NegativeCreep Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Στο στιλ των Opeth τι έχετε να μου προτείνετε? I believe that lovers should be draped in flowers and layed entwined together on a bed of clover and left there to sleep left there to dream of their happiness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NegativeCreep ( 2 Μάι. 2004 , 00:37) Στο στιλ των Opeth τι έχετε να μου προτείνετε? Egw pantws den kserw NegativeCreep...Opeth are unique ;) :D Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 Mou dose enas filos to Chimera kai entiposiastika pragmatika Kamia sxesi me tin patata (kata ti gnomi mou) Grand Declaration... To album therizei Parte to oloi :) My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Ποιοι σκεφτονται να τιμησουν καποιες συναυλιες με την παρουσια τους κ ποτε; Ηδη αγορασα εισητηριο για Cradle Of Filth στην Υδρογειο Θεσ/νικη Προτεινω για τους ενδιαφερομενους να αγορασουν νωρις τα εισητηρια για να μην υπαρχουν δυσαρεστα The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Κανενας απο το forum δεν θα παει σε καμια απο τις συναυλιες των Cradle Of Filth στην Αθηνα η Θεσσαλονικη; The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (28 Μάι. 2004 , 02:55) Κανενας απο το forum δεν θα παει σε καμια απο τις συναυλιες των Cradle Of Filth στην Αθηνα η Θεσσαλονικη; Δεν βλέπω μεγάλο ενδιαφέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Δυστυχως,το λεω με μεγαλη προσωπικη απογοητευση κ πικρια... Προμηθευτηκα εγκαιρως το πολυποθητο χαρτακι με το ποσο των 30 € για να απολαυσω το live στην Υδρογειο (το εισητηριο κατι ανεφερε για Peep Show κατα την διαρκεια του live,αναρωτιεμαι τι να ηταν...χεχε) Εφτασα στην Υδρογειο αργοπορημενος κατα μιση ωρα κ φοβισμενος ποιες κομματαρες μπορει να εχασα τοση ωρα κ το μονο που συναντησα ηταν μια νεκρη Υδρογειος,με ουτε ΕΝΑ οχημα κ ουτε ΕΝΑ φως αναμενο.. Παθαινω ενα σοκ εκεινη την στιγμη αρπαζοντας κ βλεποντας το εισητηριο αν οντως,ειναι η συναυλια στην υδρογειο... Για κακη μου εκπληξη,το εισητηριο ελεγε οντως οτι η συναυλια θα διεξαγοταν στην υδρογειο...προσπαθωντας να συνειδητοποιησω τι εγινε,βγηκε ενας κυριος απο ενα παραθυρο απο το πουθενα ενημερωνοντας μας οτι η συναυλια ακυρωθηκε το μεσημερι με την δικαιολογια οτι οι Cradle of Filth δεν μπορεσαν να ερθουν λογω καποιων προβληματων με την αεροπορικη μεταφορα τους!!! Εκεινη την στιγμη,το συναισθημα που με κατεκλησε,ηταν μονο η απογοητευση σε απιστευτο βαθμο Αυτη ηταν η δυσαρεστη ιστορια μου απο το 2ο ,εν συνεχεια ακυρωθεν live των Cradle, στην Θεσ/νικη (το πρωτο ειχε ακυρωθει μια βδομαδα νωριτερα) Μηπως πηγε/ξερει κανεις τι εγινε στην Αθηνα; The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Η συναυλία των Cradle Of Filth αναβλήθηκε και κάτι ακούγεται τώρα για Σεπτέμβριο. Από Black Metal έχω ακούσει μόνο Cradle Of Filth και μου αρέσουν αρκετά. Σύντομα σκοπεύω να ακούσω και άλλα συγκροτήματα και όλη τη δισκογραφία των COF ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Sorry που απαντώ μετά απο τόσο καιρό αλλά μόλις τώρα ανακάλυψα (εντελώς τυχαία) το thread! Είμαι κι εγώ φανατικός του black metal και κυρίως του δεύτερου κύματος (burzum, carpathian forest, darkthrone, emperor, immortal, gorgoroth, mayhem, rotting christ, satyricon και πολλοί άλλοι). Οι c.o.f. - dimmu δεν με συγκινούν (πλέον) αν και είναι αλήθεια οτι έχουν μπάσει πολύ κόσμο στο black (δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό :p). Τα προαναφερθέντα συγκρότηματα απο μουσικής/τεχνικής πλευράς απέχουν πλέον παρασάγγας απο αυτό που ονομάζουμε true black metal (οι c.o.f. μοιάζουν περισσότερο με μια ακραία εκδοχή των iron maiden ενώ οι dimmu πλησιάζουν περισσότερο το thrash). Αυτό που εξακολουθεί να τους συνδέει με το black metal ιδίωμα είναι κυρίως τα φωνητικά και μέρος της αισθητικής. Δεν θέλω να μειώσω την αξία τους ώς μπάντες απλά καλό είναι να μην μπερδεύουμε κάποια πράγματα :). Darkthrone - Unholy Black Metal When the sun has died When the angels are blind When the pig lies thick Over the palace of god When the fullmoon lights the earth When the wolves gather in the open When blood rains from heaven high And from the pearly gates When jehovas hordes are slaughtered When disciples twelve are dead When beheth of easter lands And raped and raped again When the whore of babylon rides When fury turns to hate When all sons of satan Sodomize the lambs of christ When the gates have all been opened When the funerals never end When satans ports paint out hearts And sadness our souls When witches burn the priests When the ancient ones return When the demons ride the numb :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Καλως ορισες φιλε μου στον thread μας που ειχε ξεχαστει λιγο καιρο. Επανερχομαστε για να εκφρασουμε αποψεις πανω στην μουσικη μας. Ενα νεο για τους οπαδους των Arcturus, 5 Σεπτεμβριου 2004 , live στον Μυλο στην Θεσσαλονικη αποκλειστικα!!! (δεν εχει ανακοινωθει καν συναυλια στην Αθηνα) Σας περιμενω ολους τους πιστους εκει ;) The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NegativeCreep Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Varx, οι στίχοι στην υπογραφή σου από που προέρχονται; I believe that lovers should be draped in flowers and layed entwined together on a bed of clover and left there to sleep left there to dream of their happiness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Aπό Nightfall Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Ενα νεο για τους οπαδους των Arcturus, 5 Σεπτεμβριου 2004 , live στον Μυλο στην Θεσσαλονικη αποκλειστικα!!! (δεν εχει ανακοινωθει καν συναυλια στην Αθηνα) Σας περιμενω ολους τους πιστους εκει Ελπίζω να μπορέσω να πάω αν και μάλλον θα εχω εξεταστική τότε :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Μερικές δικές μου δημιουργίες (μήν περιμένετε και πολλά πράγματα :p)... http://users.otenet.gr/~derevirn/batyricon.mp3 http://users.otenet.gr/~derevirn/bm2.mp3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Ιούλ. 2004 , 23:46) Aπό Nightfall Σωστος :D The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Ένα πολύ καλό site για τους οπαδούς του Black Metal: http://www.blackmetal.co.uk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Ουστ ρε Derevirn που ποστάρεις και στο MyPhone :P http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Για τις μοναχικες ωρες που θελετε να ακουσετε καλη μουσικη με μεγαλη ποικιλια,ιδιως οταν δεν εχετε το δικο σας υλικο μαζι σας : http://www.blackmetalradio.com The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Ελπιζω απο Σεπτεμβρη να αρχισει μια πολυ καλη κινηση σε συναυλιες για να απολαυσουμε τα μεγιστα :) Εγω προσωπικα οτι live θα δω θα το δω Αγγλια που πηγαινω κ ελπιζω να δω ποιοτικα group.Ελπιζω να ειμαι εδω για να δω τους Arcturus που θελω τοσο πολυ The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 πολύ καλό το site varx... ότι πρέπει για previews πριν πάρει φωτιά το DC++ :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Ουστ ρε Derevirn που ποστάρεις και στο MyPhone :P ουστ εσύ ρε! άντε τράβα να φάς τα κολοκύθια σου :p:p:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. July 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Derevirn (29 Ιούλ. 2004 , 17:07) πολύ καλό το site varx... ότι πρέπει για previews πριν πάρει φωτιά το DC++ :devil: Ιδιως οταν εισαι σε αλλη πολη σε επισκεψη κ θελεις να ακουσεις λιγο σωστη μουσικη γιατι σου πονεσαν τα αυτια σου απο τις φλωριες :p The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Derevirn Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Ιδιως οταν εισαι σε αλλη πολη σε επισκεψη κ θελεις να ακουσεις λιγο σωστη μουσικη γιατι σου πονεσαν τα αυτια σου απο τις φλωριες φαντάζομαι!!! Έχω πάει σε trendy club εξοπλισμένος με το Muvo NX mp3 player... τέρμα emperor στα ακουστικά και οι άλλοι να χαίρονται με τα μπιτάκια τους... καφρίλα :p. ..ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω site: http://www.anus.com/metal/about/faq/ Ένα αναλυτικό μέχρι αηδίας FAQ για το (ακραίο κυρίως) metal. Έχει κάποια περίεργα έως ενοχλητικά σημεία αλλα κατα τα άλλα είναι θησαυρός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Παιδιά ακούσατε το καινούργιο τραγούδι των Filth? Διατίθεται από το site τους! Προσωπικά μου άρεσε πολύ! Είναι πιο καλό γενικά σε ατμόσφαιρα και στυλ από το προηγούμενό τους album αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. August 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2004 Για οσους ενδιαφερονται για death metal απο τους πολυ καλους στον χωρο τους : Obituary 23 October Thessaloniki The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts