Jump to content

MICROSOFT ZUNE HD

gesamfunai
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/08/zune-hands3-000.jpg

http://www.zune.net/en-US/products/zunehd/default.htm

http://assets.zune.net/en-us/zune/videos/fall2010/zunehd.wmv

Eνας portable media player στη "σκια" του ipod touch που δεν καταφερε να το ανταγωνιστει.

Αλλωστε το ipod touch ανηκει μονο του σε αλλη κατηγορια, το zune HD ειναι στην ομαδα των players

της cowon-creative-samsung κλπ.. και εκει "χαλαρα" ειναι στην πρωτη θεση.

Βεβαια η microsoft δεν επενδυσε και ιδιαιτερα πανω του αφου ουτε διαφημιστηκε πολυ , ουτε κυκλοφορησε σε ολο τον κοσμο

(στην Ευρωπη δεν ηρθε καθολου) και τελικα σταματησε την παραγωγη του.

Οχι ομως και η υποστηριξη του και απο την ιδια αλλα και απο την κοινοτητα που συνεχιζει ....

Η σουϊτα εργασιας του με το desktop αλλα και το περιβαλλον εργασιας της συσκευης (ZUNE) ειναι η βαση λειτουργιας

του νεου λειτουργικου της στα κινητα Windows 7!

http://www.zune.net/en-US/

http://www.youtube.com/watch?v=WEXLAFuv_2U&NR=1&hd=1

Oπως βεβαια και το marketplace οπου μπορειτε να βρειτε υλικο για τα ZUNE HD

αυτη τη στιγμη υπαρχουν γυρω στις 150 εφαρμογες και παιχνιδια ολα free (και παρα πολλες εκτος Marketplace στην κοινοτητα)

http://www.zune.net/en-US/support/zunemarketplace/default.htm

Ακομα οποιος το θελει μπορει να το βρει σε πολυ καλες τιμες στο ebay ....

κυκλοφορησε σε 3 μεγεθη μνημης (ZUNE 16 > 140 € - ZUNE 32 > 180 € - ZUNE 64 > 230 €)

και σε διαφορα χρωματα (black-silver-pink-magenta-purple-atomic-blue-red-green)

Εχει αρκετα αξιολογα χαρακτηριστικα οπως:

* Screen 3.3" Capacitive multi-touch OLED display 16:9 480x272 resolution

* Screen Accelerometer

* Nvidia Tegra APX 2600

- ARM 11 & ARM 7 CPU

- 6 Graphic dedicated Cores (2D and 3D Graphics, Audio, Video, HD decoding)

* 802.11b/g Wi-Fi (WEP-WPA-WPA2)

* Browser (Favorites-Bing Search-Pinch/Stretch Zooming-Mobile Optimization-no Flash)

* FM/HD Player

* Music-Video-Pictures Player/Viewer

* HD Video (720p) to HDTV (with optional AV Dock)

* Equalizer

* 33 hours music - 8 hours video

* Live Messenger & email app (with multiple accounts/sync/folders)

με λεπτομερειες εδω

http://www.zune.net/en-us/products/zunehd/zunehd32/techspecs.htm

αυτα σε γενικες γραμμες , εχω ενα 32αρι στα χερια μου , μου αρεσε , thread δεν υπηρχε και ειπα να ανοιξω! :D :rolleyes: :cool:

Edited by gesamfunai
Microsoft ZUNE HD

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

κριμα ειναι super η συσκευη και ολοι κολλανε στα ιδια και τα ιδια.:confused:
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

κριμα ειναι super η συσκευη και ολοι κολλανε στα ιδια και τα ιδια.:confused:

ετσι ακριβως ,,για το λογο αυτο το ανοιξα και εγω το thread εστω και αργα..για να ξεφυγουμε λιγο...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Πολύ ενδιαφέρον... Δεν γνώριζα την ύπαρξη του.

δυστυχως και παρα πολλοι ακομα φιλε μου...ουτε εγω ειχα ασχοληθει ....

επιτελους και ενα θρεντ για το ζουν <εστω και αν αργησε να γινει εδω και ενα χρονο>

το μπ3 πλαιερ πιστευω ειναι απ τα καλυτερα media players που εχω αποκτησει ποτε..το μονο που ηθελα ειναι να ειχε τον ηχο των σονυ μιας και εκει το σονυ υπερτερει δυστηχως η ευτηχως..κατα τα ολα αυτα ειναι σαν να κρατας μια portable music library στα χερια σου αφου εχει bios για τον καλιτεχνη σου δειχνει ολα τα αλμπουμς που εχει κυκλοφορησει και μπορεις να ακους με συνδεση wifi παντα λιγα απ τα τρακ και να αγορασεις το σιντι.Aλλα αυτο υσχιει μονο για αμερικη δυστηχως ,οπως επησεις και το hd ραδιο που εχει αλλα δεν δουλευει πουθενα σε ευρωπη παρα μονο σε αμερικα....

Ενα αλλο χαρακτηριστικο που εχει και δεν το χω δει σε κανενα αλλο πλειερ ειναι πως οταν το συνδεεις με το πισι σου βαζει αυτοματα τα εξωφυλα των αλμπουμς καθως και wallpapers των τραγουδιστων...

για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο buy πιστευω .

Και τωρα μια ερωτηση..οταν ξεγραφω αλμπουμς απ το λαπτοπ το zune τα ξεγραφει και αυτο.Πως μπορω να κρατησω τα αλμπουμς στο zune οταν τα ξεγραφω απ το λαπτοπ μου;; στο ιποντ αυτο γινοταν

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

επιτελους και ενα θρεντ για το ζουν <εστω και αν αργησε να γινει εδω και ενα χρονο>

το μπ3 πλαιερ πιστευω ειναι απ τα καλυτερα media players που εχω αποκτησει ποτε..το μονο που ηθελα ειναι να ειχε τον ηχο των σονυ μιας και εκει το σονυ υπερτερει δυστηχως η ευτηχως..κατα τα ολα αυτα ειναι σαν να κρατας μια portable music library στα χερια σου αφου εχει bios για τον καλιτεχνη σου δειχνει ολα τα αλμπουμς που εχει κυκλοφορησει και μπορεις να ακους με συνδεση wifi παντα λιγα απ τα τρακ και να αγορασεις το σιντι.Aλλα αυτο υσχιει μονο για αμερικη δυστηχως ,οπως επησεις και το hd ραδιο που εχει αλλα δεν δουλευει πουθενα σε ευρωπη παρα μονο σε αμερικα....

Ενα αλλο χαρακτηριστικο που εχει και δεν το χω δει σε κανενα αλλο πλειερ ειναι πως οταν το συνδεεις με το πισι σου βαζει αυτοματα τα εξωφυλα των αλμπουμς καθως και wallpapers των τραγουδιστων...

για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο buy πιστευω .

Και τωρα μια ερωτηση..οταν ξεγραφω αλμπουμς απ το λαπτοπ το zune τα ξεγραφει και αυτο.Πως μπορω να κρατησω τα αλμπουμς στο zune οταν τα ξεγραφω απ το λαπτοπ μου;; στο ιποντ αυτο γινοταν

ετσι...καλιο αργα παρα ποτε! παντως για το μηχανακι ειναι οντως αξιολογο και αξιζε ενα thread..

αυτο με το hd δεν το ηξερα και ψαχνομουνα...κριμα...δεν προκειται να αλλαξει κατι ε?

για το zune και τα αλμπουμς δεν το ξερω...τωρα το δουλευω το μηχανακι...μηπως να ψαξεις στα Links που παραθετω για απαντηση?

(αραγε ποσοι εχουν zune στο Myphone?)

• 3 weeks later...

Και εγώ πριν κανα τρίμηνο το ανακάλυψα, αν και είναι πολύ πιο παλιό .... Το έχει ένα φιλαράκι, φανατικός Microsoft-ας, είδος ύπο εξαφάνιση : Ρ

Αυτό που το σκοτώνει, είναι η μικρή οθόνη, ένα PSP είναι πολύ καλύτερο για ταινίες και δεν βολεύει σε browsing καθόλου, αν και έχει πολύ καλή ευκρίνια ... Αν είχε ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, ας πούμε τουλάχιστον 3,5 θα το αγόραζα για να συμβιώσω και λίγο με τα Windows Phone 7, τα οποία αν και κακάσχημα, πολλοί τα βρίσκουν λειτουργικότατα, αλλά με τόσο μικρή οθόνη, μου είναι σχεδόν άχρηστο ....

Ελπίζω το επόμενο να είναι μεγαλύτερο !!!! : )

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Και εγώ πριν κανα τρίμηνο το ανακάλυψα, αν και είναι πολύ πιο παλιό .... Το έχει ένα φιλαράκι, φανατικός Microsoft-ας, είδος ύπο εξαφάνιση : Ρ

Αυτό που το σκοτώνει, είναι η μικρή οθόνη, ένα PSP είναι πολύ καλύτερο για ταινίες και δεν βολεύει σε browsing καθόλου, αν και έχει πολύ καλή ευκρίνια ... Αν είχε ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη, ας πούμε τουλάχιστον 3,5 θα το αγόραζα για να συμβιώσω και λίγο με τα Windows Phone 7, τα οποία αν και κακάσχημα, πολλοί τα βρίσκουν λειτουργικότατα, αλλά με τόσο μικρή οθόνη, μου είναι σχεδόν άχρηστο ....

Ελπίζω το επόμενο να είναι μεγαλύτερο !!!! : )

εχεις δικιο σε αυτο ενω ειναι super συσκευη , για walkman κλπ.κανει αλλα στοιχειωδως για pmp...λογω οθονης αν ηταν στα 3.7" θα ηταν τελειο.

παντως δεν ετυχε της αναγνωρισης που επρεπε και χαντακωθηκε και απο την ιδια τη Microsoft...εδω δεν ηρθε ουτε Ευρωπη που κατι creative - philips κλπ.τα καταβροχθιζε..

το λειτουργικο σε ξενιζει και σε απωθει αρχικα αλλα (και ειναι εντυπωση ολων) αν ασχοληθεις μαζι του σου αρεσει..και κολλας!