Jump to content

[Εφαρμογή] Greek Radios

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Greek Radios είναι μία εφαρμογή που "φέρνει" περισσότερα από 350 Ελληνικά Ραδιόφωνα, οργανωμένα σε 11 κατηγορίες, στο κινητό σας.

Ακούστε τον αγαπημένο σας σταθμό ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας και επιστρέψτε άμεσα στην εφαρμογή από το notification panel κατα τη διάρκεια της αναπαραγωγής.

Προσθέστε τους αγαπημένους σας σταθμούς στα Favorites για άμεση πρόσβαση ή αναζητήστε τους ανα κατηγορία ή απο ολόκληρη τη λίστα.

Σε περίπτωση εισερχόμενης ή εξερχόμενης κλήσης η αναπαραγωγή διακόπτεται αυτόματα και επανέρχεται μετά το τέλος της (εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η κατάλληλη επιλογή στα Preferences).

Screenshots:

http://katsiris.net/greekradios/0.png http://katsiris.net/greekradios/1.png http://katsiris.net/greekradios/3.png http://katsiris.net/greekradios/4.png http://katsiris.net/greekradios/5.png

Διαθέσιμη στο Android Market

QR:

http://katsiris.net/greekradios/qr.png

Developed By: AudioToolBox

Σχόλια - Προτάσεις - Κριτική εδώ ή στο audiotoolbox@gmail.com

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

η αναπαραγωγή γίνεται μέσω internet. Κατά την εκκίνησή της εφαρμογής υπάρχει και ανάλογο warning που προειδοποιεί τον χρήστη.

• 2 weeks later...

Δυστυχώς, ο όγκος δεδομένων για ένα χρονικό διάστημα διαφέρει για κάθε stream λόγω της διαφορετικού bitrate που εκπέμπουν οι σταθμοί.

Αναπτύσουμε αυτή την περίοδο έναν μετρητή δεδομένων μέσα στην ίδια την εφαρμογή για διευκόλυνση του χρήστη, ο οποίος, αν όλα πάνε καλά, 8α ενσωματωθεί στην επόμενη αναβάθμιση του app.

Να ενημερώσω ότι στην έκδοση 1.2.1 της εφαρμογής, που είναι διαθέσιμη από 12/9/2011, ενσωματώθηκαν WiFi / 3G μετρητές οι οποίοι μπορούν να μηδενιστούν από το χρήστη όποτε αυτός το επιθυμεί. Επίσης αναγράφεται και το bitrate του σταθμού.

PQAAAPVA26gQkxaNGrwaEQ_PTYsb7ZTPMhlVG26h_dcEKWiZ8o4w-kOa9CpvhFocu0bUX_ThqyA5stBDDuLEtSfMXkQAzfqVaQEyt8KDUHTnjqmLfsdGhdkjh7M7.png

Edited by dj_n3o

Στην νέα έκδοση που είναι διαθέσιμη από 19/9/2011 προστέθηκε το Sleep Timer

Με τη χρήση του παραπάνω χαρακτηριστικού μπορείτε να ορίσετε το χρονικό διάστημα για το οποίο θα συνεχίζεται η αναπαραγωγή π.χ 30 λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί το χρονικό διάστημα η εφαρμογή σταματάει αυτόματα την αναπαραγωγή του stream.

Η ενεργοποίηση γίνεται πατώντας το εικονίδιο zZz την ώρα που αναπαράγεται ο σταθμός που έχετε επιλέξει. Στην συνέχεια επιλέγετε χρονικό διάστημα και ενεργοποιείται η λειτουργία πατώντας το πλήκτρο Set Timer. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία το εικονίδιο γίνεται πράσινο.

Η λειτουργία απενεργοποιείται πατώντας το πλήκτρο Cancel Timer.

Screenshot:

ss-480-0-3

1. Στα favorites δεν είναι καθόλου πρακτικό κάθε φορά που πατας ένα σταθμό να μην τρέχει κατευθείαν αλλα να σου βγάζει και επιλογή delete.

2. Αφού έχει ελληνικούς σταθμούς καλύτερα να είναι οι επιλογές στα ελληνικά.

3. Όταν επιλεγείς μια κατηγορία πχ sports, όταν ξαναπας πίσω δε θυμάται την κατηγορία, αλλα τα δείχνει όλα.

4 .Δυνατότητα να προσθετεις δικουςσου σταθμούς (url)

Και ξέχασα... συνχαρητηρια για την πολυ καλη πτοσπαθεια! :)

Στην νέα έκδοση (Version 1.2.1 Revision 14) που είναι διαθέσιμη από 22/9/2011:

Προσθήκες:

1) Ελληνική γλώσσα.

Με την αναβάθμιση της εφαρμογής όσες συσκευές έχουν ως κύρια γλώσσα τους τα Ελληνικά η εφαρμογή θα εμφανιστεί αυτόματα στα Ελληνικά ενώ όσες έχουν ως κύρια γλώσσα τα Αγγλικά η εφαρμογή θα εμφανιστεί στα Αγγλικά.

2) Αλλαγή γλώσσας.

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της γλώσσας της εφαρμογής από το χρήστη μέσω των Preferences. Η επιλεγμένη γλώσσα διατηρείται μέχρι να αλλαχθεί πάλι από το χρήστη.

3) Επιλογή διατήρησης ή όχι της κατάστασης της κατηγορίας στην οποία βρισκόσασταν.

Πλέον μπορείτε να συνεχίσετε την πλοήγησή σας σε κάποια λίστα μετά από επιλογή σταθμού ή μετά από χρήση κάποιας άλλης λειτουργίας, από το σημείο που είχατε μείνει. Η επιλογή βρίσκεται στο Preferences. Όταν επιλεχθεί η λίστα επαναφέρεται στην προβολή κατηγοριών.

4) Χειρισμός Αγαπημένων

Για την αναπαραγωγή κάποιου σταθμού που έχετε προσθέσει στα αγαπημένα σας, πλέον αρκεί απλά να τον επιλέξετε (touch). Για να τον διαγράψετε, απλά επιλέξτε τον και με long touch και θα εμφανιστεί το μενού διαγραφής.

Επίσης διορθώθηκαν κάποια προβλήματα σχετικά με το volume και επανήλθε η επιλογή Κλήσεις που είχε αφαιρεθεί (ο δαίμων του ξενυχτιού...) από την προηγούμενη έκδοση

Μπραβω! Εξαιρετική δουλεία. Χαίρομαι που άκουσες τα περισσότερα που προτείνα. Νομίζω το αποτέλεσμά είναι πολυ καλύτερό. Κάποια στιγμή μελλοντικά, αν μπορείς καλο θα ήταν να προσσθεσεις και ένα widget πχ σαν το tunein.

Ένας από τους βασικούς λόγους που δημιουργήθηκε αυτό το topic είναι για να μας δίνετε ιδέες να κάνουμε την εφαρμογή καλύτερη. Έτσι, όλες οι ιδέες αξιολογούνται και υλοποιούνται εφόσον είναι δυνατόν και οδηγούν σε καλύτερο αποτέλεσμα. Το widget είναι εδώ και καιρό μέσα στα σχέδιά μας απλά δώσαμε προτεραιότητα σε πιό βασικά κατα τη γνώμη μας πράγματα.

Ευχαριστούμε για τα καλά σχόλια, είναι το μόνο που θέλουμε για να συνεχίζουμε το developing :)

Μπράβο παιδιά για την εφαρμογή, κατεβαίνει αμέσως μιας και ήταν κάτι που έψαχνα αφού το Milestone μου δεν έχει FM Radio.. :)
--- Sony Xperia 5 II ---

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nέα έκδοση (Version 1.3.0 Revision 17) που είναι διαθέσιμη από 23/10/2011:

Προσθήκες:

1) 300+ νέοι σταθμοί.

Προστέθηκε η δυνατότητα αναπαραγωγής wma σταθμών. Έτσι προστέθηκαν νέα streams συμπεριλαμβανομένων και των γνωστών αθηναϊκών σταθμών.

2) Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Εναλλακτικός τρόπος αποκοδικωποίησης των mpeg ραδιοφώνων για τις συσκευές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Η επιλογή βρίσκεται στο μενού Προτιμήσεις.

3) Ανανέωση λίστας.

Η λίστα των streams ανανεώνεται αυτόματα. Έτσι θα έχετε χωρις αναβάθμιση της εφαρμογής τα νεα stream που θα πρεσθέτουμε στη λίστα.

Τέλος, θα εκτιμούσαμε πολύ οι όποιες παρατηρήσεις - υποδείξεις να γίνονται με email στο audiotoolbox@gmail.com όπως αναγράφουμε και στην περιγραφή. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να δεχόμαστε χαμηλές αξιολογήσεις στο market για πράγματα τα οποία περιγράφουμε στα κείμενά μας ή για λόγους που δεν μας εξηγούνται ποτέ.

Nέα έκδοση (Version 1.3.0 Revision 17) που είναι διαθέσιμη από 23/10/2011:

Τέλος, θα εκτιμούσαμε πολύ οι όποιες παρατηρήσεις - υποδείξεις να γίνονται με email στο audiotoolbox@gmail.com όπως αναγράφουμε και στην περιγραφή. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να δεχόμαστε χαμηλές αξιολογήσεις στο market για πράγματα τα οποία περιγράφουμε στα κείμενά μας ή για λόγους που δεν μας εξηγούνται ποτέ.

Παιδιά μπράβο για την εφαρμογή, δυστηχώς οι κριτικές είναι οτι ναναι, και στις δικές μου εφαρμογές γράφουν ότι ναναι.. διορθώνω συνέχεια... και κανεις δεν αλλάζει μια αρνητική αξιολόγηση!!!

επίσης ακούστε και αυτο το αστείο, στην εφαρμογή cosmote info έχω ενα κουμπί επικοινωνίας με email με σκοπο να μην γράφουν στην κρητική γιατι δεν μπορώ και να τους απαντήσω! οποτε το κουμπί φτιάχνει ενα νεο mail, με παραλήπτη εμένα, και θέμα Πρόβλημα στην εφαρμογή Cosmote Info... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΝΑ EMAIL!!!!

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

Παιδιά μπράβο για την εφαρμογή, δυστηχώς οι κριτικές είναι οτι ναναι, και στις δικές μου εφαρμογές γράφουν ότι ναναι.. διορθώνω συνέχεια... και κανεις δεν αλλάζει μια αρνητική αξιολόγηση!!!

επίσης ακούστε και αυτο το αστείο, στην εφαρμογή cosmote info έχω ενα κουμπί επικοινωνίας με email με σκοπο να μην γράφουν στην κρητική γιατι δεν μπορώ και να τους απαντήσω! οποτε το κουμπί φτιάχνει ενα νεο mail, με παραλήπτη εμένα, και θέμα Πρόβλημα στην εφαρμογή Cosmote Info... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΕΝΑ EMAIL!!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια και σε εσένα για την εφαρμογή cosmote info, την έχουμε και είναι πολύ χρήσιμη.

Ακριβώς το ίδιο έχουμε και εμείς στην εφαρμογή και δεχόμαστε email με κείμενο Please Enter Your Text Here... Και το τονίζουμε και στην περιγραφή στο market. Έχουμε αφιερώσει πολλές ώρες coding σε αυτή την εφαρμογή για να δουλεύει άψογα, δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος (ούτε διαφημίσεις δεν έχουμε βάλει) και δεχόμαστε απαράδεκτες κριτικές.

Θα ήθελα να σταματήσουμε το off-topic εδώ. Μπορούμε να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό θέμα να συζητήσουμε αυτά τα προβλήματα.

Συνχαρητηρια και πάλι. Μη απογοητεύεστε απο τις αξιολογήσεις. Μακράν η καλητερη ελληνικη εφαρμογη ραδιοφώνου. Πραγματικά απαράδεκτο να υπάρχουν σε αρνητικές αξιολογήσεις για κάτι τόσο καλο που προσφέρεται και δωρεάν..

Ο κόσμος δεν ξερει πόση δουλεία θέλει. Στο παρελθόν ειχα φτιάξει λιστα που φορτωνες στο resco radio σε wm με όλα τα ελληνικά ραδιόφωνα, όταν δεν υπήρχε ελληνική εφαρμογή. Ειχα φαει ώρες ατελείωτες να συγκέντρωσω ολα τα) URL και να τα τακτοποιήσω κατά νομο κλπ. Ειχα ανεβάσει τη λιστα σε φόρουμ. Πανω απο 1000 στομα είχαν κατεβασει. Εδω η δυσκολία είναι 100πλασια, μιας και πρόκειται για ολοκληρομενη εφαρμογή.. off topic αλλα καλο είναι να καταλαβαινουν καποιοι πόση δουλια θέλει κάτι..

Edited by sosimple2

Η δουλειά των παιδιών είναι καλή.Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα που πρέπει να αναφέρω για να αιτιολογήσω το με ζόρι 4 που έβαλα στην εφαρμογή.

1ο Σε 5 λεπτά σε lg optimus one είχα 2 force close με τη μαμίσια ρομ...

2ο Υπάρχει ένα χάος ως προς τι βρίσκεις που,καλό θα ήταν κάθε πόλη να ήταν ξεχωριστά...

3ο ο sentra103,3 και 5-6 αλλα που δοκίμασα δεν παίζουν...ψάχτε το λίγο!

4ο πολλοί μεγάλοι σταθμοί λείπουν ή τουλάχιστο δε μπόρεσα να τους βρώ,πχ ΒΗΜΑ FM

Ερώτηση...μπορεί να πάει το πρόγραμμα στην sd?

Και πάλι ευχαριστούμε για την προσφορά,η εφαρμογή έμεινε στο κινητό μου γιατί είμαι σίγουρος πως θα την βελτιώσετε

Aκυρο,βρήκα τον vima fm αλλά ούτε αυτός δουλεύει... :(

Edited by sgatzo

Η δουλειά των παιδιών είναι καλή.Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα που πρέπει να αναφέρω για να αιτιολογήσω το με ζόρι 4 που έβαλα στην εφαρμογή.

1ο Σε 5 λεπτά σε lg optimus one είχα 2 force close με τη μαμίσια ρομ...

2ο Υπάρχει ένα χάος ως προς τι βρίσκεις που,καλό θα ήταν κάθε πόλη να ήταν ξεχωριστά...

3ο ο sentra103,3 και 5-6 αλλα που δοκίμασα δεν παίζουν...ψάχτε το λίγο!

4ο πολλοί μεγάλοι σταθμοί λείπουν ή τουλάχιστο δε μπόρεσα να τους βρώ,πχ ΒΗΜΑ FM

Ερώτηση...μπορεί να πάει το πρόγραμμα στην sd?

Και πάλι ευχαριστούμε για την προσφορά,η εφαρμογή έμεινε στο κινητό μου γιατί είμαι σίγουρος πως θα την βελτιώσετε

Aκυρο,βρήκα τον vima fm αλλά ούτε αυτός δουλεύει... :(

Καλησπέρα,

1) θα θέλαμε αν είναι εύκολο περισσότερες λεπτομέρειες για το πως παρουσιάστηκαν τα force close μια και δεν εμφανίζεται κάτι στα errors στο android market. (ίσως ένα pm ή ένα email)

2) Έχουμε σκευτεί και αυτή τη λύση αλλά oi πόλεις θα είναι πολλαπλάσιες από τις κατηγορίες, οπότε μάλλον δεν λύνει το πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για κατηγοριοποίηση με νομούς. Επίσης η αναζήτηση στην εφαρμογή γίνεται σε όλες της κατηγορίες συνολικά (όταν κάνετε αναζήτηση ενώ βλέπετε τους τίτλους των κατηγοριών) και μόνο στους σταθμούς της κατηγορίας που έχετε επιλέξει (όταν κάνετε αναζήτηση ενώ βλέπετε τους σταθμούς της κατηγορίας που έχετε επιλέξει).

3 και 4) Sentra fm και Vima fm είναι wma pro. Μας διέφυγε καθώς θεωρήσαμε ότι είναι απλό wma. Δεν λειτουργούν προς το παρόν αλλά δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό. Ίσως είναι και κάποιοι άλλοι Pro τους οποίους δεν έχουμε εντοπίσει. Επίσης κάποιοι σταθμοί δεν εκπέμπουν όλη την ημέρα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγχουμε συνέχεια.

Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις και περιμένουμε ενημέρωση.

Κατι παιζει και με τον RedFM, κατι αλλαξανε και δεν παιζει :(

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

Κατι παιζει και με τον RedFM, κατι αλλαξανε και δεν παιζει :(

Δυστυχώς ο Red άλλαξε από wma σε rtmp. Αν αυτή η αλλαγή είναι οριστική θα αφαιρεθεί από τη λίστα.

Καλησπέρα,

1) θα θέλαμε αν είναι εύκολο περισσότερες λεπτομέρειες για το πως παρουσιάστηκαν τα force close μια και δεν εμφανίζεται κάτι στα errors στο android market. (ίσως ένα pm ή ένα email)

2) Έχουμε σκευτεί και αυτή τη λύση αλλά oi πόλεις θα είναι πολλαπλάσιες από τις κατηγορίες, οπότε μάλλον δεν λύνει το πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για κατηγοριοποίηση με νομούς. Επίσης η αναζήτηση στην εφαρμογή γίνεται σε όλες της κατηγορίες συνολικά (όταν κάνετε αναζήτηση ενώ βλέπετε τους τίτλους των κατηγοριών) και μόνο στους σταθμούς της κατηγορίας που έχετε επιλέξει (όταν κάνετε αναζήτηση ενώ βλέπετε τους σταθμούς της κατηγορίας που έχετε επιλέξει).

3 και 4) Sentra fm και Vima fm είναι wma pro. Μας διέφυγε καθώς θεωρήσαμε ότι είναι απλό wma. Δεν λειτουργούν προς το παρόν αλλά δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό. Ίσως είναι και κάποιοι άλλοι Pro τους οποίους δεν έχουμε εντοπίσει. Επίσης κάποιοι σταθμοί δεν εκπέμπουν όλη την ημέρα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγχουμε συνέχεια.

Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις και περιμένουμε ενημέρωση.

Για το πρώτο το force close το έβγαλε μόλις πάτησα το play...στο ίδιο σημείο ακριβώς με 5 λεπτά χρήσης διαφορά.Βέβαια έβγαλε μύνημα αναφοράς που δυστυχώς βλακεία μου αλλά πάτησα ακύρωση...Αλλη φορά θα το χρησιμοποιώ:rolleyes:

Στο 2ο είχα κατά νου μια κατηγοριοποίηση του στυλ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ-ΚΡΗΤΗ-WEB RADIO...

Αν είναι ανεφάρμοστο ξεχάστε το...απλά εμένα με βοηθά περισσότερο από την υπάρχουσα και είπα να το προτείνω

Τέλος αν γίνεται κάντε μια ενότητα μόνο με web radio και βάλτε σε αυτά τα stream από arion 1-2 arionkids και baby radio...εγώ και τα μικρά μου θα σας ήμασταν υπόχρεοι:)

Τέλος να πω ότι η συσκευή μου είναι lg optimus one v2.3 και πλέον έχω σβήσει το tunein γιατί πιστεύω ότι και με τις δικές μας προτάσεις θα το ξεπεράσετε σύντομα...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και ειλικρινά θαυμάζω την προσπάθεια σας πίσω από την οποία δεν υπάρχει κανένα οικονομικό όφελος,μπράβο σας!