eirhnh_k Δημοσιεύτηκε August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2011 καλημερα παιδια! εχει τυχει να σας μπλοκαρει η microsoft το hotmail account γιατι ειχε χακαριστει? Αν ναι, κι ενω συμπληρωσατε τη φορμα ανακτησης λογαριασμου, υπαρχει περιπτωση να ανακτηθει? Η πανε ολα τα αρχεια και τα σημαντικα μου mails? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Σου έχει μπλοκάρει η Microsoft το λογαρισμό ή κάποιος σου άλλαξε το password και δεν μπορείς να μπεις; Αν ο wannabe hacker δεν σου έχει αλλάξει την μυστική ερώτηση για την ανάκτηση του κωδικού τότε ίσως μπορέσεις να ανακτήσεις το λογαριασμό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Σου έχει μπλοκάρει η Microsoft το λογαρισμό ή κάποιος σου άλλαξε το password και δεν μπορείς να μπεις; Αν ο wannabe hacker δεν σου έχει αλλάξει την μυστική ερώτηση για την ανάκτηση του κωδικού τότε ίσως μπορέσεις να ανακτήσεις το λογαριασμό σου. Απ οτι μου γραφει, τον εχει μπλοκαρει η ιδια η Microsoft λογω του οτι εστελνε και λαμβανε πολλα spams (ποτε εγινε αυτο ιδεα δεν πηρα εγω), και να τον ανακτησω συμπληρωνοντας μια φορμα! το εκανα! κανενα αποτελεσμα εδω και 2 μερες! Επιχειρησα ν αλλαξω τον κωδικο με την ερωτηση ασφαλειας που ειναι το ονομα του αγαπημενου δασκαλου. δε θυμαμαι ακριβως πως το ειχα πληκτρολογησει, αλλα οπως κι αν δοκιμασα το αποτελεσμα της απαντησης δε συμφωνει! αν περιμενω απο την ιδια τη Microsoft μαλλον σωθηκα ε? Εχουν μεινει τα mails μεσα στο iphone μου που δεν εχω διαγραψει το λογαριασμο! μπορω καπως να τα παρω απο εκει? Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 άν πιστεύεις ότι έκανες ο΄τι ήταν δυνατών, δεν έχεις παρά να περιμένεις ένα μικρό διάστημα. και μένα το έιχαν μπλοκάρει και τελικά έφτιαξε μετά από λίγο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Απ οτι μου γραφει, τον εχει μπλοκαρει η ιδια η Microsoft λογω του οτι εστελνε και λαμβανε πολλα spams (ποτε εγινε αυτο ιδεα δεν πηρα εγω), και να τον ανακτησω συμπληρωνοντας μια φορμα! το εκανα! κανενα αποτελεσμα εδω και 2 μερες! Επιχειρησα ν αλλαξω τον κωδικο με την ερωτηση ασφαλειας που ειναι το ονομα του αγαπημενου δασκαλου. δε θυμαμαι ακριβως πως το ειχα πληκτρολογησει, αλλα οπως κι αν δοκιμασα το αποτελεσμα της απαντησης δε συμφωνει! αν περιμενω απο την ιδια τη Microsoft μαλλον σωθηκα ε? Εχουν μεινει τα mails μεσα στο iphone μου που δεν εχω διαγραψει το λογαριασμο! μπορω καπως να τα παρω απο εκει? Αυτό είναι θετικό. Θα πας στην σελίδα forgot my password που λέει οτι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σου. Μετά θα συμπληρώσεις τη φόρμα, με αναλυτικά στοιχεία του τι περιέχουν τα emails σου και από που είναι. Έτσι έκανα για ένα φίλο μου και ο λογαριασμός ανακτήθηκε. Προφανώς θα δώσεις ένα άλλο στοιχείο επικοινωνίας για να σε ενημερώσουν. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 έχει τύχει και σε 'μένα. είχα κάνει τα πάντα. και τη φόρμα και θέμα ολόκληρο είχα ανοίξει αλλά τίποτα! χάθηκε μαζί με όλα τα contacts του msn γιατί δε μου έκαναν ούτε καν export :( Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Συμπληρωσα τη φορμα οσο το δυνατον πιο αναλυτικα! Μεχρι και τι θεμα ειχαν τα τελευταια μου mails εγραψα! Ευχομαι να εχω την τυχη των φιλων και ν ανακτηθει, κι οχι να χαθει οπως τοσων που διαβαζω! :( θυμαστε οσοι τον ανακτησατε ποσο καιρο πηρε; Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Welcome to the club.... Προσπαθουσα για 2 μηνες να κανω recover το msn account μου που το ειχα απο το 2000 κ ηταν αδυνατο με καθε πιθανο τροπο. Μεχρι κ στα message boards ειχα ποσταρει για βοηθεια αλλα τιποτα. Σημειωτεον οτι το προβλημα το ειχαν χιλιαδες κ κανεις δεν φαινοταν να βρισκει ακρη. Οποτε εφτιαξα καινουργιο κ ησυχασα, τις επαφες τις περασα 1-1 απο τα ιστορικα των συζητησεων... 29 κατασκευαστές Android συνιστούν Tapatalk, αυτοί ξέρουν... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Welcome to the club.... Προσπαθουσα για 2 μηνες να κανω recover το msn account μου που το ειχα απο το 2000 κ ηταν αδυνατο με καθε πιθανο τροπο. Μεχρι κ στα message boards ειχα ποσταρει για βοηθεια αλλα τιποτα. Σημειωτεον οτι το προβλημα το ειχαν χιλιαδες κ κανεις δεν φαινοταν να βρισκει ακρη. Οποτε εφτιαξα καινουργιο κ ησυχασα, τις επαφες τις περασα 1-1 απο τα ιστορικα των συζητησεων... 29 κατασκευαστές Android συνιστούν Tapatalk, αυτοί ξέρουν... Εφτιαξα κι εγω ηδη καινουριο φιλε μου γιατι δε βλεπω φως! Παρολα αυτα, τα emails που θελω να διατηρησω εχουν παραμεινει στο iPhone γιατι δεν εχω σβησει το λογαριασμο. Ενδεχεται να μου το διαγραψουν αυτοι και να χαθουν τα παντα απο το τηλεφωνο; Λεω να κανω συνεχως αιτησεις αποκαταστασης να το διατηρησω οσο περισσοτερο μπορω.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 εχεις προσπαθησει να πατησεις ξεχασατε τον κωδικο προσβασης σας??? ειναι σιγουρο οτι εχει χακαριστει?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εφτιαξα κι εγω ηδη καινουριο φιλε μου γιατι δε βλεπω φως! Παρολα αυτα, τα emails που θελω να διατηρησω εχουν παραμεινει στο iPhone γιατι δεν εχω σβησει το λογαριασμο. Ενδεχεται να μου το διαγραψουν αυτοι και να χαθουν τα παντα απο το τηλεφωνο; Λεω να κανω συνεχως αιτησεις αποκαταστασης να το διατηρησω οσο περισσοτερο μπορω.. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Για καλό και για κακό βρές κάνα app για το iphone που κάνει backup τα emails. Αυτό που ρωτάς εξαρτάται από τις ρυθμίσεις του server, αν το είχες ρυθμίσει να κατεβάζει ολόκληρα τα emails και όχι μόνο τα headers δεν θα έχεις πρόβλημα, ακόμα και να στον σβήσουν θα τα έχεις στο τηλέφωνό σου. Πιο απλά, αν μπορείς να διαβάσεις τα emails χωρίς να σου ζητήσει να τα κατεβάσεις είσαι ΟΚ. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 εχεις προσπαθησει να πατησεις ξεχασατε τον κωδικο προσβασης σας??? ειναι σιγουρο οτι εχει χακαριστει?? Nαι φιλε μου το προσπαθησα! Μαλλον εχουν αλλαξει και την ερωτηση ασφαλειας. @Candlemass: Ευχαριστω φιλε μου! Οντως ετσι ειναι. Τα διαβαζω τα mail χωρις συνδεση στο διαδικτυο. Ελπιζω να μην αντιμερωπισω θεμα. Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ειμαι σιγουρος οτι ποσταρα στο myphone το προβλημα μου. οταν μπω απο το λαπτοπ, θα ψαξω και θα ποσταρω. παντως κανε λιγη υπομονη μπας και στρωσει μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ειμαι σιγουρος οτι ποσταρα στο myphone το προβλημα μου. οταν μπω απο το λαπτοπ, θα ψαξω και θα ποσταρω. παντως κανε λιγη υπομονη μπας και στρωσει μονο του... Το ελπιζω φιλε μου γιατι περαν των αλλων ειμαι και συναισθηματικα δεμενη! Το πρωτο μου mail πριν 11 χρονια! Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 για διάβασε εδώ. γενικά ρίξε μια ματιά σε όλο το τόπικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 για διάβασε εδώ. γενικά ρίξε μια ματιά σε όλο το τόπικ Ελπιζω να εχω την ιδια τυχη και να μου το ξεμπλοκαρουν. Απαντησα με ακριβεια στη φορμα ανακτησης. Θα περιμενω για να δω τι θα γινει... Εχω δωσει ως δευτερο email το gmail μου. Θα μου στειλουν εκει καποιο mail σε περιπτωση που το ξεμπλοκαρουν; Μεχρι στιγμης τιποτα παντως... Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 απλά θα ξεμπλοκάρει (όταν και άν) και θα μπεις στο λογαριασμό σου από ότι θυμάμει είχα επικοινωνία μαζί τους και με ρώτησαν άν είχα τα mails σε φακέλους, πως ονομάζοταν, κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts