Jump to content

[tbdd] Το πιο πετυχημένο Pocket Pc!

kplr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο θεωρείτε το πιο πετυχημένο pocket pc των τελευταίων χρόνων?

(από την εποχή των ipaq 36xx ή και πιο παλιά ακόμα μέχρι σήμερα)

Με βάση την εποχή που εμφανίστηκε,

τις καινοτομίες που εισήγαγε

και την απήχηση που είχε;;

(δημοσκόπηση δεν είναι δυνατόν να γίνει αφού χρειάζονται πολύ παραπάνω από 10 επιλογές που είναι το maximum)

Προσωπική μου άποψη :

To Dell Axim X5

Γιατί:

1) Εμφανίστηκε μια εποχή που τα ipaqs είχαν το απόλυτο μονοπώλειο

2) Έφερε επανάσταση στο θέμα των τιμών!Το πρώτο ppc που είχε σχεδόν τα πάντα και έκανε 300$

Οι τιμές από 900 ευρώ που είχε το καλύτερο pocket pc Κάποια περίοδο τώρα έχουν πέσει στα 400-600 για το καλύτερο

3) Έκανε τη Dell από το πρώτο της κιόλας μοντέλο έναν από τους μεγάλους στο χώρο με τεράστια απήχηση

4) Έφερε επανάσταση στην αυτονομία που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο pocket pc, οπού παρά το μεγάλο επεξεργαστή πέτυχε απίστευτη αυτονομία..άπιαστη και σήμερα από πολλούς

5) Οδήγησε στη διάδοση του μοντέλου dual slot (cf/sd)

Αν και το Loox 600 είχε προηγηθεί ,καθώς και κάποια άλλα μοντέλα όπως της Casio, με τη διάδοση και την απήχηση του Dell αναγκάστηκε και η Hp/Compaq που πλούτιζε από τα cf expansion slots να βγάλει αντίστοιχο μοντέλο (ipaq 22xx)

6) Έδειξε πως πρέπει να είναι το support μιας μεγάλης σύγχρονης εταιρείας (άσχετα που τα θαλάσσωσε τώρα τελευταία)..

Τι εννοώ;Άμεση αντικατάσταση του PXA250 με τον PXA 255 επεξεργαστή όταν κυκλοφόρησε

Από τις πρώτες εταιρείες που παρείχε αμέσως την αναβάθμιση σε wm2003 σε πολύ καλή τιμή (παρά τα προβληματάκια που εμφανίστηκαν και τα έλυσε όμως)

Περιμένω τις απόψεις σας να τις μετρήσουμε.. :)

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πραγματικά θα έλεγα το ίδιο :)

αν και στο βάθος του μυαλού μου έχω το 3970... δεν ξέρω... έχω την αίσθηση ότι ήταν πολύ ολοκληρωμένο για την εποχή του και τα jackets το έκαναν κορυφαίο.

και όπως και το αξίμ πούλησε σαν τρελό.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Φαντάζομαι πως ξέρετε ποιό έχω στο μυαλό μου...

Andreas Tsouchlaris

autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros

dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers!

Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC

Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ego xoris na xero polla apo ppc kai xoris na exo ena stin katoxi mou thelo na po oti mou arese para polu to toshiba e800 tou alex itan foveri i analisi tis othonis,i poiotita kataskeuis tou ola teleia! Ofeilo na omologiso oti mou arese polu kai isos sto mellon na apoktiso en tetoio exo vevaia polla na matho akomi.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Σταθμό στην εξέλιξη των pda θεωρώ το iPAQ 3630

γιατί έθεσε τα stardards για την υλοποίηση των PocketPC 2002 που ακολούθησαν όλες οι εταιρίες εξαλείφοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ασυμβατότητες.

Επίσης το XDA (το πρώτο, όχι αυτό που κυκλοφορεί τώρα) το πρώτο "εμπορικό" pda+κινητό. Είχαν προηγηθεί κάποιες μονόχρωμες προσπάθειες και κάποια που έμειναν στα σχέδια.

Το καλύτερο όλων των εποχών είναι το Jornada 680 μου :wacko:

Πέρα από την πλάκα, εν έτει 1999 δίδασκε ταχύτητα και multitasking, ενσωματομένο modem και dual slots, αυτονομία κι άψογη αισθητική.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

eog plai tha lega 3970 rulessssssssss:) an ke pira 5450 pali to 3970 xrisimoopio arketes fores ke m fenete pos tha to kratiso gia panta san deutero ppc:)

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

isws ksexname ke to toshiba e740... toso kalo (to kepse i toshiba...)

den thimame allo ppc na ixe tetoia diafimisi stin epoxi tu... stin tote comdex opu ke an vriskomun evlepa filadio tu... ;)

telos na anafero ke to loox 600 pu itan gia tin epoxi tu ola ta lefta, grigoro (to prwto me xscale), terastia bataria, dual slot, bt ke 64ram :)

itan i evropaiki apadisi ston iapwno-amerikaniko akswna :!:

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος atsouch (16 Απρ. 2004 , 19:12)

Φαντάζομαι πως ξέρετε ποιό έχω στο μυαλό μου...

Αυτό που έχεις και στα χέρια σου :o :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Muck Smith (16 Απρ. 2004 , 20:41)

Το καλύτερο όλων των εποχών είναι το Jornada 680 μου :wacko:

Πέρα από την πλάκα, εν έτει 1999 δίδασκε ταχύτητα και multitasking, ενσωματομένο modem και dual slots, αυτονομία κι άψογη αισθητική.

Kαι σήμερα τα διδάσκει, εκτός ίσως από το τελευταίο :P

na po akoma oti to megalo `krach` - anodos sta ppc egine me ta ppc2002 ke me tis nees ke xiliades efarmoges pu arxisan na vgenun tote ;)

Alex = the best!

ara ta handheld ppc itan ta pragmaitka ppc!! ke na me thimithite me ola yta ta plagia pliktrologia ke to landscape siga siga eki tha ksanakataliskume!!

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

δεν νομίζω. τα hpc όπως είπε και ο much smith στα Νέα είναι τελείως άλλες συσκευές από τα ππσί.

επίσης είναι πολύ πιο μεγάλα.

Alex = the best!

ne alla se kati tetio siga siga odigoumaste re alexass!!landscape rulesssssssssssssss

i am back at last .....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (18 Απρ. 2004 , 19:28)

ara ta handheld ppc itan ta pragmaitka ppc!! ke na me thimithite me ola yta ta plagia pliktrologia ke to landscape siga siga eki tha ksanakataliskume!!

Διαφορετικές συσκευές, παρόμοιες όμως μεταξύ τους, για διαφορετικές δουλειές.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (19 Απρ. 2004 , 11:34)

ne alla se kati tetio siga siga odigoumaste re alexass!!landscape rulesssssssssssssss

landscape? σίγουρα κάποιους βολεύει.

αλλά, ποτέ δεν με βόλεψε, ειδικά με την vga δεν το θες, ίσως με την qvga σου είναι καλό στο ιντερνετ αλλά στην vga δεν κάμει διαφορά, τέλος πολύ δεν κρατάς ένα ππσί στο πλάι για να γράψεις... τα χαρτιά και τα τετράδια είναι κατακόρυφα και όχι οριζόντια ;)

Alex = the best!

xm xm xm it to epanastatiko efere??

i am back at last .....

έφερε τα 2 σε 1 :)

το πρώτο ππσί με γουάι φάι και ΒΤ μάζι και μάλιστα με drivers widcomm. και μπορούσες να τα χρησιμοποιείς μαζί (ενώ ακόμα και τώρα όλα τα ππσί δεν το έχουν).

ακόμα είχει βιομετρική προστασία :)

και αποσπόμενη μπαταρία! λίγα ε?

Alex = the best!

δεν νομίζεις? κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος...

σκέψου τι είπες και μετά αφού κάμεις edit στείλε και πμ να μου πεις γιατί ;)

πάντα φιλικά φίλε Πάνο. :p :p (πλάκα κάμω)

Υ.Γ. δεν θα είχες τέτοιο ππσί αν δεν υπήρχε το 5450 ή κάτι αντίστοιχο.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (23 Απρ. 2004 , 16:56)

δεν νομίζεις? κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος...

σκέψου τι είπες και μετά αφού κάμεις edit στείλε και πμ να μου πεις γιατί ;)

πάντα φιλικά φίλε Πάνο. :p :p (πλάκα κάμω)

Υ.Γ. δεν θα είχες τέτοιο ππσί αν δεν υπήρχε το 5450 ή κάτι αντίστοιχο.

Οι δεν διαφωνώ :cry: αλλά δεν νομίζω κάποιος να χρησιμοποιεί wifi και b tταυτόχρονα

Παντός από το 5450 και 5550 πολύ θα ήθελα να είχα ένα . είναι από τα ελάχιστα ppc που με έχουν εντυπωσιάσει τόσο πολύ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...