Jump to content

iPod Mini

okapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ομως ειναι και ολιγον τι ακριβο ε;; Μην ξεχνατε τις αδυναμιες του itunes να εισαγει αυτοματα τα mp3 απο το pc και να κανει μια database αυτοματα οποτε τα τραγουδια που θες πρεπει να τα κανει convert

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απέκτησα και εγώ ένα iPod 4th gen 20GB και πραγματικά έχει φοβερό σχεδιασμό. Όπως και τα iMac και iBook, έτσι και στα mp3 players η Apple έχει καταπηκτικό design. Αλλά το iTunes καθώς και το software του iPod είναι λίγο κακοσχεδιασμένο. Μου φαίνεται βλακεία ότι δεν μπορώ να κάνω ένα απλό drag n drop στα τραγούδια που θέλω να ακούσω και επίσης ότι δεν μπορώ να διαγράψω τραδούδια από το iPod παρά μόνο μέσω του iTunes!

Πάντως ακόμα το δοκιμάζω και τεστάρω διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως αλλά υπάρχουν τρόποι να βάλεις τις διευθύνσεις, ραντεβού, εμαιλ καθώς και να κατεβάσεις RSS στο iPod εντελώς αυτόματα.

Πολύ καλό site ipodlounge.com

Looks like the sun is going down.

I wanter will i dream....

- Mitch Connor

Κατά τη γνώμη μου το ipod είναι και θα παραμείνει χαλαρά το κορυφαίο mp3 player. Είναι άποψη, είναι στυλ...

Το μόνο μείον και ο μόνος λόγος που δεν προχωρώ σε αγορά του είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο... :( Καλά τόσο δύσκολο είναι να του βάλουν ένα ραδιοφωνάκι???

Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god.

- Jean Rostand

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 9 Σεπ. 2004 , 01:54)

Ομως ειναι και ολιγον τι ακριβο ε;; Μην ξεχνατε τις αδυναμιες του itunes να εισαγει αυτοματα τα mp3 απο το pc και να κανει μια database αυτοματα οποτε τα τραγουδια που θες πρεπει να τα κανει convert

Τι convert; Το itunes δεν κάνει κανένα είδος μετατροπής. Τα mp3 μπαίνουν όπως είναι στο ipod. :confused:

το οτι πρεπει να τα κανει convert αφορα οτι στα κανει ολα aac ....λογω συγχησης το post μου ηταν λαθος...Ηθελα να πω οτι δεν εχει lame encoder και επισης δεν μπορεις να του δωσεις καποιο path φακελου και να εισαγει αυτοματα τα κομματια μουσικης...επισης δεν εχει λειτουργια find

• 3 weeks later...

Γειά σας παιδιά ! :)

Θέλω να πάρω ένα iPOD 20 GB και είδα ότι δεν υπάρχει πουθενά εδώ στην Πάτρα όπου μένω, ούτε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για Apple.

Επίσης, έψαξα σε μερικά online ελληνικά e-shops και έχει εξαντληθεί.

Ξέρει κανείς τον ταχύτερο τρόπο να το αγοράσω ; (δεν θέλω από site του εξωτερικού, γιατί υπάρχει πολλές φορές πρόβλημα στο τελωνείο) ...

Ευχαριστώ !

:happy:

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ydolphin (25 Οκτ. 2004 , 00:45)

hi there,

one bad thing about my i-pod einai oti den mporw na agorasw tragoudia me thn karta mou apo to i-tunes..........

mou bgazei mono 3 xwres,agglia,germania kai gallia..........!

that's all.....

Γεια σου,

Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι το εξης ειπες οτι το αγορασες online απο αμερικη το Ipod η ερωτηση ειναι τη εγινε με το τελωνειο?δεν σε βαλαν να πληρωσεις τιποτα?

• 2 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (29 Σεπ. 2004 , 15:35)

Κατά τη γνώμη μου το ipod είναι και θα παραμείνει χαλαρά το κορυφαίο mp3 player. Είναι άποψη, είναι στυλ...

Το μόνο μείον και ο μόνος λόγος που δεν προχωρώ σε αγορά του είναι ότι δεν έχει ραδιόφωνο... :( Καλά τόσο δύσκολο είναι να του βάλουν ένα ραδιοφωνάκι???

Πίστεψε με 1000 τραγουδάκια δεν θα σου χρειαστεί το ραδιοφωνο ;) Αλλά ξέρω ότι μερικες φορές χρήσιμο είναι :o

γιαυτό έκαναν ένα accesorie iTrip νομίζω. γύρω στα 50 ευρουλάκια [ :cry: ].. αλλα που θα πάει.. δεν θα το πάρω; :cool:

It's what you do to me..

Έχω ένα μικρούλι iPod 10 GB πρώτης γενιάς (http://moisidis.gr/gallery/details.php?image_id=1042). Από τη μέρα που το πήρα, ξανα-αγάπησα την μουσική. Πριν το συγκρίνει κανείς με οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα πρέπει να το πιάσει στα χέρια του, να το χρησιμοποιήσει, να το συνδέσει στον υπολογιστή, να συγκρίνει την ευκολία χρήσης (μέρα με νύχτα) κτλ. Δεν είναι "άποψη" όπως προαναφέρθηκε, είναι θέμα τού αν εκτιμάς τον εαυτό σου και θέλεις μόνο το καλύτερο για αυτόν. Αν όχι, τότε κάνε σύγκριση τιμές, μέγεθος και διαθέσιμα χρώματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 1 Οκτ. 2004 , 17:12)

το οτι πρεπει να τα κανει convert αφορα οτι στα κανει ολα aac ....λογω συγχησης το post μου ηταν λαθος...Ηθελα να πω οτι δεν εχει lame encoder και επισης δεν μπορεις να του δωσεις καποιο path φακελου και να εισαγει αυτοματα τα κομματια μουσικης...επισης δεν εχει λειτουργια find

Το iTunes ΔΕΝ κάνει αναγκαστικά μετατροπή σε AAC. Είναι απλώς μία επιλογή. Επίσης ΜΠΟΡΕΙ να εισάγει ολόκληρο φάκελο (και υποφάκελους) με τραγούδια (File -> Add to Library).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος blackup (17 Οκτ. 2004 , 20:46)

Θέλω να πάρω ένα iPOD 20 GB και είδα ότι δεν υπάρχει πουθενά εδώ στην Πάτρα όπου μένω, ούτε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για Apple.

Επίσης, έψαξα σε μερικά online ελληνικά e-shops και έχει εξαντληθεί.

Ξέρει κανείς τον ταχύτερο τρόπο να το αγοράσω ; (δεν θέλω από site του εξωτερικού, γιατί υπάρχει πολλές φορές πρόβλημα στο τελωνείο) ...

Εάν παραγγείλεις από χώρα τής Ε.Ε. δεν υπάρχουν τελωνειακές διατυπώσεις. Η διαφορά στην τιμή όμως δεν είναι τόσο μεγάλη όσο με τις ΗΠΑ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ahill2 (17 Νοέ. 2004 , 18:02)

Αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι το εξης ειπες οτι το αγορασες online απο αμερικη το Ipod η ερωτηση ειναι τη εγινε με το τελωνειο?δεν σε βαλαν να πληρωσεις τιποτα?

Για εισαγωγές από ΗΠΑ προς Ε.Ε. ο δασμός ισούται προς το ΦΠΑ (18%).

kosmo

Ειναι πολυ καλο εργαλειο, ομως ειναι λιγο σε χωριτηκοτητα τλκ...βεβαια αυτο εξαρταται και απο τις αναγκες του καθενος και το διαθεσιμο χρονο..Μια φιλη το πηρε και εχει 80 τραγουδια μεσα ενω εχει περι τα 2500. Εγω παλι θεωρω οτι θελω να ναι ολα μαζι μου παντα και εχω 1200 περιπου...και οχι απο βιτσιο αλλα απο ελλειψη χρονου οργανωσης..τι να κανω...; Γουστα αυτα..προς το παρων βολευομαι με το rio το 1.5 gb και κλαιω την μοιρα μου...Τα Ipod τα μικρα τα παλια και τα μεγεαλα ολα μαζι ειναι τελεια... τι να κανει κανεις;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 1 Δεκ. 2004 , 22:26)

Ειναι πολυ καλο εργαλειο, ομως ειναι λιγο σε χωριτηκοτητα τλκ...βεβαια αυτο εξαρταται και απο τις αναγκες του καθενος και το διαθεσιμο χρονο..Μια φιλη το πηρε και εχει 80 τραγουδια μεσα ενω εχει περι τα 2500. Εγω παλι θεωρω οτι θελω να ναι ολα μαζι μου παντα και εχω 1200 περιπου...και οχι απο βιτσιο αλλα απο ελλειψη χρονου οργανωσης..τι να κανω...; Γουστα αυτα..προς το παρων βολευομαι με το rio το 1.5 gb και κλαιω την μοιρα μου...Τα Ipod τα μικρα τα παλια και τα μεγεαλα ολα μαζι ειναι τελεια... τι να κανει κανεις;;

Ασε γιατί και εγώ έχω φάει κόλλημα έρχεται μια φίλη σε 18 μέρες απο αμερική και δεν ξέρω ποιό ipod να μου φέρει :blink: δεν έχω 1000 τραγούδια οπότε λογικά το μινι έλα όμως που παιζει μόνο 8 ώρες μετα το 20 gb και το 40 gb με 12 ώρες αυτονομία αλλά αν πάω σε αυτα τότε νομίζω το ipod photo είναι καλύτερο. Οι τιμές απο αμερική "λόγο $" ipod mini 188 euro ipod 20gb 225 euro,40 gb 301 euro,ipod photo 40 gb 376 euro kai 60 gb 451 euro οπότε καταλαβαίνετε η τιμή δεν με νοιάζει όταν εδώ όλα κάνουν πολύ ποιό πάνω. :confused:

Σε καταλαβαίνω...αλλα ρε παιδιά το photo ειναι λίγο άχρηστο κατα την δική μου γνωμη. Στο κάτω κάτω, πόσες φορές θα θελήσεις να δεις ή να δείξεις τις φωτογραφίες σου σε άλλα άτομα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi ( 2 Δεκ. 2004 , 22:09)

Σε καταλαβαίνω...αλλα ρε παιδιά το photo ειναι λίγο άχρηστο κατα την δική μου γνωμη. Στο κάτω κάτω, πόσες φορές θα θελήσεις να δεις ή να δείξεις τις φωτογραφίες σου σε άλλα άτομα;

Μία φορά?καμία? :lol: συμφωνώ και εγώ σε αυτό μέχρι να εξεληχθή να μπορεί κανείς να κάνει άμεσο downloading απο την digi cam σε αυτό η βγάλουν καλώδιο είναι άχρηστο, το παίρνει κανείς μόνο και μόνο γιατί είναι το ποιό νέο ipod, βελτιωμένο σε σχέση με το ipod 4G και με διάρκεια μπαταρίας τεσταρισμένα στις 17 ώρες και η αυτονομία για μένα παίζει μεγάλο ρόλο.