navi55 Δημοσιεύτηκε June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2011 ZTE vodafone 553 http://www.gamestar.hu/apix_collect/1009/vodafone-553/vodafone-553_screenshot_20100930103537_original.jpg ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οθόνη: 2.8 ιντσών, resistive, 256K colors Κάμερα: 2 MP Μνήμη: 50 MB + microSD μέχρι 8gb Διαστάσεις: 108 x 53 x 14.9 mm Βάρος: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskiou Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 εχω ενα vodafone 553 και ενω εβαλα καρτα cosmote μου ζηταει αυτον το κωδικο.... πως τον βρισκουμε? αν αλλαξω firmware μπορω να το αποφυγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 εχω ενα vodafone 553 και ενω εβαλα καρτα cosmote μου ζηταει αυτον το κωδικο.... πως τον βρισκουμε? αν αλλαξω firmware μπορω να το αποφυγω? http://www.blurtit.com/q3487683.html Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskiou Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 δεν καταλαβα καλα... τι εννοει πρεπει να πληρωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Πληρώνεις και σου δίνουν κωδικό για να ξεκλειδώσεις την συσκευή. Με λίγο ψάξιμο στο google ίσως βρεις τρόπο να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskiou Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) νομιζω οτι καθε συσκευη εχει δικο του κωδικο πραγμα που σημαινει οτι καπως γινεται να το βρω.... μαλλον θα ψαξω λιγο ακομα μηπως βρω κατι.... ενταξει παιδια το εκανα... οποιος θελει πληροφοριες για το πως ας μου πει... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 21, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim1908 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδιά εχω το 553 αλλά έχω μέσα Sim cosmote/what's up ... και δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνέτ..αν γνωρίζεται τίποτα βοηθήστε μεεεεεεεεεεεεεε !!! ευχαριστώ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cohabi Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλησπέρα. Πρόσφατα αντάλλαξα το κινητό μου τηλέφωνο με το 553 της vodafone. Ο προηγούμενος κάτοχος του δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ως chatphone και δεν είχε μπει ποτέ στο ίντερνετ. Η sim μου είναι της cosmote. Μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να βρω μια άκρη για το πως να κάνω τις κατάλληλες ρυθμίσεις δικτύου για να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ αν και έχω ψάξει στο διαδίκτυο αρκετά δεν έχω βρει πολλά για το 553. Μου λέει συνεχώς πως δεν έχω gprs αν και μπαίνω στις ρυθμίσεις και πατάω το πλήκτρο ενεργοποίησης του. Δεν έχω και μεγάλη σχέση με τα κινητά τηλέφωνα για αυτό συγχωρέστε με αν αυτό που ζητάω είναι κάτι πολύ απλό... :O Φιλικά Νάντια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rodrigez Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Που μπορώ να βρώ java παιχνίδια για το κινητό; Δωρεάν φυσικά. Ευχαριστώ. Παράθεση :spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rodrigez Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Που μπορώ να βρώ java παιχνίδια για το κινητό; Δωρεάν φυσικά. Ευχαριστώ. Κανείς δεν ξέρει; Για τους μυημένους το θεωρούσα πανεύκολο. :( Παράθεση :spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 getjar.com κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts