vakon_ Δημοσιεύτηκε July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2011 Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βάλω ,φωτογραφίες στο twitter .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parov Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βάλω ,φωτογραφίες στο twitter .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! μπορείς να χρησιμοποιήσεις twitter clients όπως το tweetdeck και το twitpic.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βάλω ,φωτογραφίες στο twitter .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες όπως το twitpic ή το yfrog για να βάλεις μια φωτογραφία σε ένα tweet. Ωστόσο δεν μπορείς π.χ. να αποθηκεύσεις φωτογραφίες σε συλλογές όπως στο facebook ή στο google+ ας πούμε. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 και εγω εχω ερωτηση γινεται να γραψω σε σελιδα αλλων η μονο με το @? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 και εγω εχω ερωτηση γινεται να γραψω σε σελιδα αλλων η μονο με το @? μόνο με mention (@ δηλαδή ;) ) Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 και πως ανεβάζουμε εικόνα στο προφίλ μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 και πως ανεβάζουμε εικόνα στο προφίλ μας; πας settings, μετά στο tab "profile" και ανεβάζεις από εκεί Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 πω πωωωωω.... εντελώς αλλού έψαχνα! να σαι καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 μονο με mention εε? δεν μου πολυαρεσει αυτο...αλλα ενταξει θα ηταν ωραιο να μπουν φωτογραφιες...το twitter ειναι πιο ασφαλες απο ολα τα social networks Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 θα ηταν ωραιο να μπουν φωτογραφιες... ελπίζω όχι... Ένας λόγος που έφυγα από το φατσοβιβλίο ήταν ότι κάθε 14χρόνο έβγαζε φωτο στον καθρέφτη τουαλέτας κάποιου μαγαζιού, έκανε tag καμιά 50ρία άτομα και άμα δεν έκανες σχόλιο τύπου "mwro.ta.cpac.papaw.ce"(μτφ:μωρό τα σπας, σ'αγαπάω) στην έλεγε κιόλας! "facebook makes you hate people you know your whole life, twitter makes you love people you haven't met" Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Το twitter έχει άλλη λογική λειτουργίας και άλλες δυνατότητες. Mείνετε στο θέμα και μην το συγχέετε με το Facebook. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδιά υπάρχει κανένας ελληνικός οδηγός πάνω στο Twitter? Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει και γίνεται χαμός απο Tweets που δεν τα ξέρω κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Οδηγός στα ελληνικά δεν ξέρω αν υπάρχει, μπορείς όμως να ρωτήσεις εδώ ότι δεν καταλαβαίνεις. Η λογική είναι απλή: Κάνοντας follow τους χρήστες που θέλεις, βλέπεις τα tweets τους στο timeline σου. Αν έχεις κάνει follow πολλούς χρήστες μπορείς να τους οργανώσεις σε lists ανάλογα με το θέμα, ώστε να βλέπεις μόνο ότι σε ενδιαφέρει κάθε φορά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 δημιούργησα και εγώ account όσοι θέλετε κάντε follow να τα λέμε και από εκεί δείτε στην υπογραφή μου. Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 πως σας φανηκαν οι αλλαγες στο twitter? καιρος ηταν παντως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 τι 'αλλαξε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 εγω θα ειμαι ο τελευταιος που θα του ερθει το νεο twitter :lol: mol ψαξε να δεις τις αλλαγες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 μπήκα μετά από καιρό και δεν πρόσεξα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 σταδιακα αλλαζει σε χρηστες, εγω δεν το εχω... δες Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 το "παλιό" έχω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 αλλαξε σε κατι χρωματα..και σε λειτουργιες..καλυτερο:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 υπαρχει τροπος να ποσταρω φωτογραφιες απο το νετ χωρις να χρειαστει να τις κατεβασω πρωτα στο pc? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Υποθέτω ότι εννοείς ότι χρησιμοποιείς το twitter.com όπου όταν θέλεις να προσθέσεις εικόνα στο tweet σου ανοίγει πλαίσιο διαλόγου "Open file" όταν επιλέγεις το σχετικό κουμπί προσθήκης εικόνας κάτω από το πλαίσιο που υπάρχει για το κείμενο. Εκεί μπορείς να κάνεις paste το url της εικόνας που θέλεις να προσθέσεις. Δεν χρειάζεται να την έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 νασαι καλα φιλε το δοκιμασα και δουλευει και με το μανισιο του twitter.com και με το yfrog... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Μπορω καπως να αποτρεπω χρηστες που δεν εχουν twitter να μπαινουν στο προφιλ μου κανι να βλεπουν τι γραφω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts