Jump to content

Εξαιρετικά Αφιερωμένο!!! Εσωτερικές αναζητήσεις

ONR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wirelessly posted (NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από <<ON@R>>

Το Απειροπλαίσιο είναι ο χώρος για τους λίγους… Αν κάποτε νοιώσεις την ανάγκη να βρεθείς σε ενα μέρος χαρας-ανεμελιάς που δεν υπάρχουν οι ανθρώπινες αδυναμίες! ............

Γιώργος Κωνσταντινίδης

Exw kai alles tetoies istories... MonΞΏ pΞΏu kathe ti simbΞΏlizei kati... Prokalw opoin thelei na mou pei ti simbΞΏlizei to plasma (TΞ97,Jane_Butterfly den simetexΞΏun giati tous to exw pei eidh :) ) euxaristw!

AplA^ o OneiroS

• Απαντήσεις 80
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν εμπαινα στο απειροπλαισιο κ εβρισκα αυτο το πλασμα σιγουρα θα ηταν ο εαυτος μου στην ηλικια 10-14,στην πιο ανεμελη στην πιο χαλαρη κ την πιο ομορφη ηλικια.μονο αυτος ηταν τοσο ευτυχισμενος απ οσο θυμαμαι. :cry: ωστε να μπορει να ζει σε εναν τετοιο φανταστικο κοσμο.
LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

teoter piseuw na paratirises pws gia ton kathe ena einai kati diaforetiko to plasma.... emena itan.... itan... den to lew! exw kai kapoia proswpika :P ..... alla pera apo tin plaka to plasma einai o megaliteros simbolismos apo olous... egw as poume ta pio polla apo osa lew ta exw biosei kata kapoio tropo se ena oneiro prin apo liges imeres... opou afto to oneiro itan kai i pigi empneysis autwn pou grafw ;)
AplA^ o OneiroS

Οναρ... τι ομορφο! ασε οσους δεν καταλαβαινουν να κοροιδευουν... συνεχισε να γραφεις.. εισαι απολαυστικος και πολυ νοσταλγικος!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

emena moy aresoyn poly ayta poy grafeis. se paradehome mpagasako. atimoyliko moy esy. epiteloys ke kati poly sovaro poy diavasa edo ke 20 hronia. mpravo, pola mpravo soy!!!

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

Ο Πράσινος Μάγος

Ο πράσινος μάγος στέκεται και παλι εκεί ψηλα κοιτόντας εμάς τους υπόλοιπους με καχεκτικότιτητα και μιζέρια…. Ο πράσινος μάγος είναι απομακρος αν δεν τον εχεις γνωρίσει…. Δεν θα τον γνωρίσεις ποτε! Ο πράσινος μάγος ειναι το εθαίριο πλάσμα που κατοικεί μεσα μας… ο πράσινος μαγος που εχουμε φιλακισμένο μέσα μας ειναι η καλή και η κακή μεριά του εαυτου μας….οταν ο πράσινος μάγος έρθει και σε σπρώξει…να κανεις κάτι παρά την θέλισή σου τότε εαν δεν υπακούσεις ο μαγος απλα σε μαγεύει… σε ρύχνει σε ενα μερος οπου δεν υπάρχει λογική υπαρχει μονο ο ένας και ο κανένας… ο ένας είσαι εσυ…ο κανένας όμως ποιος ειναι? Ειναι καποιος που περπατάει μαζί σου, στέκεται μαζί σου χαίρεται με τον πόνο σου και στενοχοριέται με την χαρά σου…η χαρά σου για αυτόν σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης…γιατι η δουλεια του πρασινου μαγου είναι να σε παριγωρεί στις δυσκολες στιγμές σου…οι δύσκολες στιγμές σου σε αυτόν τον κόσμο θα ειναι πολλές σε αντίθεση με τις καλές… ο Μαγος της ψυχης μας ειναι ο πλέον κατάλληλος για να επουλώσει τις πληγές μας… αλλα το κακό και το μειον του είναι ενα σαράκι που σε τρώει λιγο λιγο η υπαρξη του μέσα σου είναι περίεργη κατάσταση… οταν τον συναντάς στα πιο τρελά όνειρα σου θα δεις πως ειναι κομματι του εαυτού σου που δεν μπορεις να σκοτώσεις εκτός και αν σκοτωθεις… ο πρασινος μαγος εχει περιεργο τοπο διαμονης… και εσυ αναγνώστη που αναγιγνώσκεις μπορει να εχεις διαβάσει για τον τόπο διαμονής αυτού του περίεργου και αλλόκοτου Πράσινου Μαγου που παίρνει και δέινει χαρά λυπη και πονεμένες ψυχες… το μέρος οπου κατοικεί μου ειναι πολύ γνώριμο αφου το ξέρω σπιθαμι προς σπιθαμη τουτο το μέρος… ο Μάγος είναι πράσινος και δείχνει το μερος οπου ζει και κατοικεί αιώνια… δεν μου εχει πει ποτέ πως το λένε αυτο το μέρος αλλα εγώ πήγα στον τόπο του για ενα βράδυ, τον συναντισα και δειπνίσαμε μαζι υστερα… παραβίασα τουσ κανόνες του κοσμου εκεινου οπου κατοικει το κσοτικο που βασιλεθει στην ψυχη μου… ο πρασινος μαγος!

Παραβίασα τους νομους έχοντας ανθρώπινες αδυναμιές κατι που απαγορευεται σε τουτο τον κοσμο… εχασα την ευκαιρια να κατσω εκει για πατα… χωρίς προβλήματα και ενιες… αλλα την εχασα μία φορα… ο Πράσινος μαγος μου το υποσχεθηκε καποτε θα μπορεσει να ερθει παρει μαζι με ολο τα αγαπημενα μου πρόσώπα και θα ζησουμε μια οχι ζωή αλλα γαλήνη στην αιωνιότητα του Απειροπλαισίου…!

© Γιώργος Κωνσταντινίδης (στο kakiasmeno που μου το ζήτησε :) )

AplA^ o OneiroS

Unbreakable οσο έχω ξεφύγει εγώ άλλο τόσο έχετε ξεφύγει και εσείς αφού κάθεστε και διαβάζετε τις πιθανόν βλακείες ενώς ατόμου (εμένα) που όπως κατάλαβα λίγο πολύ όλοι με θεωρείτε τρελούτσικο και το κατανοώ... αλλά μην το παρακάνουμε.... και άκου: Φίλε καλέ μου αναγνώστη που με κρίνεις και μ'αρέσει άκου αυτό που θα σου πω... ποτέ μην κρίνεις τον τρελό για να μην σε κρίνει ο εαυτός σου στο είπεδο το χαμηλό οπου κατέβηκες να σχολιάσεις και το έργο μου να καξεις!Μεσ'τις φλόγες του Απειροπλαισιου θε να βρείς τις απαντήσεις της διαστάσεος μου ερωτήσεις...

© Γιώργος Κωνσταντινίδης

Φιλικά :)

AplA^ o OneiroS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (18 Απρ. 2004 , 14:50)

Ο Πράσινος Μάγος

Ο πράσινος μάγος στέκεται και παλι εκεί ψηλα .........

© Γιώργος Κωνσταντινίδης (στο kakiasmeno που μου το ζήτησε :) )

Σ' ευχαριστω! :o

Ο Πράσινος Μαγος (μέρος 2ο)

Ήμουνα μικρό καλό παιδί σαν τον πρωτοείδα.... ήταν είναι και θα είναι ο κιρίαρχος του εαυτού μου... αφού είναι κομμάτι του εαυτου μου... είναι ι κριμένες φοβίες μίας ζωής... της δικής μου ζωής σηντρίμια είναι ο Πράσινος Μάγος! Είναι η παράνια του μυαλού... ο Μάγος! Οι εξουσία ενώς χιλιοαναρύθμιτου κόσμου που σε ρουφάει... και σου τρώει την ψυχή και την δύναμη για ζωή.... την ζωή που δεν έζησες όμως δεν την χάνεις... θα σου την δώσει με τόκο υψηλό στο Απειροπλαίσιου μέσα! Φαντάσου τον και αυτόν σαν και εμένα να περιπλανιέται στο ακρόνειρο του Απειροπλαισιου... ενώς κόσμου που δημιουργο τελίκα δεν έχει... νόμιζα πως είμουνα εγω... αλλά για άλλη μια φορά ο νούς, μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφου δημιουργός κατάλαβα πως είναι ο Πράσινος Μάγος... δεν εχω πνευματικά δικαίωματα εγώ εκεί απλά λεω και εκφράζω όσα είδα άκουσα, ένιωθα και νιώθω... Ακόμα και μια μικρή φλόγα... που τρεμοπαίζει στο αγιάζει της ψυχης... μα περημένει υπομονετηκά σαν εμάνα....για εμενα! Με περιμενει μία ζωή όσου θα ρίξω ευφλεκτο υλικό και θα γίνω η μεγάλη και δροσέρη φλόγα που δεν θα φοβάτε κανέναν και τίποτα... τίποτα απο τα όλα και το τίποτα των ανθρώπινων κακοριζικών.... είναι χαζό... αλλά περιμένω ακόμα.... αλλά Πιστεύω και θα πιστεύω... ο Πράσινος Μάγος θα με πάρει μαζί του... μαζί θα πορευθούμε... μαζί θα ζήσουμε... χωρίς αυτούς που μας στενοχώρισαν!... αυτοί λοιπόν δεν θα επιβιώσουν.... αυτοι που δεν με πίστεψαν ποτέ τους... αυτο εδω δεν είναι γραμμένο από εμένα αλλά απο τον Πρασινο Μαγο.... η απορία του Κωνσταντίνου αν εχω γράψει εγω αυτό εδώ το χαζό και αποδοκιμασμένο δημιούργημα της στενοχώριας σε σνεργασία με την χαρά..... λύθηκε... δεν ειναι δικό μου άπιστε και εκφοβισμένε απο την αλήθεια και τα πρεπει Φίλε! Το έχει γράψει ο Πράσινος Μάγος και σου εύχεται να περνάς καλά στον κόσμο όπου εισαι εγκλοβισμένος και αν καποτε θελήσεις συμβουλη... σε εμένα θε να έρθεις και τον πόνο σου θα νιώσεις πιο βαθιά και πιο σαδιστικά... αλλά μετά.... το Απεροπλαίσιο θα σου έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες... αφού δεν πίστεψες δικαίωμα σου δεν σου κρατω κακία στο Απειροπλαίσιο όμως αν σε βρω θα αποδοκιμαστείς απο τον Μάγο αν πεις και παλι παρόμια κακία... Γιατί του Πράσινου Μαγου είμαι σωμα.... μέσα μου βασηλεύει και αν κάποιος με αρνηθει... οχι απο εμένα απο το Πράσινο Μάγο θε να το βρεί... εγω δε τιμορω κανεναν! Ειμαι πλασμενος για να βολτάρω σε Απειροπλαίσιο μεριά και οχι μαζι με τους ασχέτους μαζίνα διοτριβολίζω την ζωή λες και δεν υπάρχει δεύτερη ζωή στο Απειροπλαίσιο χομένη και βαθια μες΄την ψυχη μας κυριευει!

(συνεχίζεται)

© Γιώργος Κωνσταντινίδης

AplA^ o OneiroS

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος <<ON@R>> (20 Απρ. 2004 , 21:17)

Ο Πράσινος Μαγος (μέρος 2ο)

.............λες και δεν υπάρχει δεύτερη ζωή στο Απειροπλαίσιο χομένη και βαθια μες΄την ψυχη μας κυριευει!

(συνεχίζεται)

© Γιώργος Κωνσταντινίδης

και μας παει που? συνεχισε!

Πράσινος Μάγος (μέρος 3ο)

Χθές στην δροσιά της νύχτας... βρέθηκα και πάλι εκεί... στο Απειροπλαίσιο.... ήτανε μαγικό καθώς βρισκόμουνα κάτω απο τον πλάτανο... κοιτούσαμε τα φώτα απο μακριά που ερχόντουσαν.... και σηζητούσαμε όλοι μαζί! Εγώ ο Μάγος και μία φίλη που ήρθε να ηρεμίσει και αυτη μαζί μας... ο Μάγος την δέχτηκε χωρίς πολλά πολλά και την έβαλε μεσα στο θέμα περνόντας απο τα μάτια και το μυαλό της όλα όσα είχανε υποθεί....Μιλούσαμε λοιπόν.... Ξαπλομένοι στο δροσερο χορτάρι... μεσα σε μία καλοκαιρινη νυχτα.... ο Πράσινος Μάγος σκημένος όπως πάντα... το κεφάλι του κοιτάζει κατω... και δεν είναι ο παράξενος οπως πολοί έχουνε σκεφτεί, είναι ο παράξενος που τον πόνο του κάνει σοφία ομορφιά και την προσέφερε σε εμένα και στην φίλη μου.... Ο Πράσινος Μάγος θα ήτανε χαμένος στον τόπο όπου και κατοικεί πραγματικά.... ειναι ενα πέρασμα απο το Απεροπλαίσιο... είναι το πέρασμα στο Ακρόνειρο... για να πας... πρέπε να φτάσεις σε σοφία τον Πράσινο Μάγο... δεν ξέρω αν ποτέ θα τον φτάσω πάντως προσπαθώ και θα προσπαθώ όσο ζώ! Είναι το μεταβατικό στάδιο του Απειροπλαισίου... ομως δεν .... δεν.... είναι ο Πράσινος Μάγος που με εμποδίζει...είναι ο εαυτός μου... το Απειροπλαίσιο είναι το μέρος όπου δεν έχεις έγνιες... καθώς λοιπόν η σηζήτηση διαδραματίζεται.... η φίλη έχει αφεθεί στον λόγο του Μάγου... είναι σοφός καλός αλλά το πιο κακό.... μιλάει με γρίφους...κάθε γρίφος κρίβει τα πάνδεινα... είναι ένα πολύ περίεργο πλάσμα ο Μάγος... και δεν ξέρω που και πότε θα εξερευνίσω το ανεξερεύνιτο... την ψυχή του... μια ψυχη που εμοραγεί ακατάπαφστα και το αίμα στάζει... στάζει και γίνεται λουλούδια στο Απειροπλαίσιο... Οταν σταματίσει να αιμοραγεί ο Μάγος τότε θα μαραθεί το Απειροπλαίσιο! Αλλά αυτο δεν θα γίνει ποτέ επειδή όπως μου είπε ο Πράσινος Μαγος ‘’Η ψυχή μου είναι τραύμα και το Απειροπλαίσιο που βιθήστηκες αυτού το Άνθος του της πονεμένης και αλήτικης ψυχής του βαριομοιριασμένου ταξιδιότη που ζει πια για πάντα μέσα στο ανθος...και το ανθος... δεν μαρένει... είναι η αιώνια καταδίκη μου αυτο το Ανθος’’

Έτσι μου είπε καθως ξημέρωνε και χάθηκε και ξαναβρέθηκα εξω και πάλι...

Αλλά θα ειμαι και αύριο εκεί... και εσύ καλη μου φιλη που θα διαβάσεις τουτη την εμπειρία θα καταλάβεις.... και θημήσου καλη και μονάκριβη μου φίλη πως θα είμαι πάντα σαν με χρειαστείς στο Απειροπλαίσιο... θα φονάξουμε τον Πράσινο Μάγο να μηλίσουμε και να του πείς τον πόνο σου... τι σε έχει πληγωσει και τι επιθημείς απο την ψυχή σου να κάψεις και να διαγράψεις... αλλά αυτά θα τα πουμε απο κοντά την επόμενη φορά.... μαζί με τον Μάγο θα τα πούμε και τον πονο μας θα του εκμιστιρευτουμε δια αυτον τον λογο μην σε νοιάζει την επόμενη βραδιά μαζί μου κατα Απειροπλαίσιο μεριά θε να ρθεις παράξενε και Μαγεμένε ταξιδιότη....

© Γιώργος Κωνσταντινίδης

AplA^ o OneiroS

kakiasmeno.... το Απειροπλαίσιο είναι πλασμένο για την ψυχή... οχι για το κορμί... σε περιμένω με λαχτάρα... :)
AplA^ o OneiroS

Λοιπόν παρουσιάζουν ενδιαφέρον αυτά που γράφει ο ΟΝΑΡ. Είναι τρελαμένο το παιδί και πολύ καλά κάνει!

Έχει καταφέρει να βρίσκει την απόλυτη ηρεμία σε ένα μέρος που λέγεται Απειροπλαίσιο... κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν όλοι.

Μπράβο ΟΝΑΡ!

ΥΓ:Αρκεί μόνο να ξέρεις που το Απειροπλαίσιο σταματάει και που αρχίζει η πραγματική ζωή. Μην γίνεις μόνιμος κάτοικος Απειροπλαισίου δηλαδή.