Jump to content

Πρόβλημα ανάκτησης κωδικού YOUTUBE

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.σημερα μετα απο ενα καθιερωμενο καθαρισμο Ccleaner πηγα να μπω στον λογαριασμο μου στο youtube.

ελα ομως που σαν επιλογη δεν μου χε την κλασσικη που μου χει παντα με το username μου και το password ετοιμο,αλλα μου χε πεταξει τον κωδικο και το mail του gmail μου!ετσι πατωντας εκει μπηκα αλλα οπως ειναι φυσικο δεν ειχα τιποτα μεσα.

βγηκα ξανακανα ccleaner μπας και τον διωξει και τιποτα!

το θεμα ειναι οτι το pass του κανονικου μου account δεν το γνωριζω!γιατι το θυμοταν ο υπολογιστης εδω και χρονια (παρολο που εκανα ccleaner) και εγω τον εχω ξεχασει.

μπαινω λοιπον να πατησω ανακτηση και στο mail μου δεν ερχεται τιποτα παρολο που λεει οτι ο κωδικος εχει αποσταλει.δυο mails εχω ολα κιολα (3 με το gmail λογω android) στο κυριο μειλ μου (χοτμειλ) που απο,τι θυμαμαι αυτο ειχα δωσει,δεν ερχεται τιποτα.παω να ελενξω στο γιαχου το οποιο βεβαια και δεν χρησιμοποιω εδω και αιωνες και μου λεει οτι ειναι deactivate.παταω να activate ξανα,μου γινεται και καλα activate και οταν παω να μπω στα mails μου,μου βγαζει παλι οτι δεν ειναι activated ο λογαριασμος (μιλαμε για τον γιαχου)

απο,τι βλεπω μαλλον δυσκολα θα ανακτησω τον λογαριασμο μου ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
προσπαθησε να κανεις νεο e-mail στο yahoo με το παλιο ονομα που ειχες δηλαδη xxxx@yahoo.com. λογικα αφου ειναι deactivated ισως σε αφησει.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Ποιος ο λογος φιλτατε;τι μπορει να γινει;

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν ειχες βαλει ανακτηση κωδικου στο yahoo θα σου ερθει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

αν ειχες βαλει ανακτηση κωδικου στο yahoo θα σου ερθει...

Ειχα βαλει το hotmail μου..το θεμα ειναι οτι ξαφνικα εδω και ενα χρονο σταματησε να μου στελνει ειδοποιησεις στο χοτμειλ..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]