Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιάννη κατ'αρχάς είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!! Βέβαια το θέμα εμφάνισης είναι σχετικό, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι δεν είναι απλώς ένα "θέμα πάνω σε μία ρομ" (γι'αυτό μάλλον είναι απίθανο να το βρω κάπου ανεξάρτητα ώστε να το εγκαθιστώ σε κάθε ρομ) αλλά είναι πολύ προσεγμένη αισθητική επέμβαση και στις πιο μικρές λεπτομέρειες!

Κατά τα άλλα είναι smooth, γρήγορη και σταθερή με πολύ καλή μπαταρία και βέβαια με όλα τα καλούδια της AOKP.

Έχει προεγκαταστημένη την superhigh version του Nexus kernel, αλλά φλάσαρα την bigmem version ώστε να έχω και τα 720p, φλάσαρα και το "not inverted tiger addon pack" για να μην έχω τη "μαυρίλα" παντού και όλα εντάξει. Δεν πρόλαβα ακόμα να τσεκάρω διάφορες λεπτομέρειες, αλλά είναι πανέμορφη η άτιμη! :D

Edited by kouros17

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο κινητό μου αλλά σαν άσχετος κ γω έχω κάποιες απορίες και χρειάζομαι τη βοήθεια σας!

Είχα περάσει εδω και καιρό custom rom τη cyanogenmod 9 για να βάλω ICS απο το Gingerbeard που είχε το κινητό , με τις οδηγίες στο thread στο xda-forum, http://forum.xda-developer....php?t=1650615.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχω περάσει αυτή: 2012-10-04: CM9 beta2

Στις πληροφορίες του κινητού στο πεδίο CyanogenMod version αναφέρει : 9-20121004-ΕXPERIMENTAL-ariesve-beta2 και

Έκδοση kernel 2.6.35.14-cyanogenmod arco@turbox#1.

Δουλεύει καλά αλλά κολλά ορισμένες φορές και κάποιες άλλες με καλούν και δεν χτυπά καν και δεν μπορώ να καλέσω ούτε γω κ πρέπει να κάνω επανανεκκίνηση για να λειτουργήσει κ πάλι σωστά. Επίσης δεν λειτουργεί το GPS καθόλου .

Για αυτό θέλω να του κάνω αναβάθμιση είτε να του περάσω άλλη έκδοση της cyanogenmod 9 ή να πάω σε άλλη rom;

Είδα ότι έχει βγάλει και τη cyanogenmod 10 για jelly bean και που την προτείνει παραπάνω και ο kouros17.

Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε με σχετικές οδηγίες θα με βοηθούσε πολύ.

Τώρα που έχω ήδη την cyanogenmod 9 πως τη σβήνω για να περάσω σε άλλη ;

Τελικά kouros είναι καλύτερη του aokp;; γιατί ομολογώ ότι βάζω ότι βάζεις... :thumbup: Δοκιμασμένα πράγματα..... :D

Τελικά kouros είναι καλύτερη του aokp;; γιατί ομολογώ ότι βάζω ότι βάζεις... :thumbup: Δοκιμασμένα πράγματα..... :D

Και εγώ την βρίσκω ίσως την καλύτερη rom από όσες έχω δοκιμάσει τα τελευταία 2 χρόνια..Πολύ προσεγμένη και πολλές επιλογές στην εμφάνιση...Όπως και ο Kouros έχω βάλει το kernel Nexus II Bigmem exuv για να έχω 720p στην κάμερα και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα...το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι το update στον καιρό στην lock screen και στο notification panel το oπoίο δείχνει πολύ καλό (αν δούλευε βέβαια). Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Pano διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες του kouros εδώ. Την custom ROM που φοράμε οι περισσότεροι είναι η CM10 του ivendor που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην beta 4. Θα την βρεις εδώ. Είναι λιτή αλλά κορυφή. Αν ψαχτείς λίγο στο forum του SGS+ στους xda στις δύο πρώτες σελίδες νομίζω οτι θα αποφασίσεις τι σου ταιριάζει περισσότερο.

Tελικά ο kouros όλο σε μπελάδες μας βάζει :D

Πέρασα κι εγώ την Tiger χωρίς να πολυπιστεύω οτι θα δω διαφορά. Κι όμως είναι πιο γρήγορη απο την cm beta 4....

(Οι αισθητικές παρεμβάσεις προσωπικά δεν μου άρεσαν. Γούστα είναι αυτά.)

Nexus 4 > Stock for a little moment

Καλησπέρα σας

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο κινητό μου αλλά σαν άσχετος κ γω έχω κάποιες απορίες και χρειάζομαι τη βοήθεια σας!

Είχα περάσει εδω και καιρό custom rom τη cyanogenmod 9 για να βάλω ICS απο το Gingerbeard που είχε το κινητό , με τις οδηγίες στο thread στο xda-forum, http://forum.xda-developer....php?t=1650615.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχω περάσει αυτή: 2012-10-04: CM9 beta2

Στις πληροφορίες του κινητού στο πεδίο CyanogenMod version αναφέρει : 9-20121004-ΕXPERIMENTAL-ariesve-beta2 και

Έκδοση kernel 2.6.35.14-cyanogenmod arco@turbox#1.

Δουλεύει καλά αλλά κολλά ορισμένες φορές και κάποιες άλλες με καλούν και δεν χτυπά καν και δεν μπορώ να καλέσω ούτε γω κ πρέπει να κάνω επανανεκκίνηση για να λειτουργήσει κ πάλι σωστά. Επίσης δεν λειτουργεί το GPS καθόλου .

Για αυτό θέλω να του κάνω αναβάθμιση είτε να του περάσω άλλη έκδοση της cyanogenmod 9 ή να πάω σε άλλη rom;

Είδα ότι έχει βγάλει και τη cyanogenmod 10 για jelly bean και που την προτείνει παραπάνω και ο kouros17.

Αν πας στο thread της cm9 εδώ, θα δεις ότι "έχεις μείνει πίσω 7 αναβαθμίσεις". Από την beta 2 που έχεις, η ρομ έχει φθάσει στην RC6. Επομένως αν θέλεις να κρατήσεις την ίδια ρομ, καλό είναι να φλασάρεις την rc6.

Προσωπικά θα σου πρότεινα την ρομ που σου πρότεινε ο Giannis79 πιο πριν, την cm10 beta4 του ivendor (Jelly Bean) και αυτό όχι μόνο γιατί είναι Jelly Bean, αλλά επειδή θεωρώ αυτή τη στιγμή την beta4 την πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ που υπάρχει (το μόνο σοβαρό ίσως προβληματάκι είναι με το wifi σε wep κρυπτογραφήσεις των router, αλλά σύντομα θα λυθεί), επομένως την πιο κατάλληλη για ανθρώπους που δεν αρέσκονται στα φλασαρίσματα και στους πειραματισμούς και θέλουν μια σταθερή ρομ για να κάνουν τη δουλειά τους. Φυσικά και η cm9 που έχεις είναι πολύ καλή επίσης, αλλά σε κάποιους (απ'ότι διαβάζω) κάνει ακόμα shutdowns. Πρόβλημα που απ'ότι φαίνεται στην beta4 λύθηκε.

Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν εδώ. Αν έχεις κάνει τα τρία πρώτα βήματα (που μάλλον τα έχεις κάνει για να έχεις την cm9), πήγαινε κατ'ευθείαν στο τέταρτο και κάνε ότι λέει εκεί, αφού πρώτα κατεβάσεις τη ρομ και τα gapps.

Στο δικό μου τηλέφωνο είναι στο ίδιο επίπεδο με την cm10, αλλά για τον Leon είδες ότι είναι και καλύτερη. Είναι πως θα "κάτσει" στο δικό σου τηλέφωνο. Γενικά λειτουργεί καλά, απλώς από ένα γρήγορο τσεκάρισμα που της έκανα (δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο ελεύθερο αυτές τις μέρες) κάποια πραγματάκια φαίνεται να μην λειτουργούν (όπως για παράδειγμα η δόνηση στα μηνύματα, κ.α).

Αν την έχω κρατήσει είναι κυρίως για την εμφάνισή της που είναι κάτι σχετικό. Και βέβαια έχεις πολλές επιλογές και ρυθμίσεις μια και είναι AOKP. :)

Tελικά ο kouros όλο σε μπελάδες μας βάζει :D

Πέρασα κι εγώ την Tiger χωρίς να πολυπιστεύω οτι θα δω διαφορά. Κι όμως είναι πιο γρήγορη απο την cm beta 4....

(Οι αισθητικές παρεμβάσεις προσωπικά δεν μου άρεσαν. Γούστα είναι αυτά.)

Μακάρι να παραμείνει έτσι γιατί αυτές τις "βαριές" και αρκετά "πειραγμένες" ρομ, τις φοβάμαι μετά από κάποιες μέρες λειτουργίας...

H σύγκριση της CM με την TIGER στο δικό μου τηλέφωνο έγινε με περασμένα 97 apps. Δεν έκανα wipe data και system οπότε όλες οι εφαρμογές που είχα στην μία έχω και στην άλλη. Και οι δύο φορούσαν Νexus Kernel.
Nexus 4 > Stock for a little moment

Αν πας στο thread της cm9 εδώ, θα δεις ότι "έχεις μείνει πίσω 7 αναβαθμίσεις". Από την beta 2 που έχεις, η ρομ έχει φθάσει στην RC6. Επομένως αν θέλεις να κρατήσεις την ίδια ρομ, καλό είναι να φλασάρεις την rc6.

Προσωπικά θα σου πρότεινα την ρομ που σου πρότεινε ο Giannis79 πιο πριν, την cm10 beta4 του ivendor (Jelly Bean) και αυτό όχι μόνο γιατί είναι Jelly Bean, αλλά επειδή θεωρώ αυτή τη στιγμή την beta4 την πιο σταθερή και απροβλημάτιστη ρομ που υπάρχει (το μόνο σοβαρό ίσως προβληματάκι είναι με το wifi σε wep κρυπτογραφήσεις των router, αλλά σύντομα θα λυθεί), επομένως την πιο κατάλληλη για ανθρώπους που δεν αρέσκονται στα φλασαρίσματα και στους πειραματισμούς και θέλουν μια σταθερή ρομ για να κάνουν τη δουλειά τους. Φυσικά και η cm9 που έχεις είναι πολύ καλή επίσης, αλλά σε κάποιους (απ'ότι διαβάζω) κάνει ακόμα shutdowns. Πρόβλημα που απ'ότι φαίνεται στην beta4 λύθηκε.

Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν εδώ. Αν έχεις κάνει τα τρία πρώτα βήματα (που μάλλον τα έχεις κάνει για να έχεις την cm9), πήγαινε κατ'ευθείαν στο τέταρτο και κάνε ότι λέει εκεί, αφού πρώτα κατεβάσεις τη ρομ και τα gapps.

Στο δικό μου τηλέφωνο είναι στο ίδιο επίπεδο με την cm10, αλλά για τον Leon είδες ότι είναι και καλύτερη. Είναι πως θα "κάτσει" στο δικό σου τηλέφωνο. Γενικά λειτουργεί καλά, απλώς από ένα γρήγορο τσεκάρισμα που της έκανα (δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο ελεύθερο αυτές τις μέρες) κάποια πραγματάκια φαίνεται να μην λειτουργούν (όπως για παράδειγμα η δόνηση στα μηνύματα, κ.α).

Αν την έχω κρατήσει είναι κυρίως για την εμφάνισή της που είναι κάτι σχετικό. Και βέβαια έχεις πολλές επιλογές και ρυθμίσεις μια και είναι AOKP. :)

Μακάρι να παραμείνει έτσι γιατί αυτές τις "βαριές" και αρκετά "πειραγμένες" ρομ, τις φοβάμαι μετά από κάποιες μέρες λειτουργίας...

Συμφωνώ απόλυτα...όπως με την EHNDROIX...όποια έκδοση και αν έχω δοκιμάσει είναι τόσο βαριά που δεν παίζεται!!!Πλέον ούτε καν την δοκιμάζω...από ταχύτητα η TIGER πάντως μέχρι στιγμής είναι όπως και η CM10 Beta 4.

καλησπερα παιδια!!! θελω να ρωτησω αμα υπαρχει καποιο αναλητικο guide (κ αμα γινετε στα ελληνικα)

πως να κανω ειτε upgrade to λογισμικο απο το Samsung Galaxy S plus Ι9001 ή αμα υπαρχει καποιο custom λογισμικο απο το Galaxy S3 για το S plus...

εμενενα η TIGER 2 μερες που την εχω το βραδυ απενεργοποιει τους ηχους με αποτελεσμα το ξυπνητήρι να χτυπαει μονο η δονηση

(χωρις να μπαινει σε airplane mode)

δοκιμασα την ιδια στιγμη και ηχο κλησης και δεν ακουγετε τιποτα με restart επανερχετε κανονικα

εχει συμβει σε κανεναν αλλο ,εχετε καμια λυση?

:yahoo:

τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα

εμενενα η TIGER 2 μερες που την εχω το βραδυ απενεργοποιει τους ηχους με αποτελεσμα το ξυπνητήρι να χτυπαει μονο η δονηση

δοκιμασα την ιδια στιγμη και ηχο κλησης και δεν ακουγετε τιποτα με restart επανερχετε κανονικα

Όχι δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα!

Μου έχει συμβεί και εδώ μία φορά, αλλά και σε άλλες ρομ και το πρόβλημα λύθηκε με μία απλή επανεκκίνηση. Θα σου πρότεινα κάθε φορά που ανοίγεις το τηλέφωνο, για καλό και για κακό να μπαίνεις στους ήχους και να τσεκάρεις αν υπάρχουν οι ήχοι που έχεις επιλέξει ή γράφει "άγνωστος ήχος κλήσης". Αν γράφει το δεύτερο επέλεξε ξανά τους ήχους που θέλεις. Όσο δεν κλείνεις το τηλέφωνο λογικά δεν θα χαθούν οι ήχοι.

Αφού η μόδα απαιτεί JB κατάμαυρη(Tiger), ακολουθώ και εγώ απο Ivendor. Συμφωνώ ότι είναι σαν πιο όμορφη Ivendor και ελπίζω να είναι το ίδιο σταθερή. Άλλαξα με bigmem nexus kai προσπαθώ να βρώ και την καλύτερη ρύθμιση governor-sceduller με σκοπό την μεγιστοποίηση της μπαταρίας, χωρίς όμως και να σέρνεται! Τώρα έβαλα smartassH3 με Sio και max cpu 1007ελπίζω να βγει κάτι καλό...

Καταρχήν σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας

Pano διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες του kouros εδώ. Την custom ROM που φοράμε οι περισσότεροι είναι η CM10 του ivendor που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην beta 4. Θα την βρεις εδώ. Είναι λιτή αλλά κορυφή. Αν ψαχτείς λίγο στο forum του SGS+ στους xda στις δύο πρώτες σελίδες νομίζω οτι θα αποφασίσεις τι σου ταιριάζει περισσότερο.

Γιάννη δοκίμασα την CM10 του ivendor όπως μου πρότεινες και με τις οδηγίες του Kourou

Kouro ξεκίνησα απο το 4ο βήμα αλλά μάλλον δεν το έκανα σωστά. Η αλήθεια είναι δεν εγκατέστησα το CWM v5.5.0.4 επειδή όπως κατάλαβες είχα ένα άλλο το TWRP (νομίζω) όταν έιχα περάσει το ICS με τη cyanogen 9.

Έκανα wipe cache και εγκατέστησα τη νέα rom και τα gapps.

Πέρασε μεν την cyanogen 10 και η έκδοση είναι το 4.1.2 αλλά κράτησε όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μέχρι κ το wallpaper της αρχικής οθόνης. Με μια πρόχειρη ματιά κάποιες εφαρμογές κλείνουν αμέσως (apollo , navigon) και το θέμα με το GPS συνεχίζει.

Έπρεπε να κάνω factory reset; αλλά δεν είδα και κάποια επιλογή advanced/wipe dalvik cache.

Πρέπει να βγάλω το TWRP(αν το λέω σωστά) ή δεν παίζει ρόλο μιας κ το πέρασε έστω κ έτσι το cyanogen10;

Kouro ξεκίνησα απο το 4ο βήμα αλλά μάλλον δεν το έκανα σωστά. Η αλήθεια είναι δεν εγκατέστησα το CWM v5.5.0.4 επειδή όπως κατάλαβες είχα ένα άλλο το TWRP (νομίζω) όταν έιχα περάσει το ICS με τη cyanogen 9.

Έκανα wipe cache και εγκατέστησα τη νέα rom και τα gapps.

Πέρασε μεν την cyanogen 10 και η έκδοση είναι το 4.1.2 αλλά κράτησε όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μέχρι κ το wallpaper της αρχικής οθόνης. Με μια πρόχειρη ματιά κάποιες εφαρμογές κλείνουν αμέσως (apollo , navigon) και το θέμα με το GPS συνεχίζει.

Έπρεπε να κάνω factory reset; αλλά δεν είδα και κάποια επιλογή advanced/wipe dalvik cache.

Πρέπει να βγάλω το TWRP(αν το λέω σωστά) ή δεν παίζει ρόλο μιας κ το πέρασε έστω κ έτσι το cyanogen10;

Ναι έπρεπε να κάνεις όλα τα wipe (factory reset, κλπ) και καλό είναι αλλάξεις το TWRP με το CWM v5.5.0.4 (είναι το πιο σταθερό και απροβλημάτιστο recovery μέχρι στιγμής). Ακολούθα τα παρακάτω βήματα, αφού πρώτα κρατήσεις ένα backup των εφαρμογών, των ρυθμίσεών τους και ότι άλλο θες καλύτερα στην εξωτερική κάρτα.

1) Κατέβασε από εδώ και εγκατέστησε μέσω recovery mode το CWM v5.5.0.4. Μετά άνοιξε το τηλέφωνο (reboot system now).

2) Κατέβασε την ρομ CM10 Release 1 και τα gapps από εδώ. Αν έχεις εξωτερική κάρτα (external sdcard) ρίχτα καλύτερα εκεί. Αν δεν έχεις ρίχτα στην εσωτερική (internal sdcard)

3) Μπες τωρα recovery mode και κάνε τα εξής:

wipe data/factory reset

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache,

από mounds and storage: format/system

install rom (από την internal ή external sdcard, ανάλογα που τοποθέτησες τη ρομ. Επιλέγεις δηλαδή "install zip from sdcard" ή "install zip from external sdcard" αν τοποθέτησες τη ρομ και τα gapps στην εξωτερική κάρτα)

install gapps

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache

advanced/fix permissions

reboot system now.

Όταν ανοίξει το τηλέφωνο κάνε το βασικό setup και κατέβασε από το play store την εφαρμογή με την οποία κράτησες το backup των εφαρμογών σου και επανέφερε το backup που κράτησες αρχικά.

Θα σου πρότεινα επίσης να κάνεις και ένα φορμάτ στην εσωτερική σου κάρτα.

Μετέφερε πρώτα ότι πολύτιμο έχεις στην εσωτερική κάρτα (π.χ. εικόνες, ήχοι, βίντεο, κλπ) στην εξωτερική ή στον υπολογιστή σου, μπες πάλι recovery mode και κάνε το εξής: mounds and storage: format/sdcard. Μετά πίσω και reboot system now.

Όταν ανοίξει το τηλέφωνο μπορείς να ξαναβάλεις στην εσωτερική τα προηγούμενα αρχεία που κράτησες στην εξωτερική ή στον υπολογιστή.

Edited by kouros17

Έβαλα κι εγώ την Tiger και ενώ όλα πάνε καλά ξαφνικά από εχθές μου εμφανίζει τα εικονίδια των εφαρμογών με τον γνωστό πράσινο ανθρωπάκι του Android. Μου το έχεις κάνει 2 φορές και δεν ξέρω τι να κάνω αν και το έψαξα...

Την πρώτη φορά λύθηκε μόνο του ξαφνικά :confused: αλλά τώρα είναι έτσι από το πρωί....

Έβαλα κι εγώ την Tiger και ενώ όλα πάνε καλά ξαφνικά από εχθές μου εμφανίζει τα εικονίδια των εφαρμογών με τον γνωστό πράσινο ανθρωπάκι του Android. Μου το έχεις κάνει 2 φορές και δεν ξέρω τι να κάνω αν και το έψαξα...

Την πρώτη φορά λύθηκε μόνο του ξαφνικά :confused: αλλά τώρα είναι έτσι από το πρωί....

Για δοκίμασε να μπεις recovery mode και να κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache και advanced/fix permissions.

Αν δεν διορθωθεί ξαναεγκατέστησε τη ρομ, κάνοντας μόνο wipe cache, wipe dalvik cache και advanced/fix permissions (δεν θα χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις).

Edited by kouros17

Καλημέρα! Εχουμε νέα έκδοση του iventor! Κατεβάζω!!!! (release1):)

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Για δοκίμασε να μπεις recovery mode και να κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache και advanced/fix permissions.

Αν δεν διορθωθεί ξαναεγκατέστησε τη ρομ, κάνοντας μόνο wipe cache, wipe dalvik cache και advanced/fix permissions (δεν θα χαθούν εφαρμογές και ρυθμίσεις).

Τα έκανα και τα δύο kouros αλλά κανένα αποτέλεσμα...

Αν και μου αρέσει πολύ το αισθητικό μέρος και η απόδοση της μπαταρίας, θα γυρίσω στον invendor ξανά.

Τα έκανα και τα δύο kouros αλλά κανένα αποτέλεσμα...

Αν και μου αρέσει πολύ το αισθητικό μέρος και η απόδοση της μπαταρίας, θα γυρίσω στον invendor ξανά.

Πολύ πιθανό το πρόβλημα να οφείλεται στον launcher και αν τον αλλάξεις ίσως να σου λυθεί. Χρησιμοποιώ τον apex και δεν μου εμφανίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο.

Kouros

Ευχαριστώ ήσουν πολύ αναλυτικός με τις τελευταίες οδηγίες σου και όλα πήγαν καλά. Το πέρασα το CM10 και το κινητό πηγαίνει μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλύτερα!!

Βέβαια στο reboot μετά την εγκατάσταση της rom με ξαναγύριζε στο reovery αλλά και πάλι στον Οδηγό" σου για την εγκατάσταση custom rom http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=349613 είδα τη λύση και κατέβασα το bootloader και το κινητό άνοιξε κανονικά

Θα σου πρότεινα επίσης να κάνεις και ένα φορμάτ στην εσωτερική σου κάρτα.

Μετέφερε πρώτα ότι πολύτιμο έχεις στην εσωτερική κάρτα (π.χ. εικόνες, ήχοι, βίντεο, κλπ) στην εξωτερική ή στον υπολογιστή σου, μπες πάλι recovery mode και κάνε το εξής: mounds and storage: format/sdcard. Μετά πίσω και reboot system now.

Όταν ανοίξει το τηλέφωνο μπορείς να ξαναβάλεις στην εσωτερική τα προηγούμενα αρχεία που κράτησες στην εξωτερική ή στον υπολογιστή.

Αυτό το βήμα δεν πρέπει να το έκανα αλλά με το επόμενο update θα πρέπει να το κάνω για να κερδίσω λίγο παραπάνω χώρο.

Ευχαριστώ και πάλι

Αυτό το βήμα δεν πρέπει να το έκανα αλλά με το επόμενο update θα πρέπει να το κάνω για να κερδίσω λίγο παραπάνω χώρο.

Ευχαριστώ και πάλι

Γενικά το φορμάτ της εσωτερικής κάρτας το κάνω πάρα πολύ σπάνια, αλλά στο προτείνω όχι τόσο για τον χώρο που θα ελευθερωθεί, όσο για κάποια προβλήματα με εφαρμογές που ανέφερες. Επειδή στην sdcard παραμένουν διάφορα αρχεία από εφαρμογές που εγκαταστήσαμε ακόμα και αν απεγκαταστήσουμε αυτές τις εφαρμογές, μερικές φορές δημιουργούν προβλήματα σε άλλες εφαρμογές και το format μπορεί να τα διορθώσει. Αν συνεχίζεις να έχεις τα ίδια προβλήματα με τις εφαρμογές που ανέφερες, μπορείς να κάνεις και τώρα το φορμάτ από recovery mode (mounds and storage/format sdcard). Αν όχι δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις.

Edited by kouros17

Χθες το βράδυ άφησα το κιν να φορτίσει μέχρι το πρωί. Η κυρά μου λέει ότι όλο το βράδυ φώτιζε σαν λαμπατέρ. Το πρωί βλέπω 54% μπαταρία. Έκανα wipe cache partitions και wipe dalvik cache και μετά πείραξα τον χρόνο αδρανοποίησης το ξαναφόρτισα και όλα καλά μέχρι στιγμής η οθόνη κλείνει κανονικά. Κανείς άλλος αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο;

Επιπλέον πήγα σε μια καφατέρια σημερα και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο wifi (είχε wep). Αν και δεν το δοκίμασα σπίτι (βαριέμαι να το αλλάζω σε wep) νόμιζα ότι είχε φτιαχτεί αυτό το ζήτημα.

CM10 release 1.

Επιπλέον πήγα σε μια καφατέρια σημερα και δεν μπορούσα να συνδεθώ στο wifi (είχε wep). Αν και δεν το δοκίμασα σπίτι (βαριέμαι να το αλλάζω σε wep) νόμιζα ότι είχε φτιαχτεί αυτό το ζήτημα.

Χμμ..κάπου πήρε το μάτι μου και κάποιον άλλο να αναφέρει ξανά το ίδιο πρόβλημα ακόμα και με την release 1. Μάλλον δεν λύθηκε τελικά για όλες τις περιπτώσεις. Καλό είναι πάντως να το αναφέρεις στο thread του ivendor.

Edited by kouros17

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)