Jump to content

Ο,τι αφορά τη δορυφορική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ

tsarm
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι βλέπω διάκριση μεταξύ connxtv και otetv στα HD κανάλια. Το πρώτο δε τα έχει ή μου φαίνεται? Και ότι ταινίες έχει όλες on demand είναι...:(
... and Justice for ... ALL ...

Από ότι είδα δεν έχει ολα τα ελληνικά κανάλια,αν είχε πιστεύω οσοι είχανε το value pack της νοβα θα πηγαίνανε στη δορυφορική του ΟΤΕ αμέσως.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

δυστυχώς ακόμα κάποια γ@μ@τα κανάλια (ντοκυμαντερ ) δεν τα έχει ακόμα ο οτεοπως ειναι το history, animal, travel, bbc world.

Το bbc world δεν είναι συνδρομητικό κανάλι.

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία...

Ιδέα μου είναι ή η συνδρομή στο Conn-x TV είχε 15€ για πελάτες ΟΤΕ, ενώ το ΟΤΕ TV έχει 19,90€ είτε μέσω δορυφόρου ή μέσω IP. Πήρε αύξηση 5€ μιας ή μου φαίνεται?

Ιδέα μου είναι ή η συνδρομή στο Conn-x TV είχε 15€ για πελάτες ΟΤΕ, ενώ το ΟΤΕ TV έχει 19,90€ είτε μέσω δορυφόρου ή μέσω IP. Πήρε αύξηση 5€ μιας ή μου φαίνεται?

και το προγραμμα παρεμεινε ιδιο. :down:

Οπότε ένας υφιστάμενος πελάτης ή θα δεχτεί την αύξηση ή θα κάνει το transition σε δορυφορικό και θα πρέπει να πληρώσει εγκατάσταση κτλ.. :mad:

• 3 weeks later...
Από ότι είδα δεν έχει ολα τα ελληνικά κανάλια,αν είχε πιστεύω οσοι είχανε το value pack της νοβα θα πηγαίνανε στη δορυφορική του ΟΤΕ αμέσως.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Ελα ντε, οι γονείς μου σε νησί που δεν έχει καλό σήμα για τα ελληνικα, έχουν value pack θα έβαζαν ευχαρίστως οτε, αφού είναι και πελάτες οτε!!!

Sent from my MB525

OnePlus 5t

πιο οικονομικά θα τους ερχότανε να γυρίσουν το τηλ σε forthnet παρά τη δορυφορική σε ote.

Εγω παλι μολις βαλει τα υπολοιπα ελληνικα θα το παρω..μπορει να γυρισω μια και καλη στον ΟΤΕ...χωρια οτι με περνουνε καθε μερα απο την fortnet για προσφορες και τους λεω οτι εχω ιδη..το ιντερνετ το πληρωνω για 24 και εχω 10 και π-σ-κ κατεβαζω με 1-1,5..αθλια.πηρα τηλεφωνο τρεις φορες θα θα θα...Στον οτε πηρα τηλεφωνο και ο τεχνικος σε 30λεπτα σπιτι και την αλλη μερα ολα οκ..ασε που κατεβαζα σταθερα με 14-15και τοτε ολοι εδω ειχανε οτε..τωρα που ελαφρωσαν η γραμμες θα πηγαινει καλυτερα...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

ο πατερας μου που ειναι λαγονησι θα κανει αιτηση σημερα για δορυφορικη οτε.

αν παω ΣΚ θα δω και θα σας πω εντυπωσεις.

το ιντερνετ το πληρωνω για 24 και εχω 10 και π-σ-κ κατεβαζω με 1-1,5..αθλια.πηρα τηλεφωνο τρεις φορες θα θα θα...Στον οτε πηρα τηλεφωνο και ο τεχνικος σε 30λεπτα σπιτι και την αλλη μερα ολα οκ..ασε που κατεβαζα σταθερα με 14-15και τοτε ολοι εδω ειχανε οτε..τωρα που ελαφρωσαν η γραμμες θα πηγαινει καλυτερα...

Τελικά σε ποιόν πάροχο είσαι; ΟΤΕ ή 4νετ;