nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 απο λεπτο σε λεπτο θα ακολουθησω τα βηματα περιμενω να κατεβουν τα αρχεια...! μια ερωτηση εγω απο την πρωτη στιγμη που ανοιξα το κινητο ημουν με την 4.1.A.0.569 και οχι με την 4.1.A.0.562,λες να δημιουργησει προβλημα αυτο...; ειναι εισαγωγης απο denmark να κατεβασω την generic η την Nordic? ;/ οχι περνας κανονικα την 4.0.4 και ακουλουθεις τα βήματα για ρουτ. Οτι έκδοση και να είχες αφου θα περαστεί η 4.0.4 Η generic εχει και την επιλογή για τα μηνυματα για 160 χαρακτήρες. Και μενα εισαγωγής ειναι. Και αυτό και όσα ειχα πιο πριν. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οχι περνας κανονικα την 4.0.4 και ακουλουθεις τα βήματα για ρουτ. Οτι έκδοση και να είχες αφου θα περαστεί η 4.0.4 Η generic εχει και την επιλογή για τα μηνυματα για 160 χαρακτήρες. Και μενα εισαγωγής ειναι. Και αυτό και όσα ειχα πιο πριν. εγω που εχω ηδη την 4.0.4 πρεπει να την ξαναπερασω δηλαδη; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 εγω που εχω ηδη την 4.0.4 πρεπει να την ξαναπερασω δηλαδη; οχι πηγαινεις κατευθειαν απο το ρουτ και και κάτω. Απλα θα χρειαστείς και το ftf της 4.0.4 για οταν τελειωσεις το ρουτ να ξαναφλασάρεις το kernel (το τελευτα'ίο βήμα) Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οχι πηγαινεις κατευθειαν απο το ρουτ και και κάτω. Απλα θα χρειαστείς και το ftf της 4.0.4 για οταν τελειωσεις το ρουτ να ξαναφλασάρεις το kernel (το τελευτα'ίο βήμα) παιδια προβλημα. προσπαθησα να κανω root αλλα δεν μου ανοιγει τωρα καν το κινητο Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οχι πηγαινεις κατευθειαν απο το ρουτ και και κάτω. Απλα θα χρειαστείς και το ftf της 4.0.4 για οταν τελειωσεις το ρουτ να ξαναφλασάρεις το kernel (το τελευτα'ίο βήμα) πως μπορω να καταλαβω αν το εκανα σωστα...!? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 πως μπορω να καταλαβω αν το εκανα σωστα...!? θα πρεπει να εχει ενα αρχειο superuser στα προγράμματα Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 θα πρεπει να εχει ενα αρχειο superuser στα προγράμματα για το θεμα του ροοτ δεν εκτελεσα τα αρχεια που εδωσες γιατι και με την 4.0.3 που φοραγα δεν δουλευαν σε εμενα κατι αρχεια που ειχε ποσταρει καποιος σε εναν οδηγο εδω... αντι για την εφαρμογη superuser εγω ειδα μετα το ανοιγμα την superSU περασα titanium backup εδειχνε πως ειμαι ροοτ κατεβασα το superuser εκανε update to binnary αλλα δεν εχει λεει εγκατασταση busybox ? τωρα ειμαι ροοτ η οχι... Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) για το θεμα του ροοτ δεν εκτελεσα τα αρχεια που εδωσες γιατι και με την 4.0.3 που φοραγα δεν δουλευαν σε εμενα κατι αρχεια που ειχε ποσταρει καποιος σε εναν οδηγο εδω... αντι για την εφαρμογη superuser εγω ειδα μετα το ανοιγμα την superSU περασα titanium backup εδειχνε πως ειμαι ροοτ κατεβασα το superuser εκανε update to binnary αλλα δεν εχει λεει εγκατασταση busybox ? τωρα ειμαι ροοτ η οχι... Οχι ρε συ, εγώ με το αρχείο που εχω ανεβάσει εκανα ρουτ και δουλευει κανονικά. και εγω την πρωτη φορά αλλο αρχειο ειχα. αυτο εδουλευει 100% Χρειαζεται και το busybox.apk το εχει στον φακελο με τα αρχεια του ρουτ. Αν το κανεις κανονικα κανονικα εγκατασταση θα δουλεψει λογικά! Edited June 6, 2012 by nondaz Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Οχι ρε συ, εγώ με το αρχείο που εχω ανεβάσει εκανα ρουτ και δουλευει κανονικά. Χρειαζεται και το busybox.apk το εχει στον φακελο με τα αρχεια του ρουτ. Αν το κανεις κανονικα κανονικα εγκατασταση θα δουλεψει λογικά! γιατι τωρα που το συνδεω με το pccompanio γραφει LT18 αντι για LT18i που εγραφε πριν? Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) γιατι τωρα που το συνδεω με το pccompanio γραφει LT18 αντι για LT18i που εγραφε πριν? και μενα ετσι το λεει. αν δεις στο site εδώ το γράφει lt18 και οχι Lt18i αλλα αν πατησεις στον dialer *#*#7378423#*#* και στο μενού στο service info και model info γράφει LT18i παιδια προβλημα. προσπαθησα να κανω root αλλα δεν μου ανοιγει τωρα καν το κινητο Γιατί; Τα εκανες όλα βήμα προς βήμα; Στις αρχες απο την βιασύνη μου οτι να ναι πατουσα λαθος λειτουργικό εβαλα και ανοιγε κανονικά. Μεχρι που εφτασες και δεν ανοιγει; Μπαταρία έχεις; Edited June 6, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 και μενα ετσι το λεει. αν δεις στο site εδώ το γράφει lt18 και οχι Lt18i αλλα αν πατησεις στον dialer *#*#7378423#*#* και στο μενού στο service info και model info γράφει LT18i Γιατί; Τα εκανες όλα βήμα προς βήμα; Στις αρχες απο την βιασύνη μου οτι να ναι πατουσα λαθος λειτουργικό εβαλα και ανοιγε κανονικά. Μεχρι που εφτασες και δεν ανοιγει; Μπαταρία έχεις; ευχαριστω για το ενδιαφερον. εκανα λαθος. ευτυχως μπορεσα να ξαναβαλω την 4,04. τωρα στο rootarisma? wipe data,wipe cache τα ξετσεκαρω? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο κινιτο? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ευχαριστω για το ενδιαφερον. εκανα λαθος. ευτυχως μπορεσα να ξαναβαλω την 4,04. τωρα στο rootarisma? wipe data,wipe cache τα ξετσεκαρω? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο κινιτο? ναι . τσεκάρεις μόνο τα exlude system, exlude baseband, exlude fota. οπως στην φωτογραφία. Οταν τα φλασάρεις και ανοιξεις το κινητό για να τρεξεις το runme.bat θα σου πει να εχεις επιλέξει τον εντομισμό σφαλματων usb και το "αγνωστες πηγές" Για να το κανεις αυτο πας ρυθμήσεις, επιλογες για προγραμματιστες και τσεκαρε το πρωτο (εντοπισμος σφαλματων usb) και μετα παλι ρυθμήσεις, ασφάλεια και τσκεκαρε το "αγνωστες πηγές" Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 θα το προσπαθησω παλι!ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μου βγαζει device conected in flash mode αλλα μενει εκει:( Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 μου βγαζει device conected in flash mode αλλα μενει εκει:( Σε ποιο σημείο απο όλα στο βγάζει αυτό; Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Σε ποιο σημείο απο όλα στο βγάζει αυτό; εκει που προσπαθω να κανω flash για root Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 εκει που προσπαθω να κανω flash για root χμμμ. Πρώτα επιλεγεις τα αρχεια που θα φλασαρεις, πατας οκ, και μετά συνδέεις το κινητό κλειστό, εχοντας πατημενο το κουμπι το αριστερό. Θα κανει περιπου 10 δευτερολεπτα να το κανει. Η μπαρα κατω δεν θα γεμισει. τσακ μπαμ θα το κανει. αν ενοεις στο flash tool. Αν αυτο στο βγάζει ενω εχεισ τρέξει το αρχειο bat τότε πάτα ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο να ξεκινησει η διαδικασια Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) χμμμ. Πρώτα επιλεγεις τα αρχεια που θα φλασαρεις, πατας οκ, και μετά συνδέεις το κινητό κλειστό, εχοντας πατημενο το κουμπι το αριστερό. Θα κανει περιπου 10 δευτερολεπτα να το κανει. Η μπαρα κατω δεν θα γεμισει. τσακ μπαμ θα το κανει. αν ενοεις στο flash tool. Αν αυτο στο βγάζει ενω εχεισ τρέξει το αρχειο bat τότε πάτα ενα κουμπι απο το πληκτρολογιο να ξεκινησει η διαδικασια οχι δεν εχω τρεξει το αρχειο .βατ το εκανα τωρα. απογοητευτηκα τελειως Edited June 6, 2012 by giorgosvolos1 Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οχι δεν εχω τρεξει το αρχειο .βατ Εβαλες το αρχειο ftf της 4.0.3 στον φάκελο firmaware? Ανοιγεις το flashtool πατας τον κεραυνό, επιλεγεις το flashmode, πατας οκ, διαλέγεις το LT18i 4.1.A.0.562 Generic, απο δίπλα τσεκάρεις μόνο τα 3 exlude system , baseband, Fota πατάς οκ, συνδέεις κλειστό το κινητό έχοντας πατημενο το τέρμα αριστερό πλήκτρο και αμεσως το κάνει.. Μηπως το εκανε και δεν το καταλαβες; Μηπως εχει ανοιχτο καποιο προγραμματ της sony? Δοκίμασε να τρέξεις και το runme.bat Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 η εκδοση που προσπαθω να flasharw ειναι η LT18_4.1.A.0.562_Nordic.ftf. μηπως φταει αυτο? Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 η εκδοση που προσπαθω να flasharw ειναι η LT18_4.1.A.0.562_Nordic.ftf. μηπως φταει αυτο? ΟΧι αυτη την έκδοση φλασαρεις. Πριν που περασες την 4.0.4 πως την πέρασες; με flashtool? Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ναι με φλασ τουλ και μετα εκανα αναβαθμιση απο το pc companion Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ναι με φλασ τουλ και μετα εκανα αναβαθμιση απο το pc companion Αρα αφου την πέρασες πρώτα απο το flashtool τότε μια χαρα δουλευει. Μαλλον κατι λάθος κανεις αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι... Το αρχειο το ftf κατέβηκε σωστά; πρέπει να σου πιάνει 367 MB (385.657.764 byte). Οι drivers μπηκαν;:wacko: Δοκιμασε πριν τρέξεις το f;ashtool να συνδεσεις το κινιτο κλειστό με το pc, πατόντας το αριστερό πλήκτρο. Μηπως δεν εχει drivers αλλα το βρίσκω λίγο απιθανο Το λεω αυτό επειδή το ξαναεκανες αναβαθμιση.. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosvolos1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ναι εχουν μπει οι drivers! ναι 367 πιανει. Ασχολουμε απο το πρωι:confused::confused:θα προσπαθησω παλι αυριο!μπορω να σου στειλω μηνυμα αν γινει κατι κανουριο? ευχαριστω πολυ για υην βοηθεια! Να εισαι καλα! Παράθεση 4.0.4 rooted (με τη μεγαλη βοηθεια του nondaz):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ναι εχουν μπει οι drivers! ναι 367 πιανει. Ασχολουμε απο το πρωι:confused::confused:θα προσπαθησω παλι αυριο!μπορω να σου στειλω μηνυμα αν γινει κατι κανουριο? ευχαριστω πολυ για υην βοηθεια! Να εισαι καλα! ναι οτι θες εδω ειμαστε. στειλε και pm γιατι γεμίσαμε το thread :p σε εστειλα pm πριν. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts