Jump to content

Sony Ericsson "Live with Walkman"

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ααααααααα τώρα κατάλαβα ρε φίλε θα το ψάξω και θα επανέλθω...

Ebay δεν βρήκα τίποτα... Κοίτα σε dhgate και aliexpress...

Edited by al3x1k0

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

χαχα σόρυ ρε φίλε πραγματικά δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοια λεπτομέρεια... τα έσπασες αυτά τα κομμάτια;;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

οχι δε το εσπασα, δε σου λεω γιατι θα ξημερωσουμε μεχρι να καταλαβεις παλι :lol: περα απο την πλακα αν βρεις κατι σφυρα

• 2 weeks later...

Παιδες επειδη θελω να φλασαρω custom rom στο κινητο μου, ολες δεν εχουν ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο;

Επισης η cm11 ειναι αψεγαδιαστη;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• 3 weeks later...
Καλησπέρα παιδια! βρήκε ο πατέρας μου ένα live with walkman κινητάκι από φίλο του αλλά είναι κλειδωμένο σε orange network. υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουμε;

καλημέρα παιδιά.

Υπαρχει κανενα μαγαζι της προκοπής να αγοράσουμε μπαταρια αυθεντικη??η αν οχι αυθεντικη τουλαχιστον απομιμηση,αλλά να κάνει δουλεία.??γιατι εχω παρει 2 απο το ebay ,αλλα δεν κανουν τιποτα,οταν φτανει 60% σβήνει το κινητο.

ευχαριστω...

καλημέρα παιδιά.

Υπαρχει κανενα μαγαζι της προκοπής να αγοράσουμε μπαταρια αυθεντικη??η αν οχι αυθεντικη τουλαχιστον απομιμηση,αλλά να κάνει δουλεία.??γιατι εχω παρει 2 απο το ebay ,αλλα δεν κανουν τιποτα,οταν φτανει 60% σβήνει το κινητο.

ευχαριστω...

θυμισε μου λιγο τι γραφει η μπαταρια απο πισω.αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι ιδια με το sony ericsson v.οπως και να χει εγω σε ηλεκτρονικο καταστημα και στο e-shop εχω παρει πολλες φορες αυθεντικες μπαταριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα παιδιά.

ευχαριστω...

https://www.skroutz.gr/s/3088275/Sony-Ericsson-EP500.html?keyphrase=live+with+walkman

καλημέρα παιδιά.

ευχαριστω...

Και εγώ το παθαίνω αυτό με την μπαταρία μόλις φτάσει γύρω στο 60% σβήνει.Γιατί συμβαίνει αυτό???

Μαλλον εχεις θεμα με την μπαταρια φιλε, ισως χρειαστει να αγορασεις καινουρια.

ΥΓ τελικα θα μου απαντησει κανεις; Η cm11 εχει ελληνικα;

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• 3 weeks later...
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum κ θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα sony ericson walkman περιπου 2 χρονια κ ξαφνικα το ανοιγω βαζω το pin κ κλεινη αυτο γινεται συνεχεια οσες φορες κ να το εκανα θελω να μεταφερω τις επαφες απο το τηλ στην καρτα κ δεν μπορω.μπορειτε να με βοηθησεται ?

εμφανιζει τ σημα τισ ericson walkman k σβηνη κ κανει συνεχεια αυτο απο μονο του δηλ αναβοσβηνη μεχρι το σημα τισ ericson

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

δεν το εχω δοκιμασει να το κανω οταν ειναι κλειστο? η ανοιχτο?

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με καρτα η χωρις?

• 1 month later...
Ενας φιλος αφησε το κινητο του στο αμαξι (ειχε πολλη ζεστη) και οταν γυρισε το κινητο του δεν αναβε...το εφερε σε εμενα μιας και ασχολουμαι λιγο...το κινητο κανει το εξης:το βαζω για φορτιση αναβει για 2 δευτερολεπτα δειχνει το λογοτυπο της SONY και μετα το ξανακανει αυτο για 2 φορες ακομη και μετα η οθονη μενει ανοιχτη σε μαυρο χρωμα ή καμια φορα συνεχιζει τις επανεκινησεις!!!τι μπορει να ειναι?? Edited by kostakisgr

• The title was changed to Sony Ericsson "Live with Walkman"