ONR Δημ. September 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Ούφ επέστρεψα...Καλά πέρασα αξέχαστες διακοπές...Ας κάνουμε ένα διάλειμα από το καλητεχνικό μας έργο και ας πεί ο καθένας μας πως πέρασε το σημαδιακό καλοκαίρι του 2004... :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (23 Σεπ. 2004 , 22:28) Ούφ επέστρεψα...Καλά πέρασα αξέχαστες διακοπές...Ας κάνουμε ένα διάλειμα από το καλητεχνικό μας έργο και ας πεί ο καθένας μας πως πέρασε το σημαδιακό καλοκαίρι του 2004... :) καλως τον ... :) όπως είδες σε αναζητούσαμε :rolleyes: μια χαρά περάσαμε αχ! πάει το καλοκαιράκι του χρόνου πάλι :D ( αλλά έχει γίνει θέμα με το πως περάσαμε στις διακοπές..νομίζω :blink: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (23 Σεπ. 2004 , 22:28) Ούφ επέστρεψα...Καλά πέρασα αξέχαστες διακοπές...Ας κάνουμε ένα διάλειμα από το καλητεχνικό μας έργο και ας πεί ο καθένας μας πως πέρασε το σημαδιακό καλοκαίρι του 2004... :) Καλως ήρθες και καλή προσαρμογή :) Το θέμα όμως το έφτιαξες εσύ για να παραθέτει όποιος θέλει τις πνευματικές του αναζητήσεις και δημιουργίες,δε θες να το χαλάσεις! Για το καλοκαίρι έχουμε πολλά θεματάκια,διάλεξε : Διακοπές 2004 !!! Οι καλύτερες διακοπές! Παραλίες 2004 Πελοπόννησος 4 ever Διακοπές στη Μήλο!! Διακοπές στη Μύκονο Διακοπές στη Ζάκυνθο! :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. September 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 ok nelly.Ευχαριστώ για την παρατήρισούλα... :) απλά σκέφτηκα αφού εδώ είναι κάποια standar άτομα να ρωτήσω αυτά.Σε εκείνους πήγαινε η ερώτηση.Αν ξέφυγα,και πάλι συγχνώμη. Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Tόσο καιρό περιπλανιέμαι στον κόσμο του ονείρου και δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει ένας κόσμος της πραγματικότητας , αν θα μπορέσουν να συνηπάρξουν .Μπορεί ο ένας να χαθεί και να λείψει στον άλλο , μπορεί να συμβιώσουν για λίγο και μετά να αλλοτριωθούν .Όμως ο καθένας έχει το δικό του νόημα , την δική του ψυχή. Μόνο εσύ και ο καθένας μας μπορεί να επιλέξει τι πραγματικά χρειάζεται...τα χρώματα , τα αισθήματα ή την λογική ....την ζωή ή τον λίθαργο. Εγώ πάντως έχω διαλέξει το όνειρο , γιατί μόνο μέσα σε αυτό μπορώ να αναπνέω , γιατί μόνο σε αυτό ζω και παίρνω δυνάμεις... (εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους σας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Ευχαριστούμε πολύ Jane_Batterfly :) Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts