multidanze Δημοσιεύτηκε September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2011 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μία σελίδα στην οποία θα δίνω την δυνατότητα σε όποιον θέλει να δημιουργεί το δικό του blog με χρήση Wordpress. Είναι αυτό δυνατό? Κι αν ναι πως μπορεί να γίνει? Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rapsos13 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλημέρα, Ναι είναι δυνατόν να γίνει αυτό. Θέλεις όμως ο κάθε ένας να δημιουργεί blog χωρίς να το εγκρίνεις πρώτα εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone365 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλημέρα, Ναι είναι δυνατόν να γίνει αυτό. Θέλεις όμως ο κάθε ένας να δημιουργεί blog χωρίς να το εγκρίνεις πρώτα εσύ; Πως γίνεται αυτό; για πες γιατί έχει ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Mηπως μπορει να μου καποιος πως βαζω επιπλεον σελιδα στο blog μου?? Γιατι μεχρι στιγμης οτι ανεβαζω μου τα εμφανιζει ολα σε μια σελιδα και ειναι καπως ασχημο να υπαρχει ενα κατεβατο με διμοσιευσεις. Το skin που χρησιμοποιω ειναι το Twenty Eleven. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Mηπως μπορει να μου καποιος πως βαζω επιπλεον σελιδα στο blog μου?? Γιατι μεχρι στιγμης οτι ανεβαζω μου τα εμφανιζει ολα σε μια σελιδα και ειναι καπως ασχημο να υπαρχει ενα κατεβατο με διμοσιευσεις. Το skin που χρησιμοποιω ειναι το Twenty Eleven. Δεν παίζει ρόλο το skin. Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου έχει επιλογή για να προσθέτεις σελίδες. Στο blogger παλιά δε γινόταν αλλά στο wordpress ήταν πάντα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Όταν μπεις στο administration panel ανάμεσα στις διάφορες επιλογές που υπάρχουν αριστερά υπάρχει και η διαχείριση των σελίδων (pages). Από εκεί θα προσθέσεις ότι θέλεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts