Jump to content

Qteκ 2020

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εννοεί ότι τα άλλα μηχανήματα δεν υποστηρίζουν το headset profile.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αλεξ νομίζω οτι σε ένα απο τα review που είχες κάνει παράθεση είχε φωτο μαζί με το bluespoon.....!

Θα δοκιμαστει έως την Τετάρτη με το Bluespoon σε Ελληνικό έδαφος και Ελληνικά χέρια και θα σας κανει ένα review το παιδί που θα το έχει...

Έτσι Jazz?

Resurrection

"Midena pro tou telous ...kakarize", alla tha doume. ;-) Pantws sto manual leei gia bluetooth headset. Kai inside info leei oti to upgrade mporei na erthei mexri to telos tou xronou.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

Αρχικό Μήνυμα από τον Jazzedout

"Midena pro tou telous ...kakarize", alla tha doume. ;-) Pantws sto manual leei gia bluetooth headset. Kai inside info leei oti to upgrade mporei na erthei mexri to telos tou xronou.

ώστε αυτός είναι ο τυχερός :)

πότε με το καλό θα το έχεις? όταν το έχεις βγάλε και φωτό για να το δούμε και "ζωντανά" :)

Alex = the best!

Tha exete full report me photos kai sygkritiko me to Loox se synergasia me ton Tomby. Pantws video kai photos pou exw dei einai arketa ikanopoihtika! Kai to bluetooth tha perasei polla test gia na doume pou pasxei: Syndesh me bluespoon, syndesh me laptop, syndesh me kinhto ktl... (Tomby opws katalavaineis exoume poly douleia!) ...Exmmm... esy vazeis to fagito, egw to spiti kai to xdaII! :-)

Αρχικό Μήνυμα από τον Jazzedout

Tha exete full report me photos kai sygkritiko me to Loox se synergasia me ton Tomby. Pantws video kai photos pou exw dei einai arketa ikanopoihtika! Kai to bluetooth tha perasei polla test gia na doume pou pasxei: Syndesh me bluespoon, syndesh me laptop, syndesh me kinhto ktl... (Tomby opws katalavaineis exoume poly douleia!) ...Exmmm... esy vazeis to fagito, egw to spiti kai to xdaII! :-)

να κατέβω Νάυπλιο και εγώ? :D :p

Alex = the best!

σήμερα το είδα "Live" (mms) και το άκουσα... ά ρε Tomby... :)

Alex = the best!

Δέν πρόλαβα φυσικά να κάνω τις απαραίτητες διευκρινήσεις και ….είχα ήδη προτάσεις για να το πουλήσω…..Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη….

Το XDA II είναι του κολλητού μου Jazzedout που πρίν λίγα ποστ ανέμελος και «ντεμέκ» άσχετος ρωτούσε διάφορα

Μετά απο μία «περίεργη» ιστορία το Xda II έφτασε από Αγγλία σήμερα το πρωί. Και με το που μπήκε στο αυτοκίνητο μου ...τσούπ μου το πετάει μπροστά.....!!

(Καπάκι mms στον Alexkass να ζηλέψει)

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Στιβαρή χωρίς ίχνος τριγμών κατασκευή, «στενότερο» απο το Loox αλλά ίδιο σε ύψος και πάχος. Το look(?) αλουμινίου εμένα μου αρέσει , του Jazz όχι αλλά αυτά είναι γούστα.Μειόνεκτημα : Αίσθηση οτι γλυστρά εύκολα απο το χέρι όταν είναι εκτός θήκης λόγο των υλικών.

Με το που το ανάβεις η καταπληκτική του οθόνη σε μαγεύει. Σχεδόν ίδια με το 2210 απο ότι θυμαμαι , το Loox ωχριά μπροστά της, και φωτεινότατη....

Αρχίζοντας το «ψαχούλεμα» αρχίζεις να κοιτάς την φωτογραφική που είναι και ενα απο τα δυνατά σημεία του Xda. Η οθόνη του είναι ολόκληρη viewfinder καί είναι πανέυκολο να βρέις στόχο. Μείον κάποια παραμόρφωση σε στρογγυλά αντικείμενα που παρουσιάζονται σάν σε έλλειψη. Μέ ένα απλό πάτημα ενός εικονιδίου η φωτογραφική γίνεται...βιντεοκάμερα και αρχίζεις να γράφεις όσο διαθέσημη μνήμη έχει το Xda. Πολύ καλή εικόνα , δέν χάνει frames αλλά ερευνάται ακόμα η ...ασυμφωνία όσων ακούς και όσων βλέπεις (Lag στην είκονα σε όφελος του ήχου).

Περνώντας στα ενδότερα, ανακαλύπτεις τις διαφορετικές πτυχές του PPC 2003 μιά και έως τώρα δέν είχα την ευκαιρία να βρώ τις διαφορες αναλυτικά σε σχέση με τα 2002.

Ο επεξεργαστής δείχνει τα «δόντια» του σε κάθε κλίκ της οθόνης που σε πάει σε νεό παράθυρο, επεξεργασία settings και διάφορες μεγεθύνσεις φωτογραφιών που γίνονται σάν σε κανονικό PC.

Το καλύτερο κομμάτι φυσικά στο τέλος . Βγάζεις το πίσω κάλυμα, την μπαταρία και αποκαλύπεται η μαγική θέση της SIM. Βάζεις την καρτούλα , δίνεις ΡΙΝ ζητά τον (επίσης) μαγικό κωδικό ξεκλειδώματος και αρχίζει το γλέντι. Για πρώτη φορά μετά απο 2 χρόνια (απο την εμφάνιση του Loox και το όνειρο για PPC με δυνατότητα κινητού) είχα στα χέρια μου αυτό που ονειρευόμουν. Στα χέρια σου μία (πραγματικά) πολυσυσκευή που κάνει τα πάντα και είναι και κινητό.

Αφού κάναμε διάφορες πατέντες τελικά πάνω στα settings της Ο2 πατήσαμε για να στήσουμε το ταχύητατο GPRS (Class 8 , στο 10 δέν παίζει) και παλεύουμε ακόμα για τα mms.

Επειδή έχουμε ....νύχτα ακόμα μπρόστα μας κλείνω και σας κρατώ ενήμερους για τις εξελίξεις.

Υ.Γ.

Αν θα το έπερνα....; Χαλαράάάάάάά΄!!

Resurrection

Συμπληρόνοντας: Η μπαταρία θέλει πάλι φόρτιση (από τις 3:00 το μεσημερι δουλεύει με εντατικότατους ρυθμούς, και τα MMS ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα κάνω να δουλέψουν (Vodafone). Φυσικά έτοιμα settings δεν υπάρχουν και οι ρυθμίσεις που δέχεται το xda είναι ατελείωτες. Για τα mms έχει settings για το modem (αυτό πρέπει να είναι OK γιατί μπαίνει σε GPRS), για VPN (ότι ιδέες έχετε για αυτό ευπρόσδεκτες), και Proxy settings (που είναι το μόνο σημείο που βρίκα να βάλω το port 9201)

Κατά τα άλλα, το τηλέφωνο έχει πολλύ καλό μικρόφωνο και μεγάφωνο, η ανοιχτή ακρόαση του είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει ώς τώρα (και είμαι πολύ περίεργος σε αυτό το θέμα, ο Tomby ξέρει) Το stereo headset που είχε μέσα είναι και αυτό πολύ δυνατό. Για το σήμα του: Νομίζω ότι δεν πιάνει το ίδιο καλά με το Τ610 μου, αλλά το θέμα είναι υπό διερεύνυση. Φαίνεται πάρα πολύ γρήγορο και κάνοντας γρήγορα zoom χαρτες από το TomTom Routeplanner. To scroll σε web pages είναι και αυτό πολύ γρήγορο. Βάζοντας ενα bluetooth adapter στο laptop μου, δεν το έβλεπε supported for file transfer, αλλά μέσα από το μενού του xda φένεται ότι το υποστηρίζει. Το bluespoon το βρήκε αμέσως και έπεξε μια χαρά. Δεν μου έρχεται κατι άλλο τωρα, συνεχίζω το ψάξιμο για τα mms. Αν έχετε καμιά ιδεα πείτε την.

δεν γίνεται να κάμεις edit αυτά της Ο2? :)

ίσως έτσι δουλέψει :)

Alex = the best!

Tha mas peis kai apo pou to pires kai poso sou kostise???

Koitaksa sto expansys kai grafei anamoni 28 meres...

Gia dose fota.

Me exeis valei sti mpriza tora na sprokso to HP5555 kai na to xtipiso...

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp

Tha mas peis kai apo pou to pires kai poso sou kostise???

Koitaksa sto expansys kai grafei anamoni 28 meres...

Gia dose fota.

Me exeis valei sti mpriza tora na sprokso to HP5555 kai na to xtipiso...

το expansys μόλις σήμερα το πρωί έμεινε από xdaII. μπορείς να δεις το i-mate που το έχει σε 2 μέρες και είναι ακριβώς το ίδιο. αν και κάμει 10 λίρες πιο πολύ.

Alex = the best!

Και η Ο2 θα ξεμείνει σε λίγο από συσκευές και η καινούριες θα έρθουν μετά τις γιορτές. Το ROM upgrade είναι ακόμα σε φάση beta-testing. Ο μόνος τρόπος για να το πάρετε αυτή τη στιγμη, είναι από την Ο2, αλλά πρέπει να έχετε διεύθυνση και bank acount στην Αγγλία και να προπληρώσετε τα πάγια του 1ου έτους έτσι ώστε με 15£ επιπλέον να σας δώσουν τον κωδικό ξεκλειδώματος για χρήση εδώ. Όχι και πολύ απλά πράγματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazzedout

Και η Ο2 θα ξεμείνει σε λίγο από συσκευές και η καινούριες θα έρθουν μετά τις γιορτές. Το ROM upgrade είναι ακόμα σε φάση beta-testing. Ο μόνος τρόπος για να το πάρετε αυτή τη στιγμη, είναι από την Ο2, αλλά πρέπει να έχετε διεύθυνση και bank acount στην Αγγλία και να προπληρώσετε τα πάγια του 1ου έτους έτσι ώστε με 15£ επιπλέον να σας δώσουν τον κωδικό ξεκλειδώματος για χρήση εδώ. Όχι και πολύ απλά πράγματα.

Πόσο πάει όλο μαζί?

Alex = the best!

• The title was changed to Qteκ 2020