dimtz Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ναι και την πανω αλλα και την κατω μερια, αυτο λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) ααααααααα τώρα κατάλαβα ρε φίλε θα το ψάξω και θα επανέλθω... Ebay δεν βρήκα τίποτα... Κοίτα σε dhgate και aliexpress... Edited June 22, 2014 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ουφ επιτελους :yahoo: , οκ αν βρεις κατι μου λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 χαχα σόρυ ρε φίλε πραγματικά δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοια λεπτομέρεια... τα έσπασες αυτά τα κομμάτια;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 οχι δε το εσπασα, δε σου λεω γιατι θα ξημερωσουμε μεχρι να καταλαβεις παλι :lol: περα απο την πλακα αν βρεις κατι σφυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδες επειδη θελω να φλασαρω custom rom στο κινητο μου, ολες δεν εχουν ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο; Επισης η cm11 ειναι αψεγαδιαστη; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα παιδια! βρήκε ο πατέρας μου ένα live with walkman κινητάκι από φίλο του αλλά είναι κλειδωμένο σε orange network. υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 καλημέρα παιδιά. Υπαρχει κανενα μαγαζι της προκοπής να αγοράσουμε μπαταρια αυθεντικη??η αν οχι αυθεντικη τουλαχιστον απομιμηση,αλλά να κάνει δουλεία.??γιατι εχω παρει 2 απο το ebay ,αλλα δεν κανουν τιποτα,οταν φτανει 60% σβήνει το κινητο. ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 καλημέρα παιδιά. Υπαρχει κανενα μαγαζι της προκοπής να αγοράσουμε μπαταρια αυθεντικη??η αν οχι αυθεντικη τουλαχιστον απομιμηση,αλλά να κάνει δουλεία.??γιατι εχω παρει 2 απο το ebay ,αλλα δεν κανουν τιποτα,οταν φτανει 60% σβήνει το κινητο. ευχαριστω... θυμισε μου λιγο τι γραφει η μπαταρια απο πισω.αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι ιδια με το sony ericsson v.οπως και να χει εγω σε ηλεκτρονικο καταστημα και στο e-shop εχω παρει πολλες φορες αυθεντικες μπαταριες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 καλημέρα παιδιά. Υπαρχει κανενα μαγαζι της προκοπής να αγοράσουμε μπαταρια αυθεντικη??η αν οχι αυθεντικη τουλαχιστον απομιμηση,αλλά να κάνει δουλεία.??γιατι εχω παρει 2 απο το ebay ,αλλα δεν κανουν τιποτα,οταν φτανει 60% σβήνει το κινητο. ευχαριστω... https://www.skroutz.gr/s/3088275/Sony-Ericsson-EP500.html?keyphrase=live+with+walkman Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 καλημέρα παιδιά. Υπαρχει κανενα μαγαζι της προκοπής να αγοράσουμε μπαταρια αυθεντικη??η αν οχι αυθεντικη τουλαχιστον απομιμηση,αλλά να κάνει δουλεία.??γιατι εχω παρει 2 απο το ebay ,αλλα δεν κανουν τιποτα,οταν φτανει 60% σβήνει το κινητο. ευχαριστω... Και εγώ το παθαίνω αυτό με την μπαταρία μόλις φτάσει γύρω στο 60% σβήνει.Γιατί συμβαίνει αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Μαλλον εχεις θεμα με την μπαταρια φιλε, ισως χρειαστει να αγορασεις καινουρια. ΥΓ τελικα θα μου απαντησει κανεις; Η cm11 εχει ελληνικα; Edited July 30, 2014 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Δεν υπάρχει cm χωρίς ελληνικά πλέον Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andxen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum κ θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα sony ericson walkman περιπου 2 χρονια κ ξαφνικα το ανοιγω βαζω το pin κ κλεινη αυτο γινεται συνεχεια οσες φορες κ να το εκανα θελω να μεταφερω τις επαφες απο το τηλ στην καρτα κ δεν μπορω.μπορειτε να με βοηθησεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Χωρίς κάρτα σιμ ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andxen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 οχι δεν ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Τι κάνει όταν το ανοίγεις χωρίς σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andxen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 (edited) εμφανιζει τ σημα τισ ericson walkman k σβηνη κ κανει συνεχεια αυτο απο μονο του δηλ αναβοσβηνη μεχρι το σημα τισ ericson :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited August 25, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Με το PC suite δοκίμασες να κάνεις restore? Τις επαφές δεν τις είχες συγχρονισμένες με το gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andxen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 το βαζω στο pc suite αλλα εφοσον ανοιγοκλεινη το κινητο δεν το βλαπει το pc .δεν τις εχω συνχρονισει με το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Αν Πατήσεις volume - και power on τι βγάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andxen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 δεν το εχω δοκιμασει να το κανω οταν ειναι κλειστο? η ανοιχτο? ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με καρτα η χωρις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Κλειστό, την ώρα που το ανοιγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andxen Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 τιποτα δεν βγαζη μια ασπρη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakisgr Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Ενας φιλος αφησε το κινητο του στο αμαξι (ειχε πολλη ζεστη) και οταν γυρισε το κινητο του δεν αναβε...το εφερε σε εμενα μιας και ασχολουμαι λιγο...το κινητο κανει το εξης:το βαζω για φορτιση αναβει για 2 δευτερολεπτα δειχνει το λογοτυπο της SONY και μετα το ξανακανει αυτο για 2 φορες ακομη και μετα η οθονη μενει ανοιχτη σε μαυρο χρωμα ή καμια φορα συνεχιζει τις επανεκινησεις!!!τι μπορει να ειναι?? Edited September 17, 2014 by kostakisgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts