ThunderFox Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αυτό φοβάμαι κ εγώ μένω κ εγώ σε χωριό κ τα νέα διαδίδονται πολύ γρήγορα. Άμα μαθευτεί μπορεί να χάσω κ τις 2... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Αυτό φοβάμαι κ εγώ μένω κ εγώ σε χωριό κ τα νέα διαδίδονται πολύ γρήγορα. Άμα μαθευτεί μπορεί να χάσω κ τις 2... Ε να μη μαθευτέι! Κρύψτο ας είναι δύσκολο, δε χρειάζετε να διατυμπανίζεις σε όλους "Τα έχω με την τάθε" κ μου "αρέσει η τάδε" γιατί τότε θα σου αρέσει τι θα πεί ο κόσμος και όχι η κοπελιά Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σωστός! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων Οι περισσότεροι δεν θέλουν σ'αυτή την ηλικία μακροχρόνιες σχέσεις;) Θά χουμε που θάχουμε τα βάσανα μετά τα 30, να ζήσουμε στην αρχά ωραία:p Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Αυτό φοβάμαι κ εγώ μένω κ εγώ σε χωριό κ τα νέα διαδίδονται πολύ γρήγορα. Άμα μαθευτεί μπορεί να χάσω κ τις 2... :blink: :wacko: Ωρε παλικάρια και τις 2; Πασάδες μου εσείς! :rolleyes: :lol: :p Σκέψου καλά και διάλεξε την πιο ξεχωριστή (αν ισχύει κάτι τέτοιο)... Τώρα αν θες απλά να παίξεις σκέψου ότι είσαι και σε χωριό όπως λες οπότε ζύγισε τα πράγματα και κάνε ότι νομίζεις για να μην έχεις βεντέτες μετά. :p Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων Deja vu? Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό... :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε ήδη μια σχέση, από την οποία και λογικό είναι να μην λείπουν τα προβλήματα. Εδώ μπορεί ο καθένας να πει το πρόβλημά του... Νομίζω ότι αρκετοί θα μπορέσουν να δώσουν λύση σε κάποιους. Το δικό μου πρόβλημα, ο περιορισμένος χρόνος που μπορώ να περνώ μαζί με την κοπέλα μου. Δυστυχώς η μητέρα της για τους λόγους που αναφέρω εδώ, μπαίνει πάντα στη μέση και καταστρέφει το πρόγραμμα μας, μειώνει τις ώρες που μπορούμε να περνάμε μαζί. Κυρίως το κάνει γιατί πιστεύει πως η κόρη της δεν έχει την ικανότητα να διαλέξει το άτομο με το οποίο θέλει να είναι μαζί ακόμη και αν έχει φτάσει σε μια ηλικία που είναι αδιανόητο να μην μπορεί να ξεχωρίζει το ποιος της ταιριάζει και ποιος όχι. Έτσι εγώ κατά τη μητέρα κρίνομαι ακατάλληλος, γιατί δεν είμαι γιατρός με κανα 5000Ε εισόδημα και δεν έχω τουλάχιστον 3 σπίτια... Η κόρη βέβαια διαφωνεί, και η σχέση μας προχωράει στα κρυφά. Αυτό δεν εμποδίζει τη μητέρα να μας στερεί το χρόνο που περνάμε μαζί. Πάμπολλες φορές αναγκάζομαι να πηγαίνω σπίτι της κάθε πρωί που η μητερα της φεύγει για να μπορούμε έστω και λίγο να είμαστε μαζί. Πηγαίνω και φεύγω σαν κλέφτης για να μη με δουν οι κατίνες της πολυκατοικίας... Παρ όλα αυτά η σχέση μας είναι άριστη και όλα πάνε καλά μεταξύ μας, δεν έχουμε τσακωθεί ούτε μία φορά,και πάντα βρίσκουμε χρόνο για να βρισκόμαστε, εκτός από τα Σαββατοκύριακα, που η μητέρα της την παίρνει με το ζόρι στο εξοχικό τους... Ξέρω ότι λίγη ώρα παραπάνω ίσως δεν φτάνει, σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να μην έχω ούτε αυτή τη λίγη ώρα. Η απάντηση στο πρόβλημά μου, υπομονή... Και αν ρωτήσετε, σίγουρα το αξίζει... Περιμένω και τα δικά σας προβλήματα, όχι μόνο με τους γονείς αλλά και τα μεταξύ σας... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Η λυση στο προβλημα σου ειναι να βαλει χερι στη μαμα της η φιλη σου. Αν δεν το κανει καλυτερα να τη στειλεις να κανει παρεα στη μαμα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Η λυση στο προβλημα σου ειναι να βαλει χερι στη μαμα της η φιλη σου. Αν δεν το κανει καλυτερα να τη στειλεις να κανει παρεα στη μαμα της. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε μου. Χέρι μπορεί να βάλει, αλλά θα βάλει όταν κρίνει ότι μπορεί. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το πότε, ξέρω να κάνω υπομονή. Και δεν μπορώ να τη στείλω στη μητέρα της, γιατί φιλε την αγαπώ... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε μου. Χέρι μπορεί να βάλει, αλλά θα βάλει όταν κρίνει ότι μπορεί. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το πότε, ξέρω να κάνω υπομονή. Και δεν μπορώ να τη στείλω στη μητέρα της, γιατί φιλε την αγαπώ... Αν δεν βαλει τα πραγματα στη θεση τους, δυστυχως δεν θα σ'αγαπαει οσο εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αν δεν βαλει τα πραγματα στη θεση τους, δυστυχως δεν θα σ'αγαπαει οσο εσυ. Θα μπορούσε ανα πάσα στιγμή να το δείξει, απλά κάνοντας πίσω, δεν είπα ποτέ ότι δεν προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση, και σίγουρα η προσπάθειά της και μόνο μου αρκεί, βλέπω ότι δεν το βάζει κάτω και δείχνει οτι με αγαπά και εκείνη το ίδιο, αν πας εδώ θα καταλάβεις... Θέλει χρόνο και το σέβομαι , απλά παρέθεσα το πρόβλημά μου για αρχή, να μας πουν και οι υπόλοιποι τα δικά τους. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Αν δεν βαλει τα πραγματα στη θεση τους, δυστυχως δεν θα σ'αγαπαει οσο εσυ. Σιγα κυριε απολυτε... Δεν ειναι απλα τα πραγματα, γιατι αφενος ειναι η οικογενεια της καλως ή κακως αφετερου δεν αλλαζουν τα πραγματα απο την μια μερα στην αλλη και αν την πιεσει κι ο φιλος της θα νιωσει χειροτερα, ξερω. Αυτα τα πραγματα θελουν χρονο, αλλα και αποφασιστικοτητα. Αργα αλλα σταθερα.:) Γιατι υπαρχουν 2 topics για το ιδιο θεμα;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Σιγα κυριε απολυτε... Δεν ειναι απλα τα πραγματα, γιατι αφενος ειναι η οικογενεια της καλως ή κακως αφετερου δεν αλλαζουν τα πραγματα απο την μια μερα στην αλλη και αν την πιεσει κι ο φιλος της θα νιωσει χειροτερα, ξερω. Αυτα τα πραγματα θελουν χρονο, αλλα και αποφασιστικοτητα. Αργα αλλα σταθερα.:) Γιατι υπαρχουν 2 topics για το ιδιο θεμα;:confused: Καλα ντε, μη βαρας :mad: :p Να σου θυμισω πως η κοπελα ειναι 20 χρονων, οχι 14. Θα επρεπε να ειχε βαλει τα πραγματα στη θεση τους ΠΟΛΥ πριν και οχι στα 20 :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Σιγα κυριε απολυτε... Δεν ειναι απλα τα πραγματα, γιατι αφενος ειναι η οικογενεια της καλως ή κακως αφετερου δεν αλλαζουν τα πραγματα απο την μια μερα στην αλλη και αν την πιεσει κι ο φιλος της θα νιωσει χειροτερα, ξερω. Αυτα τα πραγματα θελουν χρονο, αλλα και αποφασιστικοτητα. Αργα αλλα σταθερα.:) Γιατι υπαρχουν 2 topics για το ιδιο θεμα;:confused: Βασικά για ξεχωριστό πήγαινε αυτό αλλά μάλλον μας κατέληξε το ίδιο. Ήθελα να πουν και οι άλλοι τα δικα τους πρόβληματα στη σχέση τους, το άλλο ήταν κυρίως για την καταπίεση από τους γονείς, απλά τα δύο θέματα είχαν κοινή αρχή, στο χέρι του καθενός είναι να τα προχωρήσουμε διαφορετικα... Αλλιώς μάλλον κάποιο θα φάει κλείδωμα από τους Mods Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Καλα ντε, μη βαρας :mad: :p Να σου θυμισω πως η κοπελα ειναι 20 χρονων, οχι 14. Θα επρεπε να ειχε βαλει τα πραγματα στη θεση τους ΠΟΛΥ πριν και οχι στα 20 :wacko: Δεν τα εβαλε ομως και το αποτελεσμα ειναι αυτο. Τωρα τι κανει... Βασικά για ξεχωριστό πήγαινε αυτό αλλά μάλλον μας κατέληξε το ίδιο. Ήθελα να πουν και οι άλλοι τα δικα τους πρόβληματα στη σχέση τους, το άλλο ήταν κυρίως για την καταπίεση από τους γονείς, απλά τα δύο θέματα είχαν κοινή αρχή, στο χέρι του καθενός είναι να τα προχωρήσουμε διαφορετικα... Αλλιώς μάλλον κάποιο θα φάει κλείδωμα από τους ModsΙσως μεταφερουν οι Mods αυτο εδω το τοπικ στο αλλο(που ειναι και μεγαλυτερο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Οταν μια σχέση, έχει τέτοια προβλήματα, η μόνη λύση είναι να φεύγεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεσαι και να χαλιέσαι εσύ με τα προβλήματα των άλλων, και ούτε και πρέπει να κάνεις τα προβλήματα του κάθενος, δικά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Οταν μια σχέση, έχει τέτοια προβλήματα, η μόνη λύση είναι να φεύγεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεσαι και να χαλιέσαι εσύ με τα προβλήματα των άλλων, και ούτε και πρέπει να κάνεις τα προβλήματα του κάθενος, δικά σου. Είσαι λάθος, φεύγεις γιατί δεν έχεις δύναμη να κάτσεις και να πολεμήσεις, φεύγεις γιατί πήγες και αφού βλέπεις ότι δεν σου έκατσε οπως στους άλλους πας να βρεις καλύτερα, φεύγεις γιατί είσαι δειλός... Δεν αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου κάνοντας πίσω.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Είσαι λάθος, φεύγεις γιατί δεν έχεις δύναμη να κάτσεις και να πολεμήσεις, φεύγεις γιατί πήγες και αφού βλέπεις ότι δεν σου έκατσε οπως στους άλλους πας να βρεις καλύτερα, φεύγεις γιατί είσαι δειλός... Δεν αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου κάνοντας πίσω.... Φεύγεις γιατί δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς, γιατί μπορείς και αξίζεις να βρεις καλύτερα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Φεύγεις γιατί δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς, γιατί μπορείς και αξίζεις να βρεις καλύτερα, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!! Ειμαι αρκετό καιρό μαζί της, μοιραζόμαστε όλα τα προβλήματα, και ξέρω που αρχίζει να γίνεται και δικό μου. Οταν δεν έχεις διάθεση όπως λες σημαίνει ή ότι βαριέσαι ή ότι θέλεις να κρύψεις όσα είπα πριν πίσω από έναν όρο που δεν σε θίγει... Όσο για μένα νομίζω ότι καλύτερα, από αυτό δεν υπάρχει, και ακόμη και έτσι η κοπέλα αυτή για μένα είναι ήδη πολύ παραπάνω από ότι μου αξίζει πραγματικά. Αλλά βλέπεις δεν ξέρουν όλοι να εκτιμούν αυτό που έχουν όπως το έχουν. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Ειμαι αρκετό καιρό μαζί της, μοιραζόμαστε όλα τα προβλήματα, και ξέρω που αρχίζει να γίνεται και δικό μου. Οταν δεν έχεις διάθεση όπως λες σημαίνει ή ότι βαριέσαι ή ότι θέλεις να κρύψεις όσα είπα πριν πίσω από έναν όρο που δεν σε θίγει... Όσο για μένα νομίζω ότι καλύτερα, από αυτό δεν υπάρχει, και ακόμη και έτσι η κοπέλα αυτή για μένα είναι ήδη πολύ παραπάνω από ότι μου αξίζει πραγματικά. Αλλά βλέπεις δεν ξέρουν όλοι να εκτιμούν αυτό που έχουν όπως το έχουν. Οταν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς σημαίνει οτι δεν αξίζει τον κόπο. Γιατί να είσαι με μια κοπέλα και να μοιράζεσαι τα προβλήματά της; Αντί να μοιράζεσαι χαρές και ευχάριστες στιγμές; Τι νόημα έχει αν δεν μπορείς να πας μια εκδρομή, ή να έρθει ένα βράδυ σπίτι σου, τι θα έχεις να θυμάσαι όταν μεγαλώσεις; Κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου; Είσαι ευτυχισμένος με όλα αυτά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Οταν δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς σημαίνει οτι δεν αξίζει τον κόπο. Γιατί να είσαι με μια κοπέλα και να μοιράζεσαι τα προβλήματά της; Αντί να μοιράζεσαι χαρές και ευχάριστες στιγμές; Τι νόημα έχει αν δεν μπορείς να πας μια εκδρομή, ή να έρθει ένα βράδυ σπίτι σου, τι θα έχεις να θυμάσαι όταν μεγαλώσεις; Κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου; Είσαι ευτυχισμένος με όλα αυτά; Αν έβλεπα ότι δεν άξιζε τον κόπο δεν θα ήμουν από την αρχή μαζί της. Μπορεί να μην μπορεί να μείνει σπίτι μου το βράδυ, μπορεί να μην μπορούμε να πάμε μια εκδρομή αλλά ο λίγος χρόνος που περνάμε μαζί μας προσφέρει παρα πολλές ευχάριστες στιγμές για να θυμάμαι όταν μεγαλώσω όπως λες. Θες και μια απάντηση, ναι είμαι ευτυχισμένος, γιατί μπορώ να κάνω εκείνη ευτυχισμένη ακόμα και έτσι που έχουν τα πράγματα. Είμαι μαζί με έναν ατομο που καταλαβαίνει τι έχω ανα πάσα στιγμή, λες και το νιώθει και αυτό είναι αμοιβαίο, εχω κάνει παρα πολλές σχέσεις και ποτέ δεν ήταν έτσι... Άλλωστε όλοι αυτό ψάχνουν, κάποιον που να τους καταλαβαίνει, όχι κάποιον που θα τους ρίξει στο κρεβάτι σήμερα, αύριο θα φύγει και θα θυμούνται μετά από 5 χρόνια πω περνούσαν... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αν έβλεπα ότι δεν άξιζε τον κόπο δεν θα ήμουν από την αρχή μαζί της. Μπορεί να μην μπορεί να μείνει σπίτι μου το βράδυ, μπορεί να μην μπορούμε να πάμε μια εκδρομή αλλά ο λίγος χρόνος που περνάμε μαζί μας προσφέρει παρα πολλές ευχάριστες στιγμές για να θυμάμαι όταν μεγαλώσω όπως λες. Θες και μια απάντηση, ναι είμαι ευτυχισμένος, γιατί μπορώ να κάνω εκείνη ευτυχισμένη ακόμα και έτσι που έχουν τα πράγματα. Είμαι μαζί με έναν ατομο που καταλαβαίνει τι έχω ανα πάσα στιγμή, λες και το νιώθει και αυτό είναι αμοιβαίο, εχω κάνει παρα πολλές σχέσεις και ποτέ δεν ήταν έτσι... Άλλωστε όλοι αυτό ψάχνουν, κάποιον που να τους καταλαβαίνει, όχι κάποιον που θα τους ρίξει στο κρεβάτι σήμερα, αύριο θα φύγει και θα θυμούνται μετά από 5 χρόνια πω περνούσαν... Εντάξει λοιπόν, αν εσύ είσαι ευτυχισμένος με όλα αυτά, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 O κολλητός μου είχε το ίδιο πρόβλημα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Συνέχεια κρυβόταν...την αγαπούσε τον αγαπούσε αλλά το αποτέλεσμα ήταν να τους νικήσει η μάνα της...με ένα απλό "τι θα τρώτε αγάπη;"...με ένα "ή αυτός ή εμείς"...με ένα "αν συνεχίσεις με αυτόν σε αποκληρώνουμε"... και όλα αυτά όταν υποτίθεται είχε έρθει η ώρα να διεκδηκήσει η δεσποινίς τα αυτονόητα...όταν υποτίθεται είχε έρθει η ώρα που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.. Τι μου θύμησες... Δυστυχώς ή ευτυχώς η μάνα της τον νίκησε στο τέλος. Τον έκανε κουρέλι ψυχολογικά αυτή η περιπέτεια και πολλούς μήνες μετά ακόμα πονάει...ευτυχώς βρήκε πρόσφατα μια κοπέλα που μπορεί να κυκλοφορεί, να διασκεδάζει και να χαίρεται μαζί της χωρίς να κρύβεται...χωρίς να νιώθει λίγος επειδή δεν είναι πλούσιος... ...η αλήθεια είναι πικρή και είναι εκεί έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 O κολλητός μου είχε το ίδιο πρόβλημα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Συνέχεια κρυβόταν...την αγαπούσε τον αγαπούσε αλλά το αποτέλεσμα ήταν να τους νικήσει η μάνα της...με ένα απλό "τι θα τρώτε αγάπη;"...με ένα "ή αυτός ή εμείς"...με ένα "αν συνεχίσεις με αυτόν σε αποκληρώνουμε"... και όλα αυτά όταν υποτίθεται είχε έρθει η ώρα να διεκδηκήσει η δεσποινίς τα αυτονόητα...όταν υποτίθεται είχε έρθει η ώρα που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.. Τι μου θύμησες... Δυστυχώς ή ευτυχώς η μάνα της τον νίκησε στο τέλος. Τον έκανε κουρέλι ψυχολογικά αυτή η περιπέτεια και πολλούς μήνες μετά ακόμα πονάει...ευτυχώς βρήκε πρόσφατα μια κοπέλα που μπορεί να κυκλοφορεί, να διασκεδάζει και να χαίρεται μαζί της χωρίς να κρύβεται...χωρίς να νιώθει λίγος επειδή δεν είναι πλούσιος... ...η αλήθεια είναι πικρή και είναι εκεί έξω.. Εγώ δεν πιστεύω οτι τον κάρδισε όπως λές η μάνα της. Δεν είναι ο φίλος σου αυτός που έχασε, αλλά η κοπελιά, που θα συνεχίσει να ζει τη μιζέρια της. Ο φίλος σου είναι αυτός που κέρδισε, κι αν είχε φύγει και πιο νωρίς, δεν θα πονούσε καθόλου. Ρώτησε τον τώρα λοιπόν: Πότε ήταν ευτυχισμένος; τότε η τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 O κολλητός μου είχε το ίδιο πρόβλημα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Συνέχεια κρυβόταν...την αγαπούσε τον αγαπούσε αλλά το αποτέλεσμα ήταν να τους νικήσει η μάνα της...με ένα απλό "τι θα τρώτε αγάπη;"...με ένα "ή αυτός ή εμείς"...με ένα "αν συνεχίσεις με αυτόν σε αποκληρώνουμε"... και όλα αυτά όταν υποτίθεται είχε έρθει η ώρα να διεκδηκήσει η δεσποινίς τα αυτονόητα...όταν υποτίθεται είχε έρθει η ώρα που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση.. Τι μου θύμησες... Δυστυχώς ή ευτυχώς η μάνα της τον νίκησε στο τέλος. Τον έκανε κουρέλι ψυχολογικά αυτή η περιπέτεια και πολλούς μήνες μετά ακόμα πονάει...ευτυχώς βρήκε πρόσφατα μια κοπέλα που μπορεί να κυκλοφορεί, να διασκεδάζει και να χαίρεται μαζί της χωρίς να κρύβεται...χωρίς να νιώθει λίγος επειδή δεν είναι πλούσιος... ...η αλήθεια είναι πικρή και είναι εκεί έξω.. Πολυ τον αγαπουσε η κοπελια...Μαλλον τα λουσα αγαπουσε περισσοτερο. Γενικα οπου μπαινουν τριτοι σε μια σχεση ειναι ΠΑΝΤΑ για κακο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts