DrMaslow Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 σχετικά με τα ελληνικά και τα μηνύματα, μετά από λίγο ψάξιμο διαπίστωσα ότι αν έχουμε ξε-μαρκάρει την επιλογή για Unicode τότε μπορούμε να στείλουμε μήνυμα με ελληνικά και 160 χαρακτήρες ΑΛΛΑ πρέπει να γράφουμε ΜΟΝΟ τους απόλυτα ελληνικούς χαρακτήρες με το ελληνικό πληκτρολόγιο και τους ΚΟΙΝΟΥΣ χαρακτήρες στα αγγλικά. δηλαδή στα ελληνικά γράφουμε ΜΟΝΟ τα ΓΔΘΛΞΠΣΦΨΩ. αν ολα τα υπολοιπα τα έχουμε στα αγγλικά τότε το μήνυμα φεύγει κανονικά σαν ένα μήνυμα! Οπότε αυτό που μένει τωρα είναι να βρούμε κάποιον τρόπο να ενσωματώσουμε αυτά τα γράμματα στο αγγλικό πληκτρολόγιο και έτσι τέλος η "ταλαιπωρία"!!!!!!!!! Ξέρει κανεις πως μπορεί να γίνει αυτό;;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof ( 8 Φεβ. 2004 , 19:38) Ποια από όλες πήρες (τον κωδικό της brodit εννοώ). Αυτή που μπαίνει, γιατί από τις φώτο φαίνεται σαν κολλημένη. Ψάχνουμε να βρούμε βάσεις αυτοκινητού για τη GPS λύση που θα βγάλουμε τον άλλο μήνα, όποτε όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να είναι υπο γωνία και να φαίνεται ο χάρτης.... Αυτή λές να κάνει για τη συγκεκριμένη δουλειά; Murdof, Εγώ πήρα το passive holder nr. 848582 κανονικά έχει από πίσω και αυτό που ρυθμίζει τη γωνία: http://jazzedout.paok.gr/image_00065.jpg http://jazzedout.paok.gr/image_00066.jpg Εγώ ξήλωσα τη βάση του xda από τις δύο βίδες που φένονται στην δεύτερη φωτο. και την έβαλα στη βάση για το αυτοκίνητό μου η οποία ήδη έχει την επιθυμιτή κλίση. Έπρεπε να έχω βγάλει καμιά φωτο πρίν την βάλω στο αυτοκίνητο, αλλά σιγά μήν περίμενα :) GPS λύση θα βγάλετε, αλλά οι χάρτες σας πόσο αναλυτικοί θα είναι για Ελλάδα? θα είναι σαν του TomTom Routeplanner η του MS Autoroute 2004, ή θα έχουν καλύτερο detail? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 παιδιά έχω κι αλλο ένα "προβληματάκι".... τράβηξα ένα βίντεο αλλά είχε στρέψει την συσκευή και "εγραφα" κατά πλάτος! τώρα (στο pc) με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω rotate το βίντεο για να μην στραβολαιμιάσω;;;;; :D :D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Με το κουμπάκι πάνω αριστερά των contacts μπορείς να κάνεις rotate και να γράφεις βίντεο όπως θέλεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazzedout ( 8 Φεβ. 2004 , 22:14) Με το κουμπάκι πάνω αριστερά των contacts μπορείς να κάνεις rotate και να γράφεις βίντεο όπως θέλεις. ναι αυτο το βρήκα (αλλα λίγο αργα) :( στο pc πως μπορώ όμως τωρα να το κάνω rotate? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Μου το έχει κάνει και εμένα κανα δυο φορές.... αλλά Microsoft... νομίζω ότι έχουμε συνηθίσει πλέον... :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 χμμμ δεν είναι 'Μ$'... είναι HTC... το 4150 απλά ΠΟΤΕ δεν κολλούσε και το 5450 @2003 μετα από πολύ ζόρι... το HTC απλά και μόνο λόγω '32 processes' κολλάει... :mad: άχρηστοι είναι οι Μαλαισιανοί και δεν μπορούν να το φτιάξουν? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Από τα 32 processes δέν επηρεάζονται όλα όσα έχουν windows mobile? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 ο frontier μου είπε ότι το πρόβλημα αυτό μετα 22 πραγματικά processes τα έχουν μόνο τα htc. :( αν κατάλαβα σωστά αυτό εννοούσε στο meeting. θα πρέπει να διαλευκάνει κάποιος θαρρώ το θέμα... :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 http://www.jgui.net/phoneprofiles/today_default.jpg This program organizes your common phone and pocket computer functions and features in so called: Profiles. Each Profile defines and saves a whole range of your settings. When you change the Profile, this program changes all settings in one time. This program gives you four Phone Profiles: Default Profile: to use basically, with standard settings Loudest Profile: to use in the situations you need more attention because the more noise around you, like shopping, driving Quietest Profile: to use in the situations you want be more privately, like sitting in the cinema, company meeting, nice dating τώρα δουλεύει και με τα 2003 :) link: http://www.jgui.net/phoneprofiles/index.html Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard ( 9 Φεβ. 2004 , 00:45) Silent Profile: to use in the situations you do not want to be disturbed, like sleeping (the 4th setting) :) ------------------ Φαίνεται ωραίο progie, thanx. Βρε δε πάτε όλοι στο δ..... mode: Που το βάζω σε flight mode και ησυχάζω :p Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 ειδικά όταν τα έχεις πιει :lol: :p παντως αρκετά καλό πρόγραμμα, αν και τρώει κανά κόλλημα... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Kαλημέρα @Alexkass Το phoneprofiles εχει πολλά bug ακόμα θέλει πολύ δρόμο για να γίνει σωστό (πχ το πιο απλό για να έχεις photo και ring του καλούντα πρέπει να βάλεις τον αριθμό τηλ.με το ονομα από τα contacts και όταν έχεις τελικά φτιάξει καμμιά 40 photo και 40 rings χωριστά τότε να δεις πως τρελαίνεται). Μέχρι στιγμής η καλύτερη λύση που υπάρχει είναι μόνο το photocontcts. @Murdoff Αν μπορείς φυσικά δώσε λίγες περισσ.πληροφ.για το GPS που ετοιμάζετε. Επίσης το extended rom κατά τα λεγόμενα κάποιων από την Taiwan δεν δουλεύει σε όσα μηχανάκια έχουν radio versio 1.07.xx και πάνω γιατί χρησιμοποιούν διαφορετικού τύπου chip και κλειδώνουν αυτόματα την extended rom. Οπότε η λύση είναι μόνο το ER2003edit. Tώρα για τα 32 procceses το πρόβλημα είναι και της Microsoft γιατί δεν κατάφερε να συννενοηθεί με την HTC η ιποία με την σειρά της έβαλε το caller_ID το οποίο είναι χάλια και σε συνδυσμό με το phone κομμάτι το οποίο είναι πολλαπλή εφαρμογή δημιουργεί τα κολλήματα. Εάν απεγκατασταθεί το caller_ID τότε σχεδόν όλλα λύνονται. Μάλιστα οι φήμες από taiwan λένε ότι το νέο firmware που ετοιμάζεται και θα κυκλοφορήσει μάλλον τον μάρτη δνε θα έχει το Caller_ID πάνω. Αυτό περιμένει να βγεί η O2 γιαυτό δεν έχει upgrade μέχρι σήμερα. Tέλος στο γνωστό κανάλι ο server Rune**** έχει έκδοση 4.0 του Keyb της resco regged και όχι cracked και με το serial δουλεύει πλέον η 4.20 και έχουμε πλέον διπλό πληκτρολόγιο χεχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 ευχαριστώ, με κάλυψες απόλυτα :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 PPP12 είσαι σίγουρος ότι η Ο2 θα βγάλει το update το Μάρτη? Περίμενα ότι θα το έβγαζε μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου... :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 λογικά θα το βγάλει όταν βγάλει το νέο (που θα διορθώνει τα ουσιαστικά προβλήματα) και η qtek. ας μας πει ο Murdof when? ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 O2 goes blue with CSR λινκ: http://msmobiles.com/news.php/2134.html Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Καλημέρα Για κοιτάξτε εδώ είναι ένα utility για πλήρη έλεγχο το GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PPP12 (10 Φεβ. 2004 , 09:34) Καλημέρα Για κοιτάξτε εδώ είναι ένα utility για πλήρη έλεγχο το GPRS Πολύ καλό Utility μπήκε στην custom extended rom ;) Alexkass-βάλε το mvp, τα phm pocket tools, manos keyboard. Το mvp δε ξέρω τι είναι που λές. Τα phm pocket tools πετάνε πολλές ερωτήσεις και ψάχνω για προγραμματάκια που να μπαίνουν χωρίς να πατάει κάτι ο χρήστης.... Μέχρι στιγμής έχω βάλει: GR Keyboard (Manos) Bluetooth Tools Battery watch (αυτό που βγαίνει στη status bar) Engineering calculator (γιατί αυτό που έχει είναι πολύ απλό) MH Conversions (μετατροπέας μονάδων) GPRS Utility (το παραπάνω που έδωσε ο ppp12 ;) Εαν έχετε κάποιο άλλο καλό freeware πείτε μου... Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 @murdoff για calculator νομίζω ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχει το PPC2202 και προφανώς κατά λάθος δεν το έβαλαν στο WM2003 γιαυτό βρες το από κάποιο 2002 και βάλτο στην ext.rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PPP12 (10 Φεβ. 2004 , 10:49) @murdoff για calculator νομίζω ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχει το PPC2202 και προφανώς κατά λάθος δεν το έβαλαν στο WM2003 γιαυτό βρες το από κάποιο 2002 και βάλτο στην ext.rom Εύκολο να το λες, δύσκολο να το βρώ όμως... Δεν έχω κανένα Pocket PC με 2002 πλέον :wacko: Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 ρε συ: mvp wm2003: music & video player (divx player) (στο στέλνω αν θες) & gs2player (ζήτα το από τον Frontier) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 @murdof επίσης καλό είναι και το videoMMS που έχει η T-Mobile και είναι free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. February 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 @murdof και κάτι ακόμα. Αν για το customization χρησιμοποιείς το ER2003Edit πρόσεξε όταν κάνεις το save rom image στην οθόνη να φαίνονται οι δύο boot images γιατί διφορετικά δεν θα εγγραφούν με αποτέλεσμα στο soft η hard reset να μην υπάρχουν πλέον τα logo. είναι bug του utility Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2004 Wirelessly posted (Qtek 2020: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από PPP12 @murdof και κάτι ακόμα. Αν για το customization χρησιμοποιείς το ER2003Edit πρόσεξε όταν κάνεις το save rom image στην οθόνη να φαίνονται οι δύο boot images γιατί διφορετικά δεν θα εγγραφούν με αποτέλεσμα στο soft η hard reset να μην υπάρχουν πλέον τα logo. είναι bug του utility Boris na allaksis to boot image stin 1.60 ke na valis afto tis 1.3? (windows mobile) pio omorfo itan :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts