Ariel Δημοσιεύτηκε August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2011 Γεια σας. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Δεν μου ανοίγει ο google σελίδες όχι όλες, αλλά τις περισσότερες ,είτε από mozilla, είτε από internet explorer. Βγαίνει το μήνυμα "δεν βρέθηκε εξυπηρετητής". Εν τω μεταξύ άλλες σελίδες δεν τις εμφανίζει κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και με το youtube που δεν φορτώνει βίντεο παρά μόνο μερικά. Έκανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση flash player (από utorrent μιας και δεν μου εμφάνιζε την σελίδα στο google). Τι ακριβώς συμβαίνει??? Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα???? :blink::what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Γεια σας. Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Δεν μου ανοίγει ο google σελίδες όχι όλες, αλλά τις περισσότερες ,είτε από mozilla, είτε από internet explorer. Βγαίνει το μήνυμα "δεν βρέθηκε εξυπηρετητής". Εν τω μεταξύ άλλες σελίδες δεν τις εμφανίζει κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και με το youtube που δεν φορτώνει βίντεο παρά μόνο μερικά. Έκανα εγκατάσταση την τελευταία έκδοση flash player (από utorrent μιας και δεν μου εμφάνιζε την σελίδα στο google). Τι ακριβώς συμβαίνει??? Αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα???? :blink::what: απεγκατασταση εχεις προσπαθησει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariel Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Τίνος πράγματος?? Βασικά μου το κάνει και στον επιτράπεζιο υπολογιστή μου και στο λαπτοπ και στο κινητό. Κάτι πρέπει να πάιζει με τη σύνδεση αλλά δεν ξέρω τι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Τίνος πράγματος?? Βασικά μου το κάνει και στον επιτράπεζιο υπολογιστή μου και στο λαπτοπ και στο κινητό. Κάτι πρέπει να πάιζει με τη σύνδεση αλλά δεν ξέρω τι... δεν καταλαβα τι θες...ο google η μηχανη αναζητησης εννουσες η το chrome??? αυτο δεν καταλαβα...για αυτο σου ειπα απεγκατασταση τις ιδιες σελιδες δεν ανοιγει και στο κινητο και στον υπολογιστη η διαφορετικες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariel Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όταν π.χ πληκτρολογώ ένα θέμα στο google και πάω να ανοίξω σελίδες, δεν μου φορτώνει τις σελίδες αλλά μου βγάζει το μήνυμα πως δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής. Αυτό γίνεται με τις περισσότερες σελίδες μου εκτός από το mail μου, facebook και μερικές άλλες. Παράλληλα στο youtube δεν παίζει όλα τα βίντεο (μου βγάζει πρόβλημα, προσπαθήστε αργότερα) αλλά μερικά. Αυτό συμβαίνει τόσο στο Mozilla όσο και στο internet explorer. Να αναφέρω εδώ πως δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση και πως για αντιικό έχω το nod32 internet security που έχω κάνει από τότε που το εγκατέστησα ρυθμίσεις για utorrent κλπ. Πριν από ένα μήνα έβαλα ασύρματο ρούτερ και το πρόβλημα που σας αναφέρω εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες τόσο στον επιτραπέζιο υπολογιστή μου, όσο και στο λαπτοπ και στο κινητό μου όταν συνδέονται. Τι παίζει να φταίει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Όταν π.χ πληκτρολογώ ένα θέμα στο google και πάω να ανοίξω σελίδες, δεν μου φορτώνει τις σελίδες αλλά μου βγάζει το μήνυμα πως δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής. Αυτό γίνεται με τις περισσότερες σελίδες μου εκτός από το mail μου, facebook και μερικές άλλες. Παράλληλα στο youtube δεν παίζει όλα τα βίντεο (μου βγάζει πρόβλημα, προσπαθήστε αργότερα) αλλά μερικά. Αυτό συμβαίνει τόσο στο Mozilla όσο και στο internet explorer. Να αναφέρω εδώ πως δεν έχω αλλάξει καμία ρύθμιση και πως για αντιικό έχω το nod32 internet security που έχω κάνει από τότε που το εγκατέστησα ρυθμίσεις για utorrent κλπ. Πριν από ένα μήνα έβαλα ασύρματο ρούτερ και το πρόβλημα που σας αναφέρω εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες τόσο στον επιτραπέζιο υπολογιστή μου, όσο και στο λαπτοπ και στο κινητό μου όταν συνδέονται. Τι παίζει να φταίει??? τοτε φταει η συνδεση...η το ρουτερ... δεν φταιει κατι στον υπολογστη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts