dimgeo Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Οχι ακομα αλλα θα μπουν και εγω αυτα περιμενω Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Εγώ πάλι βλέπω διάκριση μεταξύ connxtv και otetv στα HD κανάλια. Το πρώτο δε τα έχει ή μου φαίνεται? Και ότι ταινίες έχει όλες on demand είναι...:( Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Από ότι είδα δεν έχει ολα τα ελληνικά κανάλια,αν είχε πιστεύω οσοι είχανε το value pack της νοβα θα πηγαίνανε στη δορυφορική του ΟΤΕ αμέσως. Sent from my GT-S5830 using Tapatalk δυστυχώς ακόμα κάποια γ@μ@τα κανάλια (ντοκυμαντερ ) δεν τα έχει ακόμα ο οτεοπως ειναι το history, animal, travel, bbc world. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Το bbc world δεν είναι συνδρομητικό κανάλι. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ιδέα μου είναι ή η συνδρομή στο Conn-x TV είχε 15€ για πελάτες ΟΤΕ, ενώ το ΟΤΕ TV έχει 19,90€ είτε μέσω δορυφόρου ή μέσω IP. Πήρε αύξηση 5€ μιας ή μου φαίνεται? Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ιδέα μου είναι ή η συνδρομή στο Conn-x TV είχε 15€ για πελάτες ΟΤΕ, ενώ το ΟΤΕ TV έχει 19,90€ είτε μέσω δορυφόρου ή μέσω IP. Πήρε αύξηση 5€ μιας ή μου φαίνεται? και το προγραμμα παρεμεινε ιδιο. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Το bbc world δεν είναι συνδρομητικό κανάλι. tnx for the info peace:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Οπότε ένας υφιστάμενος πελάτης ή θα δεχτεί την αύξηση ή θα κάνει το transition σε δορυφορικό και θα πρέπει να πληρώσει εγκατάσταση κτλ.. :mad: Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Από ότι είδα δεν έχει ολα τα ελληνικά κανάλια,αν είχε πιστεύω οσοι είχανε το value pack της νοβα θα πηγαίνανε στη δορυφορική του ΟΤΕ αμέσως. Sent from my GT-S5830 using Tapatalk Ελα ντε, οι γονείς μου σε νησί που δεν έχει καλό σήμα για τα ελληνικα, έχουν value pack θα έβαζαν ευχαρίστως οτε, αφού είναι και πελάτες οτε!!! Sent from my MB525 Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 πιο οικονομικά θα τους ερχότανε να γυρίσουν το τηλ σε forthnet παρά τη δορυφορική σε ote. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Εγω παλι μολις βαλει τα υπολοιπα ελληνικα θα το παρω..μπορει να γυρισω μια και καλη στον ΟΤΕ...χωρια οτι με περνουνε καθε μερα απο την fortnet για προσφορες και τους λεω οτι εχω ιδη..το ιντερνετ το πληρωνω για 24 και εχω 10 και π-σ-κ κατεβαζω με 1-1,5..αθλια.πηρα τηλεφωνο τρεις φορες θα θα θα...Στον οτε πηρα τηλεφωνο και ο τεχνικος σε 30λεπτα σπιτι και την αλλη μερα ολα οκ..ασε που κατεβαζα σταθερα με 14-15και τοτε ολοι εδω ειχανε οτε..τωρα που ελαφρωσαν η γραμμες θα πηγαινει καλυτερα... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ο πατερας μου που ειναι λαγονησι θα κανει αιτηση σημερα για δορυφορικη οτε. αν παω ΣΚ θα δω και θα σας πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 το ιντερνετ το πληρωνω για 24 και εχω 10 και π-σ-κ κατεβαζω με 1-1,5..αθλια.πηρα τηλεφωνο τρεις φορες θα θα θα...Στον οτε πηρα τηλεφωνο και ο τεχνικος σε 30λεπτα σπιτι και την αλλη μερα ολα οκ..ασε που κατεβαζα σταθερα με 14-15και τοτε ολοι εδω ειχανε οτε..τωρα που ελαφρωσαν η γραμμες θα πηγαινει καλυτερα... Τελικά σε ποιόν πάροχο είσαι; ΟΤΕ ή 4νετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts