Jump to content

Σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων: Προβληματισμοί,εμπειρίες

Fetzisjr
 Κοινοποίηση

Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση  

574 members have voted

1. 1. Πόσο κράτησε η πιο μεγάλη σας σχέση

• 3 μήνες - 6 μήνες
      156
    • 1 - 3 χρόνια
      183
    • 4 + χρόνια
      165
    • Είμαι κατά των μακροχρόνιων σχέσεων
      70

Recommended Posts

Τέλως πάντων, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν με αγαπάει πραγματικά κάποια αν δεν είναι έτοιμη να κάνει υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και θυσίες για εμένα. Και το αντίθετο φυσικά. Είναι για εμένα το ύστατο σημάδι ότι με αγαπάει και την αγαπάω.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τέλως πάντων, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν με αγαπάει πραγματικά κάποια αν δεν είναι έτοιμη να κάνει υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και θυσίες για εμένα. Και το αντίθετο φυσικά. Είναι για εμένα το ύστατο σημάδι ότι με αγαπάει και την αγαπάω.

Να βλέπεις, αυτά είναι που δεν μπορώ....

Για να καταλάβεις οτι σε αγαπάει πρέπει να σου το αποδείξει με θυσίες και υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Πόσο ευτυχισμένος όμως μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μετά από αυτά;

και για πόσο;

Αντίθετα εγώ δεν ζητάω τίποτα, και δεν μου ζητούν και τίποτα.

Οτι βγαίνει είναι αυθόρμητο και αληθινό.

Σωστος Αιμιλιε.;) Κι εγω αυτο θεωρω απολυτη αγαπη, να τα δινεις ολα για ολα...

Το καθε ατομο ομως εχει και διαφορετικη οπτικη.

Μα βρε Ανδρεα και για μας αυθορμητο ειναι, γιατι θες να τα κανεις ολα αυτα αν τα νιωθεις...

Δεν το ζηταω, ουτε μου το ζηταει, απλα με κανει αυτυχισμενη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστος Αιμιλιε.;) Κι εγω αυτο θεωρω απολυτη αγαπη, να τα δινεις ολα για ολα...

Το καθε ατομο ομως εχει και διαφορετικη οπτικη.

Μα βρε Ανδρεα και για μας αυθορμητο ειναι, γιατι θες να τα κανεις ολα αυτα αν τα νιωθεις...

Δεν το ζηταω, ουτε μου το ζηταει, απλα με κανει αυτυχισμενη.

Mα κι αυτή είναι άλλη μια μεγάλη διαφορά,

εγώ δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν κάνω θυσίες και συμβιβασμούς,

ούτε βέβαια όταν ξέρω οτι η άλλη έχει κάνει κι αυτή θυσίες και συμβιβασμούς για μένα.

Με καταπιέζει αφάνταστα αυτό.

Επίσης ο Αιμίλιος μοιάζει σαν να τα ζητάει και να τα περιμένει,

αφού λέει οτι με αυτά καταλαβαίνει οτι η κοπελιά τον αγαπάει.

Αντίθετα εγώ δεν ζητάω τίποτα, και δεν μου ζητούν και τίποτα.
Το να μην ζητάω τίποτα και να μην μου ζητούν και τίποτα μου φαίνεται σαν μια απλή συναλλαγή και όχι κάτι αμοιβαίο όπως η αγάπη.

Επίσης ο Αιμίλιος μοιάζει σαν να τα ζητάει και να τα περιμένει, αφού λέει οτι με αυτά καταλαβαίνει οτι η κοπελιά τον αγαπάει.
Δεν τα ζητάω απαραίτητα, έρχονται έτσι κι αλλιώς σε μια σχέση. Όμως πρόσεξε: Υποχώρηση δεν θεωρώ μόνο να μου ζητάει κάτι για αυτή. Υποχώρηση άνετα μπορεί να κάνει σε κάτι που θέλει αλλά δεν θα το κάνει για να μην περιορίσει την ελευθερία μου. Π.χ. να μην βρεθούμε ένα βράδυ για να δω τους φίλους μου. Ακόμα και να περάσουμε αλλού κάποιες διακοπές για να δω τους συγγενείς μου και αυτή τους δικούς της. Μπορούμε δηλαδή να υποχωρήσουμε σε κάτι και να μην είμαστε απαιτητικοί για να μην περιορίσουμε την ελευθερία ο ένας της άλλης. ;)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Το να μην ζητάω τίποτα και να μην μου ζητούν και τίποτα μου φαίνεται σαν μια απλή συναλλαγή και όχι κάτι αμοιβαίο όπως η αγάπη.

Aντίθετα εμένα αυτό που προβάλεις εσύ, μου μοιάζει σαν αγάπη με ανταλλάγματα.

Δηλαδή, πες μου μέχρι που μπορείς να υποχωρήσεις,

για να δω αν μπορώ να σε αγαπήσω....

Επίσης όταν αγαπάω κάποια δεν σημαίνει οτι απαραίτητα πρέπει να γίνει και δική μου

με σχέση ιδιοκτησίας και ιδιοχρησίας.

Την εχουμε ξανακανει Ανδρεα αυτη τη συζητηση φοβαμαι...:p

Εσενα δεν σε κανει ευτυχισμενο αυτο, εμενα με κανει, κ.τ.λ.

Δεν βγαινει νοημα, γιατι απλα κανεις δεν εχει ακριβως ιδιες αποψεις και χαρακτηρα με καποιον αλλον.

Οσο για αυτο που ειπε ο Αιμιλιος ισως το ερμηνευσες λαθος, κι εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να δινουμε με το ενα χερι και με το αλλο να περιμενουμε να λαβουμε ή το αντιθετο που ειναι ακομα χειροτερο. Εγω δινω και ξερω οτι κανω παντα αυτο που νιωθω, δεν περιμενω κατι, τωρα αν λαβω και απο την αλλη πλευρα εχει καλως. Και για μενα προσωπικα, εχει πολυ καλως.:love:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την εχουμε ξανακανει Ανδρεα αυτη τη συζητηση φοβαμαι...:p

Εσενα δεν σε κανειευτυχισμενο αυτο, εμενα με κανει, κ.τ.λ.

Δεν βγαινει νοημα, γιατι απλα κανεις δεν εχει ακριβως ιδιες αποψεις και χαρακτηρα με καποιον αλλον.

Οσο για αυτο που ειπε ο Αιμιλιος ισως το ερμηνευσες λαθος, κι εγω δεν πιστευω οτι πρεπει να δινουμε με το ενα χερι και με το αλλο να περιμενουμε να λαβουμε ή το αντιθετο που ειναι ακομα χειροτερο. Εγω δινω και ξερω οτι κανω παντα αυτο που νιωθω, δεν περιμενω κατι, τωρα αν λαβω και απο την αλλη πλευρα εχει καλως. Και για μενα προσωπικα, εχει πολυ καλως.:love:

Μα τη συζήτηση αυτή δεν την κάνουμε για να οδηγηθούμε κάπου, δεν είμαστε ερευνητές.

Απλά έτυχε τρεις άνθρωποι να βρεθούν σε ένα φόρουμ και να έχουν τρεις διαφορετικές απόψεις.

Τι πιο φυσιολογικό;

Α, γειά σου! Ακριβώς! Δεν απαιτώ αν κάνω μια θυσία να κάνει κάτι αντίστοιχο και αυτή. Δεν μπαίνω στη διαδικασία ανταλλαγής υποχωρήσεων. Απλά όταν γίνει θεωρώ ότι πια μπορεί να κάνει τα πάντα για εμένα και είμαι πια σίγουρος για αυτή.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

.... Μπορώ να έχω το τηλεφωνάκι σου?:shifty::wink:

Μα τη συζήτηση αυτή δεν την κάνουμε για να οδηγηθούμε κάπου, δεν είμαστε ερευνητές.

Απλά έτυχε τρεις άνθρωποι να βρεθούν σε ένα φόρουμ και να έχουν τρεις διαφορετικές απόψεις.

Τι πιο φυσιολογικό;

Την τρίτη άποψη που την είδες; :worry: Εγώ συμφωνώ με την sofi (πως γράφεται στα ελληνικά Σόφι ή Σόφη[noparse];[/noparse]:O) :p :D.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Φυσικα Ανδρεα, αρκει να μην προσπαθουμε να περασουμε ο ενας στον αλλον την αποψη μας...;)

hasioti εσυ σουτ.:p :X

Την τρίτη άποψη που την είδες; :worry: Εγώ συμφωνώ με την sofi (πως γράφεται στα ελληνικά Σόφι ή Σόφη[noparse];[/noparse]:O) :p :D.

Σοφι και οποιος το γραφει Σοφη του παιρνω το κεφαλι με τιν γκιλοτινα(πως λεγεται αυτο τελοσπαντων...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φυσικα Ανδρεα, αρκει να μην προσπαθουμε να περασουμε ο ενας στον αλλον την αποψη μας...;)

hasioti εσυ σουτ.:p :X

Σοφι και οποιος το γραφει Σοφη του παιρνω το κεφαλι με τιν γκιλοτινα(πως λεγεται αυτο τελοσπαντων...:p

Εντάξει ρε Σοφη (:p ) , θα σωπάσω! Δεν είσαι εντάξει όμως.... :( (I love γκιλοτίνες)

Και για το in topic , να προσθέσω και γω ότι είμαι σύμφωνος με αυτούς που δίνουν επειδή το νιώθουν και δεν απαιτούν από τον άλλον να δώσουν κάτι ανάλογο..... απλά αν δεν δώσει κάτι ανάλογο (ή έστω να δείξει ότι προσπαθεί) θα φάει σουτ!!! Απλά πράγματα.:)

να προσθέσω και γω ότι είμαι σύμφωνος με αυτούς που δίνουν επειδή το νιώθουν και δεν απαιτούν από τον άλλον να δώσουν κάτι ανάλογο..... απλά αν δεν δώσει κάτι ανάλογο (ή έστω να δείξει ότι προσπαθεί) θα φάει σουτ!!! Απλά πράγματα.:)

Εισαι ανιδιοτελης παντως, δεν μπορω να πω.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δική μου άποψη είναι να δείχνει ο καθένας τον πραγματικό του εαυτό και να κάνει κάτι που δεν τον καταπιέζει! Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι σε μερικούς αρέσει να κάνουν υποχωρήσεις και σε άλλους όχι! Αλλά από τη στιγμή που ο άλλος σου κάνει όλα τα χατίρι είναι λίγο γυφτιά να μη το ανταποδώσεις...

Υ.Γ. Ελπίζω να είμαι μέσα στο θέμα, δε διάβασα όλα τα μηνύματα...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

καλημερα σας...

εγω παλι καταλαβαινω την αποψη του ΑΝδρεα και το τι εννοει με αυτου του ειδους την αγαπη...

σαν την σοκολατα...η πρωτη σου αγαπη και παντοτινη :happy: η πιο αγνη και ομορφη αυτη που θελεις ο αλλος να ειναι καλα και ευτυχισμενος ακομα και αν μην ειναι μαζι σου...

βεβαια αυτο δεν αποκλειει το γεγονος να ξαναγαπησεις και μαλιστα ισως πιο δυνατα και αληθινα απλα με αλλο τροπο...

η καθε σχεση ειναι διαφορετικη και μοναδικη...αστε που πιστευω πως αν αυτη η αγνη πρωτη που μιλαμε(αυτη που αναφερετε σε,και ο ΑΝδρεας)με το περας του χρονου αν γινει πραξη χανει την μαγεια της γιατι μπορει να ειναι και ουτοπικη...πως λεμε καμια φορα:

''ειμασταν μαζι στο γυμνασιο-λυκειο και ηταν η μεγαλη μου αγαπη αλλα οταν βρεθηκαμε μετα απο χρονια και δοκιμασαμε ''γνωρισα'' εναν εντελως αλλο ανθρωπο?''

καπως ετσι...καλυτερα να κρατησουμε εκεινη την παλια και ομορφη εικονα...

τωρα στο οτι μια σχεση ειναι δουναι και λαβει θα συμφωνησω μοναχα οταν το ενα δεν απαιτει το αλλο αλλα αφηνει ελευθερο τον ανθρωπο να πραξει οπως αγαπα...

δλδ δεν σε αγαπω περισσοτερο αν εγω δινω ''10'' ας πουμε και εσυ ''5'' αλλα σημασια εχει η κινηση να γινεται απο καρδιας...

για μενα ισχυει το παρακατω(καθ οτι Σεξπυρικια):''the more i give,the more i have'' και ουδεμια αναφορα κανω στα υλικα αγαθα..:p

γενικα καλα να ειμαστε και ο καθε ενας χαιρεται την δικη του αγαπη με τα πανω και τα κατω της και ολα καλα :happy:

Αυτή είναι η τρίτη άποψη, εγώ είδα διαφορές ανάμεσα σε αυτό που λέέι ο Αιμίλιος κια σε αυτό που λες εσύ.

Βέβαια στη συνέχεια ο Αιμίλιος ανασκεύασε οπότε τίνει να συμφωνήσει μαζί σου.

να ρωτησω κατι?....

τι διαφορα εχει η αγαπη προς εναν φιλο η φιλη ως προς αυτον που εχουμε μια σχεση?..

Προσωπική μου γνώμη πάντα, έχει τεράστιες διαφορές.

Η σχέση σε αγκυλώνει, σου δημιουργεί υποχρεώσεις, είσαι υποχρεωμένος να υποχωρείς και να κάνεις συμβιβασμούς,

να λειτουργείς έχοντας σαν γνώμονα τον άλλον/άλλην, να παίρνεις υπόψιν σου τη γνώμη του /της για οτιδήποτε.....

Αυτό σε κάποιους μπορεί να αρέσει ή να τους διασκεδάζει ακόμα,

εμένα με ενοχλέι αφάνταστα, δεν έχω μάθει να ζω έτσι.

εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλες αγαοπες μονο μια ειτε φιλικη ειτε ερωτικη καθως το ιδιο πραγμα δειχνει χωρις φιλακια χαδακια και λογακια τουλαχιστον εγω ετσι κανω

*ο πατερας μου μου ελεγε μικρος οτι η φιλια ειναι μια ερωτικη σχεση χωρις φιλια και χαδια εσεις τι λετε για αυτο?

εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλες αγαοπες μονο μια ειτε φιλικη ειτε ερωτικη καθως το ιδιο πραγμα δειχνει χωρις φιλακια χαδακια και λογακια τουλαχιστον εγω ετσι κανω

*ο πατερας μου μου ελεγε μικρος οτι η φιλια ειναι μια ερωτικη σχεση χωρις φιλια και χαδια εσεις τι λετε για αυτο?

Εγώ λέω οτι στη ζωή μου δεν βάζω ταμπέλες,

όλα είναι ανοιχτά.......

• 3 weeks later...
Παιδιά μετά από καιρό θέλω να ξαναμιλήσω για το προβληματάκι μου.βλ σελ 44. Κάπου σας είχα αναφέρει κ για μια τρίτη.'Εχω τσιμπηθεί μ'αυτήν.Δεν ξέρω τι να κάνω.Help please

[sIGPIC][/sIGPIC]

My wii number 4822 3681 2073 0582

Παιδιά μετά από καιρό θέλω να ξαναμιλήσω για το προβληματάκι μου.βλ σελ 44. Κάπου σας είχα αναφέρει κ για μια τρίτη.'Εχω τσιμπηθεί μ'αυτήν.Δεν ξέρω τι να κάνω.Help please

Πώπω προβλήματα που έχετε εσείς οι νέοι. :lol: :p

Άν έχεις τσιμπηθεί με αυτήν τότε τσίμπα την κι εσύ! :lol:

Τα σημάδια και τις κοκκινίλες να προσέχετε.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Χώσου με 1000, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Κ αν χάσεις (π δεν το νομίζω) έχις τις άλλες 2, μην ανησυχείς:cool: Το καλό θα ήταν να σας καλέσουν σε κανα πάρτυ στις 25 Μαρτίου κ να ψηθεί όλο το πράγμα. Αλλιώς στο τέλος για το Πάσχα (θα κάνετε γιορτή;) ή να της προτείνεις κανά καφέ:happy:

Καλή επιτυχία!

Τώρα στα δικά μου. Είναι μια κοπελίτσα από την πρώτη που τη προηγούμενη Παρασκευή ανταλάξαμε 2 κουβέντες κ σήμερα με χαιρέτισε. Θα θελα να την πλησιάσω αλλά δεν υπάρχει τρόπος. Καφέ σίγουρα θα πει όχι. Τώρα μπορεί να μας έχει καλέσει κοινή φίλη τις 25 Μαρτίου (εμένα πάτνως με έχει:D )

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/