Jump to content

Περι αριθμό μηνυμάτων κάτω απο Username.

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Να υπάρχει ο αριθμός των συνολικών post κάτω απο το username?  

42 members have voted

1. 1. Να υπάρχει ο αριθμός των συνολικών post κάτω απο το username?

• Οχι, δε προσφέρει τίποτα.
      28
    • Ναι, θέλω να φαίνεται πάντα.
      14

Recommended Posts

Παιδιά,

υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα χρηστών όπως εγώ που παρακολουθεί αρκετά θέματα και δεν έχει πολλά posts , πολύ απλά γιατί τουλάχιστον εγώ ενημερώνομαι και λίγα έχω να προσθέσω ...λοιπόν που είναι το κακό; σημαίνει αυτό ό,τι σε κάτι που θα γράψω κάποιος που έχει πολλαπλάσια posts είναι σώνει και καλά πιο σωστός; και βέβαια είναι τεχνολογικό το forum αλλά δεν εμπίπτουν κάποια πράγματα-γνώμη, αντίληψη,γνώσεις κοινωνικές ,επαγγελματικές, γραμμαφικές,ευγένεια , μόρφωση και τόσα άλλα-στην ποιότητα του ανθρώπου; φυσικά όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας κρίνει τους άλλους εσωτερικά. Αλλά το να κριθούμε δημόσια και να φέρουμε κάποιο διακριτικό βαθμό δεν είναι εκ των πραγμάτων μια πολύπλοκη διαδικασία; θέλει πολλές εργατοώρες για να γίνει κάτι τέτοιο και δεν νομίζω πως οι διαχειριστές τις έχουν(κι αν ναι δεν μπορούν να τις διαθέσουν σε κάτι πιο εποικοδομιτικό;)..άσε που τα αποτελέσματα είναι πάντα υποκειμενικά όταν κρίνονται άνθρωποι από ανθρώπους!

@ teacher και όλους: Μακάρι να με διόρθωνε κάποιος στα ορθογραφικά μου λάθη! θα κέρδιζα και κάτι ακόμη από εδώ μέσα! Φιλικά

ΓΙΑΝΝΗΣ

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jopar (13 Απρ. 2004 , 15:02)

@ teacher και όλους: Μακάρι να με διόρθωνε κάποιος στα ορθογραφικά μου λάθη! θα κέρδιζα και κάτι ακόμη από εδώ μέσα! Φιλικά

ΓΙΑΝΝΗΣ[/color]

Όταν ο άλος θέλει να διαβάσει ένα thread και που είναι αρκετές σελίδες θα αρχίσει να πριζόνεται να βλέπει τον teacher και τον κάθε teacher.....

Μετά το thread γίνεται δυσανάγνωστο.....

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Η αληθεια παντως ειναι οτι ολοι μας καποια στιγμη εχουμε κανει αχρηστα post, γιαυτο και νομιζω οτι δεν χρειαζετε να αρπαζομαστε και να τσακωνομαστε.

ΝΟΥΜΕΡΑ ειναι βρε, μην δινετε και τοσο μεγαλη σημασια πια δεν κερδιζουμε κατι απλα ενημερωνομαστε και ενημερωνουμε οσο και απο οπου μπορουμε.

Και να σας πω και κατι :happy: "Χ*****Α" :happy: (γιαυτο και δεν ψηφισα στη δημοσκοπηση) ποσα post εχει κανει καποιος, αρκει οταν θα χρειαστω κατι να μπορει να με βοηθησει και αν καποιος χρειαστει κατι να μπορω να τον βοηθησω και εγω. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Και σε τελικη να σας πω οτι μεχρι χθες που ειδα αυτο το θεμα δεν ειχα παρατηρησει ποσα post εχει κανει καποιος, απο χτες ομως το ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ.

Ψυχραιμια λοιπον και ειτε υπαρχει το νουμερο ειτε οχι ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ POST ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τα υπολοιπα ειναι για τα "ΝΟΥΜΕΡΑ".

Ελπιζω να μην κουρασα. ;)

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (13 Απρ. 2004 , 15:18)

Όταν ο άλος θέλει να διαβάσει ένα thread και που είναι αρκετές σελίδες θα αρχίσει να πριζόνεται να βλέπει τον teacher και τον κάθε teacher.....

Μετά το thread γίνεται δυσανάγνωστο.....

Έχεις απόλυτο δίκιο φυσικά εννούσα με PM γιατί εκτός του ότι γίνεται δυσανάγνωστο είναι και πολλοί που δεν ενδιαφέρονται για την σωστή ορθογραφία της γλώσσας μας...αφού πρακτικά την καταργούν με greekligh

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

Σορρυ γιατί εγώ νόμιζα ότι είσαι υπερ...

Τουλάχιστον συμφωνούμε;)

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (12 Απρ. 2004 , 23:06)

nai ouuu! mias kai m'agapane oloi tous! afto thelo na to do!!! :p :p

:lol: :lol: :lol:

Μας εχεις παρεξηγησει :p :p :)

Nομιζω οτι ολοι μας λιγο πολυ εχουμε την δυνατοτητα να κρινουμε απο μονοι μας το αν καποιο μελος ειναι "σοβαρο" ή οχι .

Υπαρχει ομως και το υποκειμενικο κριτηριο και ετσι ενα μελος μπορει να ειναι σοβαρο για εμενα και να μην ειναι για καποιον αλλο .

Αυτο για τα περα απο τα γενικως αποδεκτα "στανταρ" και "κριτηρια" που ολοι μας θελω να πιστευω οτι εχουμε .

Το προβλημα με το counter ειναι κατι που μας εχει απασχολησει ηδη αρκετες φορες .

Δυστυχως ειναι ενα προβλημα που απο οτι φαινεται δεν εχει λυση που να μην προκαλεσει εστω ενα προβλημα .

Γιατι τωρα να θελει καποιος να γινει γνωστος απο τον αριθμο των ποστ του και μονο?

Ενας λογος ειναι οτι αν τον "βλεπουμε" μπροστα μας συνεχεια θα μαθουμε ποιος ειναι .

Αυτο το εχει εξασφαλισμενο .

Απο την αλλη , αυτο που δεν μπορει να εξασφαλισει ειναι η γνωμη που θα σχιματισουμε διαβαζοντας τα ποστ του .

Ετσι δεν μπορει κανεις να του εγγυηθει την αναγνωριση σαν "σοβαρο" μελος .

Το μονο που μπορει να εγγυηθει ειναι η ιδια η αναγνωριση .

Το θετικη ή αρνητικη μπορει να το καθορισει μονος του απο αυτα που γραφει και οχι τοσο απο το ποσα ποστ κανει .

(το οποιο ομως ως ενα σημειο παραμενει παντα ενας παραγοντας)

Η αφαιρεση του counter το μονο που μπορει να κανει ειναι να αποτρεψει καποιον που πιστευει οτι αυτος ο αριθμος του προσδιδει κυρος απο το να επιδιωκει να τον αυξησει .

Δεν μπορει ομως να τον αποτρεψει απο το να θελει να κανει ποστ παντου για να τον "μαθουν" ολοι .

Ετσι βλεπουμε οτι ως ενα σημειο , οποιοδηποτε ειδος "διαχωρισμου" των χρηστων σε κατηγοριες μπορει να λειτουργησει και αρνητικα .

Μονοι μας μπορουμε να καθορισουμε το τι "εκτιμησης" θα τυχουμε απο τα υπολοιπα μελη .

O counter και η γενικη καταταξη των μελων ειναι κυριως για αυτους που θεωρουν οτι ειναι κατι σημαντικο .

Χωρις αυτη τους η "πεποιθηση" να ειναι απολυτο κριτηριο ειναι ενας λογος να θεωρησει καποιος οτι δεν "αξιζει" να δωσει σημασια σε ενα τετοιο μελος .

Εγω θα προτεινα, στο member που φτανει τα 1000 posts να του κανουμε party και να δινει ο MsK και bonus παραγωγικοτητας! :p

Επισης, στο πιο ανενεργο member του μηνα, να μπαινει προστιμο και να του αφαιρειται το PC για μια βδομαδα. :p :wacko: :lol:

Σοβαρα τωρα, το μονο που θα ηθελα ειναι να μπορω να ορισω μονος μου τον τιτλο μου. ;)

Αλλοι λεγονται EDGE, 3G member etc.

Εγω μπορει να θελω να δηλωθω ως Ψυχιατρειο member ή ΙΕΕ member κτλ.

Αυτηv τη στιγμη ειμαι δηλωμενος ως Mobile member. :confused:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (14 Απρ. 2004 , 00:43)

Σοβαρα τωρα, το μονο που θα ηθελα ειναι να μπορω να ορισω μονος μου τον τιτλο μου. ;)

Αλλοι λεγονται EDGE, 3G member etc.

Εγω μπορει να θελω να δηλωθω ως Ψυχιατρειο member ή ΙΕΕ member κτλ.

Αυτηv τη στιγμη ειμαι δηλωμενος ως Mobile member. :confused:

Eίναι ωραίο σαν ιδέα και υπό κάποιες συνθήκες θα το είχαμε ήδη. Ωστόσο περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει παρά θα λύσει.

Επίσης δεν είναι αυτό το θέμα μας! :p

Δες όμως εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13192&perpage=20&pagenumber=1

;) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (14 Απρ. 2004 , 00:49)

Eίναι ωραίο σαν ιδέα και από κάποιες συνθήκες θα το είχαμε ήδη. Ωστόσο περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει παρά θα λύσει.

Επίσης δεν είναι αυτό το θέμα μας! :p

Δες όμως εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13192&perpage=20&pagenumber=1

;) :)

Που το ξέθαψες αυτό..... :lol:

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι τελικά το thread που άνοιξα ήταν μπι τρύπα στο νερό αφού μάλλον ο MsK ούτε καν που το είδε :( :cry:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...