eggsamos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 γεια σας παιδιά, ερώτηση αν κάποιος ξέρει... είχα βάλει στο κινητακι την cm10 (android 4.1) μου δούλεψε, αλλά τελικά θέλω κάτι πιο αξιόπιστο πάρα καινούργιο και λέω να κάνω downgrade σε 2.3 ξέρει κανείς αν είναι ο ίδιος οδηγός από 4.0.4 σε 2.3 ή θέλει κάτι άλλο; Παράθεση Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 γεια σας παιδιά, ερώτηση αν κάποιος ξέρει... είχα βάλει στο κινητακι την cm10 (android 4.1) μου δούλεψε, αλλά τελικά θέλω κάτι πιο αξιόπιστο πάρα καινούργιο και λέω να κάνω downgrade σε 2.3 ξέρει κανείς αν είναι ο ίδιος οδηγός από 4.0.4 σε 2.3 ή θέλει κάτι άλλο; Λογικά το ίδιο είναι... δεν παίρνω και όρκο (δεν ξέρω αν επηρεάζονται τα κερνελ) γιατί δεν έχω δοκιμάσει custom rom ακόμα οπότε και δεν έχω δοκιμασει να γυρίσω σε 4.0.4 Αυτό που είχα κάνει χρησιμοποιώντας το flashtool ήταν να γυρίσω από 4.0.4 σε 2.3 φλασάροντας το λογισμικό.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggsamos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 λοιπόν... γίνεται κανονικά τουλάχιστον από την cm10 που είχα. Με flashtool κανονικά. Παράθεση Mobile: Nokia 3310 -> Nokia 3510 -> Nokia 6260 -> Nokia N72 -> Nokia E51 -> ZTE中兴 blade (CyanogenMod 9.0) -> Jiayu G3S (original ROM) -> Motorola Moto G -2014 (CM 14.1) -> Xiaomi Mi4C Tablet: Ainol Fire (CyanogenMod 10.1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 κατεβασα 5 εφαρμογες και μπουκοσε το συστημα, δεν εχουμε χωρο για αλλες ,τοσο λιγη μνημη εχει? κατεβασα και το ink2sd για μεταφορα στην sd αλλα δεν τις μεταφερει ολες, μπορουμε να επιλεξουμε για αυτοματη εγκατασταση στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 ο εσωτερικος χωρος ειναι μολις 420ΜΒ.. κοιτα η αληθεια ειναι πως δν μεταφερονται ολες για αυτο πανε στις ρυθμισεις του λινκ2σδ και τικαρε καπου που "ειδοποιηση app2sd" , ετσι θα ειδοποιησε αν μια εφαρμογη θα μπορει να μεταφερθει σωστα..ειδαλλως μεταφεροντας την εκει θα ειναι σαν την διπλασιαζεις (και οπως ειπαμε ε , κανεις την συνδεση , εφ'οσον επιτρεπεται απο το λινκ2σδ και μετα κανεις την μεταφορα στην σδ απο τις εφαρμογες του κινητου). Για εγκατασταση απο σδ δν εχω δοκιμασει κατι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 420 mb χωραει? μαλιστα, ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες που εχουν μεγαλη χωρητικοτητα και αν τις σβησω δε θα εχω προβλημα γνωριζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ναι. Κοιτα κατι fb, neoreader, trackid δν πολυχρειαζονται. Πηγαινε στην σελιδα που σου ειχα γραψει παραπανω για να δεις τι θα σβησεις απ το λινκ2σδ.. Ναι καμποσα απλα προσεξε μην σβησεις τιποτε χρησιμο. Ή εστω γραψε στο google "μετα το ρουτ , τι σβηνω στο live with walkman" .. κατι θα πεταξει λογικα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Οκ φίλε, σ ευχαριστώ ακόμη μια φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αν αντιμετωπισεις καποιο αλλο προβλημα πες μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Αν αντιμετωπισεις καποιο αλλο προβλημα πες μου. αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορουμε να του περασουμε custom rom kit kat η καποια αλλη rom σταθερη, υπαρχει καποιος οδηγος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Και jelly bean αλλα και kitkat μπορουμε να περασουμε..παλι αν γραψεις στην αναζητηση το αναλογο πραγμα θα σε πεταξει στο cyanogenmod..αυτοι κανουν πολυ καλη δουλεια. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 καποιος οδηγος εδω στο φορουμ δεν υπαρχει? ας τα παρουμε απο την αρχη, πρεπει να ξεκλειδωσω το bootloader.μετα να περασω το recovery και μετα να φλασαρω την ρομ, εχουμε κατι? ξερω αν ψαξω σε ξενα φορουμ ολο και κατι βρισκεις, καποιος που να το εκανε απο καποιο συγκεκριμενο φορουμ υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Τον bootloader τον ξεκλειδωνεις απο το επισημο σαιτ της σονυ. Μετα για τα υπολοιπα δεν πρεπει να υπαρχει επισημος οδηγος εδω περα γιατι οι υπολοιποι μπαινανε σε κατι legacyxperia , cyanogenmod και καναν την δουλεια τους. Καπου 5-6 σελιδες πιο πισω λεει ενας για το ποιον οδηγο ακολουθησε και το εκανε (δν μπορω να το βρω γιατι γραφω απο το νοκια) . Για ψαξε να δεις.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 και εγω απο pc και δε μπορω να βρω τον οδηγο, τεσπα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Για ρίξε μια ματιά εδώ --->http://oldwiki.cyanogenmod.org/wiki/Sony_Ericsson_Live_with_Walkman:_Full_Update_Guide ή εδώ --->http://www.redaelli.org/matteo-blog/2013/06/10/howto-install-android-4-2-2-to-my-sony-live-with-walkman-wt19i/comment-page-1/ Edited May 15, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Googleαρε Sony unlock bootloader και θα το βρεις. Έπειτα googlαρε cm 11 live with Walkman και θα βρεις και τη rom. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) λεβεντες βρισκομαι εδω http://developer.android.com/wear/preview/start.html κατεβασα το sdk πατω εγκατασταση το sdk manager και δε κανει κατι , εχουμε λυση? τι πρεπει να κανω? edit τελικα ηθελε εγκατασταση java, θα ενημερωσω για τ αποτελεσματα, για να δουμε edit 2 τα παρατω, δεν αντεχω αλλο, πολυ μπερδεμα ρε παιδια, τι πραματα ειναι αυτα? ζαλιστηκα, εγκατεστησα το sdk αλλα δε βρισκω το flashtool, τι να πω δε ξερω, αν γνωριζει καποιος πραγματικα ας μπουμε καποια στιγμη με teamviewer να κανουμε δουλεια, κερνω μπυρα :) Edited May 15, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) λεβεντες βρισκομαι εδω http://developer.android.com/wear/preview/start.html κατεβασα το sdk πατω εγκατασταση το sdk manager και δε κανει κατι , εχουμε λυση? τι πρεπει να κανω? edit τελικα ηθελε εγκατασταση java, θα ενημερωσω για τ αποτελεσματα, για να δουμε edit 2 τα παρατω, δεν αντεχω αλλο, πολυ μπερδεμα ρε παιδια, τι πραματα ειναι αυτα? ζαλιστηκα, εγκατεστησα το sdk αλλα δε βρισκω το flashtool, τι να πω δε ξερω, αν γνωριζει καποιος πραγματικα ας μπουμε καποια στιγμη με teamviewer να κανουμε δουλεια, κερνω μπυρα :) Δεν βρίσκεις να εγκαταστήσεις το flashtool; Εδώ -->http://uploaded.net/file/9wbz0tvy και πατάς free download Edited May 16, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 τελικα με την βοηθεια φιλου μου περαστηκε η 4.4.2 εκδοση, πραγματικα το κινητο τα σπαει, πολυ γρηγορο,καμια σχεση με πριν, ολα τα λεφτα ειναι :D , αξιζε τελικα η ολη διαδικασια, για καποιον που γνωριζει 5 λεπτα δουλεια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 τελικα με την βοηθεια φιλου μου περαστηκε η 4.4.2 εκδοση, πραγματικα το κινητο τα σπαει, πολυ γρηγορο,καμια σχεση με πριν, ολα τα λεφτα ειναι :D , αξιζε τελικα η ολη διαδικασια, για καποιον που γνωριζει 5 λεπτα δουλεια ειναι Αυτά είναι!! Ενημέρωσε μας για και για την γενικότερη εμπειρία χρήσης αν είναι κάποια στιγμή!:):) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Αυτά είναι!! Ενημέρωσε μας για και για την γενικότερη εμπειρία χρήσης αν είναι κάποια στιγμή!:):) ok φιλε, αν και το χρησιμοποιω για δευτερο θα σας ενημερωσω edit ο φορτιστης ποσα mAh εξοδο εχει? επειδη το αγορασα μεταχειρισμενο θελω να δω κατι Edited May 16, 2014 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Εμένα γράφει 850mA output και η ονομασια του φορτιστη ειναι EP800. Edited May 17, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 ok αυτος ειναι, thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ψαχνω να βρω το συγκεκριμενο κινητο αλλα να ειναι χαλασμενο με προβλημα, αν εχει καποιος κατι ας μου πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Σκεφτεσαι να αγορασεις και δευτερο; ψαξε στα σκρουτζομαγαζα αν και δν βλεπω να εχουν αποθεμα και μια αλλη λυση ειναι να τσιμπησεις κανενα μεταχειρισμενο απο xe.gr Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts