Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

apla kamia fora to sprite backup exei prob me ta sms sto restore (den dexete to qtek sms) tote kanis restore ola xwris ton fakelo 'emails'

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

PEDIA MPORI NA MOU STIXISE 4 ME 5 ORES ALLA KATHISA KE EVALA TIN KENOURGIA EKDOSI KE EKANA EGKATASTASI OLA TA PROGRAMATA APO TIN ARXI ALLA TOULAXISTON DIXNI NA LEIYOURGI KANONIKA
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο δικό μου ήχο για sms ειδοποίηση? Και επίσης πρέπει να έχω στην βάση και την τροφοδοσία ή μόνο φορτίζει από το USB του υπολογιστή?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke (18 Ιούλ. 2004 , 23:32)

Υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιο δικό μου ήχο για sms ειδοποίηση? Και επίσης πρέπει να έχω στην βάση και την τροφοδοσία ή μόνο φορτίζει από το USB του υπολογιστή?

gia to proto ego den exovri tropo oso gia to deutero h trofodosia xreiazete mono an exis deyterh mpataria h an einai ektos h kleistos o ypologistis

Παιδιά - μια γρήγορη και ίσως χαζή ερώτηση. Αν ξεκινήσω να περάσω την καινούργια ROM, στο backup με το Sprite μήπως πρέπει να αφήσω κάτι απ'έξω; Συνήθως κάνω full backup (μαζί με Windows, registry και τα ρέστα). Μήπως στην προκειμένη ΔΕΝ πρέπει να γίνουν backup τα Windows ή κάτι άλλο;

Ok... να κάνω δύο backup...

Και μετά; Ποιό να δοκιμάσω πρώτο; Αυτό ΜΕ τα Windows ή το άλλο; Και πως ξέρω ότι πήγαν όλα καλά; (Εκτός από την έκδοση που εμφανίζεται στο boot και στο about - αν μπλεχτούν παλιά αρχεία με καινούργια τι γίνεται;)...

Και τέλος... ΑΝ λέω ΑΝ τα κάνω όλα σκ*τά, τι κάνω μετά;;; Εκτός βέβαια από το να κοπανάω την κεφάλα μου στον τοίχο... :)

Και κάτι ακόμα... Αφού με την γκαντεμιά που με δέρνει (και γι'αυτό ρωτάω και ξαναρωτάω σαχλαμάρες - γιατί ξέρω τι θα πάθω αν ξεκινήσω το upgrade) το link στο xda-developers ΔΕΝ μου παίζει, μήπως ξέρει κανείς κάποιο άλλο link για να κατεβάσω το αρχείο;

Θενξ :)

Μάλλον πλάκωσε πολύς κόσμος και άρχισε να κατεβάζει και το κόψανε. Υποθέτω βέβαια. Δοκίμασε ξανά.

Δυστυχώς gmo, από ότι φαίνεται όχι απλά το κόψανε, αλλά δεν υπάρχει πλέον καν στον server... Κάτι έλεγα για γκαντεμιά πριν... :(

Τσίμπησα όμως την 1.72 της T-Mobile - να την κάνω τη ζημιά ή όχι; Έχει ακούσει κανείς τίποτα περί αυτής της έκδοσης;

Και άντε πες πως δεν ξέρει κανείς και προτίθεμαι να το παίξω πειραματόζωο. Αν κάτι δεν πάει καλά, τι κάνω μετά; Αν μου πείτε τι κάνω μετά, δοκιμάζω την T-mobile επί τόπου...

ΥΓ. Βρήκα και την i-mate έκδοση... Κάτι μου λέει ότι δεν θα περιμένω και θα την κάνω τη ζημιά... :)

Μπούρδες...

Και της i-mate και της T-mobile μου βγάζουν Country ID Error. Και όχι δεν έχω το utility για να πειράξω την ROM...

Τη γκαντεμιά μου μέσα...

Βοήθεια κανείς;

Ε λοιπόν δεν άντεξα και την έκανα τη ζημιά :)

Κατέβασα τον rom editor, άλλαξα το μοντέλο σε QTEK και έτρεξα το upgrade. Δεν προσέθεσα άλλα προγράμματα.

Παραδόξως, όλα πήγαν οκ... Έκανα και το [full] restore μου και ήρθε και ίσιωσε. Το μόνο "περίεργο" είναι ότι πλέον ούτε στα documents αλλά ούτε και μέσω του Pocket Plus βλέπει την εσωτερική "storage" μνήμη (που έχει γύρω στα 14Mb χώρητικότητα). Καμιά ιδέα;

Έχω bluetooth ακουστικό. Με ενδιαφέρει η υποστήριξη φωνητικών εντολών από το ακουστικό & από το τηλέφωνο. Θέλω όταν οδηγώ να καλώ φωνητικά κάποιον από το bluetooth ακουστικό, χωρίς να απασχολούμαι την ώρα που οδηγώ...Γίνεται ???

re pedia ginete na stilo mp3 meso mms ke an ne pos? giati me auto pou exi mesa to qtek den dehete mp3 san audio

auto den to ksero pantos me to p900 pou exo alla kai me v600 pou dokimasa stelnoun kanonika.

kati alla

exi pari kanis pragmata ap ekso meso expansys kai na tou ta erthoun meso fedex giati simera anakalipsa oti gia na erthoun apo UK kanane 2 meres kai apo koropi (edra fedex ) sto egaleo klisame 4 meres kai akoma perimeno to dromologio

expansys = apoliti eksipiretisi :)

oso gia ta mp3 dokimase na to metonomasis se .mid ke na ine mikrotero apo 100K.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jgk31 (20 Ιούλ. 2004 , 14:25)

gia na erthoun apo UK kanane 2 meres kai apo koropi (edra fedex ) sto egaleo klisame 4 meres kai akoma perimeno to dromologio

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΘΑΝΑΤΗ SPEEDEX... :lol:

Είχα και εγώ προβλήματα με την SpeedEx - έτσι λέγεται η αντιπροσωπεία της FedEx εδώ στο Ελλάντα.

Κάποια φορά είχα στείλει ταυτόχρονα δύο δέματα (ένα Σκωτία και ένα Αμερική) και κατέληξαν ανάποδα. Ο Σκωτσέζος πήρε του Αμερικάνου και ο Αμερικάνος του Σκωτσέζου. Και μετά θέλανε κι από πάνω έναν σκασμό λεφτά για να τα στείλουνε σωστά! Γνωστές μαμακίες... τεσπα. Πάντως προσωπικά όταν είναι να λάβω κάποιο δέμα από δαύτους τους 'γκιόζηδες, το παρακολουθώ μέσω net και μόλις δω ότι φτάνει Ελλάδα αρχίζω τα τηλέφωνα και πάω και το παίρνω μόνος μου. Γιατί είναι μεγάάάλοι Γκιόζηδες...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (20 Ιούλ. 2004 , 06:43)

υπαρχει προγραμμα της microsoft

Το ξέρω, το έβαλα αλλά δεν κατάφερα...Πρέπει να μιλάς στα αγγλικά, και δεν είδα πως γίνεται κλήση από το bluetooth ακουστικό...Βοήθεια...κανείς..???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theremon (20 Ιούλ. 2004 , 14:42)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΘΑΝΑΤΗ SPEEDEX... :lol:

Είχα και εγώ προβλήματα με την SpeedEx - έτσι λέγεται η αντιπροσωπεία της FedEx εδώ στο Ελλάντα.

Κάποια φορά είχα στείλει ταυτόχρονα δύο δέματα (ένα Σκωτία και ένα Αμερική) και κατέληξαν ανάποδα. Ο Σκωτσέζος πήρε του Αμερικάνου και ο Αμερικάνος του Σκωτσέζου. Και μετά θέλανε κι από πάνω έναν σκασμό λεφτά για να τα στείλουνε σωστά! Γνωστές μαμακίες... τεσπα. Πάντως προσωπικά όταν είναι να λάβω κάποιο δέμα από δαύτους τους 'γκιόζηδες, το παρακολουθώ μέσω net και μόλις δω ότι φτάνει Ελλάδα αρχίζω τα τηλέφωνα και πάω και το παίρνω μόνος μου. Γιατί είναι μεγάάάλοι Γκιόζηδες...

asta re file den les kala pou den ine oles i eteries etsi akoma tha perimename to motorola to 8700 kai pda tha ta vlepame mono sto internet. stamatame edo giati kata kapio tropo eimaste ektos thematos

• The title was changed to Qteκ 2020