therion1985 Δημοσιεύτηκε July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2011 Καλησπέρα!Θα σας εξηγήσω τι ενοώ με τον τιτλο.Οταν ανοιγω το pc,γυρναει για λιγο ο ανεμιστηρας και ξανασβληνει,μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξαναανοιγει μονο του χωρις να πατησω κουμπί και μετα παλι ξανασβηνει.Μολις σβήσει,μετα παλι ξαναανοιγει μονο του και αντε παλι τα ιδια για κανα δεκαλεπτο.Στο διαστημα αυτο η οθονη δεν εχει αναψει,παραμενει το λαμπάκι της στη θέση stanby.Μετα λοιπον απο κανα δεκαλεπτο,καταφερνει επιτελους να αναψει η οθονη και μου γραφει οτι η προσπαθεια να γινει overclocking απετυχε θελετε να γυρισουμε στα default?(δεν θυμαμαι ακριβως τι εγραφε στα αγγλικα)Και παταω yes.Kαι μετα μπαινει στα windows.Mετα απο κανα τεταρτο ο υπολογιστης πεταει μπλε οθονη,και παταω reset.Mολις ξαναμπαινει στα windows δουλευει κανονικα,ακομα και να τον εχω ανοιχτό όλη μερα.Την πρωινη περιπετεια ομως δεν την γλιτωνω!Πριν δυο εβδομαδες αλλαξα μητρικη,και το προβλημα μου το κανει την τελευταια εβδομαδα καθε μερα.Ξερετε τι παιζει?Το προβλημα ειναι εντελως κουφο και δεν μπορω να φανταστω τι συμβαινει!Σας ςυχαριστω Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Το εχεις υπερχρονισει; Αν ναι δοκιμασε να μπεις στο BIOS και να βαλεις τις στανταρ ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Αυτο ειναι το μυστηριο.δεν του χα κανει τιποτα.τις default ρυθμισεις εχω,ασε που δεν ξερω πως υπερχρονιζεται.Δεν το χω κανει με κανενα pc μου αυτο. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τσεκαρε το τροφοδοτικο σου.... γιατι αυτο μυριζομαι, αν δεν εχεις πειραξει τιποτα οπως λες! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 δες το τροφοδοτικο...αυτο ηταν που ειχα εγω και εκανε επανεκινησεις και εκλεινε;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Κοίταξε τις μνήμες σου μήπως δεν πατάνε καλά. Και επίσης εαν εχεις δυο κάνε δοκιμή μια μια. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts