Jump to content

Που Περάσατε; (Πανελλήνιες 2013)

Teo17
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλιστα! Πώς σου φαίνεται; Ξέρεις παίρνω πληροφορίες για τη σχολή ;)

Και με τι βάση μπήκες; Φέτος η Θεσσαλονίκη έπεσε 1450+ μόρια!

Ναι έπεσε. Βασικα ολες έπεσαν φέτος. Η σχολή πολυ καλή. Το πανεπιστήμιο μου αρέσει πολύ, η όλη φάση γενικότερα. Εμενα ειχε 16παρα κάτι όταν μπήκα εγώ. ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 50
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι έπεσε. Βασικα ολες έπεσαν φέτος. Η σχολή πολυ καλή. Το πανεπιστήμιο μου αρέσει πολύ, η όλη φάση γενικότερα. Εμενα ειχε 16παρα κάτι όταν μπήκα εγώ. ;)

Μια χαρά! Φέτος έπεσε στα 14050 κάτι αν θυμάμαι καλά! Το Ρέθυμνο έπεσε 2200+ μόρια. Εκεί που έλεγα θα τη χάσω για λίγο μπήκα 96ος απ τους 207 που πήρε :p

Μια χαρά! Φέτος έπεσε στα 14050 κάτι αν θυμάμαι καλά! Το Ρέθυμνο έπεσε 2200+ μόρια. Εκεί που έλεγα θα τη χάσω για λίγο μπήκα 96ος απ τους 207 που πήρε :p

Ωραίος;) Έδινε και η αδερφή μου φέτος και τελικά περασε με καλη σειρά στο τμήμα μου

Ωραίος;) Έδινε και η αδερφή μου φέτος και τελικά περασε με καλη σειρά στο τμήμα μου

Μια χαρά! Συγχαρητήρια! Θα είστε και μαζί :)

Πραγματικά πάντως το περιμένω πως και πως!

Μια χαρά! Συγχαρητήρια! Θα είστε και μαζί :)

Πραγματικά πάντως το περιμένω πως και πως!

Να σαι καλά. Θα περάσεις τέλεια εγγυημένο.. :)

Να σαι καλά. Θα περάσεις τέλεια εγγυημένο.. :)

Και μιας και σε βρήκα τώρα, για πες μου! Είδα ότι στο πρώτο έτος είναι υποχρεωτικά τα Μαθηματικά Ι και Μαθηματικά ΙΙ. Για πες μου. Τι ακριβώς είναι το ένα και τι το άλλο (ύλη εννοώ); Πως τα είδες;

Και μιας και σε βρήκα τώρα, για πες μου! Είδα ότι στο πρώτο έτος είναι υποχρεωτικά τα Μαθηματικά Ι και Μαθηματικά ΙΙ. Για πες μου. Τι ακριβώς είναι το ένα και τι το άλλο (ύλη εννοώ); Πως τα είδες;

Το αγαπημένο μου μάθημα ειναι τα μαθηματικά. Σε άλλους φαίνονται δύσκολα, σε εμένα όχι. Έχει διαφορά πράγματα.. Gauss jordan, lagrance, διαφορικές εξισώσεις, διανύσματα, ολοκληρώματα, συνδυάζει λίγο πλεονάσματα κτλ. Έχει διαφορά πραγματάκια. Να παρακολουθείς μαθηματικά για να τα καταλάβεις :)

Edited by dimitrissa

Το αγαπημένο μου μάθημα ειναι τα μαθηματικά. Σε άλλους φαίνονται δύσκολα, σε εμένα όχι. Έχει διαφορά πράγματα.. Gauss jordan, lagrance, διαφορικές εξισώσεις, διανύσματα, ολοκληρώματα, συνδυάζει λίγο πλεονάσματα κτλ. Έχει διαφορά πραγματάκια. Να παρακολουθείς μαθηματικά για να τα καταλάβεις :)

Όχι ότι κατάλαβα πολλά αλλά έτσι όπως τα βλέπω με ψιλοτρομάζουν μιας και δεν είμαι τόσο καλός στα μαθηματικά :p

Όχι ότι κατάλαβα πολλά αλλά έτσι όπως τα βλέπω με ψιλοτρομάζουν μιας και δεν είμαι τόσο καλός στα μαθηματικά :p

Ηρεμησε δεν είναι πολύ δύσκολα ;)

Ηρεμησε δεν είναι πολύ δύσκολα ;)

Εντάξει τότε! Κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες! ;)

Εντάξει τότε! Κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες! ;)

Μην αγχώνεσαι;)

Νομική θεσσαλονίκης η αδεφούλα μου.

Πολλά συγχαρητήρια!!!! Ίδιο κτήριο θα είμαστε. :p

Συγχαρητήρια! Μπράβο της!

Με τις απεργίες ξέρετε τι παίζει; Εγώ ήξερα ότι οι εγγραφές θα αρχίσουν 11 Σεπτέμβρη αλλά επικοινώνησα με το πανεπιστήμιο σήμερα και μου είπαν ότι ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα ξεκινήσουν λόγω απεργιών. Διάβασα ότι μάλλον μετά τις 20 του μήνα. :confused:

Συγχαρητήρια! Μπράβο της!

Με τις απεργίες ξέρετε τι παίζει; Εγώ ήξερα ότι οι εγγραφές θα αρχίσουν 11 Σεπτέμβρη αλλά επικοινώνησα με το πανεπιστήμιο σήμερα και μου είπαν ότι ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα ξεκινήσουν λόγω απεργιών. Διάβασα ότι μάλλον μετά τις 20 του μήνα. :confused:

Χαμός αυτό παίζει... Απεργίες παντού, θα δούμε ποτέ θα μπορείτε να γραφτείτε.

εχετε καποιον γονιο δικηγορο η συμβολαιογραφο η κατι τετοιο ? γτ αν οχι αδικη η χαρα και θα καταλαβει το γιατι σε 4 χρονια απο τωρα( η επιτυχια ειναι επιτυχια βεβαια και της αξιζουν συγχαρητηρια )

εχετε καποιον γονιο δικηγορο η συμβολαιογραφο η κατι τετοιο ? γτ αν οχι αδικη η χαρα και θα καταλαβει το γιατι σε 4 χρονια απο τωρα( η επιτυχια ειναι επιτυχια βεβαια και της αξιζουν συγχαρητηρια )

και ποια σχολη δηλαδη σου δινει ετοιμη δουλεια? να ξερω να παω και γω οταν με το καλο τελειωσω τη δικη μου

1η μου επιλογή ήταν η Εφαρμοσμένη πληροφορική στο παμακ, κι εκεί πέρασα!

Με τις απεργίες γίνεται χαμός και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι εγγραφές.Αν όντως υπάρξουν απεργίες μέχρι τις 20 του μηνός τότε λογικά θα δώσουν παράταση γιατί πολλοί δεν σπουδάζουν στην πόλη τους.

Ακριβώς αυτό που λέει ο bilakos10. Εγώ πρέπει να κατέβω Ρέθυμνο και δεν έχω ιδέα τι θα γίνει.

και ποια σχολη δηλαδη σου δινει ετοιμη δουλεια? να ξερω να παω και γω οταν με το καλο τελειωσω τη δικη μου

καμια φυσικα εκτος αμα εχεις δικο σου μαγαζι η επειχειριση η ονομα απο πισω. απλα υπαρχουν καποια επαγγελματα που καποιοσ πολυ δυσκολα μπορει να επιπλευσει χωρις να εχει ονομα απο πισω του οπως γιατρος δικηγορος συμβολαιογραφος φαρμακοποιος κλπ κλπ. το ιδιο ειναι να πας εσυ να γινεις δικηγορος και το ιδιο ο κουγιας τζουνιορ πχ ? δεν νομιζω . με πολυ λιγοτερο κοπο θα χει πολυ καλυτερα αποτελεσματα...

όχι, αλλά έχουμε μάθει στην οικογένεια τα αγαθά να τα αποκτάμε με κόπο.

όχι, αλλά έχουμε μάθει στην οικογένεια τα αγαθά να τα αποκτάμε με κόπο.

αυτο δεν λεει κατι αγαπητε.. οσο και να θελετε να κοπιασετε οπως εχετε μαθει ο κοπος σας θα αποδωσει πολυ λιγοτερα απο τον κοπο καποιου δικτυωμενου. δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και στην αμερικη η νομικη ειναι ενα επαγγελμα με κονε διασυνδεσεις ακρες γνωριμιες παγαποντιες και πολλα πολλα αλλα.. το να θες την σημερον ημερα στην ελλαδα να ευδοκιμησεις ως νεος δικηγορος ειναι φυσει αδυνατο και στο λεω ως αδερφος ενος τελειωμενου στην αθηνα με 9 και κατι με αρκετες γνωριμιες με καθηγητες λογω κοπου και τρεξιματος και στο τελος ποιο το αποτελεσμα ?

12 ωρες δουλεια σ ενα γραφειο ενος ξενου που του δινει 150 ευρω το μηνα ενω συμφοιτητες του ΄έπωνυμοι΄΄ηδη τελειωσαν τις πρακτικες τουσ στα μαγαζια των γνωστων τους και ηδη εχουν πελατεια δικη τους. οσο καλος και να ναι ο δικος μου που ετσι για τα τυπικα εκανε ερασμους αγγλια και ξερει κι αλλες 3 γλωσσες αριστα ειναι αδυνατο να μπει σ ενα κυκλωμα γιατι παντου ειναι πιασμενα ακομα και σε μικρες επαρχιακες πολλεις.. και επειδη οπως λεει η κατασταση δεν θ αλλαξει ποτε καλα θα κανεις να πεις στην αδερφη σου να αρχισει απο την πρωτη μερα το διαβασμα το τρεξιμο και το γλυψιμο σε καθηγητες μπας και κανει κανενα διδακτορικο περιεργο μετα( με 15ωρα δουλειας παντα αυτο ε ? ) . δυστυχως σ αυτη την κωλοχωρα κανενας με αξια δεν παει μπροστα ποτε..

καμια φυσικα εκτος αμα εχεις δικο σου μαγαζι η επειχειριση η ονομα απο πισω. απλα υπαρχουν καποια επαγγελματα που καποιοσ πολυ δυσκολα μπορει να επιπλευσει χωρις να εχει ονομα απο πισω του οπως γιατρος δικηγορος συμβολαιογραφος φαρμακοποιος κλπ κλπ. το ιδιο ειναι να πας εσυ να γινεις δικηγορος και το ιδιο ο κουγιας τζουνιορ πχ ? δεν νομιζω . με πολυ λιγοτερο κοπο θα χει πολυ καλυτερα αποτελεσματα...

συγνώμη αλλά το ποστ σου, ενώ δε το θέλεις βγάζει μια ζήλια.

Τι θα πει "

παρχουν καποια επαγγελματα που καποιοσ πολυ δυσκολα μπορει να επιπλευσει χωρις να εχει ονομα απο πισω του οπως γιατρος δικηγορος συμβολαιογραφος φαρμακοποιος κλπ κλπ"

Ο αδερφός μου κι εγώ ανήκουμε σε 2 διαφορετικά απο τα επαγγέλματα που προανέφερες, χωρίς γονείς ή κάποιο συγγενικό πρόσωπο σχετικό με κάποιον απο τους 2 χώρους.Μια χαρά τα καταφέραμε και οι δυο.

Αυτή η "λογική" της οικογενειοκρατείας πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι καλές σπουδές και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. :up: :D Πολλά συγχαρητήρια και στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Δεν ξενερώνουμε, πάμε ακόμα μια προσπάθεια και όλα θα πάνε μια χαρά.

αυτο δεν λεει κατι αγαπητε.. οσο και να θελετε να κοπιασετε οπως εχετε μαθει ο κοπος σας θα αποδωσει πολυ λιγοτερα απο τον κοπο καποιου δικτυωμενου. δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα και στην αμερικη η νομικη ειναι ενα επαγγελμα με κονε διασυνδεσεις ακρες γνωριμιες παγαποντιες και πολλα πολλα αλλα.. το να θες την σημερον ημερα στην ελλαδα να ευδοκιμησεις ως νεος δικηγορος ειναι φυσει αδυνατο και στο λεω ως αδερφος ενος τελειωμενου στην αθηνα με 9 και κατι με αρκετες γνωριμιες με καθηγητες λογω κοπου και τρεξιματος και στο τελος ποιο το αποτελεσμα ?

12 ωρες δουλεια σ ενα γραφειο ενος ξενου που του δινει 150 ευρω το μηνα ενω συμφοιτητες του ΄έπωνυμοι΄΄ηδη τελειωσαν τις πρακτικες τουσ στα μαγαζια των γνωστων τους και ηδη εχουν πελατεια δικη τους. οσο καλος και να ναι ο δικος μου που ετσι για τα τυπικα εκανε ερασμους αγγλια και ξερει κι αλλες 3 γλωσσες αριστα ειναι αδυνατο να μπει σ ενα κυκλωμα γιατι παντου ειναι πιασμενα ακομα και σε μικρες επαρχιακες πολλεις.. και επειδη οπως λεει η κατασταση δεν θ αλλαξει ποτε καλα θα κανεις να πεις στην αδερφη σου να αρχισει απο την πρωτη μερα το διαβασμα το τρεξιμο και το γλυψιμο σε καθηγητες μπας και κανει κανενα διδακτορικο περιεργο μετα( με 15ωρα δουλειας παντα αυτο ε ? ) . δυστυχως σ αυτη την κωλοχωρα κανενας με αξια δεν παει μπροστα ποτε..

Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο μπαίνεις σε ένα thread στο οποίο παιδιά που πέρασαν στις πανελλήνιες γράφουν τις εντυπώσεις τους και τον ενθουσιασμό τους και τους ξενερώνεις.

Πες κανένα συγχαρητήρια βρε αδερφέ και ευχήσου καλές σπουδές στα παιδιά. Πρέπει ντε και καλά να μπαίνουν από τώρα στη λογική του γλειψίματος και τη χρήση λαμογίστικων τακτικών, τα οποία μας έφεραν σαν κοινωνία σ' αυτό το χάλι; Γιατί να ανακυκλώνουμε τη μιζέρια και την κακή ενέργεια και να τη μεταδίδουμε στα νέα παιδιά που κάνουν ένα νέο βήμα στη ζωή τους; :mad: :down:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα σας ,

Εγώ πέρασα Οδοντιατρική Α.Π.Θ. !! Εχω άραγε συμφοιτητές από το forum ;

Πόσο έβγαλες ρε θηρίο; Συγχαρητήρια! :)