Jump to content

Samsung Galaxy W (I8150)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο amazon τώρα που μπήκα έχει τώρα 266 λίρες.400 ευρώ μου φαίνονται πολλά για αυτό το κινητό 300-350 πιστεύω

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

266 λιρες= 305€.

ποσο καιρο λετε να κανει να ρθει εδω ρε παιδια; Ελεγα να παρω το lg optimus black, αλλα αυτο δειχνει πολυ καλυτερο και λεω να κανω υπομονη.

• Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

266 λιρες= 305€.

ποσο καιρο λετε να κανει να ρθει εδω ρε παιδια; Ελεγα να παρω το lg optimus black, αλλα αυτο δειχνει πολυ καλυτερο και λεω να κανω υπομονη.

Και εγω περιμενω μπας και αντικαταστησω ετσι το ACE μου(θα το δωσω στον αδερφο μου) θα εξαρτηθει απο την τιμη του και απο την επιδοτηση που μου δωσει η vodafone το δεκεμβριο

Παντως στο αγγλικο site της samsung το εχουν κανονικα το τηλεφωνακι... Φερτε το και απ' εδω ρε παιδια

Αμα δεν παω σε κανα megastore ηλεκτρικων να το πιασω στα χερια μου δεν το αγοραζω... Δεν ειναι εποχες για γουρουνια στο σακι.

Και στο ελληνικο expansys, στα €310, αλλα εχει κι αλλα €15 μεταφορικα...

http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-w-black-i8150-221636/

Για τιμη εκκινησης καλη ειναι (του Ace ηταν πιο μεγαλη!!!)... πιστευω συντομα θα πεσει κατω απο τα €300 :D

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Εμφανιστηκε και στο skroutz: http://www.skroutz.gr/s/391923/Samsung-Galaxy-W-i8150.html

Πολύ καλη η τιμή του...μέσα στο μήνα αφου κυκλοφορήσει και επίσημα θα παίζει στα 250 ευρώ.Νομίζω βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Ace! :happy:

Ti λες κυκλοφορει μες στον Νοεμβρη;

Πηρα τηλ στη Samsung το πρωι μηπως και μου πουν ποτε αναμενετε το τηλεφωνο. Τιποτα δεν ηξερε...

Edited by KPONOSS

Και σε μπλεδάκι στην αμερική

http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w550h500/postimages/684/samsung-exhibit-4g.jpg

Και σε μπλεδάκι στην αμερική

http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/imagecache/w550h500/postimages/684/samsung-exhibit-4g.jpg

Εγω το λευκο εχω ερωτευτει!!!Αν και νομιζω οτι το μονο που αλλαζει ειναι το καλυμα της μπαταριας.

Το πήρα σήμερα από vnp.gr (γερμανικό και με βιβλιαράκι εγγύησης που αναφέρει Ελλάδα κανονικά όπως και στην συσκευασία αναφέρονται σε κουτάκια τα αρχικά χωρών μεταξύ αυτών και την Ελλάδα-GR εννοείται).

Το κινητό είναι εξαιρετικό σε όλα του,ενταση,κάμερα,φωτεινή οθόνη και πολύ καλό σε ποιότητα κατασκευής,η φορητότητα του σε υψηλό επίπεδο και γενικά είναι πολύ γρήγορο σε όλα.

γερμανικο?εχει ελληνικο μενου κομπλε?τα ονοματα στις επαφες τα εμφανιζει κανονικα ελληνικα ,στη σειρα τους?για περνα και κανα τραγουδι επισης αν μπορεις πλιζ να δεις αν και εκει τα εμφανιζει ελληνικα?

Εννοείται,αφού έβαλα την SIM της Cosmote κανονικά έβαλα τα ελληνικά αφου ως γνωστόν είναι πολυγλωσσικό το Android.Φοράει την 2.3.5,πληκτρολόγιο δεν χρειάστηκε να βάλω άλλο γιατί υποστηρίζει κανονικά 160 χαρακτήρες στα ελληνικά:),μόνο τα apn(internet,mms) τα έβαλα μέσω μηνύματος διαμόρφωσης από Cosmote.

ηταν unbranded ε?

επειδη εχω ενα κολλημα με μια συγκεκριμενη διαδικασια θα θελα να μου απαντησεις κατι-οταν πας στις επαφες,διπλα το scroll search λειτουργει κανονικα στα ελληνικα ονοματα?ας πουμε πατας το Ν και σου βγαζει νικητας,νικος κτλ?

επειδη ειχα κακη εμπειρια σε καποια αλλα κινητα γι αυτο σε ρωταω,μπορει να ειναι λιγο χαζομαρα αλλα νταξει.σε ενα αλλο ανδροιδ που χα το scroll ηταν μονο στα αγγλικα και σε ενα αλλο πατουσες Ν και σε πηγαινε στα ονοματα που αρχιζαν απο φ φωτης κτλ.

γι αυτο σε ρωταω.

επισης θα μπορουσες να μου πεις αν κανει ταξινομηση των επαφων με ονομα μονο η εχει και επιλογη για επιθετα?

γενικα το κινητο απο βιντεο που χω δει πρεπει να ναι καλο.ενταξει αν μπορουσα θα παιρνα το galaxy2 το οποιο το ειδα και επιασα live σε ενα μαγαζι σε ασπρο χρωμα και απλα εμεινα αφωνος μιλαμε,αλλα ειναι ακριβο.και επειδη στεενψαν τα πραγματα λεω να παρω to w που το θεωρω σαν το glaxy2 των φτωχων ας πουμε.

Βαλε το dealer one κ καθαρισες για contact search

Τώρα για το άλλο το w δεν είναι φτωχός συγγενής του gs2 όπως λες απλά γιατί είναι άλλη κατηγορία μεγέθους κατ αρχήν μιας κ το gs2 απλώς δε βολεύει αρκετούς σα καθημερινό τηλέφωνο.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πολυ ενδιαφερον με βαση τα χαρακτηριστικα και τη τιμη του, σιγουρα οταν ερθει η ωρα να αλλαξω το ace αυτο ειναι ο πιο πιθανος υποψηφιος! Το μονο κακο ειναι οτι το βρισκω ψιλοασχημο. Πιστευω οτι το ace ειναι αρκετα πιο ομορφο στην εμφανιση....Ενταξει, γουστα ειναι αυτα :O

Αν το ace είναι ένα που είναι νικέλ το περίγραμμα ευτυχώς που δεν του μοιάζει το w.το άλλο δείχνει ψεύτικο τελείως

Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LhP8R9Zji5w]Samsung GALAXY W Review - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=UwLH63pZjmE]Samsung GALAXY W Sample Video - YouTube[/ame]

αυτο που λενε στο review οτι η ποιοτητα της ομιλιας ειναι κατω του μετριου σε ακουστικο και μικροφωνο ισχυει ,η τα παραλενε?

ας απαντησει καποιος που το εχει να μας πει.

αυτο που λενε στο review οτι η ποιοτητα της ομιλιας ειναι κατω του μετριου σε ακουστικο και μικροφωνο ισχυει ,η τα παραλενε?

ας απαντησει καποιος που το εχει να μας πει.

Παράξενο μου φαίνεται αυτό καθώς η Samsung μας έχει συνηθίσει σε καλή ποιότητα συνομιλίας στα κινητά της

Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το είδα σήμερα και με 2 λόγια μου άρεσε γιατί κάνει και για κανονικό τηλέφωνο λόγο μεγέθους.

Ποιότητα μια χαρά τίποτα δε τρίζει,επίσης από ταχύτητα πάλι όλα ok και σημαντικό για μένα δε κάνει αυτό το ψιλο lag που κάνει το s2 στη lock screen..

Απ την άλλη για μένα έχει ένα μικρό θεματακι στη φωτεινότητα της οθόνης του την οποία χαρακτηριζω μέτρια.

Πάντως το βλέπω για επιτυχία όταν κυκλοφορείση κανονικά στην ελληνική αγορά και για μένα είναι υποψήφιο για κανονικό μου τηλέφωνο.

Παντα φιλικα Μανος

Απ την άλλη για μένα έχει ένα μικρό θεματακι στη φωτεινότητα της οθόνης του την οποία χαρακτηριζω μέτρια.

Σε σχέση με την SLCD του Nexus S πως σου φάνηκε?

Απο σκρολάρισμα,άνοιγμα εφαρμογών και γενικότερη ταχύτητα?

Σε σχέση με την SLCD του Nexus S πως σου φάνηκε?

Απο σκρολάρισμα,άνοιγμα εφαρμογών και γενικότερη ταχύτητα?

Σε σχέση με το s2 θα σου πω και με το C7 που τα είχα δίπλα ήταν σαφώς λιγότερο φωτεινό όταν τα είχα στο full και στα τρία.

Τώρα nexus δεν είχα και δε ξέρω.

Πάντως είναι μέτρια γενικά και για μένα είναι η μόνη παρατήρηση σε μια πολύ καλή συσκευή που λόγο μεγέθους πραγματικά είναι τηλέφωνο all around και βάζω το τηλέφωνο μπροστά γιατί το s2 και τα αλλά 4.3" είναι σαφώς πιο δύσχρηστα λόγο μεγέθους.

Και όσο για ταχύτητα κ γενικότερη συμπεριφορά ήταν απλώς άψογο χωρίς lag το λίγο που το δούλεψα και λογικό είναι αυτό μη ξεχνάμε ότι έχει 1.4 giga επεξεργαστη και πιστεύω αν έρθει σε λογική τιμή θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις.

Πάντως για μένα η samy μετά το s2 έβγαλε μια ακόμη δυνατή συσκευή στη σειρά galaxy και με τα note και το nexus βλέπω έχει πιάσει κορυφή για τα καλά.

Παντα φιλικα Μανος

• The title was changed to Samsung Galaxy W (I8150)