xrhstos Δημοσιεύτηκε April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2004 Θέλω να συνδέσω το laptop μου με την τηλεόραση. Όλα πάνε καλά, γίνεται η σύνδεση, βγαίνει το σήμα στην TV... To πρόβλημα μου όμως είναι πως δεν βλέπω όλη την όθονη στην τηλεόραση. Ξέρω ότι η ανάλυση του υπολογιστή είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της τηλεόρασης, αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως μπορώ να ρυθμίσω κάπως τα WinXP έτσι ώστε όταν βγαίνει το σήμα στην TV να διαμορφώνεται για τηλεόραση... :wacko: Από το BIOS η μόνη ρύθμιση που μπορώ να κάνω είναι να είναι Enable το TV Output και το σύστημα της TV, που έχω βάλει PAL (αλλά και αν βάλω NTSC δεν κάνει διαφορά). Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Περίεργο....αυτό μάλον είναι λάθος της τηλεώρασης.... Τι ανάλυση έχεις βάλει στο TV-OUT? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Στις ρυθμίσεις της κάρτας πρέπει να κοιτάξεις. Καλό θα είναι να αναφέρεις και για ποια πρόκειται. Δοκίμασες να χαμηλώσεις την ανάλυση και να πειράξεις ρυθμίσεις της κάρτας? Ένα εύχρηστο εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ρυθμίζεις μέσω αυτού είναι το TvTool. Αν τα Αγγλικά σου είναι καλά, θα σου φανεί μάλλον χρήσιμη αυτή η σελίδα. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (16 Απρ. 2004 , 11:28) Στις ρυθμίσεις της κάρτας πρέπει να κοιτάξεις. Καλό θα είναι να αναφέρεις και για ποια πρόκειται. Δοκίμασες να χαμηλώσεις την ανάλυση και να πειράξεις ρυθμίσεις της κάρτας? Μα άμα την χαμηλώση χαλάει το "ζυγισμα" Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts