thanospc Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Καλησπέρα, έχω και εγώ το συγκεκριμένο κινητό και είχα πάθει το ίδιο πρόβλημα πριν ένα μήνα που το αγόρασα αλλά πάλι καλά που μου το αντικατέστησαν κατευθείαν γιατί είχε εγγυήση αντικατάστασης στις πρώτες 7 μέρες. Το επόμενο που πήρα δεν επιχείρησα να του κάνω αναβάθμηση. Έχει δοκιμάσει κανείς να την κάνει με επιτυχία? Πάντως από ότι είδα στο site έχει βγει νέοτερη έκδοση του one touch upgrade setup από 4.5 σε 4.9.2 αλλά δεν ξέρω αν διορθώνει το πρόβλημα. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 για δοκιμαστε να πατατε παρατεταμενα το πλαινο πληκτρο μειωσης εντασης και ταυτοχρονα να αναψετε το κινητο μηπως εκκινησει κανονικα.θελω κι εγω να του κανω αναβαθμηση αλλα κολαω με αυτα που λετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Καλησπέρα, αγόρασα αυτό το τηλέφωνο και έχει την εξής version SVN:010 01 . Υπάρχει νεότερη? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα, αγόρασα αυτό το τηλέφωνο και έχει την εξής version SVN:010 01 . Υπάρχει νεότερη? οχι αυτη που εχεις ειναι η νεοτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παίζει βίντεο από το you tube;Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο από τα ακουστικά όπως τα nokia; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παίζει βίντεο από το you tube;Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο από τα ακουστικά όπως τα nokia; οχι δεν πεζει φλασ βιντεο.και ραδιο δεν εχω ακουσει ακομα.η χρηση του ειναι καθαρα δυο καρτες σιμ,wifi να βλεπεις τα μαιλ σου,αντε και κανα σερφαρισμα απλο,και να γραφεις μηνυματα με ανεση λογω πληκτρολογιου.οτιδηποτε αλλο πατε σε αλλη κατηγορια.ενα value for money τηλεφωνο ειναι αλλα για μενα ειναι φοβερο μιας και το χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hminer3 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) οχι δεν πεζει φλασ βιντεο.και ραδιο δεν εχω ακουσει ακομα.η χρηση του ειναι καθαρα δυο καρτες σιμ,wifi να βλεπεις τα μαιλ σου,αντε και κανα σερφαρισμα απλο,και να γραφεις μηνυματα με ανεση λογω πληκτρολογιου.οτιδηποτε αλλο πατε σε αλλη κατηγορια.ενα value for money τηλεφωνο ειναι αλλα για μενα ειναι φοβερο μιας και το χρησιμοποιω μονο σαν τηλεφωνο. Παίζει κανονικά τα βίντεο, δες εδώ Για να παίξει βίντεο απο youtube (μόνο απο wifi, μερικά routers δεν το υποστηρίζουν) : Μπαίνουμε στο μενού, πάμε στο εικονίδιο Βίντεο--> επιλογές --> streaming url --> ρυθμίσεις streaming --> προσθήκη --> βάζουμε όνομα προφίλ wireless streaming, λογαριασμό δεδομένων επιλέγουμε wi-fi, τα proxy τα αφήνουμε ως έχουν απενεργοποιημένα και βάζουμε κατώτατη udp θύρα 1024 και ανώτατη 65535. Αν πάλι δεν παίζει streaming βίντεο (όπως σε εμένα) τότε αναγκαστικά βάζουμε το Bolt. Μόλις πάτε να δείτε βίντεο με το bolt θα σας τρέξει αυτόματα το media setting, θα σας βγάλει ένα τεστ βίντεο και θα σας ρωτήσει αν το βλέπετε, πατήστε κατευθείαν No, στο επόμενο βίντεο που θα σας δείξει άν πατήσετε yes θα παίζει τα βίντεο κανονικά αλλά θα κάνει μικροδιακοπές, αν πατήσετε No θα μπει σε ρύθμιση που κατεβάζει το βίντεο στο κινητό (προσωπικά αυτό χρησιμοποιώ για να βλέπω και fullscreen). Επίσης στα preferences στο media quality πατήστε high για να κατεβάζει υψηλότερης ποιότητας βίντεο. Οι προηγούμενες ρυθμίσεις έχουν ειπωθεί για τα ΟΤ-806/807 αλλά ισχύουν και για το ΟΤ-813D. Edited February 2, 2012 by hminer3 Δεν πρόσθεσα αρχικά τον συντάκτη του κειμένου των όσων παρέθεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Οι προηγούμενες ρυθμίσεις έχουν ειπωθεί για τα ΟΤ-806/807 αλλά ισχύουν και για το ΟΤ-813D. ωραιος.το δοκιμασα και επαιξε αλλα δεν εχει ηχο.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hminer3 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ωραιος.το δοκιμασα και επαιξε αλλα δεν εχει ηχο.!!! Δεν ξέρω τι να σου πω :confused: σε εμένα ακούγεται κανονικά ο ήχος, ίσως κάποιος άλλος που έχει επίσης το κινητό να ξέρει να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depyhalk Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) εχω το κινητο πανω απο ενα μηνα ολα μ εχουν βγει οκ αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω πως κανουμε επαναφορα ρυθμισεων.ειναι λες κ εχει εξαφανιστει η επιλογη απτις ρυθμισεις εκτος κ αν δεν υπηρχε ποτε..επισης δεν ξερω πως να κανω update!θαθελα την βοηθεια σας..ευχαριστωωω!!:O Οι προηγούμενες ρυθμίσεις έχουν ειπωθεί για τα ΟΤ-806/807 αλλά ισχύουν και για το ΟΤ-813D. ωραιος.το δοκιμασα και επαιξε αλλα δεν εχει ηχο.!!! μολις το εκανα οπως ελεγε παραπανω κ ολα πηγαν καλα.κ ηχο κ τα παντα..μηπως εκανες κατι λαθος?στο πλαισιο π ειχα ρωτησει πριν δω εδω την λυση :w00t: μ ειχαν πει να παρω στην alcatel αλλα δεν νομιζω να βγαλεις ακρη πραγματικα... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited February 20, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2206 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 καλησπερα.πηρα αυτο το κινητο πριν λιγες μερες και θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει πως μπορω να απενεργοποιησω το ιντερνετ της καρτας.θελω να μπαινω μονο απο wifi και να μη χρεωνεται η συνδεση σε καμια περιπτωση.στη συνδεση δεν εχω δωρεαν ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ψαξε μεσα στις ρυθμισεις δεν θυμαμαι γα να σου πω σιγουρα που ειναι.παντος εχει επιλογη μονο wifi.επισης θα πρεπει σε μερικες εφαρμογες να επιλεξεις κ ιεκει wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Συγχρονισμό με το outlook κάνει; και απο ποιότητα ήχου πώς τα παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
registry Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 εχει δικο του προγραμμα το οποιο το κατεβαζεις απο το σαιτ της αλκατελ.τωρα για ηχο τι να σου πω.δεν το κουβαλαω για στερεοφωνικο!μονο ντριιιιν κανει το δικο μου.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Kαινουριο μελος στο site κ νεος κατοχος του πολυ καλου κινητου 813d, πρωην κατοχος pda με windows mobile 6.1, μπορω να πω οτι to συγκεκριμενο κινητο με εξεπληξε κ ειδικα στην τιμη του, (69 Ε το πηρα) νομιζω παιζει χωρις αντιπαλο.Αλλα χτυπαει στα ισια κ πιο ακριβες συσκευες μεγαλυτερων εταιριων.Μπορει κανενας να μου πει καμια καλη εφαρμογη η κανενα καλο παιχνιδακι ετσι να περναμε την ωρα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feidiasfeidias Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Παιδιά σκεφτομαι να αγοράσω το κινητό αυτό Alcatel OT-813 D. Καποια γνώμη? Δεν θέλω προς θεού να κολλάει και να έχει καλό wifi για messaging απο msn. Το προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggle Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ειναι μια χαρα το κινητο για ανθρωπους που δεν εχουν πολλες απαιτησεις απο το τηλεφωνο τους.εχω ομως μια απορια,πως αλλαζεις γλωσσα γραφης με συντομο τροπο?μεχρι τωρα αλλαζα μεθοδο εισαγωγης μονο απο τα μυνηματα αλλα ειναι λιγο χρονοβορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hminer3 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 ειναι μια χαρα το κινητο για ανθρωπους που δεν εχουν πολλες απαιτησεις απο το τηλεφωνο τους.εχω ομως μια απορια,πως αλλαζεις γλωσσα γραφης με συντομο τροπο?μεχρι τωρα αλλαζα μεθοδο εισαγωγης μονο απο τα μυνηματα αλλα ειναι λιγο χρονοβορο. Πατάς παρατεταμένα το space και επιλέγεις τη γλώσσα που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Δύο απορίες για το συγκεκριμένο τηλεφωνάκι γιατί ψάχνομαι εδώ και μέρες για να πάρω κάποιο dual sim: 1.Έχει wifi άρα υποστηρίζει άνετα το viber όταν θα είμαι κάπου που θα έχω ασύρματο δίκτυο; 2.Βλέπω στο skroutz ότι έχει δύο μόνο καταστήματα που το διαθέτουν.Μήπως επειδή είναι παλιό θα ήταν προτιμότερο να προτιμήσω κάποιο άλλο τηλέφωνο που υπάρχει ή που θα βγει σύντομα με παρεμφερείς δυνατότητες σε αυτό το εύρος χρημάτων; 3.Κοστίζει 46 ευρώ στο electroworld.Είναι αξιόπιστο αυτό το κατάστημα;.Νομίζω ότι ανήκει στον Κωτσόβολο αλλά την ίδια συσκευή ο Κωτσο τη δίνει με 65.Περίεργο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crom13 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 αγορασμενο πριν 1 βδομαδα,αχρησιμοποιητο με εγγυηση εργοστασιακη 2 χρονια!δινεται επειδη λογω λαθος συννενοησης με τον φιλο μου, μου πηρε λαθος μοντελο.... ειναι μαυρο χρωμα,με οθονη αφης και πληκτρολογιο πληρες qwerty,εχει καμερα 2 megapixel, εχει wifi (δηλαδη δυνατοτητα συνδεσης σε ασυρματα δικτυα δωρεαν), δυνατοτητα κατεβασματος εφαρμογων,πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας,facebook,παιρνει 2 καρτες sim και αλλα πολλα!εχει μαζι τον φορτιστη, το καλωδιο usb για υπολογιστη και τα ακουστικα του!δινω και μια καρτα μνημης μαζι δωρο 2gb!ειναι στο κουτι του. 60e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts