mavrospete Δημοσιεύτηκε August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2011 Θέλω να αγοράσω ένα ebook reader από κίνα μέσω ebay. Αξίζουν αυτά τα οικονομικά και κινέζικα; Μήπως εγκυμονεί κινδύνους η αγορά από κίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Θέλω να αγοράσω ένα ebook reader από κίνα μέσω ebay. Αξίζουν αυτά τα οικονομικά και κινέζικα; Μήπως εγκυμονεί κινδύνους η αγορά από κίνα; Κινδύνους δεν εγκυμονεί η αγορά από Κίνα, εφόσον επιλέξεις κάποιον αξιόπιστο πωλητή. Το θέμα είναι τι διάρκεια έχουν αυτές οι συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κινδύνους δεν εγκυμονεί η αγορά από Κίνα, εφόσον επιλέξεις κάποιον αξιόπιστο πωλητή. Το θέμα είναι τι διάρκεια έχουν αυτές οι συσκευές. Δηλαδή πάνω κάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δηλαδή πάνω κάτω; Δεν μπορώ να το γνωρίζω. :) Πάρε όμως ως παράδειγμα τα κινέζικα τηλέφωνα (κλώνους γνωστών συσκευών). Συνήθως έχουν κακίστης ποιότητας υλικά, η διάρκεια ζωής τους είναι περιορισμένη και τα προβλήματα που παρουσιάζουν πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δεν μπορώ να το γνωρίζω. :) Πάρε όμως ως παράδειγμα τα κινέζικα τηλέφωνα (κλώνους γνωστών συσκευών). Συνήθως έχουν κακίστης ποιότητας υλικά, η διάρκεια ζωής τους είναι περιορισμένη και τα προβλήματα που παρουσιάζουν πολλά. Έχω στην κατοχή μου ένα της jaga και καταλαβαίνω από κακή ποιότητα. Αλλά τόσα προβλήματα ένα ebook; και εδώ που τα λέμε, τα επώνυμα απότι είδα είναι πανάκριβα, μέχρι και tablet παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Κακή ποιότητα μπορεί να έχει και η πιο απλή συσκευή, ακόμα και ένα e-book reader. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από τέτοιες συσκευές ωστόσο, μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. August 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εάν αγοράσω ένα ebook που δεν έχει μέσα ελληνικά θα μπορώ να διαβάζω ελληνικά pdf k ebooks; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Αν έχει γραμματοσειρές μέσα... Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 μήπως να πάρεις κάποιο φθηνό tablet να το χρησιμοποείς ως ebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 μήπως να πάρεις κάποιο φθηνό tablet να το χρησιμοποείς ως ebook; Μα τα tablet είναι αρκετά ακριβά. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. August 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Στην ελλάδα δεν φέρνει κανείς κινέζικα ebook readers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 κινέζικο tablet από εbay ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. August 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 κινέζικο tablet από εbay ;) και γω αυτό σκέφτηκα αλλά κάπου διάβασα ότι τα tablets k τα ebook readers έχουν διαφορετική τεχνολογία οθόνης. Και είχα παραγγείλει κάτι από hong kong και δεν ήρθε ποτέ. Και ήταν απλά μια θήκη για το κινητό μου. Εάν παραγγείλω ένα tablet από αυτές τις αγορές δεν θα έχω και πάλι πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 αναλόγως από ποιον πωλητή έκανες την αγορά. αν βρεις κάποιον με 100% feedback και πολλές πωλήσεις,δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. περισσότερα για το ebay, στο θέμα του όμως ;) αυτό που λες με την τεχνολογία οθόνης ανάμεσα σε tablet και reader δε γνωρίζω αν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. August 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 http://viewitem.eim.ebay.eu/7-google-android-22-VIA8650-tablet-pc-flash101-wifi/320745813324/item http://viewitem.eim.ebay.eu/New-Cheap-7-Capacitive-Tablet-PC-ANDROID-23-Laptop-3D/110726140890/item Βρήκα αυτά τα 2 tablets. η διαφορά τους είναι στα 80€ και η μόνη διαφορά είναι η έκδοση του android και η capacitive οθόνη. Αξίζει η διαφορά η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts