GeorgeArvn Δημοσιεύτηκε August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2011 Καλησπερα. Εχω ενα pc το οποιο ειναι παλιο (ετρεχε windows millenium edition) και του ειχα βαλει τα xp και ετρεχαν μια χαρα εδω και 4 χρονια. Αποφασησα λοιπον να του κανω μια αναβαθμηση (να μην τον πεταξω...) με καρτα γραφικων, τροφοδοτικο, ram και σκληρο δισκο στον οποιο προσπαθησα να του βαλλω τα xp αλλα δεν εγκαθισταντε σωστα. Δηλαδη γινεται η εγκατασταση, αλλα μεχρι ενα σημειο οπου μου λεει να κανω μια επανεκινηση και μετα δεν αρχιζει το λειτουργικο αλλα μου λει να κανω boot απο το CD εγκαταστασης και αρχιζουν ολα απο την αρχη. Μπορειτε να με βοηθησετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Στο σημείο που σου λεει να κάνεις την επανεκκίνηση βγάζεις το CD της εγκατάστασης από το drive; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπερα. Εχω ενα pc το οποιο ειναι παλιο (ετρεχε windows millenium edition) και του ειχα βαλει τα xp και ετρεχαν μια χαρα εδω και 4 χρονια. Αποφασησα λοιπον να του κανω μια αναβαθμηση (να μην τον πεταξω...) με καρτα γραφικων, τροφοδοτικο, ram και σκληρο δισκο στον οποιο προσπαθησα να του βαλλω τα xp αλλα δεν εγκαθισταντε σωστα. Δηλαδη γινεται η εγκατασταση, αλλα μεχρι ενα σημειο οπου μου λεει να κανω μια επανεκινηση και μετα δεν αρχιζει το λειτουργικο αλλα μου λει να κανω boot απο το CD εγκαταστασης και αρχιζουν ολα απο την αρχη. Μπορειτε να με βοηθησετε; ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ BOOT ΑΠΟ ΤΟ CD, ασε το να παει στο σκληρο για να συνεχισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Στο σημείο που σου λεει να κάνεις την επανεκκίνηση βγάζεις το CD της εγκατάστασης από το drive; Οχι το αφηνω μεσα. Και μετα το αφηνω να κανει boot απο τον σκληρο και μου λεει ή να κανω boot απο το cd ή να πατησω ctrl+alt+delete για επανεκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μπες στο bios και δες το boot priority, δες αν εχει τον νεο σου σκληρο και αν τον εχει βαλε τον στη δευτερη θεση κατω απο το CD-Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δεν μπορω να βρω το bios ομως. π.χ. στο λαπτοπ μου δειχνει να πατησω για παραδειγμα f10 για το bios εδω μου βγαζει σαν πρωτη οθονη την μαρκα και τυπο του επεξεργστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Δοκιμασε τα F1, F2 ή Delete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Θα δοκιμασω και θα κανω αναφορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Μάλλον δεν είναι active το partition που πάς να κάνεις την εγκατάσταση των windows. Με τι έκανες το format/partitioning; Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 (edited) Να ρωτήσω κατι άσχετο αυτός ο επεξεργαστης είναι mpga478b? : intel pentium 4 NE80546PG0801M ??? Τελικά βρήκα μια άκρη. Θα βαλλω σε σύνδεση και το παλιό σκληρό και θα βαλλω το cd εγκατάστασης και θα επιλέξω να γίνει εγκατάσταση στον καινούριο την στιγμή που μου λέει να επιλέξω δίσκο για την εγκατάσταση. (Μπορεί να χρησιμοποιήσω και τα vista αλλιώς με βλέπω να κλεινω σουίτα στο Δαφνί!!! ;p) Edited August 16, 2011 by GeorgeArvn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Ναι ειναι socket 478 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116027 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. August 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Ότι είναι 478 το ξέρω. Απλά θέλω να σιγουρευτώ εάν είναι 478 B γιατί νομίζω υπάρχει και με άλλο γράμμα έτος του Β. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Να ρωτήσω κατι άσχετο αυτός ο επεξεργαστης είναι mpga478b? : intel pentium 4 NE80546PG0801M ??? Τελικά βρήκα μια άκρη. Θα βαλλω σε σύνδεση και το παλιό σκληρό και θα βαλλω το cd εγκατάστασης και θα επιλέξω να γίνει εγκατάσταση στον καινούριο την στιγμή που μου λέει να επιλέξω δίσκο για την εγκατάσταση. (Μπορεί να χρησιμοποιήσω και τα vista αλλιώς με βλέπω να κλεινω σουίτα στο Δαφνί!!! ;p) Αφου την εκανες την αναβαθμιση στο pc σου, τουλαχιστον πηγαινε στα 7αρια, και ασε τα (s)vista! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. August 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τα 7 είναι τέλεια απλά έχω μερικά προγράμματα που μόνο σε vista και xp δουλεύουν. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewgarb Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Παω πασο! Αν και νομιζω πως υπαρχει ενα προγραμματακι που ανοιγει τετοιου ειδους προγραμματα (που ειναι για αλλο λειτουργικο). Ελα ομως που δεν θυμαμαι το ονομα του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts