Jump to content

προβλημα εγκαταστασεις ελληνικης γλωσσας

giorgion67
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια,εχω κατεβασει κατα καιρους, ως συνηθως απο ξενα site, αυτα τα διασκευασμενα λειτουργικα συστηματα με διαφορες εμφανισεις, οπως π.χ.windows 7 mac os,windows xp vista ultimate edition κ.λ.π. αυτα ειναι παντα στα αγγλικα,και οταν κανω εγκατασταση την ελληνικη γλωσσα, δεν την δεχετε,τι γινετε με αυτα ειναι τοσο πειραγμενα που εχουν αφαιρεση ολες τις γλωσσες?υπαρχει τροπος να εγκαταστησω την ελληνικη γλωσσα με το ζορι?

Κανονικά όταν κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα , σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις όποια γλώσσα θες.

Μου κάνει εντύπωση που δεν σε αφήνει ,μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά ?

Κανονικά όταν κατεβάζεις ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα , σου δίνει την δυνατότητα να διαλέξεις όποια γλώσσα θες.

Μου κάνει εντύπωση που δεν σε αφήνει ,μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά ?

ολα σωστα τα κανω,οταν κανω εγκατασταση την γλωσσα στα μισα της εγκαταστασεις μου βγαζει failed. εγω πιστευω οτι επειδη ολα αυτα τα λειτουργικα ειναι splitstream,και αυτοι που τα φτιαχνουν οι περισσοτεροι ειναι αιγυπτιοι,εχουν ως δευτερευων γλωσσα τα αραβικα,ωστε να μην μπορει αλλος χρηστης να τα δουλεψει,παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.αμα θες κατεβασε ενα τετοιο λειτουργικο να καταλαβεις τι γινετε.