Jump to content

Wordpress & Blog

multidanze
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μία σελίδα στην οποία θα δίνω την δυνατότητα σε όποιον θέλει να δημιουργεί το δικό του blog με χρήση Wordpress. Είναι αυτό δυνατό? Κι αν ναι πως μπορεί να γίνει?

Ευχαριστώ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 4 weeks later...

Καλημέρα,

Ναι είναι δυνατόν να γίνει αυτό.

Θέλεις όμως ο κάθε ένας να δημιουργεί blog χωρίς να το εγκρίνεις πρώτα εσύ;

Καλημέρα,

Ναι είναι δυνατόν να γίνει αυτό.

Θέλεις όμως ο κάθε ένας να δημιουργεί blog χωρίς να το εγκρίνεις πρώτα εσύ;

Πως γίνεται αυτό; για πες γιατί έχει ενδιαφέρον.

• 4 months later...
Mηπως μπορει να μου καποιος πως βαζω επιπλεον σελιδα στο blog μου?? Γιατι μεχρι στιγμης οτι ανεβαζω μου τα εμφανιζει ολα σε μια σελιδα και ειναι καπως ασχημο να υπαρχει ενα κατεβατο με διμοσιευσεις. Το skin που χρησιμοποιω ειναι το Twenty Eleven.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Mηπως μπορει να μου καποιος πως βαζω επιπλεον σελιδα στο blog μου?? Γιατι μεχρι στιγμης οτι ανεβαζω μου τα εμφανιζει ολα σε μια σελιδα και ειναι καπως ασχημο να υπαρχει ενα κατεβατο με διμοσιευσεις. Το skin που χρησιμοποιω ειναι το Twenty Eleven.

Δεν παίζει ρόλο το skin. Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου έχει επιλογή για να προσθέτεις σελίδες. Στο blogger παλιά δε γινόταν αλλά στο wordpress ήταν πάντα έτσι.

Όταν μπεις στο administration panel ανάμεσα στις διάφορες επιλογές που υπάρχουν αριστερά υπάρχει και η διαχείριση των σελίδων (pages). Από εκεί θα προσθέσεις ότι θέλεις.