Snoopitsa Δημοσιεύτηκε August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2011 Καλησπέρα!!! Μία ερώτηση. Μόλις εγκατέστησα τα Windows 7 -δεν ξέρω αν έχει σημασία- και έβαλα την κάμερά μου. Την αναγνώρισε, την έκανε αναβάθμιση και όταν άνοιξε το γνωστό παραθυράκι που βλέπω την φάτσα μου παρατήρησα πως όλη η οθόνη της κάμερας, έχει μπλε κόκκινες και πράσινες κουκίδες. Η εικόνα μου φαίνεται καθαρά αλλά έχει αυτές τις κουκίδες. HELP!!! :( :cry: :worry: Παράθεση When I die I'm going to haunt the f*** out of you people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και εγκατέστησε το τελυταίο λογισμικό της κάμερας manually. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoopitsa Δημ. August 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και εγκατέστησε το τελυταίο λογισμικό της κάμερας manually. Ωχ...Δεν ξέρω πως να κάνω την εγκατάσταση manually, μέχρι την απεγκατάσταση φτάνουν οι γνώσεις μου ( ασχετίλα)... Τι είναι λες αυτές οι κουκίδες? ΥΓ. Το λογισμικό είναι το τελευταίο γιατί έκανε αναβάθμιση μόνο του μόλις την έβαλα ξανά στο λαπτοπ μετά που πέρασα τα 7αρια. Παράθεση When I die I'm going to haunt the f*** out of you people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 σε αλλα windows δουλευει....εγω με την life cam και xp ειμαι ενταξει...στο messenger την δοκιμασες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 επίσης δοκίμασε αν σε όλες τις εφαρμογές το κάνει αυτό...π.χ yahoo ή skype ή κάτι άλλο... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoopitsa Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παιδιά! Ναι, την δοκίμασα και στο Skype και πάλι με δείχνει με κουκίδες. Η αλήθεια είναι πως όταν είχα τα Vista δεν είχα παρατηρήσει κανένα τέτοιο σύμπτωμα... Παράθεση When I die I'm going to haunt the f*** out of you people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παιδιά! Ναι, την δοκίμασα και στο Skype και πάλι με δείχνει με κουκίδες. Η αλήθεια είναι πως όταν είχα τα Vista δεν είχα παρατηρήσει κανένα τέτοιο σύμπτωμα... μπορεις να κανεις απεγκατασταση τους drivers της καμερας και να τους ξαναβαλεις...και ξαναδοκιμασε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Ποιο μοντελο ειναι η καμερα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts