-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 πραγματικα οι λογοι ειναι οτι με μπερδευει λιγο ο οδηγος της και το οτι τα βιντεο 720p χρειαζονται αλλο player ενω καποιο το ελυσαν αλλαζοντας kernel ή κατι τετοιο:-P Και γενικα θα ειναι ευκολο να περασω σε 2.3.6 gingerbread ξανα αμα θελω γιατι ισως περασω καποιο fix αμα γεμισει το datadata... Πωπω τι πριχτης που κατανταω:-P:-P Για να γυρισεις πισω σε gb πολυ απλα επαναλαμβανεις την διαδικασια που αναφερεται στους οδηγους μεσω odin φυσικα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Για να γυρισεις πισω σε gb πολυ απλα επαναλαμβανεις την διαδικασια που αναφερεται στους οδηγους μεσω odin φυσικα ;) :O Πεμπτη τελειωνω εξετασεις- Πεμπτη απογευμα το εχω βαλλει και λεω εντυπωσεις! Ισχυουν οι εφαρμογες με τα μαυρα background για την 333 που αναφερονται στην αρχη του τοπικ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 :O Πεμπτη τελειωνω εξετασεις- Πεμπτη απογευμα το εχω βαλλει και λεω εντυπωσεις! Ισχυουν οι εφαρμογες με τα μαυρα background για την 333 που αναφερονται στην αρχη του τοπικ? Δεν την εχω βαλει, αλλα λογικα θα κανουν χωρις προβλημα εννοειται :rolleyes: Καλα αποτελεσματα να εχεις :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts