Jump to content

Wind Mobile Broadband - Πρόβλημα σύνδεσης

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ όλους τους φίλους του forum!

Παίδες έχω πρόβλημα με το Wind broadband... Προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να το κάνω να λειτουργήσει στο laptop αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Το ιστορικό... Τα 2 προηγούμενα καλοκαίρια έχοντας το ίδιο ZTE MF 662 στικάκι έβαζα μέσα μια Wind F2G και όλα λειτουργούσαν μια χαρά.

Φέτος πήρα μια wind mobile broadband SIM την βάζώ στο στικάκι, βάζω το PIN, μου βγάζει "ready"... πατάω connect

και βγάζει συνέχεια "σφάλμα σύνδεσης. σφάλμα = 0" και μετά επανέρχεται σε κατάσταση "ready"...

Έχω δοκιμάσει τα πάντα...πλήρη απεγκατάσταση των ZTE drivers, απεγκατάσταση του Wind Connection Manager, απεγκατάσταση του firewall και του AV (κατά προτροπή του CC της Wind), restart και μετά εγκατάσταση πάλι των ZTE drivers και του Wind Connection Manager αλλά πάλι τα ίδια!

Το στικάκι και η SIM ξέρω ότι είναι OK γιατί ακολουθώντας με την ίδια ακριβώς μέθοδο εγκατάσταση των drivers και Manager σε laptop φίλου (ο οποίος έχει και αυτός Vista Premium) δούλεψε κατευθείαν....

Καμμιά ιδέα;;

EvEn DeAtH MaY DiE

Service pack έχεις το ίδιο με του φίλου σου ? Δηλαδή SP2 ?

@GiorgosH

Στη Wind πήρα και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένο κανονικά. Άλλωστε όπως έγραψα δουλεύει μια χαρά στο laptop φίλου (αυτή τη στιγμή έτσι είμαι online). Το μόνο που πρότειναν είναι απενεργοποίηση του Avira... Το οποίο αν και άσχετο αφού δε το έχω σαν firewall, το απεγκατέστησα τελείως (όχι απλή απενεργοποίηση), έτσι για το καλό.

@sv2evs

Και τα δύο laptop SP2 έχουν... :(

Edit: Μόλις βρήκα κάτι που πιθανολογώ ότι είναι σημαντικό. Στο laptop του φίλου μου στις συνδέσεις (Internet Explorer -> Tools -> Internet Options -> Connections) έχει δημιουργηθεί σύνδεση με όνομα Wind Hellas Connection Manager. Αντιθέτως στο δικό μου δεν υπάρχει καμμία σύνδεση. Ξέρω ότι είναι normal να είναι κενό όταν μπαίνεις με Ethernet ή Wifi, αλλά λογικά για 3G σύνδεση δε θα έπρεπε να μου το έχει; Λέτε να χάνεται κάτι στην εγκατάσταση του Connection Manager; Και αν ναι, υπάρχουν κάποιες οδηγίες για να δημιουργήσω το connection manually σωστά;

Edited by termi21
EvEn DeAtH MaY DiE

Κατέβασε το πρόγραμμα ζητώντας βοήθεια από την εξυπηρέτηση της wind. Θα σου πουν που να το βρεις το αρχείο.

Το πρόγραμμα το είχα δοκιμάσει σε 3 διαφορετικές versions... 2009 (που το είχα από παλιά), 2010 (που το είχα κατεβάσει προχθές) και 2011 (που είναι η έκδοση που έχουν μέσα τα φετινά stickάκια και μου την έστειλε ένας φίλος...).

Στα CC πέρα από να σου πουν να κλείσεις κανά AV ή να κάνεις κανά re-install δε ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο. Καλή βοήθεια είναι αλλά μόνο για άσχετους.

Τελικά το πρόβλημα ήταν εκεί που έγραψα στο edit.... Βλέποντας ότι δεν είχα dialup συνδέσεις(σε αυτές περιλαμβάνονται και οι 3G για κάποιο λόγο), πήγα να δημιουργήσω μία χειροκίνητα, αλλά μου έβγαζε ότι δεν είναι εφικτό καθώς και ότι δε βλέπει κάποιο dial up modem, ενώ στον device manager το έβλεπε μια χαρά. Το ένα έφερε το άλλο και τελικά όλο το θέμα ήταν ότι για υπήρχαν 2 windows services disabled σχετικά με το modem. Μόλις τα ενεργοποιήσα ως δια μαγείας εμφανίστηκαν 10 dial up συνδέσεις από το παρελθόν και επιτέλους δούλεψε και το stickάκι! :)

Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Problem solved. Μπορείτε να το κλειδώσετε αν θέλετε! :)

EvEn DeAtH MaY DiE

Όλα καλά λοιπόν, χαίρομαι που επιτέλους μπορείς να κάνεις την δουλειά σου.

• 1 year later...

Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, ας πω εδώ τον πόνο μου..:p

Λοιπόν θέλω να δουλέψω το stickάκι της cosmote zte mf 662 με κάρτα WIND.Ανοίγοντας την εφαρμογή της cosmote μου ζητάει το pin της κάρτας, το δέχεται και μετά μου βγάζει το μήνυμα πως "Η κάρτα sim δεν υποστηρίζεται, επικοινωνίστε με τον πάροχό σας" και στην εφαρμογή γράφει "Μη διαθέσιμο δίκτυο".

Υπάρχει τρόπος να γίνει debranding όπως γίνεται στα κινητά;

Ετρεξα ένα προγραμματάκι dc locker αν θυμάμαι καλά και μου έβγαλε ότι είναι ξεκλείδωτο..:wacko::wacko::wacko: , πως γίνεται αυτό;;

Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να ξεκλειδώνει αυτά τα stickάκια;;

παιδια μην ασχολειστε με τα στικακια

Δωστε 50 ευρω παραπανω κ παρτε το mifi.

Αξειζει.

Πατας το κουμπακι κ παιζουν τα παντα κ για παντα.

Εχω βρει την υγεια μου

Δινω ιντερνετ οπου και να ειμαι σε οτι συσκευη κ να ειναι αμεσα με ενα κουμπακι

ΕΙναι μαγεια.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 1 year later...

Καλησπέρα παιδιά!!! αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου βάζω το στικάκι και εμφανίζει "σφάλμα

σύνδεσης. σφάλμα = 0" Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που έγινε αυτή η ανάρτηση αλλα θέλω να ελπίζω οτι κάποιος θα το δει και θα με βοηθήσει λίαν συντόμως... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σε τι λειτουργικό σύστημα το έχεις; Σε άλλο υπολογιστή δοκίμασες ;

Καλησπέρα παιδιά!!! αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου βάζω το στικάκι και εμφανίζει "σφάλμα

σύνδεσης. σφάλμα = 0" Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που έγινε αυτή η ανάρτηση αλλα θέλω να ελπίζω οτι κάποιος θα το δει και θα με βοηθήσει λίαν συντόμως... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Εχει γραφτεί πιο πάνω η λύση στο πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, ας πω εδώ τον πόνο μου..:p

Λοιπόν θέλω να δουλέψω το stickάκι της cosmote zte mf 662 με κάρτα WIND.Ανοίγοντας την εφαρμογή της cosmote μου ζητάει το pin της κάρτας, το δέχεται και μετά μου βγάζει το μήνυμα πως "Η κάρτα sim δεν υποστηρίζεται, επικοινωνίστε με τον πάροχό σας" και στην εφαρμογή γράφει "Μη διαθέσιμο δίκτυο".

Υπάρχει τρόπος να γίνει debranding όπως γίνεται στα κινητά;

Ετρεξα ένα προγραμματάκι dc locker αν θυμάμαι καλά και μου έβγαλε ότι είναι ξεκλείδωτο..:wacko::wacko::wacko: , πως γίνεται αυτό;;

Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να ξεκλειδώνει αυτά τα stickάκια;;

Παλιο το μήνυμα αλλά.... βάλε την εφαρμογή της wind .