NetSurfer_g7 Δημοσιεύτηκε August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 16, 2011 Καλησπερα σας.Συγνωμη αμα εχει γινει ξανα η ιδια ερωτηση.Εχω παρει ενα usb stick της wind για mobile broadband ADSM για τις διακοπες.Εχω συνδεθει κανονικα στο Internet με 3g.Ομως εχω 2 φορητους υπολογιστες.Μπορω εχοντας το usb συνδεμενο στον εναν υπολογιστη να στειλω με καποιον τροπο(π.χ. bluetooth ή wifi) Internet και στον αλλο ?Αν ναι πως?Ο ενας εχει windows vista home premium και ο 2ος windows 7 starter.Δεν εχω 2ο stick και θελω να κανω κοινη χρηση της ιδιας συνδεσης και απο τους 2 υπολογιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Θα δώσεις ip στους 2 υπολογιστές στις κάρτες δικτύου π.χ 192.168.1.1+2 και σε αυτόν που ΔΕΝ έχεις το stick θα δώσεις για gateway την ip του πρώτου. Προσοχή όμως γιατί αν αν έχεις όριο στο stick, θα το ξεπεράσεις πολύ εύκολα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) Τελικα το καταφερα φτιαχνωντας ενα ασυρματο δικτυο ad-hoc απο τον υπολογιστη με το stick και εκανα απο εκει κοινη χρηση της συνδεσης wind mobile broadband.Συνδεσα τον αλλο υπολογιστη σε αυτο το δικτυο και τωρα εχω interner και στους 2 υπολογιστες.:)Προσοχή όμως γιατί αν αν έχεις όριο στο stick, θα το ξεπεράσεις πολύ εύκολα.Δεν εχω οριο ογκοχρεωσης αλλα συγκεκρειμενο προπληρωμενο χρονο αρα μαλλον δεν εχω τετοιο θεμα. Edited August 17, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Ωραία...καλή συνέχεια στο σερφάρισμα σου... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts