chriszamanis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Καλησπερα. Εβαλα την shadow σημερα να δοκιμασω σε σχεση με ics και jb. Η γνωμη μου ειναι πως απο ταχγτητα ειναι πολυ πιο γρηγορη. εχω ομως 2 αποριες! 1) η αναλυση της οθονης ειναι διαφορετικη? γιατι προσπαθησα να βαλω μια ταπετσαρια και μου την χαλαει, αλλα και τον holo hd που πηγα να βαλω μου εβγαλε προβλημα αναλυσης. 2) στο τοπικ της shadow sto xda στο τελος εχει 2-3 patch, ξερουμε τι ειναι το καθενα? Edited December 28, 2012 by chriszamanis Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δώσε ένα link για τη shadow που εγκατέστησες (υπάρχουν διάφορες εκδόσεις) και σε ποια mods αναφέρεσαι ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1848524 την τελευταία έκδοση την v2.1e για τα patch εννοώ αυτο για το gpu driver kai to v6 supercharger Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Α ναι, το I8150ZCLA2 GPU Driver patch είναι οι gpu drivers του I8150. Από την αρχή σχεδόν που άρχισαν να δημιουργούνται custom roms για το τηλέφωνό μας οι devs άλλαζαν τους gpu drivers με αυτούς του I8150 για καλύτερη απόδοση (αυτούς έχει ως προεπιλογή και η shadow). Μέχρι που διαπιστώθηκε ότι σε ένα από τα πιο πρόσφατα firmware της samsung (I9001XXKQI) οι gpu drivers ήταν πολύ καλοί για παιχνίδια αν και στο antutu έχουν χαμηλότερα σκορ. Κάποιοι τους θεώρησαν και καλύτερους από αυτούς του I8150 που χρησιμοποιούνταν για πολύ καιρό και έτσι ο dev εδώ (όπως και σε άλλες ρομ) τους ανέβασε για όποιον θέλει να τους δοκιμάσει. Το v6 supercharger είναι από τα δημοφιλέστερα scripts που υπάρχουν και υποτίθεται ότι βελτιώνουν την απόδοση, την μπαταρία και άλλα. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο δεν θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις (δεν είχα δει καμία διαφορά) εκτός αν σ'αρέσουν οι πειραματισμοί. Εξάλλου έτσι όπως είναι η shadow έχει καλή απόδοση και μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 καταρχήν σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Απο τους 2 drivers ποιόν προτείνεις (αν τους εχεις δοκιμάσει)? Και αυτό με την ανάλυση ισχύει όντως? (εχουν διαφορετική η shadow με τις ics kai jb?) και επειδή είδα πως ανέφερες σε προηγούμενο σου ποστ πως δοκιμάζεις νέα kernel, εχεις δεί και διαφορά στην ταχύτητα με αυτά? Γιατ'ι βασικά ψάχνοντας ποια rom να βάλω αυτο που με έκανε να ξαναγυρίσω στην shadow (ειχα βάλει και ics kai jb) είναι πως η shadow είναι αρκετά πιο γρήγορη κατα την άποψη μου. Κατα τα άλλα πιο όμορφες μου φαίνονται οι ics kai jb! Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αν παίζεις παιχνίδια και με αυτούς τους drivers δεις κολλήματα τότε δοκίμασε να τους αλλάξεις, αλλιώς δεν βρίσκω κάποιον λόγο να το κάνεις. Για την ανάλυση δεν ξέρω. Τώρα για τα υπόλοιπα περί ταχύτητας, εμφάνισης κλπ, είναι θέμα προσωπικού γούστου και πως θα "κάτσει" μία ρομ στο τηλέφωνό σου. Αν σου αρέσει η shadow κράτα την shadow. Δοκιμάζεις και βλέπεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) μωρε πιο πολυ μου αρεσει η ics ή jb (εκτος απο τα σπαστικα τετραγωνα που σου εμφανιζει τις αγαπημενες επαφες!!!) απλα τις βρισκω λιγο πιο αργες. edit: εσυ ποια rom ακριβως εχεις και με ποιο κερνελ ? Edited December 28, 2012 by chriszamanis Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 μωρε πιο πολυ μου αρεσει η ics ή jb (εκτος απο τα σπαστικα τετραγωνα που σου εμφανιζει τις αγαπημενες επαφες!!!) απλα τις βρισκω λιγο πιο αργες. edit: εσυ ποια rom ακριβως εχεις και με ποιο κερνελ ? Την cm10 του ivendor. Αυτήν την στιγμή τεσταρω το Diaplokernel. Το κέρνελ του ivendor είναι καλό.Αν θέλεις δοκιμάζεις και το broodkernel 1.5 (όχι το 1.4). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgaonline Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλημέρα! Είμαι νέος μέλος, ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει…. Λοιπόν δεν έχω ιδέα για χρήση αυτού του μοντέλου. Για αρχή ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να καταργήσω κάποια εικονίδια (εφαρμογές) από την αρχική οθόνη δλδ να βάλω αυτά που χρησιμοποιώ περισσότερο και να βγάλω αυτά που δεν χρησιμοποιώ, μάλλον σας ακούγεται χαζό αλλά πραγματικά δεν το βρίσκω. :(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 καλημερα. παρατεταμενο πατημα του εικονιδιου που θελεις να καταργησεις, σε εμφανιζει ενα καδο προς τα κατω. το σερνεις με το δαχτυλο εκει μεσα και φευγει απο την επιφανεια. πατας το τερμα δεξια εικονιδιο κατω που γραφει εφαρμογες/σπιτι και μπενεις στις καρτελες με οτι εφαρμογες εχει το κινητο. παρατεταμενο πατημα και πηγενει στην επιφανεια οθονης που θελεις. οτι απορια εχεις εδω ειμαστε ολα τα παιδια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ξέρει κανέις πως συνδέουμε το τηλέφωνο με winsows 8? Έχω κατεβάσει το kies για τους drivers αλλά δε φάινεται να το αναγνωρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) σημερα βγηκε καινουργια εκδοση kernel του diablo!!! προλαβε να δοκιμασει κανεις??? kouros?! παντως εγω με την προηγουμενη του εκδοση σε jb ειδα αρκετη διαφορα στην ταχυτητα Ξέρει κανέις πως συνδέουμε το τηλέφωνο με winsows 8? Έχω κατεβάσει το kies για τους drivers αλλά δε φάινεται να το αναγνωρίζει. κι εγω ειχα το ιδιο θεμα. ψαξε απο google και δοκιμασε,θα βρεις πολλους διαφορετικους. κι εγω ειχα παιδευτει αρκετα. δυστυχως δεν ειμαι στον υπολογιστη μου (λογω εορτων) να σου εστελνα αυτους που επαιξαν σε μενα Edited December 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 κι εγω ειχα το ιδιο θεμα. ψαξε απο google και δοκιμασε,θα βρεις πολλους διαφορετικους. κι εγω ειχα παιδευτει αρκετα. δυστυχως δεν ειμαι στον υπολογιστη μου (λογω εορτων) να σου εστελνα αυτους που επαιξαν σε μενα Οκ. Σ'ευχαριστώ. Θα ψάξω κι ελπίζω κάτι να βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 σημερα βγηκε καινουργια εκδοση kernel του diablo!!! προλαβε να δοκιμασει κανεις??? kouros?! παντως εγω με την προηγουμενη του εκδοση σε jb ειδα αρκετη διαφορα στην ταχυτητα Εγω το δοκιμαζω ολη μερα (uhp). Πολυ γρηγορο χωρις επανεκκινησεις και κολληματα και χωρις το προβλημα της φορτισης. Μου βγαζει ομως κατι προβληματα στις κλησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει ο kernel. Aν μπορει κανεις να το επιβεβαιωσει η διαψευσει? Και κατι αλλο αλλαξα dpi στη ρομ (pacman) αλλα η status bar εμεινε μεγαλη. Υπαρχει καποιος τροπος να μικρυνω και τα δικα της dpi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Εγω το δοκιμαζω ολη μερα (uhp). Πολυ γρηγορο χωρις επανεκκινησεις και κολληματα και χωρις το προβλημα της φορτισης. Μου βγαζει ομως κατι προβληματα στις κλησεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν φταιει ο kernel. Aν μπορει κανεις να το επιβεβαιωσει η διαψευσει? Και κατι αλλο αλλαξα dpi στη ρομ (pacman) αλλα η status bar εμεινε μεγαλη. Υπαρχει καποιος τροπος να μικρυνω και τα δικα της dpi? Την έβαλα και εγώ αλλά κόλλησε μόλις πήρα κλήση και την άλλαξα.....τώρα είμαι με CM9 RC2 και δοκιμάζω τον kernel του castagnal 7.5....μέχρι στιγμής πολύ καλός και σταθερός!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) σημερα βγηκε καινουργια εκδοση kernel του diablo!!! προλαβε να δοκιμασει κανεις??? kouros?! παντως εγω με την προηγουμενη του εκδοση σε jb ειδα αρκετη διαφορα στην ταχυτητα Έχω την τελευταία έκδοση (ultrahigh performance 2.6.35) εδώ και κάποιες ώρες και όλα λειτουργούν κανονικά. Με μια κλήση που είχα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Edited December 29, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Έχω την τελευταία έκδοση (ultrahigh performance 2.6.35) εδώ και κάποιες ώρες και όλα λειτουργούν κανονικά. Με μια κλήση που είχα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπόρεσα να ρυθμίσω την κάμερα σε 480...μου έκανε fc μόλις πήγαινα στις ρυθμίσεις!! Μόνο φωτογραφίες μπορούσα να τραβήξω!! Δοκίμασα και την broodkernel 1.5 και ήταν λίγο πιο αργή από του diabblo...αλλά διορθώθηκε στα soft reboot που είχε...δεν είχα ούτε ένα σε 6 ώρες που την δούλεψα αρκετά. Επίσης ένα πρόβλημα που έχω σε όλες τις jb είναι ότι δεν μπορώ να γράψω στο myphone.gr και γενικά όταν είμαι σε πλοήγηση είτε με dolphin είτε με τον stock! Αν κάποιος έχει το stock accuweather widget να παίζει με διαφορετικό launcher ας στείλει link γιατί δεν μπορώ να το βρω με τίποτα!! Μέχρι στιγμής όσα βρήκα παίζουν μόνο σε TW!!:-( Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Επίσης δεν μπόρεσα να ρυθμίσω την κάμερα σε 480...μου έκανε fc μόλις πήγαινα στις ρυθμίσεις!! Μόνο φωτογραφίες μπορούσα να τραβήξω!! -( Αν αλλάξεις κερνελ ρύθμισε το βίντεο στα 480p και έτσι όταν ξαναβάλεις Diablo δεν θα έχεις fc. Η αν θέλεις κατέβασε από το μάρκετ την lgcamera που γενικά τραβάει καλύτερες φωτο και βίντεο και δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Αν αλλάξεις κερνελ ρύθμισε το βίντεο στα 480p και έτσι όταν ξαναβάλεις Diablo δεν θα έχεις fc. Η αν θέλεις κατέβασε από το μάρκετ την lgcamera που γενικά τραβάει καλύτερες φωτο και βίντεο και δεν θα έχεις θέμα. Κάτι τέτοιο φαντάστηκα και εγώ ότι πρέπει να κάνω, αλλά με κούρασε η αλλαγή των kernels εχθές λόγω ότι με κάθε αλλαγή kernel έπρεπε να κάνω clear install....όταν έβαζα μόνο τον kernel από πάνω, φυσικά με clear cache, dalvik και fix permission, μου κολλούσε φοβερά μετά από λίγη ώρα χρήσης. Αυτό μου το έκανε και με τον BroodKernel και με του Diablo και με CastagnalT. Επιτέλους βρήκα το widget με το Accuweather....όποιος θέλει να το βάλει μπορεί να το κατεβάσει από το dropbox μου https://www.dropbox.com/s/sdzozmcx6yzkmxf/Accuweather_widgetv1.2.1.zip Γίνεται εγκατάσταση από το recovery και παίζει με όλους τους launchers!! Edited December 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Να προτείνω και εγώ ένα πολύ χρήσιμο app το flip4silence το οποίο όταν έχεις κλήση και γυρίσεις το τηλέφωνο ανάποδα, στιγμιαία μπαίνει σε silent mode. Για μένα απαραίτητο σε κάθε εγκατάσταση... Edited December 30, 2012 by athankar75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Επίσης ένα πρόβλημα που έχω σε όλες τις jb είναι ότι δεν μπορώ να γράψω στο myphone.gr και γενικά όταν είμαι σε πλοήγηση είτε με dolphin είτε με τον stock!( Εγώ γράφω κανονικά, κάτι θα χρειάζεται να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις των browsers μάλλον. Αν θες πάντως μπορείς να κατεβάσεις το tapatalk και μέσα από εκεί να βρεις το myphone.gr, τους xda και άλλα πολλά φόρουμ, να τα βάλεις στα αγαπημένα και να ενημερώνεσαι και γράφεις μέσα από εκεί. Αν συμμετέχεις σε φόρουμ, είναι πολύ εύχρηστη και βολική εφαρμογή! Edited December 30, 2012 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Εγώ γράφω κανονικά, κάτι θα χρειάζεται να αλλάξεις από τις ρυθμίσεις των browsers μάλλον. Αν θες πάντως μπορείς να κατεβάσεις το tapatalk και μέσα από εκεί να βρεις το myphone.gr, τους xda και άλλα πολλά φόρουμ, να τα βάλεις στα αγαπημένα και να ενημερώνεσαι και γράφεις μέσα από εκεί. Αν συμμετέχεις σε φόρουμ, είναι πολύ εύχρηστη και βολική εφαρμογή! Χρησιμοποιείς το Swype; Γιατί νομίζω αυτό μου την κάνει την δουλειά!! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Χρησιμοποιείς το Swype; Γιατί νομίζω αυτό μου την κάνει την δουλειά!! Το swype χρησιμοποιώ, αυτήν εδώ την έκδοση, που αν δεν κάνω λάθος είναι και η πιο πρόσφατη. Δοκίμασέ την αν θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 καλησπερες. να κανω μια ερωτηση αν και λιγο οφ τοπικ. υπαρχει ρομ Shadow σε 2.3.6. για Galaxy S2? σαν αυτη που φοραω εγω στο S plus δλδ. και αν ναι αν υπαρχει καποιο λινκ. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Να ξερετε εβγαλε ο ivendor kernel 3.xx με την καμερα να μισοδουλευει. Και μαλλον θα το ενσωματωσει και ο diablo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36096184 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts