nikos_kallithea Δημοσιεύτηκε July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2011 Επειδη θέλω να αλλάξω ενα παλιό υπολογιστή που τρεχει windows xp, (τα οποία μου εναι απαραίτητα για κάποιες εφαρμογές) θέλω να μου πείτε. Είναι συμβατοί οι vεοι υπολογιστές που διαθέτουν i3, i5, i7 ή τους νέους της amd, και αν ναι τι να προτιμήσω intel ή amd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 To πιο πιθανο ειναι να μην ειναι συμβατοι. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις στα windows 7 την επιλογη "συμβατοτητα με" για να δεις αν τρεχουν οι εφαρμογες που θες. Υ.Γ. μετα το συμβατοτητα με εχει ολα τα windows και με τα service pack ξεχωριστα. http://www.stealthsettings.com/img/2009/06/OldWindowsMediaPlayerinWindows7VistaDown_16C/mplay32w7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Οι επεξεργαστές δεν παίζουν ρόλο στο τι λειτουργικό θα βάλεις. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, ίσως δυσκολευτείς λίγο να βρεις drivers για γραφικά η για ήχο, αλλά σίγουρα υπάρχει λύση. Δεν είναι πια και τόσο παλιά τα xp και εξακολουθεί να τα χρησιμοποιεί σχεδόν ο μισός πλανήτης... Τώρα για intel η amd, δεν υπάρχει κάποια λογική πρόταση. Κοιτάς τα οικονομικά σου και επιλέγεις. Σε παρόμοιες τιμές οι amd ίσως έχουν λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά (είναι λίγο πιο φθηνοί δηλαδή), αλλά αυτό δεν πρόκειται να το καταλάβεις σε καθημερινή χρήση. Μόνο σε πολύ βαριά προγράμματα ίσως καταλάβεις κάποιες μικροδιαφορές. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Tα Win XP λειτουργουν μια χαρα με τους καινουργιους επεξεργαστες λειτουργουν μια χαρα.Το θέμα είναι με την μνήμη RAM καθως αν πχ εχεισ βαλει απο 4gb και πανω αν εχεις Win XP 64bit θα στην διαβαζει και θα κανει χρηση ολης της RAM κανονικα,αν ομως βάλεις Win XP 32bit θα διαβαζει και θα αξιοποιει τα 3,3 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Tα Win XP λειτουργουν μια χαρα με τους καινουργιους επεξεργαστες λειτουργουν μια χαρα.Το θέμα είναι με την μνήμη RAM καθως αν πχ εχεισ βαλει απο 4gb και πανω αν εχεις Win XP 64bit θα στην διαβαζει και θα κανει χρηση ολης της RAM κανονικα,αν ομως βάλεις Win XP 32bit θα διαβαζει και θα αξιοποιει τα 3,3 gb. Με 3,3 gb μνήμη είμαι μια χαρά, γιατι εχω 32bita, δεν θελω και παραπανω, θα κανω λοιπον μια απόπειρα αναβάθμισης και βλέπουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts