ageliko445 Δημοσιεύτηκε August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2011 ασχετο για εδω αλλα μηπως καποιος ξερει ποιος ειναι ο καλυτερος λιποδιαλυτης νομιμος να χασω την κοιλια???η καποιο σιτε με τετοιες συζητησεις? ελπιζω ο διαχειρηστης να μην το διαγραψη αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 http://www.thetravelshop.biz/clipart/bicycle.jpg:cool: Παράθεση Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 φιλε ενδιαφερεσαι μόνο για την κοιλια ή γενικα θες να χασεις λιπος και κιλα? θα ηθελα να ξερω και εγω . να τονισω οτι το ποδηλατω δεν βοηθα απο μονο του να πεσει η κοιλια,βεβαια σε συνδυασμο με κοιλιακους και διαιτα δε ξερω αν εχει αποτελεσμα.καλο θα ηταν να μας καποιος γυμναστης η διατροφολογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. August 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τα κανω αυτα αλλα θελει χρονο να δειξει ....κατι αμεσα με χαπια ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Αν δεν φτιαξεις την διατροοφη σου κανενας λιποδιαλυτης δεν προκειται να σε βοηθησει.Η δουλεια τους ειναι να διαλυουν μερος απο το λιπος της διατροφης που τρως κι οχι απο το υπαρχον λιπος σου.Και παλι μην περιμενεις θαυματα αν δεν προσεξεις πολυ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. August 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 εχει ακουσει κανεις κατι για το Phen 375 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 phinopuntia το περνει ο αδελφος μου για να μην συσωρευει λιπος. για να φυγει η κοιλια: κοιλιακοι, γυμναστικη και μηχανημα με ηλεκτρικους παλμους .(εχω παρει ενα καλο πριν 4-5 χρονια ειχα δωσει 2000Ε τοτε με πολλα προγραμματα για πονους χασιμο κοιλιας κλπ) με ολα αυτα εχασα 4 νουμερα στο παντελονι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Εγώ πιστεύω καλύτερα θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον διατροφολόγο ίσως ή πήγαινε σε κάποιο κατάστημα με συμπληρώματα τύπου χ-τρεμε κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 θα ελεγα μακρυα απο χημικα προιοντα κλπ εχει 7 χρονια που παω γυμναστηριο και αποκτησα κοιλιακους μετα απο πολυ γυμναστικη και τροχαδι ,ατομα τα οποια επιναν τετοια σκευασματα μετα απο λιγο καιρο εβαζαν περισοτερο λιπος απο οτι εχασαν και καποιοι ειχαν και παρενεργειες ,δεν σκοπευω να σε φοβισω αλλα θα συνιστουσα προσοχη μαγικα χαπακια δεν υπαρχουν ,τα παντα θενε επιμονη και γυμναστικη... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?13280-Animal-Cuts-VS-Mitotropin-VS-Lipo6-Black http://forum.bodybuilding.gr/forumdisplay.php?25-%CE%91%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Καταρχην , ο ορος "τοπικο" χασιμο λιπους δεν υφισταται ... Δηλαδη., δεν μπορεις να χασεις λιπος ΜΟΝΟ απο την κοιλια ... Απο εκει και περα , πιστευω οτι κανενας λιποδιαλυτης δεν θα σου δωσει απο μονος του καποιο αποτελεσμα... Το λιπος , θα το χασεις με τα εξης βηματα... α)Υπολογισε τις θερμιδες συντηρησης σου β)Φτιαξε υποθερμιδικη διατροφη , δηλαδη να παρεις λιγοτερες θερμιδες απ'οτι χρειαζεσαι για να συντηρηθεις γ)Βαλε στο προγραμμα σου αεροβια γυμναστικη δ)Κανε γυμναστικη με βαρη Αν ακολουθησεις αυτα τα 3 ειναι 100% σιγουρο οτι θα χασεις λιπος . Εαν δεν κανεις γυμναστικη , ειτε βαρη έιτε αεροβιο τοτε δεν θα δεις αποτελεσμα με κανενα λιποδυαλιτη. Και μακρια απο λιποδιαλυτες που παιζουν με τις ορμονες του θυροειδη Τ3... edit: Αν παλι γενικα δεν τα πας και πολυ καλα με τη γυμναστικη τοτε τα βηματα ειναι πιο απλα.. α)Κανε καλη διατροφη , και κοψε τις χαζομαρες ή το πολυ φαι β)Κανε ποδηλατο / Κανε τρεξιμο Edited September 1, 2011 by stalek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Mitotropin Από τις καλύτερες. Αυστηρά 30 μέρες και μετά έτοιμος για φωτογράφιση!! :lol::lol: Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα ξαναπάρεις σε λίγο καιρό τα κιλά πίσω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. September 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 δε θα ζησω για παντα..απλα οσο ζησω να δειχνω εγγειος μαυτην την κοιλια... ευχαριστω ολους παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 εγω εχω αρχισει εντατικα ποδηλατο και κοιλιακους. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιο οριο ως προς το ποσους κοιλιακους να κανω την ημερα σαν αρχαριος.υπαρχει καποιο οριο(με την ενοια μη παθουμε και καμια ζημια)? οσους μπορω? ποσο να ζορισω τον εαυτο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 εγω εχω αρχισει εντατικα ποδηλατο και κοιλιακους. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει καποιο οριο ως προς το ποσους κοιλιακους να κανω την ημερα σαν αρχαριος.υπαρχει καποιο οριο(με την ενοια μη παθουμε και καμια ζημια)? οσους μπορω? ποσο να ζορισω τον εαυτο μου? αρχικα κανε χαλαρα μην τραβηξεις κανενα μυ. κανε σετ των 10-15 επαναληψεων ,κανε 4-5 σετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 εγω εκανα 2 με 3 σετ των 20 επαναληψεων την ημερα + ποδηλατο. κοιλιακους εχει κανα μηνα που αρχισα οποτε για να δω το οποιοδηποτε αποτελεσμα εχω πολυ δρομο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. September 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 το http://www.acaiberry.gr/ το δοκιμασε κανεις?? το ακαει μπερρυ εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts