tasostasos13 Δημοσιεύτηκε July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2011 Καλησπέρα σε ολους!!Εχω ενα site στο ιντερνετ και εδω και 2 μηνες περιπου χρησιμοποιω το google adsense για διαφημιστικουος λογους!!Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια adf.ly που ουσιαστικα πριν σε βαλει στο site σου δειχνει μια διαφημιση και ετσι περνεις καποια επιπλεον λιγα χρηματα, μαζι με το adsense!Διαβασα τους κανονες της google και δεν εβγαλα ακρη!!Απο την αλλη οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ καποια απαντηση σιγουρη δεν βρηκα!!Ξερει καποιος??Δεν θελω να μπαναριστει ο λογαριασμος μου !Θελω να ειμαι σιγουρος για το αν επιτρεπεται να χρησιμοποιησω την υπηρεσια αυτη!! ευχαριστω εκ των πρωτερων :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 το πιο λογικό που θα μπορούσα να σκεφτώ είναι να ρωτήσεις τους ίδιους εκεί στην google... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) ναι φιλε μου δεν εμ βοηθας!!το εκανα αυτο αλλα το μονο που εγινε ηταν να μου απαντησει ενα αυτοματοποιημενο συστημα και να μου πει να ψαξω στο blog τους!!το εκανα αλλα δεν εβγαλα ακρη γιατι δεν ειχε καποια ξεκαθαρη απαντηση!!κανεις αλλος??? κανεις αλλος γνωριζει?????? Edited July 24, 2011 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Getpaidgr Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εγώ θα κρατούσα μόνο το Adsense και δεν θα έβαζα στη σελίδα μου το Ad.fly. Το δεύτερο είναι αρκετά κουραστικό για τους επισκέτπες και νομίζω πως θα κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στη σελίδα σου από το κέρδος που μπορεί να έχεις. Αν είναι μικρή η κίνηση σου, δεν θα κερδίσεις και κανένα σοβαρό ποσό για να αξίζει ο κόπος. Αν είναι μεγάλη είναι έγκλημα να κινδυνευεις να την χάσεις. Το Adsense λέει ότι δεν συμβαδίζει με άλλα Ad Serving δίκτυα. Αλλα για παραδειγμα με το Affiliate Marketing δεν έρχεται σε conflict, όπως και με το Smowtion που πληρώνει όχι με το κλικ, αλλά με βάση τις μετατροπές. Ελπίζω να σε βοήθησα... Παράθεση Getpaid.gr - Η ελληνική κοινότητα για την οικονομική αξιοποίηση του διαδικτύου Investorblog - Χρηματιστηριακό blog Silver-art.gr - Eshop με ασημένια αντικείμενα και κοσμήματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts