Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίρνει κανονικά φωτο και βίντεο, αλλά δεν την έχω τεστάρει λεπτομερώς, έτσι και αλλιώς δεν την πολυχρησιμοποιώ.

Πάω να δοκιμάσω την άλλη βερσιόν της remics τώρα (1.4.α) :p

EDIT: Άψογη η remics v1.4a!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ROM (ICS): RemICS v1.4a (video review εδώ)

'Ολα για το Galaxy S Plus (GT-I9001)

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίρνει κανονικά φωτο και βίντεο, αλλά δεν την έχω τεστάρει λεπτομερώς, έτσι και αλλιώς δεν την πολυχρησιμοποιώ.

Πάω να δοκιμάσω την άλλη βερσιόν της remics τώρα (1.4.α) :p

EDIT: Άψογη η remics v1.4a!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ROM (ICS): RemICS v1.4a (video preview εδώ)

Οδηγός για νέους χρήστες

Ειναι γρηγορη οπως η biohazard??

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T

Ξερει κανενας αν στη cm9 beta5 δουλευει το spirit fm? Ξερω οτι ισως παρουσιασει προβλημα στο ηχειο αλλα θα παιζει μονο απο ακουστικα οποτε no problem....Ξερει ομως καποιος τις ρυθμησεις του γιατι δεν μπορω να το σεταρω με τιποτα...Δεν βγαζει ηχο οποια επιλογη και αν βαλω...:confused:

Σου προτείνω να περάσεις και τον V6_supercharger για πιo smooth scrolling

Δες εδώ (post 281)

Σ'ευχαριστώ geo xar. Ήταν το αμέσως επόμενο πράγμα που σκεφτόμουν!

Στην ics το V6_supercharger έχει αξία (τουλάχιστον για τη βελτίωση της μνήμης) και είχα στο μυαλό μου αυτό που είχε ανεβάσει ο crybert κάπου. Θα κοιτάξω αυτό που λες. :)

Αν πέσει το μάτι σου και σε γραμματοσειρά ubuntu ενημέρωσέ με, γιατί αυτή που είχα και περνούσα από ρομ σε ρομ δεν μου φαίνεται ότι κάνει για ics.

Ειναι γρηγορη οπως η biohazard??

Είναι τέλεια teobot. Αν θες κράτα ένα nandroid backup της biohazard, δοκίμασε την remics για λίγες μέρες με όλες τις εφαρμογές σου και αν δεν σου αρέσει επιστρέφεις στην πρώτη.

Ξερει κανενας αν στη cm9 beta5 δουλευει το spirit fm? Ξερω οτι ισως παρουσιασει προβλημα στο ηχειο αλλα θα παιζει μονο απο ακουστικα οποτε no problem....Ξερει ομως καποιος τις ρυθμησεις του γιατι δεν μπορω να το σεταρω με τιποτα...Δεν βγαζει ηχο οποια επιλογη και αν βαλω...:confused:

Λειτουργεί κανονικά. Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ (August 15), εγκατέστησέ την στο τηλέφωνο και μετά από settings επέλεξε τα ακόλουθα:

Τοπική ζώνη / Ελλάδα

Audio / method / qdsp5v2 Altern

http://s10.postimage.org/43zlcmqs9/521374_428674333839872_577359681_n_1.jpg

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

Eπειδή έχετε ξαναγράψει πολλές φορές για την Remics και το πόσο πιο όμορφη είναι , μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές απο την ics του ivendor;
Nexus 4 > Stock for a little moment

Λειτουργεί κανονικά. Κατέβασε την εφαρμογή από εδώ (August 15), εγκατέστησέ την στο τηλέφωνο και μετά από settings επέλεξε τα ακόλουθα:

Τοπική ζώνη / Ελλάδα

Audio / method / qdsp5v2 altern

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Ναι ετσι δουλευει μια χαρα....

Eπειδή έχετε ξαναγράψει πολλές φορές για την Remics και το πόσο πιο όμορφη είναι , μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές απο την ics του ivendor;

Και οι δυο cm9 (του arco και του ivendor) από άποψη εμφάνισης είναι "εντελώς καθαρές" (σχεδόν καμία επέμβαση). Για κάποιους αυτό είναι καλύτερο για να μπορέσουν μετά να τη φτιάξουν όπως αυτή θέλουν. Η remics είναι "πειραγμένη" εμφανισιακά και αυτό είναι ένα ρίσκο γιατί μπορεί να αρέσει ή όχι.

Πάντα ήταν η αγαπημένη μου ics rom (είχα μάλιστα κάνει και ένα βιντεάκι για μια παλιότερη βερσιόν εδώ), απλώς είχε τρομερή κατανάλωση μπαταρίας (δεν έμπαινε σε deep sleep). Τώρα που διορθώθηκε αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να βρω κάποιο ψεγάδι (εκτός από κάποια αδιάφορα για μένα μικροbugs).

Από λειτουργική άποψη πάντα ήταν πιο smooth από τις άλλες και χωρίς κολλήματα αν και τώρα έχουν βελτιωθεί σ'αυτό και οι άλλες ics roms.

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

καλημερα ρε τσακαλια...λοιπον εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις ΙCS.εμεινα πολυ ικανοποιημενος και αυτη εχω κρατησει ειναι η EHNDROIX ¤ 12.8.31.το προβλημα με αυτη την ROM ειναι με την μπαταρια αλλα απο οτι εχω δει με ολες τις ICS η μπαταρια εξαντλητε πολυ γρηγορα. το ερωτημα μου ειναι γιατι στο VIBER σε ολες τις ICS οταν καλεις καποιον ενω καλει ακουγετε στο ακουστικο με το που σηκωσει ο αλλος μπαινει στην ανοιχτη ακροαση...γιατι???

Τοπική ζώνη / Ελλάδα

Audio / method / qdsp5v2 altern

Μηπως ξερεις και τι παιζει με το gps και δεν κλειδωνει? Θελει καμια ρυθμιση και αυτο? Παντως το αρχειο gps.config το εχω τσεκαρει και ειναι στο europe.....Παει καπου αλλου το μυαλο σου...??:confused:

Μηπως ξερεις και τι παιζει με το gps και δεν κλειδωνει? Θελει καμια ρυθμιση και αυτο? Παντως το αρχειο gps.config το εχω τσεκαρει και ειναι στο europe.....Παει καπου αλλου το μυαλο σου...??:confused:

Για μένα το καλύτερο gps.conf που υπάρχει είναι αυτό που φτιάχνεις μόνος με τον gps configurator του broodrom.

Για την Ελλάδα είναι εδώ. Αν έχεις ics roms και αυτό το αρχείο τότε βρίσκει σχεδόν πάντα χρησιμοποιώντας a-gps σε 2 δευτερόλεπτα. Αν έχεις gingwerbread rom πάλι βρίσκει γρήγορα αλλά κάνει περίπου 30 δευτερόλεπτα με 2 λεπτά.

Το ίδιο κάνω κι εγώ. Μεταφέρω το gps.conf που έδωσε ο geo xar πιο πάνω, από ρομ σε ρομ, αντικαθιστώντας αυτό που βρίσκεται σε system/etc, αν και σε ics roms μερικές φορές κλειδώνει αστραπιαία δορυφόρους, ακόμα και χωρίς αυτό.

---------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

εχει και πολυ καλη διαχειριση μνημης οι ics, τα κλεινει ολα μετα την εξοδο και κραταει τα πολυ βασικα εχοντας παντα ~100ΜΒ ελευθερα
All it takes is a swipe...

Εγώ προσωπικά παραπάνω απο 60mb ελεύθερα δεν έχω δει ποτέ :confused:

btw έκανα ένα full wipe και πέρασα την beta5 του ivendor. Τελευταία τραβούσε πολλά κολλήματα και είπα να το ξαναστήσω απο την αρχή.

Edited by Leon_mania

Παιδιά λόγω διαφόρων προβλημάτων που έχω με την stock ROM (KQI), θέλω να αλλάξω ROM. Μπορείτε να μου προτείνεται την πιο αξιόπιστη που υπάρχει επειδή έχω χαθεί στις πολλές σελίδες του topic; Τα βασικά που θέλω να μην τρώει κολλήματα, να μην έχει lags και σημαντικά bugs.

Επίσης , μπορείτε να μου δώσετε κάποιες οδηγίες για το πως θα πάρω backup από επαφές-μηνύματα-φωτογραφίες, και τι πρέπει να κάνω για να προσωρήσω στην απεγκατάσταση-εγκατάσταση της ROM (π.χ. διαβάζω για wipe αλλά τι είναι/πως γίνεται; ); Επειδή είμαι σίγουρος ότι αυτά θα έχουν ξανά ειπωθεί, ένα link φυσικά αρκεί :D.

Ευχαριστώ :D

Edited by helios21

Αν πέσει το μάτι σου και σε γραμματοσειρά ubuntu ενημέρωσέ με, γιατί αυτή που είχα και περνούσα από ρομ σε ρομ δεν μου φαίνεται ότι κάνει για ics.

EHNDROIX 12.9.8

CyanogenMod base updated ( ivendor beta 5 )

Added CastagnaIT Kernel 5.6 ( Overclock and changable governor )

New Graphics whit new exclusive EhndroiX Styles

Added Ubuntu Official Font

Added Voice Recorder whit Holo Style

Added Advanced Device Settings

Added Digital Clock in S III Pack

Fixed Digital Compass Bug

Updated default apps

Updated apps in Black Edition

Fixed other mini bugs

Παιδιά λόγω διαφόρων προβλημάτων που έχω με την stock ROM (KQI), θέλω να αλλάξω ROM. Μπορείτε να μου προτείνεται την πιο αξιόπιστη που υπάρχει επειδή έχω χαθεί στις πολλές σελίδες του topic; Τα βασικά που θέλω να μην τρώει κολλήματα, να μην έχει lags και σημαντικά bugs.

Επίσης , μπορείτε να μου δώσετε κάποιες οδηγίες για το πως θα πάρω backup από επαφές-μηνύματα-φωτογραφίες, και τι πρέπει να κάνω για να προσωρήσω στην απεγκατάσταση-εγκατάσταση της ROM (π.χ. διαβάζω για wipe αλλά τι είναι/πως γίνεται; ); Επειδή είμαι σίγουρος ότι αυτά θα έχουν ξανά ειπωθεί, ένα link φυσικά αρκεί :D.

Σου προτείνω 2:

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς κοίτα στα urls που έχει στην υπογραφή του ο kouros και αν δεν βγάλεις άκρη ή θες σε κάτι βοήθεια εδώ είμαστε

EDIT: Πρός διαχείριση: Sorry για τα πολλαπλά μηνύματα, ξεχάστηκα...

EHNDROIX 12.9.8

CyanogenMod base updated ( ivendor beta 5 )

Added CastagnaIT Kernel 5.6 ( Overclock and changable governor )

New Graphics whit new exclusive EhndroiX Styles

Added Ubuntu Official Font

Added Voice Recorder whit Holo Style

Added Advanced Device Settings

Added Digital Clock in S III Pack

Fixed Digital Compass Bug

Updated default apps

Updated apps in Black Edition

Fixed other mini bugs

Σ'ευχαριστώ πολύ geo xar! Την κατεβάζω για να πάρω τη γραμματοσειρά. :)

Θα σου πρότεινα αυτές τις δύο που σου πρότεινε και ο geo xar, αλλά για να μην μπλέξεις με το aroma installer, εγκατέστησε για αρχή την Shadow0-Rom-v2.1B

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι τα εξής:

1) Εγκατέστησε αρχικά το Samsung Kies για να εγκαταστήσεις τους usb drivers και με την ευκαιρία κράτα με αυτό ένα backup των επαφών στον υπολογιστή. Για backup εφαρμογών και ρυθμίσεων θα σου πρότεινα το gobackup. Τις φωτογραφίες, βίντεο και ήχους θα σου πρότεινα να τα αποθηκεύσεις στην εξωτερική κάρτα αν έχεις ή στον υπολογιστή για να τα μεταφέρεις μετά στο τηλέφωνο.

2) Γίνε root ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ.

3) Κατέβασε το odin και το AriesVE.ops

4) Κατέβασε και εγκατέστησε μέσω odin το recovery-clockwork-5.5.0.4 . Άνοιξε το odin και για OPS βάλε το AriesVE.ops. Μετά τικάρεις το "one package" επάνω αριστερά και πηγαίνεις κάτω δεξιά για να επιλέξεις για "one package" το recovery-clockwork-5.5.0.4. Μπαίνεις σε download mode στο τηλέφωνό σου, το συνδέεις με τον υπολογιστή και πατάς start. Σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει εγκατασταθεί το καινούριο recovery. Μετά θα σου πρότεινα ένα hard reset (*2767*3855#) που θα καθαρίσει το τηλέφωνό σου και την εσωτερική κάρτα μνήμης, γι'αυτό φρόντισε να φυλάξεις ότι θέλεις στην εξωτερική ή στον υπολογιστή.

5) Κατέβασε από εδώ την v2.1 (full rom)και το v2.1B. Το πρώτο είναι η ρομ το άλλο ένα διορθωτικό patch. Τοποθέτησε και τα δύο μέσα στην sdcard του τηλεφώνου σου.

6) Μπες recovery mode και κάνε τα εξής:

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache

mounds and storage:

format/system

format/cache

format/data

install Shadow0-Rom-v2.1-DemonSlayer.zip

install Shadow0-Rom-v2.1B-DemonSlayer Update patch.zip

wipe data/factory reset,

wipe cache partitions,

advanced/wipe dalvik cache

reboot system now

Μετά αν όλα πάνε καλά, θα ανοίξει το τηλέφωνό σου και κάνε το βασικό setup και την επαναφορά όλων των backup.

Σε περίπτωση που δεν ανοίγει το τηλέφωνο και σε ξαναπηγαίνει πάλι recovery mode, δοκίμασε αυτό από εδώ.

Θα σου πρότεινα επίσης μετά την εγκατάσταση της ρομ να κάνεις και battery calibration.

Για ότι θέλεις ρώτα.

------------------------------------------------

Οδηγός για νέους χρήστες

Edited by kouros17

οταν κλεινετε το κινητο, ακουγετε ενα "ποπ" απο το ηχειο? μιλαω παντα για ics roms

Ρε παλικάρια που στο καλό είναι οι ρυθμίσεις ωστέ να στέλνουμε μηνυμα 160 χαρακτήρων στην cm9; Μου χουν σπάσει τα νεύρα να ψάχνω ενώ ξέρω οτι είναι κάπου μπροστά μου :O

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια επιλογή στην CM9. Μπορείς όμως να περάσεις την τροποποιημένη stock εφαρμογή SMS που στέλνει 160 χαρακτήρες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

strip unicode στις ρυθμισεις των μυνηματων

ισως να ειναι αυτο

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, αναλυτικότατες οι οδηγίες :D. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω αν όλα πήγαν καλά.

Άσχετο, για το πρόβλημα με το αναβόσβησμα της οθόνης όταν είναι κλειδωμένο: Μου το έκανε και εμένα. Εγκατέστησα τον ADW launcher και από τότε δεν μου το έχει ξανά κάνει. Χωρίς να απεγκαταστήσω καμία από τις εφαρμογές που έχω ή να κάνω καμία άλλη σημαντικά αλλαγή στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι, απλά το αναφέρω.

Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που έχω. Έχω το MLS navigator. Το πρόβλημα μου είναι ότι αργεί πάρα πολύ να κλειδώσει στους δορυφόρους. Μερικές φορές δεν τα καταφέρνει καν. Προσπαθώ χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο internet. Να ελπίζω να βελτίωση τώρα που θα αλλάξω ROM ή δεν έχει σχέση και μπορεί να φτιαχτεί και κάπως αλλιώς;

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)