Pasokos Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (28 Φεβ. 2004 , 17:56) 1ο πρόβλημα. έκανα full backup το qtec στο pc αλλα οταν αργότερα θέλησα να κάνω 2 φορές restore δεν με άφηνε λέγοντας οτι το backup είχε γίνει απο κάποια άλλη συσκευή.Ασε που δεν με αφήνει να ορίσω το path που θα γίνει το backup.καμιά ιδέα? 2ο πρόβλημα. εγκατέστησα το MultiIE 3.0 και 2 φορές που πήγα να επιλέξω το μενού του απο την κάτω μπάρα κόλλησε το qtec και δεν άναβε μετα απο soft reset.οπότε εκανα hard. 1. vale to sprite pocket backup. to kalitero tis agoras ke to exun ke ta ipaqs. kani ta pada. 2. vale tin ekdosi tu 4150 (den iparxi *****ed distixos). sto site tu multiIE tha tin katevasis. ine i teleftea. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasokos Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xristos69 (28 Φεβ. 2004 , 17:56) 1ο πρόβλημα. έκανα full backup το qtec στο pc αλλα οταν αργότερα θέλησα να κάνω 2 φορές restore δεν με άφηνε λέγοντας οτι το backup είχε γίνει απο κάποια άλλη συσκευή.Ασε που δεν με αφήνει να ορίσω το path που θα γίνει το backup.καμιά ιδέα? 2ο πρόβλημα. εγκατέστησα το MultiIE 3.0 και 2 φορές που πήγα να επιλέξω το μενού του απο την κάτω μπάρα κόλλησε το qtec και δεν άναβε μετα απο soft reset.οπότε εκανα hard. 1. vale to sprite backup. to kalitero tis agoras. 2. vale to 3.0 b42 nomizo. (den iparxi *****ed. prepi na to agorasis). dirothoni to provlima tu 4150 ke tu 2020. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 ok.ευχαριστω φιλε pasokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος N1GHTM4R3 (28 Φεβ. 2004 , 19:43) den ksero ask Exposed_Bone ekinos tha ta ekane upload.. Σορρυ το ξέχασα να ανεβάσω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος N1GHTM4R3 (28 Φεβ. 2004 , 12:08) @Exposed_Bone sigekrimena i ekdosi tis ace-hellas to mono prostheto pou exi ine merika freeware programatakia..(tin dokimasa prosopika) me to pou tin evala tin evgala ki evala tin "original" Oso kairo asxoloume me ppc katalava ena pragma.. ta freeware ine mapa. den aksizi na tin perasis sto 2020 ektos an ise poli periergos opos imoun ki ego :) Εννοείται ότι η custom έκδοση έγινε με τη λογική ότι κάποιος άσχετος που θέλει ένα keyboard driver freeware θα μπορούσε να περάσει πιο εύκολα αυτό από το να κάτσεις να του εξηγήσεις πως αντιγράφεις το cab και το εκτελείς.. Οπότε μπήκαν και κάποια άλλα freeware.... Εννοείται ότι για τα παιδιά εδώ περά που είναι πιο "power users" δεν έχει νόημα καθώς υπάρχουν πιο καλοί keyboard drivers (στις υπογραφές όπως αναφέρεις και εσύ) καθώς και προγραμματάκια (πάλι στις υπογραφές) που είναι καλύτερα από τα freeware... Κάποια tools όμως όπως το GRPS tweak και το Bluetooth Tools είναι must και πρέπει να υπάρχουν στην extended rom όλων... Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Wirelessly posted (3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gprs tweak and bluetooth tools? What is this? Sorry guys eimai ashetos me windows mobile..All these years i had symbian smartphones and palmtops...Gia emena pu eimai ashetos axizei h ace hellas ekdosi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (29 Φεβ. 2004 , 00:53) Εννοείται ότι η custom έκδοση έγινε με τη λογική ότι κάποιος άσχετος που θέλει ένα keyboard driver freeware θα μπορούσε να περάσει πιο εύκολα αυτό από το να κάτσεις να του εξηγήσεις πως αντιγράφεις το cab και το εκτελείς.. Οπότε μπήκαν και κάποια άλλα freeware.... Εννοείται ότι για τα παιδιά εδώ περά που είναι πιο "power users" δεν έχει νόημα καθώς υπάρχουν πιο καλοί keyboard drivers (στις υπογραφές όπως αναφέρεις και εσύ) καθώς και προγραμματάκια (πάλι στις υπογραφές) που είναι καλύτερα από τα freeware... Κάποια tools όμως όπως το GRPS tweak και το Bluetooth Tools είναι must και πρέπει να υπάρχουν στην extended rom όλων... παρολου που δεν εχω 2020 αυτη η εκδοση μου φενεται λιγο μουφα και δεν βρισκω λογο υπαρξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 το bluetooth tools τι παραπάνω κάνει από το ήδη εγκατεστημένο utility για bluetooth;;; επισης, που μπορώ να το βρω σκέτο χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσω όλη την έκδοση με τα freeware; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasokos Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 epitrepun na anigi to bt otan thes na kanis active sync (eno to exis klisto) ke na klini an thes kata tin aposindesi. episis epitrepun tin amesi adistixisi ID-com. iparxi free sto net. kapoios tha to exi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 to psaxno ki ego.. opios to vri as vali to link edo na to doume kai oi ipolipoi.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 το βρήκα το Link για το bluetooth tools!!!!!!! εδώ μην το βάλετε! εμένα μου κολάει η συσκευή!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 na se kala DrMaslow tnx Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 re pedia esas poso sas eihe parei gia na erthei to 2020 otan to paragilate....aman varethika na perimeno...eho to 3650 11 mines dn adeho allo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 ego to parigila deutera kata tis 10 to proi kai to ixa sta xeria mou triti kata tis 11 to proi.. i diathesimotita tou pantos itan amesi.. toulaxiston etsi elege sto gnosto site.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 μπα οχι την πεμπτη ηταν μεχρι 10 μερες....τεσπα ελπιζω να το εχω για να παιξω το 4 ημερο...(παρασκευη δευτερα ) δεν εχουμε σχολειο :P τεσπα τι ειναι το Qtek 2020 Expansion Pack (QTEK2020EP)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Νέες συσκευές έρχονται Τετάρτη.... Ότι είχε έρθει πριν 2 εβδομάδες εξαντλήθηκε... Υπάρχει ακόμα δυστηχώς έλλειψη.... Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 πικρα....τεσπα....μια ερωτηση...πηρε κανεις το thumb keyboard? γιατι με φαινεται λιγο δυσκολο το stylus...ειμαι βλεπεται φανατικος των sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (29 Φεβ. 2004 , 23:15) με φαινεται λιγο δυσκολο το stylus ...ειμαι βλεπεται φανατικος των sms Θα το συνηθίσεις και θα γράφεις πολύ γρήγορα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 στο αστικο αντε να δουμε πως θα γραφω....απο την μια με το stylus καλα θα ειναι και το συνηθιζω...απο την αλλη αμα χτυπηθει η οθονη απο κανα τρανταγμα οταν γραφεις και δν εισαι σε σταθερο μερος? δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση ας το παρω το πληκτρολογιο.απο την αλλη 190gr κινητο ειναι και μεγαλο που να κουβαλας keyboard...δωστε μου τα φωτα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 sorry αλλα εχω μια χαζη ερωτηση...στα palmtops εχει ειδικο χωρο για να γραφεις..στα ppc που γραφεις με το πενακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 okapi οπου θες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 οχ...καλο!!!!! πολυ καλο...αντε επι τελους σημερα μου ηρθε το email αυριο θα το εχω το κινητο..... αληθεια, ο μονος τροπος να το φορτισεις ειναι το cradle ? δηλαδη πρεπει να παω να παρω extra φορτιστη για οταν θα ειμαι εκτως σπιτιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 εχω συνδεση cosmoste και τζαμπα ιντερνετ μεσω mycosmos view.. τωρα θα εχω τζαμπα ή οχι? με τις ρυθμισεις που δεινει το site της ace-hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 δεν ξέρω. μόνο το π800/900 μπαίνουν σε κανονικές html σελίδες μέσω view. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Σήμερα ήρθε ένα demo backpack... Είναι το απόλυτο εργαλείο για παρουσιάσεις! To backpack μπαίνει βγάζοντας το κάλυμμα το μεταλλικό και κουμπώνει πάνω από τη μπαταρία... Οπότε έχουμε 1200+600 mah συνολικά (εγώ νόμιζα ότι βγάζεις την 1200 μπαταρία και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο) Επίσης έχει ενα CD με το clearvue PPT+PDF οπού υπάρχει επιλογή για ενεργοποίηση της VGA, Composite ή S-Video. Μη περιμένετε να παίζετε Age of Empires σε VGA οθόνη... Πρέπει η εφαρμογή να υποστηρίζει external vga output. Είναι καθαρά για άτομα που πάνε για μια παρουσίαση και δε κουβαλάνε μαζί το φορητό τους αλλά απλά το Qtek και το backpack και το συνδέουν με ένα projector.... Πιο φορητό ΔΕ γίνεται! Όσο αφορά τη CF Type II δεν έβαλα καμία κάρτα αλλά υποθέτω ότι δουλεύει (γιατί όχι άλλωστε) Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts