KillaBee Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Στις έστειλαν με μήνυμα; Επίσης, ανοίγεις κανοnικές web σελίδες ή μόνο wap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Exo kanei tis kanonikes rythmiseis manually pou boreis na deis kai sto vodafone.gr Blepo wap, web selides sto kinito pos? Exo kanei episis setup to kinito os modem sto pc kai exo ftiaksei kai kainourgia syndesi me ta settings. Den katalabaino afou sto nokia ola einai entaksei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Web σελίδες δε γίνεται να δεις, απ΄όσο ξέρω. Απ' όσο καταλαβαίνω θες να χρησιμοποιήσεις το wap over 3G για να βλέπεις web στο pc σου, όπως κάνουν διάφοροι εδώ στο forum. Καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakeone Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 oxi genikos me 3g den ekana kamia rithmisi kai den dokimasa tipota giati paizei eksetastiki kai eime ektos opote molis giriso tha ta dokimaso ola kai tha sas po oti neo prokipsei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Nai akribos ayto prospatho na kano wap over 3G gia web selides sto pc alla den katalabaino ti paei straba. Olo mou bgazei PPP network error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarpi Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 molis pira to A835 apo agglia se diktio 3 me 14.99 lires :X :X :X (kartokinito fysika :D ).. pws mporw na to ksekleidwsw gia na to xreisimopoiw kai stin ellada?? kata protimisi 1 free way :D :p :cool: Παράθεση back to basics!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Παίδες καλημέρα Το GPS πως δουλέυει? Δουλέυει μόνο του ή θέλει κεραία? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Παίδες καλημέρα Το πρόβλημα με τα Ελληνικά το έλυσα με την εφαρμογή Ιnput+, το sie ειναι: http://www.shapeservices.com/eng/downloads/uiq.php αλλά πρόσοχή, η εφαρμογή που "δουλεύει" με το κινητό είναι αυτή για το P800 και όχι για το Α920/925, δεν ξέρω γιατί. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Νεότερα σχετικά με το Input+ ! Τελικά κατάλαβαν το λάθος και έφτιαξαν νέα έκδοση την 2.2 όπου το σωστό αρχείο ειναι το input_PX00_A925_A1000_2_2.sis. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν κάνει και βελτιώσεις στο πρόγραμμα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Γειά σας Γνωρίζει κάποιος πώς λητουργεί το ξυπνητήρι στό Α835 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Βρε παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πυ μπορώ να κατεβάσω το Αγγλικό μάνιουαλ του Α925 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 kserei kaneis kana link me efarmoges k games gia to a925?ektos apto lemmings den exw brei tpt allo Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 my-symbian.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Theoro pos to E1120 tha einai to kalytero 3G montelo ths MOTOROLA poy tha kykloforhsei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Gia osous kakomoirous san k mena den kseroun to oti sto a925 pleon mporoume na egkathistoume ta panta sxedon stin SD xwris patentes, katevaste to NOPex apo to http://a1000.cjb.net/ .Epishs ekei tha vreite para polla alla xrhsima pragmata Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Gia osous kakomoirous san k mena den kseroun to oti sto a925 pleon mporoume na egkathistoume ta panta sxedon stin SD xwris patentes, katevaste to NOPex apo to http://a1000.cjb.net/ .Epishs ekei tha vreite para polla alla xrhsima pragmata :!: Τι είναι το ΝΟΡεχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ξέρει κάποιος τισ ρυθμίσεις της cosmote γά GPRS διότι οι 3-gprs 3g-gprs 3g-internet δέν δουλεύουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 μπορει καποιος να μου πει τι τιμη εχει το motorola a920 και αν εχει ερθει ελλαδα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 den exei erthei stin ellada apo kapia etairia i apo ti motorola file mou.mono apo idiotes pou to exoun ferei ap'ekso.Enas apo aftous eimai ki ego kai to poulao..200evro.An endiaferesai stile pm i mail sto dmc15@freemail.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 opws lew einai programma pou sou epitrepei na egkathistas sxedon ola ta programmata k ta games sthn memory card Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 opws lew einai programma pou sou epitrepei na egkathistas sxedon ola ta programmata k ta games sthn memory card Ευχαριστώ το πέρασα και αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Καλημέρα . Είμαι κάτοχος του Α925 σε δίκτυο cosmote. Μπορεί κάποιος να ποστάρει τις ρυθμίσεις για wap(over GPRS) και mms για το δίκτυο cosmote όσο πιο αναλυτικά γίνεται? Έχω πάρει την τηλεφωνική υποστήριξη της cosmote έχω περάσει τις ρυθμίσεις που μου δώσανε αλλά ούτε ένα mms δεν μπορώ να στείλω... Το δεύτερο πρόβλημα μου είναι με το AGPS. Το ενεργοποιώ από το εικονίδιο κάτω κάτω. Έπειτα τρέχω το MapviewGpsII που έιναι δωρεάν και όλο πετάγεται το παράθυρο για να κάνω "connect to 3 services" . Όποιο account και να διαλέξω (είτε standard -Gprs ;είτε cosmote που έχω δημιουργήσει ) δεν μου αναγράφει θέση. Φαντάζομαι έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του GPRS που δεν έχω κάνει σωστά... Το έχει δουλέψει κανείς το AGPS με cosmote Ελλάδα? Για τους φίλους που μόλις έχουν αποκτήσει το Α925 έχω να τους πω (χωρίς να το παίζω έξυπνος) να αλλάξουν την κάρτα sim τους με την usim 3g και η αυτονομία θα εκτιναχθεί στο διπλάσιο! Την έπαθα και ξέρω με την παλιά sim μου κράταγε μισή μέρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμμη αν κούρασα με μεγάλο post. Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Μιά διευκρίνιση με το μενού της 3 έχεις περάσει το Defaultgprseditore?, διότι με αυτό μπορώ και παρακάμπτω την σύνδεση της 3 γιά όλες τις συνδέσεις μου η με AGPS η με GPRS αλλιώς δέν μου δούλευε τίποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pericles Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Μιά διευκρίνιση με το μενού της 3 έχεις περάσει το Defaultgprseditore?, διότι με αυτό μπορώ και παρακάμπτω την σύνδεση της 3 γιά όλες τις συνδέσεις μου η με AGPS η με GPRS αλλιώς δέν μου δούλευε τίποτα :( Τι εννοείς "Defaultgprseditore"? Είναι κάποιο πρόγραμμα αυτό? Στις internet connections έχω μια σύνδεση defaultGPRS την οποία μόνο view μπορώ να κάνω (όχι edit).. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. Πιστευω ότι το Α925 είναι κορυφαίο τηλ. και με λίγη βοήθεια όλοι θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνατοτητές τους στο έπακρο! Παράθεση Iphone 3gs white 32gb->Samsung Galaxy S GT-I9000->Iphone 4s white 32gb->NOKIA Lumia925->SONY XPERIA Z->NOTE 3->LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά λυθήκανε όλα τα προβλήματα? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts