Samoderzhets Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Έβαλα σήμερα την Άννα OTA και όταν ξεκινάω το κινητό μου βγάζει μήνυμα "Ρυθμ. Τηλ. Μη Υποστηριζόμενη λειτουργία". Επίσης η προβολή εικόνων δε μου εμφανίζει τις φωτογραφίες που έχω στην κάρτα μνήμης. Γιατί; Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AriesLewn Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Πέρασα την Άννα, αλλά εξαφανίστηκε το QuickOffice. Το είχα και στις συντομεύσεις και μου έβγαζε μετά ένα ? κι ότι δεν υπάρχει εφαρμογή. (είχα περάσει νέα έκδοση από πάνω από το αρχικό) Δοκίμασα την ίδια, δεν γίνεται η εγκατάσταση, δοκίμασα και την τελευταία την 7, πάλι δεν γίνεται η εγκατάσταση. Άλλες ιδέες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδια στην ΑΝΝΑ δεν εχει να οριζουμε εμεις στα e-mail ποιες ωρες θα τα παίρνουμε? ψαχνω απο χθες και δεν μπορω να το βρω, απ την ωρα που τα εγκατεστησα ειναι συνεχεια σε συνδεση με το wlan. Οταν τα απεγκαθηστω το wlan κλεινει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 για μας πότε έρχετε οτα που είμαστε παραεισαγωγης κανείς δεν ξέρει?:mad: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samoderzhets Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Πέρασα την Άννα, αλλά εξαφανίστηκε το QuickOffice. Το είχα και στις συντομεύσεις και μου έβγαζε μετά ένα ? κι ότι δεν υπάρχει εφαρμογή. (είχα περάσει νέα έκδοση από πάνω από το αρχικό) Δοκίμασα την ίδια, δεν γίνεται η εγκατάσταση, δοκίμασα και την τελευταία την 7, πάλι δεν γίνεται η εγκατάσταση. Άλλες ιδέες; Νομίζω τα κατεβάζεις ξεχωριστά αυτά αφού βάλεις την Άννα. Παράθεση Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia C7-00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AriesLewn Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Νομίζω τα κατεβάζεις ξεχωριστά αυτά αφού βάλεις την Άννα. δεν μου έβγαλε άλλη επιλογή, μόνο ένα αρχείο για κατέβασμα. Θα το ξανακοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Παιδιά παρατήρησα κάτι μετά αφού έκανα την αναβάθμιση σε ανά όταν πάω στο μητρώο δεν μου δείχνει καθόλου τα ολάν μονο επαφές και μηνύματα το έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα? εχει αναφερθει πολλες φορες. ειναι bug Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 (edited) Για όλους όσους τυχόν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το νέο λειτουργικό (Symbian Anna), καλό θα ήταν, πριν ρωτήσετε εδώ, να ρίξετε μια ματιά στο http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-Troubleshooting/td-p/1127953. Παραθέτονται τα περισσότερα (αν όχι όλα) από τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσ(ζ)ουμε. Edited September 10, 2011 by jkamb Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harker Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Λοιπόν παιδιά μιας και δεν είδα να απαντάει κανείς στο πρόβλημά μου να πω τι έκανα τελικά και το έλυσα : Όσοι δεν καταφέρατε να περάσατε τα application packages ξεχάστε ότι βλέπετε στα discussion forums της Nokia, η λύση είναι μόνο μία. Κάντε ένα backup τα πάντα στο κινητό, στη συνέχεια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, μετά ξαναπεράστε την Anna και μετά δοκιμάστε να δείτε αν θα σας βγουν τα application packages στην ενημέρωση λογισμικού. Εάν δε βγουν μην απογοητευτείτε, θα σας βγουν στο Ovi Suite. Περάστε τα από εκεί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περαστούν (εμένα πριν κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές η εγκατάσταση μέσω Ovi Suite των packages κολλούσε στο τέλος του 1/2). Αφού το κάνετε αυτό, κάντε ένα restore το backup και είστε σχεδόν έτοιμοι. Μετά απομένει φυσικά να ξαναπεράσετε προγράμματα και παιχνίδια. Μικρό το κακό, σε σχέση με τις 2 μέρες που έφαγα στο Internet ψάχνοντας να βρω άλλη λύση που να έκανε τη δουλειά. Επιτέλους πλέον μπορώ να τεστάρω την Anna στην πλήρη της έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια ξερετε αν η εκδοση του λαγκοσκον διορθωνει το μητρωο? γιατι χωρις μετρητη δεδομενων δε θελω να μπω στη διαδικασια και λεω να περιμεν τη μπελε (καλο μαιο ετσι οπως το πανε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtakias_660 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Απο τοτε που εβαλα την αννα μπαινω σε εφαρμογες κ συνδεεται συνεχεια στο ιντερνετ απο μονο του πως το σταματαω αυτο?και επισησ το κινητο μου σκαλωνει καποιες φορες μετα την αννα ενω πριν ηταν κομπλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια ξερετε αν η εκδοση του λαγκοσκον διορθωνει το μητρωο? γιατι χωρις μετρητη δεδομενων δε θελω να μπω στη διαδικασια και λεω να περιμεν τη μπελε (καλο μαιο ετσι οπως το πανε) στην mod..ed αναφερει οτι το εχει βαλει μεσα. προχωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Τώρα το πρωί έστειλε ένα sms στο 54009 και ήρθε ως απάντηση sms Νόκια. Θα συνεχίσει να στέλνει; και αν ναι, πως το απενεργοποιώ; Επίσης δεν εμφανίζονται και σε μένα οι συνδέσεις μέσω wlan αν και έχω τις ίδιες ρυθμίσεις με πριν, υπάρχει κίνδυνος να συνδέεται μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλημερα σας.Ειναι δυνατον η belle που ειχα βαλει,κ μετα οταν μεσω φοινικα δοκιμασα να την απεγκαταστησω να μου μπλοκαρει το καλωδιο του USB της συσκευης;Δεν ξερω εαν το διατυπωσα σωστα!Δηλαδη εχει παθει μλακαουτ το κινητο.Το μονο που κανει ειναι η δονιση της εκινισης κ οταν βαζω το usb για τον φοινικα να το επαναφερω,μπαινει για δευτερολεπτα κ βγαινει μετα!!(αναβοσβηνει το φωτακι διπλα απο την υποδοχη).Μαυρη Κυριακη με περιμενει!!!! Τι να του κανω τωρα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλημερα σας.Ειναι δυνατον η belle που ειχα βαλει,κ μετα οταν μεσω φοινικα δοκιμασα να την απεγκαταστησω να μου μπλοκαρει το καλωδιο του USB της συσκευης;Δεν ξερω εαν το διατυπωσα σωστα!Δηλαδη εχει παθει μλακαουτ το κινητο.Το μονο που κανει ειναι η δονιση της εκινισης κ οταν βαζω το usb για τον φοινικα να το επαναφερω,μπαινει για δευτερολεπτα κ βγαινει μετα!!(αναβοσβηνει το φωτακι διπλα απο την υποδοχη).Μαυρη Κυριακη με περιμενει!!!! Τι να του κανω τωρα; φίλε κατέβασε την 11.05 scandinavia και ακολούθησε ακριβώς τα βήματα για dead phone flashing στο φοίνικα. Μετά πέρνα την Αννα και είσαι οκ. Το κινητό από τη στιγμή που έχει κάποια απόκριση δεν έχει σοβαρό πρόβλημα μπορεί να επανέλθει άλλα σημειώνω και πάλι να ακολουθήσεις τα βήματα επακριβώς - υπάρχουν και βιντεάκια στο youtube για περισσότερη βοήθεια. Καλή επιτυχία:up: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 γνωρίζετε κάποιον καλό οδηγό στο ίντερνετ για το πως μπορώ να περάσω την belle μαζί με ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Μήπως οι moderators να ανοιξουν ενα παρόμοιο θεμα για την belle?:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Απο τοτε που εβαλα την αννα μπαινω σε εφαρμογες κ συνδεεται συνεχεια στο ιντερνετ απο μονο του πως το σταματαω αυτο?και επισησ το κινητο μου σκαλωνει καποιες φορες μετα την αννα ενω πριν ηταν κομπλε... Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.. Συνδεεται μονο του στο ρουτερ του σπιτιου μου.. :( :mad: Τα widgets τα εχω εκτος συνδεσης.. Επισης νομιζω ρολαρει πιο αργα τωρα, στις φωτο μου,επαφες με το ^3 μια φορα αμα το εκανα με το δαχτυλο προς τα κατω εφτανε σχεδον στην 200η φωτο π.χ απο τις 500 που εχω! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Επισης νομιζω ρολαρει πιο αργα τωρα, στις φωτο μου,επαφες με το ^3 μια φορα αμα το εκανα με το δαχτυλο προς τα κατω εφτανε σχεδον στην 200η φωτο π.χ απο τις 500 που εχω! όντως υπάρχει θέμα στις φωτογραφίες και στις επαφές ενώ στις άλλες λειτουργίες εργασίας έχει αυξηθεί η ταχύτητα σε σχέση με τη ν pr1.1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 όντως υπάρχει θέμα στις φωτογραφίες και στις επαφές ενώ στις άλλες λειτουργίες εργασίας έχει αυξηθεί η ταχύτητα σε σχέση με τη ν pr1.1 KS Improvement for Anna v1.1 by Ancelad στο γνωστό πλέον καθημερινό φόρουμ, και θα σταματάει όταν φτάσει στο τέλος ή οταν ακουμπηθεί η οθόνη για δευτερη φορά :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 KS Improvement for Anna v1.1 by Ancelad στο γνωστό πλέον καθημερινό φόρουμ, και θα σταματάει όταν φτάσει στο τέλος ή οταν ακουμπηθεί η οθόνη για δευτερη φορά :lol::lol: Ωραιος !!! :D Με το θεμα του wi-fi τι να κανω ? θα μου φαει ολη την μπαταρια! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. September 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Ωραιος !!! :D Με το θεμα του wi-fi τι να κανω ? θα μου φαει ολη την μπαταρια! Απο την εμπειρία μου , hard reset , format E , και πέρασμα με refurbish την Αννα ξανά. Κάτι έχει γίνει με εφαρμογές - εγκαταστάσεις και δε θα καταφέρεις να το διορθώσεις αλλιώς :( Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 παιδια θα με βρισετε το ξερω νομιζα οτι τα ειχα διαβασει ολα για το φλασαρισμα. μολις τωρα αποφασισα να το κανω και να βαλω την εκδοση του λαγκοσκον. διαβασα τον οδηγο ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟφλασαρισμα και τον καταλαβα. ομως εγω δεν θελω να κανω εργοστασιακο φλασαρισμα. ουτε να πειραξω φερμγουεαρ. (για αυτα ειδα υπαρχουν οδηγοι και αλλου). θελω απλα να βαλω το φερμγουεαρ του λαγκοσκον... και δεν εχω βρει καπου κατι απλο. μονο το φοινιξ δε χρειαζομαι? μπορει καποιος να μου πει που θα βρω εναν απλο οδηγο να κανω τη δουλεια μου σε 2 λεπτα? επισης για να μη κανω χαρντ ρισετ μετα την αννα, λετε μηπως να την κανω απο πριν να ειναι το κινητακι τζιτζι και μετα να βαλω την αννα? ή μολις τη βαλω να του κανω ενα χαρντ ρισετ και μετα να αρχισω να περναω τα παντα? ευχαριστω υγ. το κινητο μου ειναι ν8 πολωνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Απο την εμπειρία μου , hard reset , format E , και πέρασμα με refurbish την Αννα ξανά. Κάτι έχει γίνει με εφαρμογές - εγκαταστάσεις και δε θα καταφέρεις να το διορθώσεις αλλιώς :( Με ενα restart εστρωσε , ολα καλα :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 γνωρίζετε κάποιον καλό οδηγό στο ίντερνετ για το πως μπορώ να περάσω την belle μαζί με ελληνικά; Τα ελληνικα ειναι μονο στην γραφη!!Οχι στο μενου της συσκευης. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts