jonnylo Δημοσιεύτηκε September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 2, 2011 δεν ξερω αν εχω βαλει το θεμα στο σωστο μερος, αλλα εχω το εξης προβλημα. Εχω συνδεση cyta με ρουτερ το μαυρο pirelli, ολα καλα με τι ιντερνετ και την τηλεφωνια, ομως δεν μπορω να παιξω ασυρματα online στο ps3 το παιχνιδι pes11. Εχω προσπαθησει να ψαξω και να βρω ακρη στο ιντερνετ ομως οσα διαβαζω περι dns και στατικων ip δεν τα πολυκαταλαβα πως να τα κανω και δεν ξερω αν ειναι κ η λυση στο προβλημα μου. Οποιος εχει ειχε παρομοιο προβλημα ή γνωριζει κατι ας βοηθησει γιατι δεν μπορω να παιξω online. Παλια με συνδεση Forthnet και με ενα tomson δεν ειχα ποτε αντιστοιχο προβλημα, εκανα στο ps3 αναζητηση και το εβλεπε κατ ευθειαν κ επαιζα απροβληματιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Aν καλέσεις στην τεχνική υποστήριξη πιστεύω να δώσουν λύση στο πρόβλημα σου. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, δοκίμασε να κάνεις αρχικά το εξής: Μπες στο router σου και πήγαινε FIREWALL -> DMZ και ενεργοποίησέ το. Εκεί που γράφει "Client PC IP Address" βάλε την IP που έδωσες στο PS3 σου (αν δεν του έχεις δώσει static ip τότε πρέπει να το κάνεις!). Δοκίμασε να παίξεις. Αν δεν δουλέψει κάνε το εξής: Πήγαινε NAT -> Virtual Server και ξεκίνα να ανοίγεις τα port's που χρειάζεται το PES βάζοντας πάντα σαν LAN IP αυτή που έχει το PS3 σου. Τα port's που πρέπει να ανοίξεις νομίζω πως είναι αυτά: 5730-5739 UDP 3658 UDP 3659 UDP 443 TCP 80 TCP Υ.Γ. Την τεχνική υπηρεσία πιστεύω πως είναι ανώφελο να την καλέσεις. Δεν θα έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Aν καλέσεις στην τεχνική υποστήριξη πιστεύω να δώσουν λύση στο πρόβλημα σου. τους καλεσα αλλα στεγνα μου ειπαν πως αφου το ιντερνετ δουλεευει για αυτους δεν υφιστατε προβλημα, και πως πρπει να ανοιξω καποιες πορτες ετσι αοριστα Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, δοκίμασε να κάνεις αρχικά το εξής: Μπες στο router σου και πήγαινε FIREWALL -> DMZ και ενεργοποίησέ το. Εκεί που γράφει "Client PC IP Address" βάλε την IP που έδωσες στο PS3 σου (αν δεν του έχεις δώσει static ip τότε πρέπει να το κάνεις!). Δοκίμασε να παίξεις. Αν δεν δουλέψει κάνε το εξής: Πήγαινε NAT -> Virtual Server και ξεκίνα να ανοίγεις τα port's που χρειάζεται το PES βάζοντας πάντα σαν LAN IP αυτή που έχει το PS3 σου. Τα port's που πρέπει να ανοίξεις νομίζω πως είναι αυτά: 5730-5739 UDP 3658 UDP 3659 UDP 443 TCP 80 TCP Υ.Γ. Την τεχνική υπηρεσία πιστεύω πως είναι ανώφελο να την καλέσεις. Δεν θα έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς :p -εχω ακουσει οτι αν ανοιξεις το dnz εισαι ευαλωτος σε οτιδηποτε -πως θα βαλω στατικη ip στο ps3? - οσο αφορα το δευτερο τροπο που μου προτεινεις δεν καταλαβα πως να το κανω Edited September 2, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 κανε ενα network test στo ps3... δες τι nat σοτυ βγαζει... με το παλιο ρουτερ μου δεν μπορουσα να παιξω το 2010 ουτε ασυρματα ουτε με καλωδιο, με το νεο που με εστειλαν παιζω κανονικα... παρε υποστηριξη αν σου βγηκε type 2 και ζητα βοηθεια να το αλλαξεις σε 3.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 κανε ενα network test στo ps3... δες τι nat σοτυ βγαζει... με το παλιο ρουτερ μου δεν μπορουσα να παιξω το 2010 ουτε ασυρματα ουτε με καλωδιο, με το νεο που με εστειλαν παιζω κανονικα... παρε υποστηριξη αν σου βγηκε type 2 και ζητα βοηθεια να το αλλαξεις σε 3.... απο αυτους βοηθεια? λιγο δυσξολο το βλεπω να με εξυπηρετησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 εκανες αυτο που σε ειπα ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. September 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 τους πηρα τηλεφωνο και οπως το περιμενα μου ειπαν πως πρεπει να κανω portforward και θα οδηγηθω μεσα απο εκει για τις ρυθμησεις :( πιασε το αυγο κ κουρευτο δηλαδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 -εχω ακουσει οτι αν ανοιξεις το dnz εισαι ευαλωτος σε οτιδηποτε -πως θα βαλω στατικη ip στο ps3? - οσο αφορα το δευτερο τροπο που μου προτεινεις δεν καταλαβα πως να το κανω Ευάλωτος είσαι ούτως ή άλλως αν δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα, αλλά anyway. Το DMZ που θα ανοίξεις θα είναι μόνο για το PS3. Αλλά και πάλι αν σε ενοχλεί, όταν δεν παίζεις PS3 μπορείς να το κλείνεις (τελικά το δοκίμασες;). Στατική ip μπορείς να βάλεις απλούστατα. Ρυθμίζεις εκ νέου το PS3 για να συνδεθεί στο Internet και όταν σε ρωτήσει για το IP address setting επιλέγεις το manual. Διάβασε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες. Ο δεύτερος τρόπος θα τον κάνεις όπως τον βλέπεις. Θα μπεις στο router σου και θα μεταβείς στην καρτέλα που σου γράφω. κανε ενα network test στo ps3... δες τι nat σοτυ βγαζει... με το παλιο ρουτερ μου δεν μπορουσα να παιξω το 2010 ουτε ασυρματα ουτε με καλωδιο, με το νεο που με εστειλαν παιζω κανονικα... παρε υποστηριξη αν σου βγηκε type 2 και ζητα βοηθεια να το αλλαξεις σε 3.... Αν είσαι σε NAT type 3 δεν πρόκειται να παίξεις. Το 2 είναι αυτό που θέλουμε. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts