venoos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Γενικά η εσωτερική κάρτα είναι η sdcard0. ακριβως.και η εξωτερικη καρτα extsdcard ή sdcard1 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μαλιστα, άρα τα βαζει στην sd0! Είναι οτατές? Δηλαδή με τον file manager μπορούμε να δούμε που τα βαζει (σε ποιο φάκελο εννοώ!) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μαλιστα, άρα τα βαζει στην sd0! Είναι οτατές? Δηλαδή με τον file manager μπορούμε να δούμε που τα βαζει (σε ποιο φάκελο εννοώ!) Οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε αποθηκεύονται γενικά στον φάκελο data/app και οι εφαρμογές του συστήματος (αυτές που έχει προεγκαταστημένες η κάθε ρομ) βρίσκονται στον φάκελο system/app. Με το factory reset (wipe data) διαγράφουμε τις εφαρμογές στο data/app και με το format system τις εφαρμογές του system/app (ουσιαστικά τη ρομ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μάλιστα! Τώρα νομίζω το έχω !! Σ ευχαριστώ (για άλλη μια φορά! Εχει καταντήσει κουραστικό πλέον:)) Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί τώρα τελευταία όταν με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό στο ευρετήριο δεν μου βγάζει το όνομα ή καθυστερεί πάρα πολύ να το βγάλει;Χρησιμοποιώ cm 10.1 dev_tem release6 εάν έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί τώρα τελευταία όταν με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό στο ευρετήριο δεν μου βγάζει το όνομα ή καθυστερεί πάρα πολύ να το βγάλει;Χρησιμοποιώ cm 10.1 dev_tem release6 εάν έχει σημασία. Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή που είναι για τις κλήσεις. Phone λέγεται νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos25 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 τα κουλα με R6 συνεχιζονται! μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει μυνηματα απο 2 ατομα σε διαφορετική ημερα και δεν ηρθαν ουτε μετα απο reboot! καμια ιδεα? Παράθεση :yahoo: τσικι-τσικι τσικι-τσικι....ουαααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitos123 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 παίδες έχει φίλος το κινητό για το οποίο μιλάμε και δεν ασχολείται με root και οτιδήποτε. είναι στοκ. του χάλασε η μπαταρία και τώρα που την αλλάξαμε έχει άλλο πρόβλημα. του βγάζει εκτελείται σάρωση στην κάρτα sd και μετά δείχνει σαν να συνδέεται και να αποσυνδέεται με το καλώδιο usb. Μήπως παίζει τίποτα με την θύρα micro usb? στα galaxy nexus που έχω εγώ το έχουν αυτό το πρόβλημα μερικά και θέλει να κάνεις στην θύρα (να κουνήσεις λίγο το λαμάκι που έχει εκεί ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Δοκίμασε να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή που είναι για τις κλήσεις. Phone λέγεται νομίζω. Σε ευχαριστώ!Έκανα εκκαθάριση στην εφαρμογή τηλέφωνο και όλα οκ προς το παρόν. Τώρα ένα άλλο πρόβλημα που έχω...Αλάξαμε ρούτερ στην δουλειά μου,και ενώ το βρήσκω από το κινητό και το εγκαθιστώ με τον κωδικό,συνδέεται αλλά δεν μπαίνει στο internet παρόλο που έχει φουλ σήμα!Γνωρίζει κάποιος τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WannabeHaker Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Καλημερα παιδια...εκανα αναβαθμηση σε 4.2.2 jelly bean ολα κομπλε με το install απο recovery mode εγινε λεει...οταν ομως ξεκιναει η εκκινηση κολαει στο "CyanogenMod" και δν προχοραει στο λογισμικο π εγκατεστησα...τι παιζει??? ολες οι γνωμες δεκτες....πριν με τα ICS (ice cream sandwich) 4.0.4 ηταν ολα κομπλε.....(το κινητο ειναι το samsung galaxy i9001) Edited October 4, 2013 by WannabeHaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλημερα παιδια...εκανα αναβαθμηση σε 4.2.2 jelly bean ολα κομπλε με το install απο recovery mode εγινε λεει...οταν ομως ξεκιναει η εκκινηση κολαει στο "CyanogenMod" και δν προχοραει στο λογισμικο π εγκατεστησα...τι παιζει??? ολες οι γνωμες δεκτες....πριν με τα ICS (ice cream sandwich) 4.0.4 ηταν ολα κομπλε.....(το κινητο ειναι το samsung galaxy i9001) Προσπάθησε να ξανακάνεις την εγκατάσταση κάνοντας τα εξής: 1) wipe data/factory reset 2) wipe cache partitions, 3) advanced/wipe dalvik cache, 4) mounds and storage: format/system 5) install rom 6) install gapps 7) wipe cache partitions, 8) advanced/wipe dalvik cache 9) advanced/fix permissions 10) reboot system now. Μην ξεχάσεις πιο πριν να πάρεις ένα nandroid backup, ώστε να το κάνεις restore σε περίπτωση που δεν ανοίγει το τηλέφωνό σου. Μην παραλείψεις τα βήματα 7-9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτό που λέει στο xda dual boot;Αν κατάλαβα σωστά είναι για να μπορούμε να έχουμε 2 διαφορετικές Ρομ εγκατεστημένες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτό που λέει στο xda dual boot;Αν κατάλαβα σωστά είναι για να μπορούμε να έχουμε 2 διαφορετικές Ρομ εγκατεστημένες!! Ναι γι'αυτό είναι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι του κινητού. Το ρυθμιζω κανονικά και απλά δεν χτυπάει. Το κινητό είναι root εδώ και πολύ καιρό με περασμένο μόνο το titanium. Τι μπορεί να γίνεται; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι του κινητού. Το ρυθμιζω κανονικά και απλά δεν χτυπάει. Το κινητό είναι root εδώ και πολύ καιρό με περασμένο μόνο το titanium. Τι μπορεί να γίνεται; Δοκίμασε από "διαχείριση εφαρμογών" να βρεις το ξυπνητήρι και να κάνεις "εκκαθάριση δεδομένων" και reboot. Αν δεν γίνει κάτι, ξαναεγκατέστησε τη ρομ από recovery χωρίς να κάνεις wipe data (factory reset), μόνο wipe cache και wipe dalvik cache πριν και μετά την εγκατάσταση της ρομ. Δεν θα πειραχτούν εφαρμογές και ρυθμίσεις, μόνο το κερνελ θα αλλάξει σε stock (αυτό που έχει η ρομ δηλαδή). Αν θέλεις μετά το αλλάζεις. Edited October 8, 2013 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι του κινητού. Το ρυθμιζω κανονικά και απλά δεν χτυπάει. Το κινητό είναι root εδώ και πολύ καιρό με περασμένο μόνο το titanium. Τι μπορεί να γίνεται; Να πω και γω ότι σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα, απλά είχε χαθεί το αρχείο ήχου που είχα σετάρει και απλά το μπέρδευε και δεν χτυπούσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δοκίμασε από "διαχείριση εφαρμογών" να βρεις το ξυπνητήρι και να κάνεις "εκκαθάριση δεδομένων" και reboot. Αν δεν γίνει κάτι, ξαναεγκατέστησε τη ρομ από recovery χωρίς να κάνεις wipe data (factory reset), μόνο wipe cache και wipe dalvik cache πριν και μετά την εγκατάσταση της ρομ. Δεν θα πειραχτούν εφαρμογές και ρυθμίσεις, μόνο το κερνελ θα αλλάξει σε stock (αυτό που έχει η ρομ δηλαδή). Αν θέλεις μετά το αλλάζεις. Εκκαθάριση δεδομένων+ reboot έκανα αλλά τίποτα. Επειδή το κινητό είναι του αδερφού μου και δεν μένουμε μαζί, το δεύτερο που μου λες θα το κάνω σε καμιά δεκαριά μέρες που θα βρεθούμε. Επειδή δεν ξέρω τίποτα από samsung την rom πρέπει να την κατεβάσω και να την βάλω σε κάποιο φάκελο ώστε να την βρω από το recovery ή είναι μέσα ήδη και μπορώ να την ξαναεγκαταστήσω; Πάντως δεν έχω ούτε custom rom ούτε custom kernel.Δεν είχα πειράξει τίποτα μετά εκτός από την διαγραφή κάποιων προεγκατεστημένων εφαρμογών. Να πω και γω ότι σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα, απλά είχε χαθεί το αρχείο ήχου που είχα σετάρει και απλά το μπέρδευε και δεν χτυπούσε.... Νομίζω έχει δοκιμάσει κ ήχο που είχε μέσα το κινητό εκτός από τον δικό του. Αλλά θα του πω να αλλάξει μήπως φταίει αυτό. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εκκαθάριση δεδομένων+ reboot έκανα αλλά τίποτα. Επειδή το κινητό είναι του αδερφού μου και δεν μένουμε μαζί, το δεύτερο που μου λες θα το κάνω σε καμιά δεκαριά μέρες που θα βρεθούμε. Επειδή δεν ξέρω τίποτα από samsung την rom πρέπει να την κατεβάσω και να την βάλω σε κάποιο φάκελο ώστε να την βρω από το recovery ή είναι μέσα ήδη και μπορώ να την ξαναεγκαταστήσω; Πάντως δεν έχω ούτε custom rom ούτε custom kernel.Δεν είχα πειράξει τίποτα μετά εκτός από την διαγραφή κάποιων προεγκατεστημένων εφαρμογών. Νόμιζα ότι είχες custom rom. Ναι τη ρομ πρέπει να την κατεβάσεις και να την ρίξεις στην κάρτα για εγκατάσταση μέσω recovery, αλλά αν έχεις stock rom και δεν έχεις διάθεση για φλασαρίσματα, μπορείς να πάρεις ένα backup εφαρμογών και ρυθμίσεων και να κάνεις ένα factory reset, ή και κάποιο format στην κάρτα. Πρώτα όμως δοκίμασε αυτό που πρότεινε ο athankar75, που είχε το ίδιο πρόβλημα, μήπως είναι απλό τελικά. Οδηγός για εγκατάσταση custom rom αν τυχόν σ'ενδιαφέρει υπάρχει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ναι θα κάνω αυτό που είπε ο athankar75 και αν δεν γίνει κάτι θα κάνουμε ένα factory reset,clear cache,διαμόρφωση SD κτλ και αν συνεχιστεί βλέπουμε. Αν χρειαστεί φλασαρισμα λογικά θα βάλουμε κάποια custom με την βοήθεια του οδηγού σου. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginho89 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Καλησπέρα παιδιά. είπα να κάνω και εγώ τα πρώτα μου βήματα και να φλασαρω και εγώ μια ρομ. άλλα μου προέκυψε ένα πρόβλημα. έκανα install το clockwork mod recovery v. 6.0.1.3 και έκανα reboot στην συσκευή μου άλλα τώρα όποτε κάνω reboot με βγάζει πάντα στο recovery mode. καμιά ιδέα παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Στον οδηγό μου για την εγκατάσταση μιας custom rom, κοίτα εκείνο που υπογραμμίζω ως σημαντικό μετά τα βήματα για την εγκατάσταση της ρομ και κάνε ότι περιγράφεται εκεί. Δεν είμαι στον υπολογιστή μου για να σου στείλω κάποιο link, αλλά αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω θα το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginho89 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Στον οδηγό μου για την εγκατάσταση μιας custom rom, κοίτα εκείνο που υπογραμμίζω ως σημαντικό μετά τα βήματα για την εγκατάσταση της ρομ και κάνε ότι περιγράφεται εκεί. Δεν είμαι στον υπολογιστή μου για να σου στείλω κάποιο link, αλλά αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω θα το δεις. σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου το έφτιαξα. τωρα δν ξέρω ποια rom να βάλω και το χειρότερο είναι ότι έχασα όλες τις εφαρμογές που είχα πληρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου το έφτιαξα. τωρα δν ξέρω ποια rom να βάλω και το χειρότερο είναι ότι έχασα όλες τις εφαρμογές που είχα πληρωσει Οι εφαρμογές που έχεις πληρώσει δεν χάνονται. Μπορείς να τις ξανακατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crad Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) οι εφαρμογες που πληρωσες δεν χαθηκαν μπορεις να τις ξανακατεβασεις μεσω του play store αλλα σε περιπτωση που πρεπει να ξαναπληρωσεις μπεσ εδω και θα βρεις οτι εφαρμογη θελεις Edited October 10, 2013 by crad Παράθεση Samsung Galaxy S Plus GT-I9001 ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3] Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83) Recovery:TWRP 2.6.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Καλο ε;μετα απο αναβαθμιση avast(τυχαιο γεγονος φανταζομαι) Με ενα restart θα στρωσει; Για να δουμε... Εντιτ:με restart διορθωθηκε... Edited October 12, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts