Jump to content

To pc ανοιγει μετά από απειρες επανεκινησεις!

therion1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!Θα σας εξηγήσω τι ενοώ με τον τιτλο.Οταν ανοιγω το pc,γυρναει για λιγο ο ανεμιστηρας και ξανασβληνει,μετα απο λιγα δευτερολεπτα ξαναανοιγει μονο του χωρις να πατησω κουμπί και μετα παλι ξανασβηνει.Μολις σβήσει,μετα παλι ξαναανοιγει μονο του και αντε παλι τα ιδια για κανα δεκαλεπτο.Στο διαστημα αυτο η οθονη δεν εχει αναψει,παραμενει το λαμπάκι της στη θέση stanby.Μετα λοιπον απο κανα δεκαλεπτο,καταφερνει επιτελους να αναψει η οθονη και μου γραφει οτι η προσπαθεια να γινει overclocking απετυχε θελετε να γυρισουμε στα default?(δεν θυμαμαι ακριβως τι εγραφε στα αγγλικα)Και παταω yes.Kαι μετα μπαινει στα windows.Mετα απο κανα τεταρτο ο υπολογιστης πεταει μπλε οθονη,και παταω reset.Mολις ξαναμπαινει στα windows δουλευει κανονικα,ακομα και να τον εχω ανοιχτό όλη μερα.Την πρωινη περιπετεια ομως δεν την γλιτωνω!Πριν δυο εβδομαδες αλλαξα μητρικη,και το προβλημα μου το κανει την τελευταια εβδομαδα καθε μερα.Ξερετε τι παιζει?Το προβλημα ειναι εντελως κουφο και δεν μπορω να φανταστω τι συμβαινει!Σας ςυχαριστω
Aντώνης

Αυτο ειναι το μυστηριο.δεν του χα κανει τιποτα.τις default ρυθμισεις εχω,ασε που δεν ξερω πως υπερχρονιζεται.Δεν το χω κανει με κανενα pc μου αυτο.
Aντώνης

Τσεκαρε το τροφοδοτικο σου.... γιατι αυτο μυριζομαι, αν δεν εχεις πειραξει τιποτα οπως λες! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

δες το τροφοδοτικο...αυτο ηταν που ειχα εγω και εκανε επανεκινησεις και εκλεινε;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Κοίταξε τις μνήμες σου μήπως δεν πατάνε καλά. Και επίσης εαν εχεις δυο κάνε δοκιμή μια μια.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως