Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 δεν ξερω ποσοι το χρησιμοποιειτε ακομα ως δευτερο τηλεφωνο αλλα βρηκα την ποιο αψογη ρομ που εχω δοκιμασει εχει κ οδηγιες εγκαταστασης, κατεβαστε την οσο υπαρχει ακομα γιατι τα link χανονται http://www.modaco.com/forums/topic/353824-ice-cream-sandwich-styled-rom/?page=1 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ωραίος θα την δοκιμάσω Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την δοκίμασες στο zte carl Και δουλεύει; σε εμένα κολλάει στο zte! Μήπως είναι μόνο για το recer; Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) carl - freddo - racer - dreamer ειναι στην ουσια το ιδιο τηλεφωνο ναι την εχω βαλει κ δουλευει αψογα εκανες τα wipe που αναφερει? 4.Select "wipe data/factory reset" 5.Go to submenu "mounts and storage" 6.Choose "format /boot" "format /data" "format /cache" "format /system" "format /sd-ext" - confirm every action 7.Return to 1st menu and goto Advanced and delete Dalvik cache οταν λες κολαει ,τι ακριβως σου κανει? μηπως πειραξες τπτ στο cyanogenmod settings -> επιδοσεις? Edited September 18, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Βασικά έπρεπε να βγάλω την μπαταρία Και να την ξανά βάλω. Ξεκίνησε το κινητό Αλλά δεν έχει wifi Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) απο οτι ξερω σε καμια καστομ δεν δουλευει το wifi βασικα εγω το χρησιμοποιω ως απλο τηλεφωνο + κ κανα παιχνιδακι που εχω κατεβασει απο το pc σε apk,μεχρι εκει Edited September 18, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Σε αυτό το link Εγώ βρήκα κάποιες που βασίζονται στην εργοστασιακή. http://ztefreddo.blogspot.gr/?m=1 Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 απο οτι ξερω σε καμια καστομ δεν δουλευει το wifi βασικα εγω το χρησιμοποιω ως απλο τηλεφωνο + κ κανα παιχνιδακι που εχω κατεβασει απο το pc σε apk,μεχρι εκει δεν ενδείκνυται για κατι παραπάνω :) στο τσαφ ημουν να το παρω απ τη wind, τοτε με την ανανέωση των 59€(?) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Σε αυτό το link Εγώ βρήκα κάποιες που βασίζονται στην εργοστασιακή. http://ztefreddo.blogspot.gr/?m=1 Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τις δοκιμασα ολες σημερα ,καμια δεν εχει γλωσσα εισαγωγης ελληνικα ,οποτε sms γιοκ μονο η giospace τα ειχε ολα κ δουλευαν κ τα notifications led απο οτι θυμαμαι (το εχω αναφερει ενα χρονο πισω) αλλα το download link δεν υπαρχει κ δεν την βρισκω πουθενα ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν ενδείκνυται για κατι παραπάνω :) στο τσαφ ημουν να το παρω απ τη wind, τοτε με την ανανέωση των 59€(?) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ε ναι ,για backup τηλεφωνο ειναι ,σιγα μην μπαινει internet που κολλαει με την στοκ ακομα κ στην home screen με την τελευταια που ποσταρα ειναι παραπανω απο οκ για απλη χρηση Edited September 18, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 για γλωσσα εισαγωγής, κατεβαζεις κάποιο πληκτρολόγιο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 δεν εκατσα να ασχοληθω ,οσο περιμενω το mi4c θα ψαξω να βρω την rom που ειχα κ δουλευαν ολα καλα αν δεν την βρω θα μεινει με αυτη που ειναι κ πιο ομορφη Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 δεν είναι κατι! ενα download απ το store και σε 2 λεπτα γράφεις ελληνικα! (εκτος αν εχει ηδη το default πληκτρολογιο, απλα πρεπει να την εμφανισεις) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 η τελευταια που ποσταρα εχει ελληνικα κ εχει κ πιο προσφατα πυρηνα κ γενικως ειναι η πιο tweekead που εχω δοκιμασει απλα δεν παιζει σωστα το notification led ,μικρο το κακο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Εγώ από το site έχω την original που δουλεύουν όλα .Δεν είναι Για πολλά σίγουρα Αλλά θέλω να δουλεύουν όλα! Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 η οριτζιναλ ηταν πολυ αργη ,τεσπα αν βρω την gio space θα ποσταρω Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts