Jump to content

Alcatel OT-506

kmpatra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.μου χαλασαν τα κινητα μου θελω να παρω ενα οικονομικο.το θελω για μια sim ομως.επειδη αυτο περνει 2 αν του βαλω την μια θα δουλεξει ; ευχαριστω
Η μεγαλη δυναμη θελει και μεγαλη ευθυνη !!!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.μου χαλασαν τα κινητα μου θελω να παρω ενα οικονομικο.το θελω για μια sim ομως.επειδη αυτο περνει 2 αν του βαλω την μια θα δουλεξει ; ευχαριστω

ναι θα δουλέψει κανονικά και με μία sim

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

• 3 weeks later...

έχω το κινητό λίγες εβδομάδες.

εδώ και κάποιες μέρες με το που το ανοίγω μου πετάει το μήνυμα Quota usage warning ή στα ελληνικά προειδοποίηση αναλογίας.

με αντίστροφη μέτρηση 10,9....

τι είναι αυτό; έχει το σύμβολο του θαυμαστικού

δε έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα

• 2 weeks later...

εδώ και κάποιες μέρες με το που το ανοίγω μου πετάει το μήνυμα Quota usage warning ή στα ελληνικά προειδοποίηση αναλογίας.

Από αυτό που γράφεις, αναφέρει κάτι περί προειδοποίηση αναλογίας χρήσης.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με την εταιρεία κατασκευής του ώστε να σε κατευθύνουν.

Δοκίμασε να δεις μήπως δεν υπάρχει αρκετός ελέυθερος χωρος στην μνήμη του κινητου.

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

• 3 weeks later...
ειναι dual stand by (και οι 2 σιμ ενεργες).οταν μιλας στη μια γραμμη αν σε καλεσουν στην αλλη δειχνει κατηλλειμενη.Δυστυχως το δικο μου ειναι στο σερβις γιατι χαλασε το ακουστικο(χωρις να πεσει ή κατι αλλο). Προφανως ετυχε, κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλο τηλεφωνακι αρκετα ποιοτικο για 40 ευρω οπς εγραψα και παραπανω.

Να αναφέρω κι εγώ πως μετά από 2 εβδομάδες απροβλημάτιστης χρήσης, χάλασε το ακουστικό του κινητού μου (θόρυβος και παράσιτα) επίσης χωρίς να πέσει ή οτιδήποτε κάτι τέτοιο.

Θεωρώντας πως ίσως να λυθεί το ζήτημα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων/αναβάθμιση λογισμικού, το κινητό σταμάτησε εντελώς να λειτουργεί και το έστειλα στο κατάστημα αγοράς του με την σειρά μου.

Ελπίζω να μην αργήσουν να μου το επιστρέψουν.

• 2 months later...
Σημερα παρελαβα και εγω ενα,εχω μια εντυπωση οτι η ενταση του ακουστικου ειναι δυνατη ακομα και στο χαμηλότερο επιπεδο. Λύνεται κάπως αυτό? Το εχει παρατηρησει και κάποιος αλλος?

Σημερα παρελαβα και εγω ενα,εχω μια εντυπωση οτι η ενταση του ακουστικου ειναι δυνατη ακομα και στο χαμηλότερο επιπεδο. Λύνεται κάπως αυτό? Το εχει παρατηρησει και κάποιος αλλος?

Ναι, έχει πραγματικά πολύ δυνατό ακουστικό.

Δεν είναι πρόβλημα, αλλά μάλλον προτέρημα θα έλεγα.

Άρα, αφού δεν είναι πρόβλημα, τι λύση ζητάς;

Δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για αναφορά μηνυμάτων. Εχω 2 κάρτες cosmote(whatsup/frog). Αναφορά δεν παίρνω για τα μηνύματα που στέλνω (σε sony ericsson/lg δουλευε κανονικά). :( Με βλέπω να γυρναω στο 2001 ( *0# πριν το μήνυμα για να πάρω αναφορά)

Δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για αναφορά μηνυμάτων. Εχω 2 κάρτες cosmote(whatsup/frog). Αναφορά δεν παίρνω για τα μηνύματα που στέλνω (σε sony ericsson/lg δουλευε κανονικά). :( Με βλέπω να γυρναω στο 2001 ( *0# πριν το μήνυμα για να πάρω αναφορά)

Μηνύματα->Επιλογές->Ρυθμίσεις->Μήνυμα κειμένου->Κοινές ρυθμίσεις->Αναφορά παράδοσης.

Δεν κάνει τίποτα, παρακαλώ...:happy:

Μηνύματα->Επιλογές->Ρυθμίσεις->Μήνυμα κειμένου->Κοινές ρυθμίσεις->Αναφορά παράδοσης.

Δεν κάνει τίποτα, παρακαλώ...:happy:

και ομως στις καρτες της κοσμοτε δεν υπάρχει η Αναφορα παραδοσης στις κοινες ρυθμισεις. Εβαλα καρτα Q και η επιλογη εμφανιστηκε κανονικα. Απ'οτι ειδα και σε νημα για το ot-710 υπάρχει το προβλημα και εκει και μαλλον λύνεται με αλλαγή sim :O

Λοιπόν το πρόβλημα μπορει να λυθει και ως εξης,δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλου:

Στη θεση της κάρτας ή των καρτών κοσμοτε,βάζετε μια αλλη sim απο αλλη εταιρια. Μπαίνουμε για την συγκεκριμένη θέση στο μενου που είπε ο φιλος achillefs76 πιο πάνω (thanks :) ) και ενεργοποιούμε την αναφορα. Οταν βάλουμε παλι την κάρτα της cosmote στη θέση της,η αναφορά λειτουργεί κανονικά,χωρίς βέβαια να μπορει κάποιος να την απενεργοποιήσει,αν δεν ακολουθησει πάλι αυτη την διαδικασία.Το πιο δύσκολο σε όλη αυτη την ιστορία για μενα ήταν να ανοιξω το καπάκι :w00t:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Λοιπόν το πρόβλημα μπορει να λυθει και ως εξης,δεν ξερω αν εχει γραφτει αλλου:

Στη θεση της κάρτας ή των καρτών κοσμοτε,βάζετε μια αλλη sim απο αλλη εταιρια. Μπαίνουμε για την συγκεκριμένη θέση στο μενου που είπε ο φιλος achillefs76 πιο πάνω (thanks :) ) και ενεργοποιούμε την αναφορα. Οταν βάλουμε παλι την κάρτα της cosmote στη θέση της,η αναφορά λειτουργεί κανονικά,χωρίς βέβαια να μπορει κάποιος να την απενεργοποιήσει,αν δεν ακολουθησει πάλι αυτη την διαδικασία.Το πιο δύσκολο σε όλη αυτη την ιστορία για μενα ήταν να ανοιξω το καπάκι :w00t:

Χα χα χα χα χα, δύσκολο καπάκι... :lol:

Εγώ από την αρχή χρησιμοποιούσα δύο κάρτες στο κινητό (Κιου βασική, και μία Κοσμοτέ) και ίσως για αυτό να μην αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Αφού το θέμα λύθηκε, όλα μια χαρά.

• The title was changed to Alcatel OT-506